Još koji dan i MV je finito... nevjerojatno kako je ovo relativno brzo prošlo.
pa to je prednost tih 3/1 knjiga....izgleda skupo ali kad sve uzmeš i zbrojiš i nije...ta brzo dobiješ kompletan serijal te je to izdanje za duge godine(skoro da neuništljivo)... baš me zanima kad če AC tim tempom završit Magičnog....za nekih 2o godina...možda.... zbog toga volim Libellus, nije jeftin ali kad daš novce bar znaš da dobiješ nešto kvalitetno za njih...i da neće stat na 6 broju...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kad će više MV 44? Završio sam sa svim knjigama i čekam napokon kraj sage.
da, prosto da čovjek ne povjeruje...neku zlu kob vuće taj Magični kod nas,,,toliko pokusa...sve manjeviše propast,... i još sad kad konačno netko izdao do kraja...kraja nikako..... ali kod Libellusa je taj kraj bar siguran...ja mislim da su u pitanju sati ne dani da stigne i ta 44 knjiga... i sve to u 4-5 godina, nije loš tempo.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Originally posted by teller ali kod Libellusa je taj kraj bar siguran...ja mislim da su u pitanju sati ne dani da stigne i ta 44 knjiga... i sve to u 4-5 godina, nije loš tempo.
Mada mi se sada steglo oko srca jer zbilja ne želim da završi.
Kad li će kod nas da stigne? A sve mi se čini da moram požuriti i prvo kupiti poslednju knjigu, jer mi se čini (sad ide sočna psovka) da će svi prvo da kupuju nju.
Kad li će kod nas da stigne? A sve mi se čini da moram požuriti i prvo kupiti poslednju knjigu, jer mi se čini (sad ide sočna psovka) da će svi prvo da kupuju nju.
onda navalite,upravo izašla!
Ovaj posljednji broj 131 ima 212 stranica, a koliko ima broj 130? Jer na s.com stoji da ima ova knjiga 390 stranica - greska ili ima neki dodatak?
mislim da je bilo govora o nekom dodatku, sad dal je to prevod sa talijanskog ili su Libellusovci nešto po svoje....neznam... u svakom slučaju ta zadnja knjiga sadrži samo dva broja...original 130 i 131(sa 212 stranica), onda očekujem 5o stranica dodatka... ajde magicoventovci objasnite nam.
Ovaj posljednji broj 131 ima 212 stranica, a koliko ima broj 130? Jer na s.com stoji da ima ova knjiga 390 stranica - greska ili ima neki dodatak?
mislim da je bilo govora o nekom dodatku, sad dal je to prevod sa talijanskog ili su Libellusovci nešto po svoje....neznam... u svakom slučaju ta zadnja knjiga sadrži samo dva broja...original 130 i 131(sa 212 stranica), onda očekujem 5o stranica dodatka... ajde magicoventovci objasnite nam.
da quotam sebe malo.... ima dodatak sa razgovorima 10 avtora koji su radili na Magičnom, tako kaže Dado na Libellus forumu,topic MV 41-44 prvi post.... Manfredi,Barbati,Frizenda...........zanimljivo
Još koji dan i MV je finito... nevjerojatno kako je ovo relativno brzo prošlo.
pa to je prednost tih 3/1 knjiga....izgleda skupo ali kad sve uzmeš i zbrojiš i nije...ta brzo dobiješ kompletan serijal te je to izdanje za duge godine(skoro da neuništljivo)... baš me zanima kad če AC tim tempom završit Magičnog....za nekih 2o godina...možda.... zbog toga volim Libellus, nije jeftin ali kad daš novce bar znaš da dobiješ nešto kvalitetno za njih...i da neće stat na 6 broju...
U neku ruku si u pravu. U stvari ne u neku, nego si potpuno u pravu. Treba odvagnuti, i pratiti nešto što nam se sviđa onda se to brzo izgura. Kad se čovjek "raspline" u praćenju puno kojekakvih serijala onda nastaju problemi, financijski.
Što se tiče Libellusa drago mi je da sam izgurao MV-a, ostalo mi je još sedam zadnjih knjiga za cijeli serijal.