forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 OTIŠLI SMO u tri PM - definitivno
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 241

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/11/2012 : 16:37:41  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Caleb

Zasto ste uopste imali potrebu da ovu vest stavite na ovom forumu gde ima svih nacionalnosti. Vase ste slavlje mogli da zadrzite za sebe ili da ga iskazete na nekom drugom mestu. Stvarno nema logike i smisla da to radite ovde. Reakcije moraju biti sa srpske strane. Zamislite reakciju Bosanaca, Hrvata da neko sutra postavi vest ovde o oslobadjanju Mladica i Karadzica i pocne da se veseli i pise kako je Bog uslisio zelje. Bez obzira da li su krivi ili ne, samo zamislite tu situaciju.
Mislim da treba da vas bude sramota zbog svega sto se danads desilo na forumu.

Problem je sta ti izjednacavas te cetnicke koljace sa nasim profesionalnim vojnicima..izjednacavas geonicdne zlocine Ovčaru i Srebrenicu gdje je stradalo na tisuce neduznih sa oslobodilackom i prije svega vojnom akcijom oluja na kojoj pocivaju temelji moje drzave Hrvatske..istina desilo se par izoliranih incidenata kao sto je ubojstvo par neduznih starih ljudi ali Gotovina nije izdavao zapovijed za takve stvari..zna se dobro ko je agresor a ko je zrtva..

E, jbg, Brni, ne opravdavam ja nista, samo ovde nije mesto za te stvari. Jednostavno ovakve teme u startu donose svadju.
A nisam ocekivao ovakve reakcije od tebe.

Nisam ni ja ocekiva od tebe one homofobne ispade pa sam dozivia..ono sta si napisa je gore nego da si napisa da triba sve gey osobe poubijat..samo si ti to lipo zamaskira..

I imas pravo nije misto ovim stvarima tu..jbg mene je iz takta izbacia Jasko..cilj mu je bia da samo provocira..

P.S. @Sawitch

300 eura da iskrivis ovog sta prcka po zubima od batina..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 16/11/2012 16:39:43
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/11/2012 : 16:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

I imas pravo nije misto ovim stvarima tu..jbg mene je iz takta izbacia Jasko..cilj mu je bia da samo provocira..

Meni uopste nije cilj da provociram.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/11/2012 : 16:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

Meni uopste nije cilj da provociram.

Pricaj to nekom drugom..provciras iz sjene..mucki..to je najgori tip provokatora..ali doc ce Sawitch na vratanca ne boj se..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/11/2012 : 16:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Nema sawitcha na stripovi.com, ali se bojim da ovaj put ne bi bio protiv Jaska.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 16/11/2012 : 16:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Pricaj to nekom drugom..provciras iz sjene..mucki..to je najgori tip provokatora..ali doc ce Sawitch na vratanca ne boj se..

Dadada...

I jedni i drugi me prozivaju da sam protiv njih.
A ja sam samo za razum.

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 16/11/2012 : 17:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by Otto Kraus

Slušaj pametnjakoviću,to što sam boldao napisao si ti,ne ja(u jednom postu,pa u drugom).Nisam ti ja tu ništa dodao po svome ili izmislio,zato me ne nazivaj kojekakvim pridjevima bez razloga ako već zato nemaš realne osnove.
Itekako si generalizirao,ako to sam ne vidiš šta ti ja mogu...
ode prošetati psa van,pun mi je kurac ovih prepucavanja...

pozz

Da, odlična ideja, idemo vaditi iz konteksta rečenice i sklopiti šta nama odgovara. 'Pametnjakoviću', još jednom kažem, pročitaj ponovo moje postove i vidjećeš da sam u pojedinim i naveo 'imena' i da nisam generalizovao. Pokušavaš da mi napakuješ neki nacionalizam perfidnim sklapanjem postova. Vidi se dobro ko su na ovom forumu nacionalisti, taj sigurno nisam.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 16/11/2012 : 19:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
Mislio sam sad napisati nešto, otjerati u kurac i Hrvate i Srbe i Bošnjake, ali kakve koristi?

Današnji ću dan pamtiti po tome što sam nabavio nove Julije, Lilith i Mohikanca... Vi ga pamtite po čemu hoćete, na kraju sam kako god okreneš ja bolje prošao...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/11/2012 : 20:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by Beva

Mislio sam sad napisati nešto, otjerati u kurac i Hrvate i Srbe i Bošnjake, ali kakve koristi?

Mislim i ja nesto napisati ali ne vidim logiku da sad i Bosnjake stavljamo ovdje na forum jer izgledno je da nitko od nas nije nista spomenuo. Opet smo rezervne zrtve susjedsko-komsijskih prepucavanja.
Nema nas mozda tri ili cetiri i tu smo zbog stripa...

Pa, hocete li vise iskljuciti tu "svastaru" jednom zasvagda ????

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/11/2012 : 20:42:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Ti bi znaci i Viceve izbriso? :o

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/11/2012 : 20:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

To moze ostati!
Kad netko otvara topik treba poslati molbu moderatoru da provjeri "tezinu" topika i da odobri pustanje u opticaj..
Svatko se sjeti sta mu padne na pamet i onda imamo vatru na forumu.

Kao sto danas netko pise..prvo cemo se castiti rijecima mrznje a onda razglabati o Laurentiju i Ferriju..Give me a break!

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/11/2012 : 21:08:21  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by Tutta

quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by Poli

To moze ostati!
Kad netko otvara topik treba poslati molbu moderatoru da provjeri "tezinu" topika i da odobri pustanje u opticaj..
Svatko se sjeti sta mu padne na pamet i onda imamo vatru na forumu.

Kao sto danas netko pise..prvo cemo se castiti rijecima mrznje a onda razglabati o Laurentiju i Ferriju..Give me a break!

a moje trebe i muzicki klipovi!

Ih, bez treba i klipovi su mlitavi..dobro,dobro..al opet neki "filter"..

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 16/11/2012 : 21:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

Mislim i ja nesto napisati ali ne vidim logiku da sad i Bosnjake stavljamo ovdje na forum jer izgledno je da nitko od nas nije nista spomenuo

Bez uvrede prijatelju, mislim da si shvatio na što sam ciljao... Jednako tako sam mogao uključiti bilo koju naciju i ne bi se suština mog posta promijenila...

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/11/2012 : 21:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

Današnji ću dan pamtiti po tome što sam nabavio nove Julije, Lilith i Mohikanca... Vi ga pamtite po čemu hoćete, na kraju sam kako god okreneš ja bolje prošao...

I nisi baš. Meni je stiglo dosta Texovih almanaha.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 16/11/2012 : 21:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by selanne

O tome bi se već dalo diskutirati, ali ipak držim da je moj 'plijen' vrjedniji ;)

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10866 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 16/11/2012 : 21:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:

[quote]
Bez uvrede prijatelju, mislim da si shvatio na što sam ciljao...

Nema beda Beva, svi smo mi ovdje potkovani svacime, a meni samo uvijek zvoni ona u glavi poslovica "kad oruzje govori,kultura suti!"
Nazalost, ja sam dosao ovdje zbog stripa i kulture koja prati strip (film,muzika,literatura itd) ali i da sam na Grenlandu opet bi citao ovo ovdje ili bi bio na nekom skandinavskom forumu gdje ima nekih stripova o zgodnim Valkyrama , a samo ovih nasih "skakaca po granama"..
Nema samo

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/11/2012 : 21:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
quote:

quote:

O tome bi se već dalo diskutirati, ali ipak držim da je moj 'plijen' vrjedniji ;)

Neka, ne počinji s govorom mržnje.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2012 : 21:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Molim da se ovaj topic vrati na temu
i da se više ne raspravlja o politici

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 16/11/2012 : 21:54:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Neka, propustio sam danas najveći dio zabave, sad ću ja malo potaknuti nove rasprave.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 16/11/2012 : 21:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Nećeš, nećeš

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 16/11/2012 : 22:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:

Nisam ni ja ocekiva od tebe one homofobne ispade pa sam dozivia..ono sta si napisa je gore nego da si napisa da triba sve gey osobe poubijat..samo si ti to lipo zamaskira..

Ja sam napisao da je to za mene bolest. Nista vise i ne vidim da je tu nesto strasno. Strasno bi bilo da sam napisao da ih sve treba streljati, ubiti i sl.
To sto neko misli da je to strasno, jbg. Imam pravo na svoje misljenje, nisam pozivao na naslije, vec sam se lepo ogradio od toga. Nista ja nisam zamaskirao... zao mi je sto mislis da je tako.
Al, nebitno...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/11/2012 : 17:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Lijepa naša država. :D

http://bljesak.info/web/article.aspx?a=c8b9e054-9042-499f-ad2f-a39d880c207a&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae

Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 19/11/2012 : 17:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message
quote:

Lijepa naša država. :D

http://bljesak.info/web/article.aspx?a=c8b9e054-9042-499f-ad2f-a39d880c207a&c=a76d03e1-6e68-46ef-9626-00aa1c12c7ae

Čudno jeste. Mislio sam da će ponedjeljak biti neradni, pa će to spojiti sa vikendom i neće se raditi cijelu sedmicu. Tako se to inaće radi kod nas.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/11/2012 : 17:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
I ja sam se tomu nadao.

Go to Top of Page

sinister
Average Member

Bosnia and Herzegovina
699 Posts

Member since 10/04/2004

Posted - 19/11/2012 : 18:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send sinister a Private Message
A ne znam, ionako je puno tih neradnih dana. Mislim da niko nema toliko svakojakih praznika kao mi. Kao imamo se čemu veseliti.

Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 19/11/2012 : 18:11:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message
Nemoj me deprimirati.

Go to Top of Page
Page: of 241 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000