forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 The Hobbit (TRAILER!)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/12/2012 : 18:23:42  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

I ja se vala smejem, Spilberg i Lukas stancuju smece, prosto je neverovatno da je Spilberg odradio Redova Rajana, od tada sem Tintina nista, mada je i njega nekim stvarima solidno usrao. Kameron, to bese onaj Avatar Kameron? Budimo ozbiljni. :D

Pa to je i bila poanta mog posta..Spilberg, Lucas, Cameron, Jackson..isto sranje samo drugo pakovanje..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 17/12/2012 18:28:33
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 17/12/2012 : 18:25:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ajde da razjasnim ako niste shvatili.

LOTR je najbolja i najepskija filmska trilogija svih vremena!

I gotovo.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 17/12/2012 : 18:26:43  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ne doživljavamo te :D
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/12/2012 : 18:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Izbacilo ga iz takta..i opet trilogija..

Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 17/12/2012 : 18:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Ajde da razjasnim ako niste shvatili.

LOTR je najbolja i najepskija filmska trilogija svih vremena!

I gotovo.

teško...

jedva da je u top 20

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 18:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc
Prvi dio je jos drzao vodu i poprilicno iznenadio, dok su drugi i posebno treci totalno podbacili.
Jackson je tu svoju formu jos jednom potrvdio sa katastrofalnim King Kongom , da bi se sada ponovo samoreciklirao i totalno izblamirao sa Hobbitom.
Film ce zaraditi brdo love, cak mozda i probiti sve rekorde gledanosti, ali to ga ne cini dobrim...dapace..
Ovo sto si napisao za Del Tora i Burtona cu se pravit da nisam vidio

I da te shvatim ozbiljno nakon ovoga.

Drugi je najbolji od 3, iako je i on mogao da bude bolji samo da Džekson nije napravio neke bezvezne izmjene u odnosu na knjigu kako bi navodno film dobio na dramatičnosti. U trećem je napravio neke kompromise kako bi upao u oklop očekivanja akademijinih glasača, ali jedino što mu stvarno zamjeram je što nije završio film onom scenom nakon vjenčanja.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/12/2012 : 18:29:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Vidis da covjek na “veliko“ argumentira

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 17/12/2012 : 18:31:42  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Drugi je najbolji od 3, iako je i on mogao da bude bolji samo da Džekson nije napravio neke bezvezne izmjene u odnosu na knjigu kako bi navodno film dobio na dramatičnosti. U trećem je napravio neke kompromise kako bi upao u oklop očekivanja akademijinih glasača, ali jedino što mu stvarno zamjeram je što nije završio film onom scenom nakon vjenčanja.

onak pravi `woodski sretan završetak ....

fala bogu kaj nije!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 17/12/2012 : 18:32:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Vidis da covjek na “veliko“ argumentira

na veliko i u bojama

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/12/2012 : 18:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Prvi dio je jos drzao vodu i poprilicno iznenadio, dok su drugi i posebno treci totalno podbacili.
Jackson je tu svoju formu jos jednom potrvdio sa katastrofalnim King Kongom , da bi se sada ponovo samoreciklirao i totalno izblamirao sa Hobbitom.
Film ce zaraditi brdo love, cak mozda i probiti sve rekorde gledanosti, ali to ga ne cini dobrim...dapace..
Ovo sto si napisao za Del Tora i Burtona cu se pravit da nisam vidio

Ajde dobro..drugi je sa bitkom na Helm's Deep i prilicno dobrim prikazom Rohan , a ponajvise Gollum-om poentirao, ali mene je ugusio dio sa Fangornom i Entima..jebiga, tu je sve krenilo niz brdo.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 18:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:

onak pravi `woodski sretan završetak ....

fala bogu kaj nije!

Scena koja sve obuhvata i završava, ma koliko holivudska bila.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 17/12/2012 : 18:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
možda si i u pravu, ali opet mi je drago kaj je prikazal sive luke i to...bar meni koji nisam čital knjigu!

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 17/12/2012 : 18:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Loši ste.

Idem sad u kino i kad se vratim da ste se popravili.

(Vi koji ne volite LOTR, jel.)
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 17/12/2012 : 18:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Loši ste.

Stvarno si mazohist..

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 18:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

možda si i u pravu, ali opet mi je drago kaj je prikazal sive luke i to...bar meni koji nisam čital knjigu!

Džekson je promijenio dosta stvari u odnosu na knjigu. Pa kad je to već uradio, koliko god i meni bilo drago što sam vidio Sive luke, moglo se bez te scene i film bi bolje funkcionisao da je ono bio kraj.

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 17/12/2012 : 18:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Džekson je promijenio dosta stvari u odnosu na knjigu. Pa kad je to već uradio, koliko god i meni bilo drago što sam vidio Sive luke, moglo se bez te scene i film bi bolje funkcionisao da je ono bio kraj.

znam i najveca mana film i je kaj nema onog dijela koji je Frodo videl kod vilenjaka u vodi (spaljeni Hobiton) (:

nisam čital knjigu ali sam pogledal sve dodatke ;)

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 19:00:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
To je jedno cijelo poglavlje knjige. Hobiti se nakon pobjede vraćaju kući, gdje zatiču haos. Onda moraju sami da preuzmu stvari u svoje ruke i riješe problem koji je uzrokovao niko drugi do Saruman kao osvetu malom narodu. Džekson je rekao da to koliko god dobro funkcionisao na papiru, u filmu ne bi, pa je odlučio da taj dio preskoči.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/12/2012 : 19:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je jedno cijelo poglavlje knjige. Hobiti se nakon pobjede vraćaju kući, gdje zatiču haos. Onda moraju sami da preuzmu stvari u svoje ruke i riješe problem koji je uzrokovao niko drugi do Saruman kao osvetu malom narodu. Džekson je rekao da to koliko god dobro funkcionisao na papiru, u filmu ne bi, pa je odlučio da taj dio preskoči.

A onda je cenzurirao i Sarumanovu smrt koju je sam osmislio..pateticno.

Edited by - mr murdoc on 17/12/2012 19:20:00
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 17/12/2012 : 19:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Loši ste.

Jedva cekamo da se vratis te nas produhovis svojim videnjem filmskog razocaranja godine ..poslje Nolanovog Batmana .

Edited by - mr murdoc on 17/12/2012 19:22:54
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 19:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

A onda je i cenzurirao i Sarumanovu smrt koju je sam osmislio..pateticno.

Scene Sarumanove smrti nije bilo u bioskopskoj verziji jer je koliko se sjećam Džekson rekao da nije toliko važna za radnju u trećem filmu i da će je uključiti u produženu verziju što je i učinio. I da ne bude zabune, jedina verzija filma za mene je produžena verzija.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8204 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/12/2012 : 19:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
tri knjige - tri filma
jedna knjiga - tri filma

to neće na dobro

i ja sam mišljenja da bi bilo bolje da je režirao del toro - panov labirint je jedan od najboljih filmova prošlog desetljeća, a atmosfera i fantastičnih i realističnih dijelova je vrhunska

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 17/12/2012 : 19:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Scene Sarumanove smrti nije bilo u bioskopskoj verziji jer je koliko se sjećam Džekson rekao da nije toliko važna za radnju u trećem filmu i da će je uključiti u produženu verziju što je i učinio. I da ne bude zabune, jedina verzija filma za mene je produžena verzija.

Jedina verzija filma za mene je kino verzija.
OK je to sve, produžene, režiserove verzije nisu na odmet, ali ono što završi na kino platnu je 'glavna' verzija. Ali super je to što režiseri naknadno mogu ispraviti svoja sranja sa produženim, director's cut, itd. verzijama...
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 17/12/2012 : 19:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Jedina verzija filma za mene je kino verzija.
OK je to sve, produžene, režiserove verzije nisu na odmet, ali ono što završi na kino platnu je 'glavna' verzija. Ali super je to što režiseri naknadno mogu ispraviti svoja sranja sa produženim, director's cut, itd. verzijama...

Ma tu su se pravili kompromisi zbog ogromne dužine filma i Džekson je nevoljno izbacio neke djelove. Što se ovih filmova tiče, za mene kino verzija ne postoji

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/12/2012 : 19:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Del Tora i Burtona ne bi uopće stavljao u isti koš... Del toro ima smisla za fantasy, dok Burton od svega radi kostimirane ekstravagance. Svaka čast Predbožićnoj mori i Batmanima, ali radi sve lošije stvari.

Za LOTR je jackson bio savršen, to bi dobro odradili i Spielberg i ostala nabrojana ekipa holivudskih dečki; knjige su jednostavno takve, obiteljska zabava s velikom dozom patetike epskog obujma. Del toro bi npr. tu bio prebrutalan, Burton jednostavno smiješan - oni jednostavno ne rade obiteljske filmove. A Tolkien je ove knjige namijenio, barem ja vjerujem, djeci, i odraslima otvorenog duha.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 17/12/2012 : 19:39:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
@beren

a baš ti velim kak sve znam jel sam gledal sve dodatke, a ti onda ideš objašnjavat...ajde dobro (:

@ken
i LOTR je ustvari jedna knjiga, podijeljena na 3 dijela zbog prodaje/zarade tak da...

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000