forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Battlestar Galactica
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

dsormaz1
Advanced Member

13143 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/12/2012 : 21:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Izvrsna serija. odlična gluma, nije jeftina produkcija (vidi se da je uloženo dosta novaca) priča je izvrsna i stalno se razvija...Stvarno izvrsno. nikada nisam pogledao cijelu seriju (najviše sam stigao do kraja prve sezone) i od nedavno sam fino krenuo od početka. sada sam na 13.-oj epizodi 3. sezone. Inače, serija ima ocjenu 8.8 na iMDB-u. Također treba reći da je kapetan Adama IZVRSTAN. I dalje mi je Picard broj 1 ali Adama šiša sve druge kapetane bez beda. Vaši dojmovi?

Dobrodošao u klub ;)
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13143 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/12/2012 : 21:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni također. Serija je jednostavno remek-djelo. Mislim da ću jako brzo doći do kraja:))

To ti nije dobro. Čemu ubrzati kraj gušta. Neka što duže traje. Ja sam bio oduševljen serijom i uspio sam se suzdržati da ne pogledam više od 2 epizode tjedno. Većina mojih frendova pogledala je to sve u tjedan dana. Nisam nikad razumio zašto ljudi toliko žure što prije pogledati neku odličnu seriju, u par dana, umjesto da se nekako snagom volje suzdrže, i razvuku to što više, da užitak gledanja jedne ovako dobre serije što duže traje...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/12/2012 : 21:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dsormaz1

quote:

Meni također. Serija je jednostavno remek-djelo. Mislim da ću jako brzo doći do kraja:))

To ti nije dobro. Čemu ubrzati kraj gušta. Neka što duže traje. Ja sam bio oduševljen serijom i uspio sam se suzdržati da ne pogledam više od 2 epizode tjedno. Većina mojih frendova pogledala je to sve u tjedan dana. Nisam nikad razumio zašto ljudi toliko žure što prije pogledati neku odličnu seriju, u par dana, umjesto da se nekako snagom volje suzdrže, i razvuku to što više, da užitak gledanja jedne ovako dobre serije što duže traje...

Popstoji zanimljiva komparacija sa sexom..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13143 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 03/12/2012 : 22:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Ja sam sad mislio isključivo na ovu TV seriju.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 03/12/2012 : 22:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Ja sam sad mislio isključivo na ovu TV seriju.

Nitko ne misli iskljucivo

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2012 : 00:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
@Murdoc
Znam da kasnim.A još sam ja kao neki SF fanatik
Ma desi se to...Propustiš nešto odlično što si tebao davno pogledati...Ali evo sad to ispravljam Još tri epizode do kraja teće sezone

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 04/12/2012 : 00:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ha eto, meni ak' je nešto dobro, onda to znači da želim uživati utome što više samo da nađem vremena, gledao bih ja to i brže, uh

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/12/2012 : 01:34:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Kakav

frakin'

završetak

treće

sezone!

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/12/2012 : 01:38:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Pa ovo je nevjerojatno.
Davno me nije nešto ovako oduševilo.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/12/2012 : 03:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav

frakin'

završetak

treće

sezone!

Sta sam ti rek'o?

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/12/2012 : 17:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
da, fakat je jebenica kraj
nego, jel' mogu odmah na 4. sezonu ili baš moram pogledati Razor - počel bi sa 4.-om što prije:))

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12913 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 05/12/2012 : 17:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

nego, jel' mogu odmah na 4. sezonu ili baš moram pogledati Razor - počel bi sa 4.-om što prije:))

Razor je zapravo uvod u 4. sezonu, otkriva neke detalje koji će biti važni za daljnji tijek priče. Nemoj ga preskakati.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 05/12/2012 : 17:38:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, mislim da Razor i nije bas tako vazan, mozes i bez njega... ali ako imas vremena (i strpljenja da malo sacekas pocetak 4 sezone), onda ga pogledaj.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/12/2012 : 18:57:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nemoj mladjo BEZ RAZORA u 4. sezonu, ako Boga znaš!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 06/12/2012 : 19:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nove stvari za ljubitelje Galactice (prequel)...

Watch the amazing new chapter in the Battlestar saga; Blood and Chrome!
Ensign William Adama finds himself assigned to the newest Battlestar in the colonial fleet and a new callsign from his war weary co-pilot, Coker.

"Episode 1" - Battlestar Galactica: Blood and Chrome

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 06/12/2012 : 22:35:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
Eh da je bar neko više "zagrizao" u tu franšizu pa napravio bar jedan film kao što se sad radi Star Trek, onako visokobudžetno i što se mene tiče sa istim glumcima kao i u ovoj seriji. Htio bi vidjeti Karu Thrace na velikom platnu kako rastura Cylone :)

Edited by - Lorda on 06/12/2012 22:41:01
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12913 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 06/12/2012 : 22:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lorda

Eh da je bar neko više "zagrizao" u tu franšizu pa napravio bar jedan film kao što se sad radi Star Trek, onako visokobudžetno i što se mene tiče sa istim glumcima kao i u ovoj seriji. Htio bi vidjeti Karu Thrace na velikom platnu kako rastura Cylone :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Battlestar_Galactica#Feature_film

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 07/12/2012 : 09:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:
Originally posted by Lorda

http://en.wikipedia.org/wiki/Battlestar_Galactica#Feature_film

To su super vijesti. Bryan Singer mi je super, njegovi X-Men su mi najomiljenija superherojska adaptacija (uz Iron Mana), a još mi se više sviđa ovo da će scenarij biti negdje između originalne i Ron Mooreove BSG, s tim da se nadam da će više vući na ovu potonju :)

E sad, nadam se da će fanovi biti dovoljno glasni pa da vrate za film Edwarda Jamesa Olmosa, Katee Sachoff ili Triciu Helfer :)

Samo je pitanje kad će se održavati radnja tog filma, da ne bi opet bio neki totalni reboot u paralelnom universeu...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 07/12/2012 : 09:47:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Pa naravno da će biti reboot, po treći put. Nema smisla opet raditi isto, jer onda ostaje samo SF flick za fanove serije. Ovako ako ide sve ispočetka možda pokupi nove fanove. A uostalom, u jedan film ne mogu potrpati cijelu seriju, ovdje treba barem trilogija!

Go to Top of Page

Lorda
Average Member

Croatia
643 Posts

Member since 07/11/2002

Posted - 07/12/2012 : 12:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Lorda a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Pa naravno da će biti reboot, po treći put. Nema smisla opet raditi isto, jer onda ostaje samo SF flick za fanove serije. Ovako ako ide sve ispočetka možda pokupi nove fanove. A uostalom, u jedan film ne mogu potrpati cijelu seriju, ovdje treba barem trilogija!

Svete riječi!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17790 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 07/12/2012 : 13:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja sam gledao jednu epizodu dnevno
prva sezona je super
malo su me smorili u zadnjoj sezoni
mislim da je jedno 12 epizoda višak

sve u svemu solidno djelo

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 15/12/2012 : 02:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Pogledao do kraja.
Izvrsno.
Ovo je jedan od najboljih SF proizvoda.
a ja sam inače vrlo konzervativan pri davanju ovakvih izjava.

Ako niste - pogledajte.

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/12/2012 : 11:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Galactica je izvrsna, meni možda i najdraža SF serija svih vremena.

Prvi put sam ju gledao na HTV-u prije par godina, poslije na netu, pa treći put na DVD-u. I to još nije kraj!

Sve je sjajno, od slojevitih likova i njihovih međuodnosa, preko vrlo intrigantnog političkog i socijalnog konteksta do suspensa u odgonetanju tko su Sajlonci među ljudima.

Pa se likovi fino mijenjaju i s vremenom dobivaju tamnije (Adama, Roslin, Tigh) ili svjetlije nijanse (Baltar, Broj Šest), pa sve skupa na vrlo pozitivan način iznevjerava očekivanja, a o vrlo detaljnoj i zaokruženoj dramaturgiji koja baš svakom liku i svakoj, pa i naizgled najnevažnijoj situaciji poklanja dovoljno vremena, da se i ne govori.

Genijalno.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 19/12/2012 : 11:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Malo za prisjećanje i zaokruživanje dojmova!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 19/12/2012 : 14:45:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message  Reply with Quote
meni je BSG top 3 serije svih vremena.

obožavao sam pratiti svaku frakin epizodu. a o starbucksici da ne pričam.

kao što je JD rekao, vrlo slojevita serija koja se dotakla mnogo različitih područja.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000