forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Book Depository
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 101

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 09/10/2012 : 10:53:44  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ace of Spades

Prije 5 dana mi je stigla Complete Twighlight Saga HC, kao poklon suprugi za rodjendan...

Uh... Je l' te žena nešto iznervirala pa si joj poklonio baš Twilight?! Zar nije moglo da se izabere nešto bolje između nekoliko miliona naslova koje BD nudi?
Šalim se, naravno! Izvini, ali nisam mogao da odolim. Nikako ne mirišem Twilight. Ali, iako mi je teško to da prihvatim, znam da mnogi iskreno cene ovu trilogiju, posebno pripadnice lepšeg pola. Evo, moja je nedavno uzela da čita jednu drugu trenutno aktuelnu "žensku" trilogiju Fifty Shades of Grey. Pročitala prve dve knjige, a na trećoj se nešto usporila, valjda joj je dosadilo.
Ovde završavam sa ovim žestokim offtopic-om, obećavam.
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 11/10/2012 : 22:01:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Ha ha ha, "agree" sa oba komentara... ali ona to obožava, a knjige stvarno izgledaju moćno u kompletu...

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 11/10/2012 : 23:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Jel kod njih normalno da stvari stoje par dana u "processing" jer sam prije dva i pol dana narucio par stripova i cijelo vrijeme su u processing.

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9417 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 11/10/2012 : 23:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Iako najčešće znaju poslat nakon 2 dana (ili koliko već im piše da to traje) zna se desit da malo potraje (3-4 dana). Meni je jednom trebalo da mi pošiljka dođe 40 dana, tako da ako ti i pošiljka malo kasni ne treba dizat uzbunu dok ne prijeđe 30 dana.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13472 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/10/2012 : 23:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Dešava se, meni je jednom strip bio 7 dana "processing", a nekad pošalju za 1 dan.
Go to Top of Page

zorglub
Average Member

Serbia
529 Posts

Member since 02/09/2008

Posted - 12/10/2012 : 14:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zorglub a Private Message  Reply with Quote
Iz mog iskustva, 2-3 dana je uobičajeno, ali sam jednom čekao deset dana da pošalju, tako da nema razloga za paniku ni kada oduže.

Odjednom mi se život proširio.

Kupindo
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 12/10/2012 : 15:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Evo meni već 4-ti dan procesiraju narudžbu.
Ne da im se raditi.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 12/10/2012 : 16:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Ja ih moram pohvaliti, narucio strip u pon već mi danas došlo, u 5 dana sve se rijesilo
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 26/10/2012 : 15:38:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
Stvarno ovaj BD povremeno zna biti cudan.
U zadnje vrijeme sam narucio 2 knjige. Jedna je poslana 13.10., a druga 19.10. Ova druga je stigla 24.10, a od prve jos ni traga ni glasa.
Vjerujem da ce u konacnici doci, ali da dostava tako moze oscilirati..

Mozda sam u prvoj recenici trebao napisati 'kako europske poste znaju biti cudne'..

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13472 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 26/10/2012 : 16:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
pa da, pre će biti da pošta zeza
Go to Top of Page

markolar
Advanced Member

Slovenia
3104 Posts

Member since 05/01/2004

Posted - 12/11/2012 : 21:57:13  Show Profile Show Extended Profile  Send markolar a Private Message  Reply with Quote
Jos izpred 3-4 mjeseca sam narucio ovo (pre order):

http://www.bookdepository.co.uk/Interview-with-Vampire-Claudias-Story-Anne-Rice/9780316176361

I to za 19.11 € sto i nije mnogo za 256 strana i to HB

I pazi, sad je cijena cak 40% off, znaci moze se dobiti sad, kad je izaslo, za samo 13.35 €

Ovo me itak "izučilo" da nista vise ne narucujem prije (kao pre order)

Znam, d anisam mogao znati za to ali ovo je stvarno
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10817 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 12/11/2012 : 22:57:51  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markolar

Jos izpred 3-4 mjeseca sam narucio ovo (pre order):

Ovo me itak "izučilo" da nista vise ne narucujem prije (kao pre order)

Znam, d anisam mogao znati za to ali ovo je stvarno

Lijepo, ali ipak ovisi o prodaji pojedinog stripa/knjige da li ce ici na snizenje i to po 40%..
Mozda se rijesavaju starih zaliha i rade si mjesta u skladistu...

nitko ne garantira da ce nakon nekog reprinta da ce se opet printat ako se slucajno rasproda kao npr.
http://www.bookdepository.com/Batman-Judge-Dredd-Collection-John-Wagner/9781401236762

Koliko sam trazio jos 90-tih nisam mogao naci nigdje, a jos kamoli kao kompilaciju u HC-u...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13472 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/11/2012 : 23:14:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
To 40% nije uvek + na tom popustu će biti 2-3 dana.
Go to Top of Page

tosha
Average Member

Bosnia and Herzegovina
961 Posts

Member since 31/10/2010

Posted - 13/11/2012 : 01:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tosha a Private Message  Reply with Quote
može li se negdje vidjeti koje su im knjige na tim popustima

"Nothing is true, everything is permitted."
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 13/11/2012 : 07:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
Mislim da nema opcije pretraživanja samo knjiga na popustu. Traži naslove koje te interesuju, pa kako ti se zalomi.
Go to Top of Page

Ace of Spades
Junior Member

464 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 13/11/2012 : 08:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Ace of Spades a Private Message  Reply with Quote
Tako je. I ja sam pokušao tražiti na taj način. A uglavnom kad pogledaš neku na popustu od, recimo 25%, u onoj ponudi odmah ispod bude dvije ili tri na sličnim ili većim popustima, i onda lagano u potragu ako imaš vremena :)

I've spent my entire life doing nothing but collecting comic books... and now there's only time to say... LIFE WELL SPENT!
Go to Top of Page

Galadriel
Starting Member

Croatia
26 Posts

Member since 04/11/2011

Posted - 17/11/2012 : 14:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Galadriel a Private Message  Reply with Quote
Prvi put kupujem nešto s BD-a pa imam pitanjce. Naručila sam 5 stripova, od kojih 4 spadaju pod isti naslov. Stigao mi je jedan od ta četiri i onaj peti zasebni. Što ova ostala tri dolaze svaki posebno? I kako to da nisu svi došli isti dan? :zbunj:
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 17/11/2012 : 14:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galadriel

Prvi put kupujem nešto s BD-a pa imam pitanjce. Naručila sam 5 stripova, od kojih 4 spadaju pod isti naslov. Stigao mi je jedan od ta četiri i onaj peti zasebni. Što ova ostala tri dolaze svaki posebno? I kako to da nisu svi došli isti dan? :zbunj:

book ti salje svaki komad robe posebno, bez obzira o cem se radi. uskoro ce ti doci i preostali stripovi, svaki u svojem paketu.

Ima nešto u njemu proslijedeno od nepoznate majke i propala oca na sina. Kaljeno savješcu. Brušeno disciplinom.
Go to Top of Page

Galadriel
Starting Member

Croatia
26 Posts

Member since 04/11/2011

Posted - 17/11/2012 : 14:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Galadriel a Private Message  Reply with Quote
Hvala.
Sreća pa svi stanu u sandučić, poludjela bih da moram po svaki ići na poštu.
Go to Top of Page

Roger51
Starting Member

Serbia
2 Posts

Member since 09/11/2012

Posted - 18/11/2012 : 10:47:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Roger51 a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima! :) Naručivao sam sa BD-a već ranije i sve je bilo ok.
U skorije vreme mi paketi nisu stizali, pa me zanima da li se još nekome ovo dešavalo?
Svaka druga narudžba bi mi stigla. Moram pohvaliti BD i njihov customer service. Svaki put su mi izašli u susret i vratili novac, ali je strašno frustrirajuće iščekivanje hoće li mi paket stići ili ne.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26908 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/11/2012 : 16:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Ništa čudno.Povremeno se pošiljka zagubi.
Ti kažeš paket ali to nije paket već obična tiskanica koja nema papirni trag iza sebe i kad se izgubi ne može joj se ući u trag.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 18/11/2012 : 17:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Ništa čudno.Povremeno se pošiljka zagubi.
Ti kažeš paket ali to nije paket već obična tiskanica koja nema papirni trag iza sebe i kad se izgubi ne može joj se ući u trag.

Da.
Prije 5-6 mjeseci sam mjesec dana čekao dostavu stripa s BD-a i kada sam skroz poživčanio, otišao sam do glavne pošte u Zagrebu, u Branimirovoj. Tamo su me uputili na kontrolora dostave i kada sam čovjeku objasnio što me muči, rekao je da mi ne može pomoći jer tiskanice ne ostavljaju trag za sobom.
Rekao je da u slučaju da sam od BD-a tražio dostavu preporučenom poštom to bi bila druga stvar, ali ovako sam se mogao samo moliti Svevišnjemu da mi providi dobroga poštara koji će revno obaviti svoj posao.
Strip je u konačnici stigao za još dan-dva, ali cijela stvar mi je pouka o tome koliko u stvari ovisimo o poštarima koji će svoj posao obaviti zakonito ili ne.

Na sreću, nisam se našao u situaciji da mi uopće ne dostave narudžbu pa još nisam ispitao mehanizam koji BD ima za rješavanje ovakvih situacija. Ako ga uopće ima... jer oni su svoj posao obavili...

Go to Top of Page

Roger51
Starting Member

Serbia
2 Posts

Member since 09/11/2012

Posted - 18/11/2012 : 21:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Roger51 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Da.
Prije 5-6 mjeseci sam mjesec dana čekao dostavu stripa s BD-a i kada sam skroz poživčanio, otišao sam do glavne pošte u Zagrebu, u Branimirovoj. Tamo su me uputili na kontrolora dostave i kada sam čovjeku objasnio što me muči, rekao je da mi ne može pomoći jer tiskanice ne ostavljaju trag za sobom.
Rekao je da u slučaju da sam od BD-a tražio dostavu preporučenom poštom to bi bila druga stvar, ali ovako sam se mogao samo moliti Svevišnjemu da mi providi dobroga poštara koji će revno obaviti svoj posao.
Strip je u konačnici stigao za još dan-dva, ali cijela stvar mi je pouka o tome koliko u stvari ovisimo o poštarima koji će svoj posao obaviti zakonito ili ne.

Na sreću, nisam se našao u situaciji da mi uopće ne dostave narudžbu pa još nisam ispitao mehanizam koji BD ima za rješavanje ovakvih situacija. Ako ga uopće ima... jer oni su svoj posao obavili...

Išao sam i ja do pošte i svaki odlazak je bio uzaludan. Ništa mi nisu pomogli.
U suštini su mi isto rekli da ne mogu ući u trag pošiljci.
Čak sam i kontaktirao BD da ih pitam postoji li mogućnost slanja drugom metodom, ali van UK šalju samo Royal Mail Priority Airmail-om.

Izgleda da se sve na kraju svodi na poštare i lopove na carini.
Inače ništa ni ne naručujem sa neta, a da nema tracking.
Opekao sam se već dva puta (kada još nisam imao iskustva sa shoppingom online) tako što sam se opredelio za jeftiniju metodu slanja bez praćenja.

U svakom slučaju, hvala na odgovorima!
Čisto sam hteo proveriti dešava li se ovo i drugima.
Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 18/11/2012 : 22:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Amos

Pa, u principu i nisu. Posao s njihove strane je završen tek kad dobiješ strip u ruke. To što kod njih ne postoji opcija biranja načina slanja je njihova stvar.

Imao sam nedavno narudžbu od 3 stripa i sva 3 su poslani prvog ovog mjeseca. Dva su došla, a treći još nije. Pošto su mi sve narudžbe do sada dolazile u roku kontaktirao sam ih i objasnio problem (možda malo preuranjeno, ali eto). Rekli su mi da pričekam do 20-tog, ako ne dođe do tada onda da provjerim direktno na pošti, a ako ni tu ne bude onda da im se javim, pa da to rješavamo dalje. Pretpostavljam refund ili ponovno slanje.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

Raoul Duke
Starting Member

Serbia
92 Posts

Member since 17/06/2011

Posted - 20/11/2012 : 08:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Raoul Duke a Private Message  Reply with Quote
Kada se meni desilo da mi ne stigne paket sa BD-a, ljudi su mi uredno poslali drugi. Svaka čast na tome!

Edited by - Raoul Duke on 20/11/2012 08:44:37
Go to Top of Page
Page: of 101 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000