forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Spider-man reboot: dobro ili loše?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 35

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/11/2012 : 15:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lord Vader89

tako nesto je inace izuzetno neuobicajeno

kao što sam rekao

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/11/2012 : 17:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

meni je iskreno čudan odabir samog glumca. Rhys Ifans. irski glumac koji glumi Amerikanca.

Ivane, ajde pogledaj film.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/11/2012 : 17:00:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Ne znam, meni se čini da Webb sasvim dobro kuži dinamiku tinejdžerskih odnosa. Jedina pomalo cheesy scena je ona na balkonu, kada on otkrije što je zapravo, ali čak i ta scena sasvim dobro funkcionira sa ostatkom filma.

Sviđa mi se što je Webb u pravom smislu prikazao kako se osjeća jedan tinejdžer koji pretrpi veliku tragediju, zaljubi se, nosi se sa svakodnevnim obavezama, te uz to dobije supermoći, i još se uz sve probleme koje nosi odrastanje mora nositi još i s time.

Hoću reći, sve je to nekako spretno i organski spojeno u cjelinu.

Bushido opet u svom defanzivnom stilu

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/11/2012 : 23:02:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

neću, nisam zagrijan za njega

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/11/2012 : 23:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

a vidim da ti ništa nije jasno...

pročitaj još jednom taj svoj komentar kojeg sam citirao.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/11/2012 : 23:17:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

neću, nisam zagrijan za njega

Nisi zagrijan? Kako onda uspiješ ostaviti stotinu postova na temi o filmu za koji nisi zagrijan?

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/11/2012 : 23:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

a vidim da ti ništa nije jasno...

pročitaj još jednom taj svoj komentar kojeg sam citirao.

Umjesto da ostavljaš nejasne komentare, rađe pogledaj taj film o kojem toliko raspravljaš.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/11/2012 : 23:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisi zagrijan? Kako onda uspiješ ostaviti stotinu postova na temi o filmu za koji nisi zagrijan?

pisati o nečemu i nešto gledati su dvije različite stvari

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 09/11/2012 : 23:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

pisati o nečemu i nešto gledati su dvije različite stvari

Istina, ali moraš prvo nešto iskusiti da bi uopće mogao formirati mišljenje o tome.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/11/2012 : 23:58:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Umjesto da ostavljaš nejasne komentare, rađe pogledaj taj film o kojem toliko raspravljaš.

a gledaj, ako tebi nešto nije jasno, ne mogu ti pomoći...

problem je u tebi, ne u meni.

što se filma tiče, neću ga ić pogledat (bar zasad) jer nisam zainteresiran.

pa evo i tebi jedan savjet: umjesto kaj se tu žališ, probaj pročitat određeni tekst više puta, pa će ti (možda) bit jasno

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/11/2012 : 00:04:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Istina, ali moraš prvo nešto iskusiti da bi uopće mogao formirati mišljenje o tome.

sve ono što sam rekao o filmu nije bilo nikakvo mišljenje, nego pretpostavke. ili drugim riječima, predosjećaj kako bi to i to na kraju moglo ispasti što se konačnog dojma tiče. ali ništa nije konačno.

primjerice, gdje sam ja rekao da je Rhys Ifans bio loš izbor za ulogu Connorsa? nigdje. samo sam rekao da mi sve to malo čudno izgleda - da irski glumac glumi lika koji je iz SAD-a - ali to naravno ne znači ništa. možda se čovjek dobro snašao.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/11/2012 : 00:09:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

a gledaj, ako tebi nešto nije jasno, ne mogu ti pomoći...

problem je u tebi, ne u meni.

što se filma tiče, neću ga ić pogledat (bar zasad) jer nisam zainteresiran.

pa evo i tebi jedan savjet: umjesto kaj se tu žališ, probaj pročitat određeni tekst više puta, pa će ti (možda) bit jasno

Ajde, pravimo se da sam ja potpuni idiot (ili nemojmo, štogod) i da apsolutno ništa ne kužim.

Objasni mi, što bi bio moj "defanzivan stil"?

Je li to neka tvoja potreba da se etiketiraju moji pozitivni komentari na filmove?

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 10/11/2012 : 00:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Dosta! DOSTA!!!

Dvadeset stranica se već vrtite u besmislenoj petlji kojoj, čini se, nikad neće biti kraja.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/11/2012 : 00:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajde, pravimo se da sam ja potpuni idiot (ili nemojmo, štogod) i da apsolutno ništa ne kužim.

Objasni mi, što bi bio moj "defanzivan stil"?

defanziva iliti obrana, i to je to

kak je kolega Stripofil napisao svoj stav o filmu (negativan), ti iznosiš svoj (pozitivan). i tu imamo dva suprotstavljena mišljenja. u tom smislu (odnosno prema tvom komentaru) se može reći da braniš Webba i film

quote:
Je li to neka tvoja potreba da se etiketiraju moji pozitivni komentari na filmove?

ne. zašto?

netko iznosi svoj stav, a ti svoj.

ali gledaj, čak i da taj izraz, po tebi "moja potreba da se etiketiraju tvoji pozitivni komentari na filmove?" i jest to što si rekao (znači "potreba za etiketiranjem tvojih pozitivnih stavova prema filmovima), mislim da to ne bi bilo far off base budući da više-manje svi filmovi koje si pogledao su za tebe odlični. ajmo bit iskreni

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 10/11/2012 : 09:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Dosta! DOSTA!!!

Dvadeset stranica se već vrtite u besmislenoj petlji kojoj, čini se, nikad neće biti kraja.

Ti si očigledno slabo upućen u Darth Ivanove rasprave o filmovima

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/11/2012 : 23:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

defanziva iliti obrana, i to je to

kak je kolega Stripofil napisao svoj stav o filmu (negativan), ti iznosiš svoj (pozitivan). i tu imamo dva suprotstavljena mišljenja. u tom smislu (odnosno prema tvom komentaru) se može reći da braniš Webba i film

Ali ti si iz nekog razloga baš kod mene imao potrebu to istaknuti.

quote:

ne. zašto?

netko iznosi svoj stav, a ti svoj.

ali gledaj, čak i da taj izraz, po tebi "moja potreba da se etiketiraju tvoji pozitivni komentari na filmove?" i jest to što si rekao (znači "potreba za etiketiranjem tvojih pozitivnih stavova prema filmovima), mislim da to ne bi bilo far off base budući da više-manje svi filmovi koje si pogledao su za tebe odlični. ajmo bit iskreni

Tebi nikad nije palo na pamet da meni nije baš pretjerano zanimljivo raspravljati o filmovima koje smatram lošima i bezveznima?

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/11/2012 : 17:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali ti si iz nekog razloga baš kod mene imao potrebu to istaknuti.

a čekaj, kako bismo (po tebi) tu raspravu između tebe i njega mogli nazvat, reci ti meni?

znači, stripofil iznosi svoj stav:

quote:
Osnova je ista. PP postaje SM i bori se protiv mastermind kriminalaca. Naravno tu je i borba protiv vlastite tame, sve skupa je zamotano u ljubavnu priču i zapečeno u 3D tehnologiji.

Kako je postao SM, kako mu je stric stradao i kako se zaljubio je ispričano na drugačiji način. Taj dio je u potpunosti prilagođen klincima i tinejdžerima i zbog toga sam se u kinu osjećao kao da gledam Tree Hill ili neku od US teen serijica.

nakon toga ti kažeš:

quote:
Ali to je zapravo poanta lika Spider-Mana, barem u njegovom početku - da je on superheroj, ali ispod svoje maske je običan tinejdžer, dečko koji spašava živote, ali ujedno ide u školu, zaljubljuje se, pokušava nekim poslićem nešto zaraditi, kako bi imao novaca za djevojku, kino, itd.

nakon toga stripofil:

quote:
Slažem se, ali to ne znači da film mora biti natrpan cheesy scenama.

i na kraju ti:

quote:
Ne znam, meni se čini da Webb sasvim dobro kuži dinamiku tinejdžerskih odnosa. Jedina pomalo cheesy scena je ona na balkonu, kada on otkrije što je zapravo, ali čak i ta scena sasvim dobro funkcionira sa ostatkom filma.

Sviđa mi se što je Webb u pravom smislu prikazao kako se osjeća jedan tinejdžer koji pretrpi veliku tragediju, zaljubi se, nosi se sa svakodnevnim obavezama, te uz to dobije supermoći, i još se uz sve probleme koje nosi odrastanje mora nositi još i s time.

Hoću reći, sve je to nekako spretno i organski spojeno u cjelinu.

vidiš? on iznosi svoj stav zašto mu se film ne sviđa, a ti zašto ti se sviđa. ili drugim riječima, on ga kritizira, a ti ga braniš.

poanta svega (što si očito krivo skužio) je: nitko tebi ne spočitava to što se tebi sviđa to i to, samo iznosim ono što jest.

quote:
Tebi nikad nije palo na pamet da meni nije baš pretjerano zanimljivo raspravljati o filmovima koje smatram lošima i bezveznima?

oprosti, nisam znao...

al sad mi je jasno zašto onda svi pogledani filmovi su s tvoje strane odlični. i zašto (kod tebe) imaju veći status od onoga što jesu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/11/2012 : 17:53:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

poanta svega (što si očito krivo skužio) je: nitko tebi ne spočitava to što se tebi sviđa to i to, samo iznosim ono što jest.

Ne, poanta svega je da si ti imao potrebu to istaknuti. Zašto? To samo ti znaš.

quote:

i zašto (kod tebe) imaju veći status od onoga što jesu.

Što je subjektivno, i s moje i s tvoje strane.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 11/11/2012 : 19:41:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, poanta svega je da si ti imao potrebu to istaknuti. Zašto? To samo ti znaš.

ima nekaj lošeg u tome što sam napravio to što sam napravio?

quote:
Što je subjektivno, i s moje i s tvoje strane.

je.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/11/2012 : 00:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

ima nekaj lošeg u tome što sam napravio to što sam napravio?

Kao što rekoh, to samo ti znaš.

S obzirom da ne mogu čitati misli, ova rasprava je za mene gotova.

I još jednom, toplo ti preporučam da pogledaš film.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/11/2012 : 22:31:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao što rekoh, to samo ti znaš.

znaš i ti, jer sam rekao.

zato što sve filmove koje pogledaš su za tebe odlični

quote:
I još jednom, toplo ti preporučam da pogledaš film.

kao što sam rekao, nisam zagrijan za njega trenutno, tako da ništa od toga. pogledat ću ga kad se za njega zainteresiram. i tebi u tom smislu mogu reći ovo: učini nešto!!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/11/2012 : 22:44:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

znaš i ti, jer sam rekao.

zato što sve filmove koje pogledaš su za tebe odlični

Znaš ono, ako često ponavljaš neku laž, ona svejedno neće postati istina.

quote:

i tebi u tom smislu mogu reći ovo: učini nešto!!

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/11/2012 : 22:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Znaš ono, ako često ponavljaš neku laž, ona svejedno neće postati istina.

ja ponavljam laži, kažeš? ajde ti meni reci kad si ti to zadnji puta pogledao neki film i napisao da je katastrofa? ili barem loš?

ja se iskreno ne sjećam ni jednoga takvog komentara osim onih vezanih za Segalove filmove. s time da je su u pitanju bili njegovi filmovi općenito, koje si gledao još prije. u vezi toga se točno sjećam da si rekao da "lik ne može pošteno odradit jednu akcijsku scenu".

još je bilo tu spomena o Norrisu i onim Taxi filmovima. ali to je to, koliko se ja toga sjećam.

quote:

ajoj kak tebi treba sto puta objašnjavat istu stvar...

gledaj, ti meni preporučaš film za kojeg sam rekao da nisam zainteresiran pa da ga neću gledat. s obzirom da si ti meni preporučio film, ja sad ti kažem: poduzmi nešto, napravi nešto pa da se zagrijem za njega (pa onda samim time da ga idem pogledat). žišku?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 12/11/2012 23:03:32
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12974 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 12/11/2012 : 23:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja ponavljam laži, kažeš?

Ne kažem da ponavljaš laži, već ono u što ti vjeruješ da je istina.

quote:

ajoj kak tebi treba sto puta objašnjavat istu stvar...

gledaj, ti meni preporučaš film za kojeg sam rekao da nisam zainteresiran pa da ga neću gledat. s obzirom da si ti meni preporučio film, ja sad ti kažem: poduzmi nešto, napravi nešto pa da se zagrijem za njega (pa onda samim time da ga idem pogledat). žišku?

Pa, rekao bih ti da ga pogledaš kako bi uopće mogao raspravljati o njemu, ali to te do sada nije sprečavalo.

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 12/11/2012 : 23:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
tobre Bushido, zainteresuj ga da pogleda Spajdija

BTW, Bushido je napljuvao ST Enterprise, eto

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 35 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.38 seconds. Snitz Forums 2000