forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Spider-man reboot: dobro ili loše?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 35

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 03/08/2012 : 23:46:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
neugodnjak, neugodnjak

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 05/08/2012 : 22:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Očajan film, ne pamtim kad sam zadnji put pogledao tako loš film.
Ni 3D mu nije pomogao :)

Ocjena: 3/10 i to jedva
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 06/08/2012 : 00:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
jak si ti stripofil :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 20/08/2012 : 00:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote

Evo jedan video za Ivana.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 18/10/2012 : 17:32:32  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Ma bre nisu ni trebali da prave film gledo sam ga dobar je ali mi ne izaziva emocije da saosecam sa Peterom kao u RAimijevim filmovima.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 18/10/2012 : 20:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
suosjećanje s Parkerom u Raimijevim filmovima? ja ziher ne. svakim filmom mi je Maguire bio sve odvratniji i odvratniji, s time da je treći dio općenito i kao film loš, ali još kad u svemu tome imaš over the top i debilnog Maguirea...dođe ti da navijaš za zlikovce i nadaš se da će oni bit ti koji će trijumfirat.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 18/10/2012 : 20:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Evo jedan video za Ivana.

a kud baš 145...mogao je zaokružit na 200

btw, kak misliš "za Ivana"? za tebe nije?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 18/10/2012 20:58:47
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 18/10/2012 : 23:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
A među njih 145 se nađu možda dva valjana.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/10/2012 : 20:50:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

suosjećanje s Parkerom u Raimijevim filmovima? ja ziher ne. svakim filmom mi je Maguire bio sve odvratniji i odvratniji, s time da je treći dio općenito i kao film loš, ali još kad u svemu tome imaš over the top i debilnog Maguirea...dođe ti da navijaš za zlikovce i nadaš se da će oni bit ti koji će trijumfirat.

Da..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 22/10/2012 : 20:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
al na kraju uvidiš da su i Osborn mlađi i Brock totalna koma, pa poželiš da svi na kraju poginu

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/10/2012 : 15:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pogledao do pola i mogu reći da mi se svidjelo što sam vidio dosad... Ovaj Garfield savršeno se uklopio u ulogu Parkera učenika, odličan je glumac i uopće nije antipatičan. Background odlično odrađen, prava Ultimate verzija Spidermana. Sad čekam samo pojavu Lizarda...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/10/2012 : 20:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Pogledao do pola i mogu reći da mi se svidjelo što sam vidio dosad... Ovaj Garfield savršeno se uklopio u ulogu Parkera učenika, odličan je glumac i uopće nije antipatičan. Background odlično odrađen, prava Ultimate verzija Spidermana. Sad čekam samo pojavu Lizarda...

čekaj, kak misliš "pogledao do pola"? zakaj nisi do kraja?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 30/10/2012 : 20:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
A čuj, prispavalo mi se, pa sam iz straha da nešto ne propustim rađe prekinuo gledanje još dok sam bio pri svijesti...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 30/10/2012 : 20:50:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
sad nemoj uopće gledat kojih mjesec-dva, pa nakon toga pogledaj cijeli film odjednom, ispočetka

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Felagund
Average Member

Croatia
872 Posts

Member since 01/10/2010

Posted - 30/10/2012 : 23:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Felagund a Private Message  Reply with Quote
Pogledao film i mogu reci da mi je negdje na razini jedinice. Bolji od trojke, losiji od dvojke. Glumacka postava bolja nego u staroj trilogiji, ali je prica mogla biti puno bolje razradena (citaj: dost plothole-ova) i lizard mi nikako nije sjeo; od samog kostima, do njegove razrade kao lika i motivacije. Sve u svemu moglo je to i bolje, a ako se pitate kako, evo odgovora:

Sve je relativno (E = mc^2)
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 02/11/2012 : 22:39:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Felagund

Pogledao film i mogu reci da mi je negdje na razini jedinice. Bolji od trojke, losiji od dvojke. Glumacka postava bolja nego u staroj trilogiji, ali je prica mogla biti puno bolje razradena (citaj: dost plothole-ova) i lizard mi nikako nije sjeo; od samog kostima, do njegove razrade kao lika i motivacije. Sve u svemu moglo je to i bolje, a ako se pitate kako, evo odgovora:

mene zanima koja je uopće razlika između ovog filma i jedinice općenito? ja film osobno nisam gledao (TASM), ali koliko sam uspio zaključit iz cijele radnje, film je ustvari potpuno isti kao jedinica (objašnjavanje toga kako je Parker postao Spidey i borac protiv kriminala) samo što je "moderniziran" za ovu današnju mlađu generaciju. jedina mala razlika koja uopće postoji između ta dva filma je negativac.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 02/11/2012 : 23:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
mene zanima koja je uopće razlika između ovog filma i jedinice općenito? ja film osobno nisam gledao (TASM), ali koliko sam uspio zaključit iz cijele radnje, film je ustvari potpuno isti kao jedinica (objašnjavanje toga kako je Parker postao Spidey i borac protiv kriminala) samo što je "moderniziran" za ovu današnju mlađu generaciju. jedina mala razlika koja uopće postoji između ta dva filma je negativac.

Au, koje li blasfemije! Nisi gledao prvog Spajdija (a dijeliš packe za treći)?! Nije moderniziran, i onaj je isto bio moderan, već je malo prilagođen možda malo mlađem uzrastu (više kao Ultimate Spiderman). Razlike su velike, ogromne čak... Jedino je isto što pogine Spajdijev stric, i tu prestaje svaka sličnost.

Edited by - DeeCay on 02/11/2012 23:07:12
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 02/11/2012 : 23:14:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Au, koje li blasfemije! Nisi gledao prvog Spajdija?! Nije moderniziran, i onaj je isto bio moderan, već je malo prilagođen možda malo mlađem uzrastu (više kao Ultimates Spiderman).

jesam, gledao sam prvog Spideya, zašto misliš da nisam

kako god okreneš, sve je to u biti modernizacija, ali je u pitanju sasvim drugi kontekst. jer sam pojam "modernosti" i njegovo shvaćanje je drugačiji danas od njegove interpretacije otprije 10 godina. tako su i ova dva filma - obadva su modernizirana, ali u pitanju je sam taj kontekst modernosti, koji je bio promatran drugačije kad je snimljena jedinica, i koji se drugačije promatra sad. drugačija tehnologija, drugačiji izvori, drugačije vrijeme.

quote:
Razlike su velike, ogromne čak... Jedino je isto što pogine Spajdijev stric, i tu prestaje svaka sličnost.

zakaj Martin Sheen mora umrijeti...

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 02/11/2012 23:16:00
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 02/11/2012 : 23:18:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Au, koje li blasfemije! Nisi gledao prvog Spajdija (a dijeliš packe za treći)?!

da, dijelim packe za treći jer je film sranje. ti misliš da je nešto drugo?

bojim se da je kod tebe prisutna blasfemija, kolega

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/11/2012 : 13:27:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Au, koje li blasfemije! Nisi gledao prvog Spajdija?! Nije moderniziran, i onaj je isto bio moderan, već je malo prilagođen možda malo mlađem uzrastu (više kao Ultimates Spiderman).

jesam, gledao sam prvog Spideya, zašto misliš da nisam

A, ti nisi gledao ovaj novi film, a gledao si Raimijevu jedinicu... Onda ok, moj bed... Ne kužimo se mi baš uvijek, a?

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 08/11/2012 : 14:40:08  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Felagund

Osnova je ista. PP postaje SM i bori se protiv mastermind kriminalaca. Naravno tu je i borba protiv vlastite tame, sve skupa je zamotano u ljubavnu priču i zapečeno u 3D tehnologiji.

Kako je postao SM, kako mu je stric stradao i kako se zaljubio je ispričano na drugačiji način. Taj dio je u potpunosti prilagođen klincima i tinejdžerima i zbog toga sam se u kinu osjećao kao da gledam Tree Hill ili neku od US teen serijica.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 08/11/2012 : 15:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Kako je postao SM, kako mu je stric stradao i kako se zaljubio je ispričano na drugačiji način. Taj dio je u potpunosti prilagođen klincima i tinejdžerima i zbog toga sam se u kinu osjećao kao da gledam Tree Hill ili neku od US teen serijica.

Ali to je zapravo poanta lika Spider-Mana, barem u njegovom početku - da je on superheroj, ali ispod svoje maske je običan tinejdžer, dečko koji spašava živote, ali ujedno ide u školu, zaljubljuje se, pokušava nekim poslićem nešto zaraditi, kako bi imao novaca za djevojku, kino, itd.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/11/2012 : 18:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

A, ti nisi gledao ovaj novi film, a gledao si Raimijevu jedinicu... Onda ok, moj bed... Ne kužimo se mi baš uvijek, a?

eh, taj današnji svijet

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/11/2012 : 19:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Osnova je ista.

kao što sam i pretpostavio...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 08/11/2012 : 19:13:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Odgledaj, dzabe pretpostavljas. Film je meni mnogo zabavniji, brzi, interesantniji od Raimijevih. U par navrata sam se usr'o od stra' kad bi Guster skocio ili se pojavio iznenada, bas je odlican negativac.

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page
Page: of 35 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.33 seconds. Snitz Forums 2000