forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 366

Dr. Zistis
Advanced Member

5394 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 11/11/2012 : 23:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Nisam ja kao Draganče ili tako neki

Koji od ponudjenih,Oki Boki, starudija,ovaj sto vise voli Cacak a navija za partizan ???

Znam ja da si ti pravi sportsmen i stripmen
Go to Top of Page

Raoul Duke
Starting Member

Serbia
92 Posts

Member since 17/06/2011

Posted - 11/11/2012 : 23:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Raoul Duke a Private Message  Reply with Quote
Elem, ove sezone jedino u rukometu je nerešeno bilo. Odbojka, vaterpolo i basket su naši.

Jebiga, izgladneli fudbaleri će da nam pokvare prosek.
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5394 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 11/11/2012 : 23:19:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raoul Duke

Elem, ove sezone jedino u rukometu je nerešeno bilo. Odbojka, vaterpolo i basket su naši.

Necemo se mi od fudbala leba najesti ni ove godine
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 11/11/2012 : 23:19:32  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Kako da ne volim više Borac kad sam iz Čačka!Čestitke za pobedu u gradskom derbiju,mada letošnji odnos države prema Partizanu i Zvezdi je za Riplija!
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13450 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2012 : 23:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dr. Zistis

quote:

Necemo se mi od fudbala leba najesti ni ove godine

Vala ako i tu zabrljamo, odstraniću se sa foruma do proleća
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 11/11/2012 : 23:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
A mnogo je ona htela...
Go to Top of Page

miros
Average Member

Serbia
646 Posts

Member since 07/04/2008

Posted - 11/11/2012 : 23:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send miros a Private Message  Reply with Quote
Prijatelju,zaboravio si papuče!Papučeee!
Go to Top of Page

Dr. Zistis
Advanced Member

5394 Posts

Member since 06/10/2011

Posted - 12/11/2012 : 10:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dr. Zistis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by miros

Prijatelju,zaboravio si papuče!Papučeee!

Mislim da je bolje da nam kazes gde ima dobre jagnjetine u Cacku, mani se teorija zavere
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/11/2012 : 14:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko ja znam u vaterpolu je ugasena zvezda, a ovo sad je novi klub CZ VET, koji nema veze sa sportskim drustvom. Za basket slicna prica, zvezda je ugasena, a FMP promenio ime u CZ BG DIVA, tako da vama navijacima SD CZ ostaaje samo odbojka.
Naravno niko vam ne brani da navijate i za FMP-ove, Vetove i sta ti ja znam, ali ti klubovi veze sa zvezdom nemaju. Toliko.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/11/2012 : 14:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

Koliko ja znam

...
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 12/11/2012 : 14:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Tacno. Nikakve veze sem imena, dresova, igraca, itd. Kao sto recimo sad ovi Bruklin Netsi nemaju ama bas nikakve veze sa Nju Dzersi Netsima, koji pak nisu imali nikakve veze sa Njujork Netsima iz ABA lige.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/11/2012 : 14:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Koliko ja znam

...

Ал' катастрофа, заиста.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/11/2012 : 16:07:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koliko ja znam u vaterpolu je ugasena zvezda, a ovo sad je novi klub CZ VET, koji nema veze sa sportskim drustvom. Za basket slicna prica, zvezda je ugasena, a FMP promenio ime u CZ BG DIVA, tako da vama navijacima SD CZ ostaaje samo odbojka.
Naravno niko vam ne brani da navijate i za FMP-ove, Vetove i sta ti ja znam, ali ti klubovi veze sa zvezdom nemaju. Toliko.

Veterpolo i kosarka su potpuno druge price.
Sto se tice vaterpola.Stari VK jeste ugasen pa je formiran novi sa novim imenom koji je primljen u sportsko drustvo Crvena Zvezda tako da mogu da razumem navijanje za njih.
Kod kosarke svi znamo sta se desilo.Stari KK je zamrznut a novi pod imenom Crvena Zvezda Beograd je bukvalno FMP koji je promenio ime.Nekad je bio FMP pa Reflex pa opet FMP i sad je Crvena Zvezda Beograd.Pib kluba i adresa kluba su isti kao sto je imao FMP.Igraci koji su bili Zvezdini su potpisali nove ugovore dok FMP-ovi nisu.Zvezda je te godine ispala iz ABA lige a FMP nije i sledece godine se takmice.Postoji milion dokaza da to jeste FMP i to znaju i navijaci Zvezde.Na kraju krajeva KK Crvena Zvezda Beograd nije clan sportskog drustva Crvena Zvezda.
Sto se mene tice svako moze da navija za koga hoce ali ovo nije nikakav veciti derbi i to nece nikada vise ni biti.
To opet ne umanjuje nas poraz koji je potpuno zasluzen.Uvek je bilo i bice.Koliko para toliko muzike ali KK Partizan je zivot zagorcavao i mnogo skupljim timovima.Videcemo na kraju lige.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/11/2012 : 16:11:31  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Evo i jedne zanimljivosti tek da se ne zaboravi.
Vest od 5.09.2008.
http://www.b92.net/sport/vesti.php?yyyy=2008&mm=09&dd=05&nav_id=317225

"Osnivači novog kluba insistiraju da sa starim nemaju nikakve veze, samim tim poriču bilo kakvu finansijsku odgovornost za delovanje prošlosezonske Crvene zvezde."

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/11/2012 : 16:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Milovan Drecun
064/45873736
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/11/2012 : 16:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

Tacno. Nikakve veze sem imena, dresova, igraca, itd. Kao sto recimo sad ovi Bruklin Netsi nemaju ama bas nikakve veze sa Nju Dzersi Netsima, koji pak nisu imali nikakve veze sa Njujork Netsima iz ABA lige.

Kojih igraca??? Mogu i ja sutra da osnujem FK Crvena zvezda Sopot, da igraci nose crveno bele dresove, pa to ipak nece biti prava Crvena zvezda. Ne vidim sta od ovoga sto si napisao smatras za argument?
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 12/11/2012 : 17:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Ja stvarno ne kapiram cemu tolika ostrascenost i opterecivanje. I to posle samo jednog poraza.

Mislio sam na igrace koji su imali ugovor sa Zvezdom i nastavili su da igraju za ovu novu Zvezdu ili kako god to nazivali. Zasto bi bilo kog bilo briga koji je njihov jebeni pib? Dakle, tim ima isti grb, iste dresove, jos se isto i zove, ali ne, pib mu nije isti. Evo jos jedan primer, ovaj put iz americkog fudbala. 1943. su se zbog odlaska mnogih igraca u II svetski rat klubovi Filadelfija Eagles i Pitsburg Steelers ujedinili i oformili klub Steagles. I sta cemo s tim? Navijaci obe fransize su navijali su za taj tim. Fransiza Eaglesa vodi tu sezonu kao prvu pozitivnu sezonu u svojoj istoriji. Nakon godinu dana klubovi su se opet odvojili i funkcionisu do dan-danas odvojeno. Dakle, u cemu je tacno razlika u odnosu na primer Zvezda-FMP sem u razlozima zasto je do toga doslo (II svetski rat vs. katastrofalno vodjenje kluba)? Zbog cega bi neko ko je navijao za Zvezdu (ili FMP) trebalo da ne navija za taj fuzionisani klub? Zbog pravnih zackoljica? Stvarno treba biti skroz zamlacen pa u zemlji Srbiji, jednoj nepravnoj drzavi na svim nivoima, insistirati na legalizmu u jednoj ovakvoj stvari.

Mislim, ja za Zvezdu navijam jer moji navijali, pre svega deda. Da sam rodjen u vreme nastajanja oba kluba, sto posto sam siguran da ne bih navijao ni za jedan od njih, jer ne vidim neku dramaticnu razliku o kojoj se ovde konstantno propoveda. I stvarno su mi smesni oni kojima je klub sve u zivotu i koji slobodno vreme trose na navijacka prepucavanja.

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/11/2012 : 18:09:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja stvarno ne kapiram cemu tolika ostrascenost i opterecivanje. I to posle samo jednog poraza.

Mislio sam na igrace koji su imali ugovor sa Zvezdom i nastavili su da igraju za ovu novu Zvezdu ili kako god to nazivali. Zasto bi bilo kog bilo briga koji je njihov jebeni pib? Dakle, tim ima isti grb, iste dresove, jos se isto i zove, ali ne, pib mu nije isti. Evo jos jedan primer, ovaj put iz americkog fudbala. 1943. su se zbog odlaska mnogih igraca u II svetski rat klubovi Filadelfija Eagles i Pitsburg Steelers ujedinili i oformili klub Steagles. I sta cemo s tim? Navijaci obe fransize su navijali su za taj tim. Fransiza Eaglesa vodi tu sezonu kao prvu pozitivnu sezonu u svojoj istoriji. Nakon godinu dana klubovi su se opet odvojili i funkcionisu do dan-danas odvojeno. Dakle, u cemu je tacno razlika u odnosu na primer Zvezda-FMP sem u razlozima zasto je do toga doslo (II svetski rat vs. katastrofalno vodjenje kluba)? Zbog cega bi neko ko je navijao za Zvezdu (ili FMP) trebalo da ne navija za taj fuzionisani klub? Zbog pravnih zackoljica? Stvarno treba biti skroz zamlacen pa u zemlji Srbiji, jednoj nepravnoj drzavi na svim nivoima, insistirati na legalizmu u jednoj ovakvoj stvari.

Mislim, ja za Zvezdu navijam jer moji navijali, pre svega deda. Da sam rodjen u vreme nastajanja oba kluba, sto posto sam siguran da ne bih navijao ni za jedan od njih, jer ne vidim neku dramaticnu razliku o kojoj se ovde konstantno propoveda. I stvarno su mi smesni oni kojima je klub sve u zivotu i koji slobodno vreme trose na navijacka prepucavanja.

Igraci koji su imali ugovor sa Zvezdom su potpisali novi ugovor sa Crvenom Zvezdom Beograd.Igraci FMP-a nisu.
Reci mi,ovo me bas interesuje jer mi nije jasno.Covic je tvrdio da je grb ponovo vracen.Pa zasto onda klub ne nosi taj grb nego onaj sa stitom?Mozda zato sto SD ne dozvoljava ili zato sto nije vracen?Iskreno pitam,ovo mi nije jasno.
Primer koji si naveo je fuzija.U ovom slucaju nema nikakve fuzije sto je i Covic sam istakao par puta.Ovde je prica da je Zvezda zamrznuta na 5 godina a da je FMP promenio ime kako je i Covic sam rekao.Ima na internetu snimak,mogu da nadjem ako ne verujes.Da li ti verujes da ce prava Zvezda da se odmrzne za 5 godina?Ja iskreno ne a evo i zasto.Da je to cilj ona bi se vec odmrznula jer kako kazu dugovi su vraceni.E sad ili dugovi nisu vraceni nego Covic lozi masu ili njemu uopste nije to cilj.Pa nije covek lud da vas odmrzava i da nastavi sa FMP-om kad ovako ima isti klub samo sa armijom navijaca i neverovatnom pomoci drzave.
E sad zasto sve ovo pisem i zasto je to bitno.
Bitno je iz razloga tog sto je Crvena Zvezda Beograd,tj ex FMP klub koji je u privatnom vlasnistvu Nebojse Covica.Bole mene ona stvar ko ce da navija za koga ali mi nije jasno kako mogu tolike pare od poreskih obveznika ove zemlje da idu u jedan privatni klub.Na stranu sve ali ovo je teska muljavina i kriminal koju ste vi navijaci Zvezde progutali od muke.U Srbiji izgleda sve moze pa i ovako jedna stvar.
Nemoj da me shvatis pogresno.Ja cestitam na pobedi koja je zasluzena.Vi navijajte za koga hocete ali reci ti meni da li je to sto se radi normalno?Prvenstveno mislim na ogromna sredstva koja su ulozena u privatni klub?

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 12/11/2012 : 18:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 12/11/2012 : 18:33:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Ej, uopste, ali uopste ne pratim domaci sport u toj meri da bih znao da ti odgovorim. Jucerasnju tekmu nisam ni gledao a verovatno ne bih ni znao da se igrala da mi drugar nije poslao poruku negde sredinom poslednje cetvrtine (dok sam ja, logicno, gledao Falcons-Saints )

Jbg, pitas pogresnog coveka, ja sam ti izneo svoje vidjenje (koje je po mom misljenju vidjenje vecine obicnih ljudi koji se ne bave previse time nego prosto navijaju za Zvezdu ili Partizan po defaultu). Sto se tice Covica smatram ga kriminalcem i prevarom. Otac jedne moje poznanice je ni kriv ni duzan proveo deset meseci u zatvoru zbog Nebojse Covica licno (da bi kasnije dobio odstetu kad se ispostavilo da je Coviceva prica bila bez osnova, da ne smaram previse s tim).
Da se ja pitam, klubovi bi bili privatizovani. Ovako je Covic uspeo da na Zvezdino ime dobije pomoc drzave. Ako ne planira da nakon 5 ili koliko vec godina ponovo odmrzne stari klub, onda je to kriminal i podrska drzave treba da prestane, a na celu pricu cu ja licno gledati kao na privatizaciju nekada drzavnog kluba Crvena Zvezda

Edited by - johnhartson on 12/11/2012 18:36:11
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/11/2012 : 18:41:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ej, uopste, ali uopste ne pratim domaci sport u toj meri da bih znao da ti odgovorim. Jucerasnju tekmu nisam ni gledao a verovatno ne bih ni znao da se igrala da mi drugar nije poslao poruku negde sredinom poslednje cetvrtine (dok sam ja, logicno, gledao Falcons-Saints )

Jbg, pitas pogresnog coveka, ja sam ti izneo svoje vidjenje (koje je po mom misljenju vidjenje vecine obicnih ljudi koji se ne bave previse time nego prosto navijaju za Zvezdu ili Partizan po defaultu). Sto se tice Covica smatram ga kriminalcem i prevarom. Otac jedne moje poznanice je ni kriv ni duzan proveo deset meseci u zatvoru zbog Nebojse Covica licno (da bi kasnije dobio odstetu kad se ispostavilo da je Coviceva prica bila bez osnova, da ne smaram previse s tim).
Da se ja pitam, klubovi bi bili privatizovani. Ovako je Covic uspeo da na Zvezdino ime dobije pomoc drzave. Ako ne planira da nakon 5 ili koliko vec godina ponovo odmrzne stari klub, onda je to kriminal i podrska drzave treba da prestane, a na celu pricu cu ja licno gledati kao na privatizaciju nekada drzavnog kluba Crvena Zvezda

Posten odgovor.
To mene najvise i boli,sto neki kriminalac dobije sansu da uzme lovu ispod zita dok to podrzava pola Srbije zarad nekih sportskih ciljeva.
Kao sto rekoh ovo je drzava gde je sve moguce.

Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5705 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 12/11/2012 : 18:47:02  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
Jos podizao kredit iz agrobanke
http://www.naslovi.net/2012-10-04/kurir/afera-agrobanka-milione-duguju-i-covic-i-mihajlovic/3924145

Ma ko zna sta je sve izmuljao ovaj.Ne bi me cudilo da sledece sezone zgrne pare od Zvezde idovede amatere ,pod izgovorom da para nema.
Ili odmagli...

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/11/2012 : 18:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
Oki sve objasnio, nemam sta da dodam. Igraci zvezde potpisali nove ugovore, adresa kluba u Zelezniku, ucesce u ABA ligi jer je FMP izborio...
Jedino mi navijaci nisu jasni, do ove sezone nisu dolazili da bodre pravu zvezdu u Jadranskoj ligi pod izgovorom da to nije srpsko takmicenje, a sad za laznu navijaju punom parom.
Kad se plate vodje sve se prati, da ne pominjem da Lukica i pored definitivnog sahranjivanja FK nijednom sever nije pomenuo.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1917 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 12/11/2012 : 19:01:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ja opet ponavljam, najradije da niko ne dobija drzavnu pomoc. Zanimljivo je doduse kako groari ne ricu kad ih EPS sponzorise npr., a ovamo im smeta drzavna pomoc u KKCZ.

EPS nas je sponzorisao samo u toku Lige sampiona, tj. placao je reklamu na dresu. Ko zna koliko vise struje je potroseno zbog toga, jos su i profitirali.
Mada jedno je finansirati drzavni klub, a drugo privatni prigradski klubcic.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/11/2012 : 19:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedino mi navijaci nisu jasni, do ove sezone nisu dolazili da bodre pravu zvezdu u Jadranskoj ligi pod izgovorom da to nije srpsko takmicenje, a sad za laznu navijaju punom parom.

To k'o ono kad su grobari bojkotovali ABA ligu pa se misteriozno pojavili na finalu kad se video neki trofej u najavi...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page
Page: of 366 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000