Procitao sam epizodu okrutni Hawak. Po meni jedna jako dobra realisticna zagorova epizoda. Dosta avanturisticka tako da covjek uziva citajuci je. Veliki plus od mene za ovu epizodu. Takoder volio bi da braca Esposito crtaju vise zagorovih epizoda. A cujem da su fenomenalni u epizodi u potrazi za zagorom. Svakako ne smijem propustiti pohvaliti pijanog patka koji je odlicno uredio recenziju. Covjek kada radi recenzije onda ih radi sa ljubavlju i detaljno, sve pohvale jos jednom. Evo recenzije i mojega komentara na nju: http://www.stripovi.com/recenzije/zagor-zg-vec-49-50-okrutni-hawak/1451/
Dobro tamo cesto ima forumasa koju prigovaraju za neke stvari. Doduse meni nitko nikada nije prigovorio tamo, ali vidio sam da se Zeljku prigovaralo kao otvori novi topic... pa se covjek povukao. Istina moglo je i u onaj topic, ali eto da malo " zivne " forum. Cesto ima rasprava o pojedinim epizodama po svim topicima, od KI zagora do izdanja VC, OP...
quote:Originally posted by Tonka24 Doduse meni nitko nikada nije prigovorio tamo, ali vidio sam da se Zeljku prigovaralo kao otvori novi topic... pa se covjek povukao.
Da, to mu je kasper parirao jer je stavljao svoje crtane uratke Zagora, a ne zato što je raspravljao o Zagoru...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."