Zanimljivo....meni su oduvjek bili najomiljeniji sporedni likovi: Žalosna Sova,Smuk i Salaso,Chico ..........(onaj sa dugačkim prezimenom),Frenki Belevan,Grucho...itd.
Za-Gor-Te-Nay!! Duh sa sjekirom! Zagor! Haugh! Manitua mi! Meni naj i zauvijek će i ostati. Junak koji je obiljezio moje djetinjstvo i mladost. Tisuću mu skalpova! Strip ima dušu.Toliko sam sretan i nikada neću zaboraviti taj dan ljeta 1999 kad sam se prvi put susreo sa šumskim duhom.
Čitajući Zagora moj se zivot promjenio s godinama. Skromnost, Hrabrost i Tolerancija jedone su od vrlina koje sam pokupio od Pata. Ne pijem i ne pušim,cijenim zivot više, a sami pogled na zivot mi je sasvim drugačiji i naravno da uvijek treba razmisliti dva puta prije neke odluke.
Kao da je sudbina tako htjela! Eto bio sam iskren , mozda malo previše ( nije to baš dobro nekada , ali ja sam takav and cant help myself ) Kada mi išao još više u detalje , ne bi se zaustavio do sutra ujutro! :)
Ferri&Nollita&SBonelli - imam samo jednu riječ za vas
Za-Gor-Te-Nay!! Duh sa sjekirom! Zagor! Haugh! Manitua mi! Meni naj i zauvijek će i ostati. Junak koji je obiljezio moje djetinjstvo i mladost. Tisuću mu skalpova! Strip ima dušu.Toliko sam sretan i nikada neću zaboraviti taj dan ljeta 1999 kad sam se prvi put susreo sa šumskim duhom.
Čitajući Zagora moj se zivot promjenio s godinama. Skromnost, Hrabrost i Tolerancija jedone su od vrlina koje sam pokupio od Pata. Ne pijem i ne pušim,cijenim zivot više, a sami pogled na zivot mi je sasvim drugačiji i naravno da uvijek treba razmisliti dva puta prije neke odluke.
Kao da je sudbina tako htjela! Eto bio sam iskren , mozda malo previše ( nije to baš dobro nekada , ali ja sam takav and cant help myself ) Kada mi išao još više u detalje , ne bi se zaustavio do sutra ujutro! :)
Ferri&Nollita&SBonelli - imam samo jednu riječ za vas
Hvala <3
s ovim si pobio sve ono što si prije toga napisao
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Mišljenja sam kako zapravo ne postoje loši likovi. Sve ovisi o autorima. Svaki lik može biti dobar ako se njime pozabavi neki talentirani autor.
Što vrijedi za stripove generalno.
Slazem se, ali ipak valjda i kod tebe postoje likovi koji su ti drazi od ostalih, bez obzira na razlog ili kvalitetu stripa.
Pa, ja na to gledam ovako: na primjer, volim Batmana u izvedbi Dennyja O'Neila, ili Franka Millera, ili Granta Morrisona, ali mi nije baš nešto pretjerano zanimljiv u izvedbi Tonyja Daniela ili Davida Fincha.
Isto tako, volim Zagora u izvedbi Sclavija i Bosellija, dok mi je Nolittin nezanimljiv.
Naravno, ovo je samo kada govorimo o dugovječnim serijalima. Da ne spominjem cijelu hrpu zanimljivih likova iz autorskih stripova.
Uglavnom, previše je likova i interpretacija likova koje su mi drage da bi ih mogao nabrojati u jednoj temi.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins