forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 smrt?
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

bluefield
Average Member

Czech Republic
940 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 04/11/2012 : 02:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by Tutta

6 aukcija-14kn--9 mjeseci cekam! nije mi do te "ogromne" love-vec imam brigu na te stripove!
24.01.2009 22:08:00Autor: hrvoje23

Puno obecaje, a nista ne izvrsava! kao kupit ce za ispriku stripva za 200kn, pa za 300, pa salje adresu na koju da to posaljem,a novci nikako da dodju
24.01.2009 22:13:00Autor: hrvoje23

Izbjegavati! Rekao-da salje nekih 200 kn, pa ce poslati stric, pa je opet poslao on, pa uopce ne pita vise jel stiglo! Muljator----
24.01.2009 22:14:00Autor: hrvoje23

REPUTACIJA
Ukupna reputacija 2
3
+
1
-
0
+/-

7 godina clan. izvrsno postignuce. posalji mi racun,poslat cu ti 100 eura,pa plati covjeku i da onda izbrise negativne komentare.

ko to? da nisi zajeba topic možda?

Iz koje dimenzije si to izvukao?
2009. godina , 14 kuna- pa to je već davno inflacija pojela.
Go to Top of Page

Otto Kraus
Average Member

Sweden
609 Posts

Member since 12/08/2010

Posted - 04/11/2012 : 03:08:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Otto Kraus a Private Message
Definitivno neki pretjeruju u dokazivanju svog stava.Mr.Murdoc sto posto.Kog to ovdje boli briga da li si ti ateista ili je puxa vida anđeo na zemlji.Dosadni obojica,s razlikom što puxa vida ne vrijeđa nikoga dok neki to itekako čine,a onda tamo na topicu o Bajramu smiruju strasti,jer ipak je blagdan(acestroke) i šalju sve čestitke drugima jer kao poštuju vjernike(mr.murdoc).To poštovanje se vidi se iz priloženog.
Licimjeri...
Na jednom topicu sve fino,u blagdanskom duhu,ljubav na sve strane,čestitari na kvadrat a ovdje sprdačina.Kakve čestitke nečega u što ne vjerujete,glupost.Budi svoj.
Ako neko vjeruje,neka,nema potrebe za ismijavanjem toga i svima dobro.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 04/11/2012 : 09:24:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by puxavida

[quote]Originally posted by mr murdoc

Jutro opsjenari.
ajmo sada fino ponoviti gradivo.
Smrt je kraj, bog je bajka za zaostale u razvoju .

acestroke
[/quote
ti si papiga, kad stalno ponavljaš jednno te isto....žkad ti čovjek kaže pruži jedan argument za svoje stavove onda ti opet
smrt je kraj, bog je bajka, uživajte....

molim te ako neznaš ništa pametno odgovoriti da mi niti ne ostavljaš svoj komentar na ovaj post.

ovaj topic je gubitak vremena

.žkad si ti to argumentirao?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 04/11/2012 : 09:43:21  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by puxavida

koga sam ja to poslao u one ili bilo koje tri stvari.
Isus (bez obzira da li vjeruješ u njega ili ne ) bio je povijesna osoba i to se jasno vidi iz povijesnih izvora, a ne izmišljeni lik iz bajke...
i ne vidim u tvom postu logičnost, nego opet sprdačina...
i to je izgleda vaš krajnji domet

Nisam ja nigdje rek'o da si ti ikog posl'o u te 3 stvari, nego da bi ja to uradio da neko ugrozi moje bogove, poput Duah sa Sjekirom, na primjer. Ne vuci me za jezik, molim te.

I jeste, sad sam malo potrazio web, i priznajem da sam pogrijesio. Isus izgleda jeste bio povijesna osoba koja je nekad postojala, i kojeg neki ljudi svakodnevno vide tu i tamo u raznim oblicima. Na primjer, neki dan ga je jedan tip ugled'o, mozes i sam da vidis ispod. Tako da, molim te primi moje isprike zbog onih 'izmisljenih' izjava. Kako kazu, "um mozda laze, ali oci nikad."

žao mi te čovječe
nisi sposoban za komunikaciju
ova slika ne govri o isusu nego o tebi
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/11/2012 : 15:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
ja mislio ovo palo u prašinu...nevjerovatno koliko su mi se neki ljudi zgadili...toliko mržnje i gadljivih komentara nisam čuo nit pročitao u 37 godina života,a koliko sam ovdje vidio u par stranica...strašno...jedino vas mogu žalit...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25678 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/11/2012 : 16:29:11  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ja ovaj topic do danas nisam ni otvorio, nekako sam propustio. I danas otvorim samo ovu poslednju stranicu i bude mi dovoljno.

Ovo je jednostavno uvreda za zdrav mozak, ništa drugo. Ja stvarno žalim neke ljude.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000