Ali to je jedna mala knjiga. I tri filma. Mislim da ih je baš zato tri. Da budu kraći.
Džekson je pominjao da ima mnogo materijala koji ne može da stane u dva predviđena filma (a sumnjam da ih je planirao da budu po 2 sata) i zato se odlučio za treći. Zato i očekujem oko 2 ipo plus kad izađe produžena verzija imaćemo blizu 3 sata filma.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Ali to je jedna mala knjiga. I tri filma. Mislim da ih je baš zato tri. Da budu kraći.
Ma ne, ubacili su jako puno o povijesti Međuzemlja. Sumnjam da će biti filmovi kraći. Nekako mi Jackson nije taj tip. Voli detaljno, savršeno i monumentalno. Vjerojatno ćemo o Hobitu pričati kako smo pričali i o LOTR. A možda sam opet u krivu...
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Nema veze "trajanje" knjige sa filmom. Evo adjustment bureau je napravljen prema priči Philipa koja ima 20str. Benjamin button prema knjižici od 50-tak str. ... Jackson ima iskustva sa LOTR-om, ušao je u taj svijet i samo ako je poludio ovo neće biti dobro :)
Mislim da se Jackson ipak malo udaljio od knjige i uveo je više napetosti. Naime u knjizi,nema toliko priče o ostalim likovima(Elrond,Galadriel,vilenjaci pa i Gandalf). Priča ide dosta "pravo" bez vrludanja jer je ipak pisana za djecu.
Jackson želi više,te će sigurno ubaciti puno više likova koji se ne spominju a i radnju će prebaciti u Rivendell i ljudske zemlje.Nešto će biti i vezi Nekromanta(Saurona).
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Mislim da se Jackson ipak malo udaljio od knjige i uveo je više napetosti. Naime u knjizi,nema toliko priče o ostalim likovima(Elrond,Galadriel,vilenjaci pa i Gandalf). Priča ide dosta "pravo" bez vrludanja jer je ipak pisana za djecu.
Jackson želi više,te će sigurno ubaciti puno više likova koji se ne spominju a i radnju će prebaciti u Rivendell i ljudske zemlje.Nešto će biti i vezi Nekromanta(Saurona).
Pogledaj predhodnu stranicu, vec smo o tome razglabali
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Pogledaj predhodnu stranicu, vec smo o tome razglabali
Vidim,maloprije sam samo pogledao trailer,nisam čitao komentare. Nek se raspravlja,film će biti odličan nadam se
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Potpuno sam siguran da će ljudimo koji obožavaju LOTR trilogiju filmova i Hobit biti podjednako čaroban. Oni koji ne vole LOTR, neće voljeti ni Hobit trilogiju.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Džekson je pominjao da ima mnogo materijala koji ne može da stane u dva predviđena filma (a sumnjam da ih je planirao da budu po 2 sata) i zato se odlučio za treći. Zato i očekujem oko 2 ipo plus kad izađe produžena verzija imaćemo blizu 3 sata filma.
Taman nešto ovako ispade. Prvi dio 169 minuta.
Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Prekosutra u Arena Cinemas - Zürich Moram priznati da me do sada nije puno diralo, ali me uistinu uhvatila neka premijerna nervoza.. Biti ce na ovom topicu puuno diskusija..vec vidim..
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
nije stvar magije, vec neceg drugog ...klinci vole nekaj neviđeno, a Hobit to ne bu bil ni probližno koliko je bil Gospodar!
Magija je u srcu, a klinci koji su gledali LOTR vise nisu klinci..ovo je spektakl za neke nove klince i za nas matore cangrizavce koji jedva cekaju da pronadu rupu u filmu i sutra napisu kako je to u neko "nase" vrijeme puno bolje uradeno ..ili? Heh ..
Originally posted by mr murdoc za nas matore cangrizavce koji jedva cekaju da pronadu rupu u filmu i sutra napisu kako je to u neko "nase" vrijeme puno bolje uradeno ..ili? Heh ..
to ak rommel pogleda film ;)
mene samo muči kaj bum se još dugo moral strpit da se pojavi pristojan BD sa 2D slikom (: a pitanje kak bu to izgleda s obzirom da je koliko vidim sve podređeno 3D slici. Ne tvrdim da je ona slabnija ili bolja, samo ja preferiram "normalnu" 2D sliku...