**** 43 godine Alan Forda u HR HIPNOSOVA SVIRKA već u SNK
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
cossu je kao univerzalno omražen crtač, ali upravo sam prije neki dan pročitao POKOLJ GREJEMOVIH i vrlo se ugodno iznenadio vizualnom stranom priče, koja je onako morska i pomalo nostalgična... i način na koji je cossu oslikao nemirno more, maglu i lica opterećena tjeskobom i melanholijom je maltene besprijekoran.
Meni osobno ni naslovnica nije nista posebno, Dylan mi izgleda kao neka karikatura, ali kako kome.
naslovnica je odlicna. karikatura? pojma nemas ti.
Daleko ces ti dogurat na ovom forumu (a i u zivotu) ako pocnes pametovat svakom s kim se ne slazes kako znas vise od njih.
Ocito ne znas kako forum generalno funkcionise... ljudi iznose svoje misljenje, i to je sasvim normalno. Pokusaj biti malo vise 'otvoren' prema nekim stvarima prije nego pocnes s uvredama, ok?
43 godine Alan Forda u HRHIPNOSOVA SVIRKA već u SNK Novi Minuette-ekstra već na kioscima
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
ma, veliku večinu vremena se osječaš kao da čitaš gordon linka. faraci voli avanturističke priče, ali ova cijelim svojim bićem smrdi na B produkciju. i budalastim storylajnom i smiješnim likovima, i drvenim cossuovim crtežom. na samom kraju faraci priči pokušava udahnuti jednu dublju, dramatičniju, emotivniju notu... koja doduše ne mijenja nešto nabolje ovo plitko i priprosto ostvarenje.
i nema nikakve veze sa JURSKIM PARKOM, dapače, više vuče na, recimo, lovecrafta... ali vrlo blijedu mu verziju.
Meni se epizoda svidjela zbog tog avanturističkog štiha, čak nisam previše pažnje obraćao na Cossua, za kojeg ipak moram priznati da mu je crtež sasvim dobar kad ne crta lica u krupnom planu. Epizode ovog tipa nisu česte kod DD-a, pa je ovo fino došlo malo za promjenu.
i budalastim storylajnom i smiješnim likovima, i drvenim cossuovim crtežom. na samom kraju faraci priči pokušava udahnuti jednu dublju, dramatičniju, emotivniju notu... koja doduše ne mijenja nešto nabolje ovo plitko i priprosto ostvarenje.
Kao da si opisao lošu epizodu Lazarusa Ledda... Nah, I'll give it a try.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
čudna priča ,, jutros čitao .. nije mi jasno zašto na predznadnjoj str.najavljuju novog TEXA (!?) umjesto Dylana 127 128 je Frulaš, koliko mi se čini
43 godine Alan Forda u HRHIPNOSOVA SVIRKA već u SNK