forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Dexter
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 20/12/2012 : 18:37:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Prođe i ova sedma sezona.

SPOILER

Dobar početak, a posle prava zbrka. Ukrajinci, Hana, petljanje Kvina, Laguerta i Douks, svemogući Dexter itd. Plus što se sve nekako zgodno i predviljivo uklopi. Nije to negledljivo, naprotiv, ali samo učvršćuje onaj osjećaj još od prije nekoliko sezona da je ovo trebalo ranije završiti, a ne ovako musti do iznemoglosti.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/12/2012 : 20:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Upravo zavrsih 7 sezonu..
Jako sam zadovoljan videnim..no vise cu komentirati kada bude malo manje opasnosti za spoilere

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

fler
Senior Member

Croatia
2074 Posts

Member since 21/10/2003

Posted - 20/12/2012 : 21:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send fler a Private Message  Reply with Quote
Pratio sam sezonu kao i sve dosad, kako koja epizoda iskrsne na torentima pa onda nestrpljivo iščekivanje idućeg tjedna .. za razliku od mnogih (većine?), vrlo, vrlo sam zadovoljan. Neću ni ja u detalje, ali malo je reći da jedva čekam rasplet.

Sezonu je glumački definitivno ukrala Jennifer .. i, OMG, nije mi nikad prije bila TOLIKO hot :)

Split your lungs with Blood and Thunder
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 20/12/2012 : 23:53:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Zavrsih upravo i 2 sezonu Homeland..uhhh , dobro mi je legla.
Ako je jos tko pogledao, volio bi razmijeniti par misli i utisaka

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/12/2012 : 11:19:12  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ova sezona je imala svega, raznih sastojaka iz svih sezona, Dexterovo porijeklo i otvaranje starih rana, Bay Harbor Butcher i Doakes intriga (baš mi je falio ovaj tipčina), malo serijskih ubojica, novi ljubavni interes...

Samo me je završetak sezone (ključna scena) malo razočarao, nisam to očekivao; nisam zapravo želio takav rasplet jer mi nema logike zašto su scenaristi išli u tom smjeru. Jel to konačni početak kraja? Vjerojatno imaju neki plan, isto kako su pripremali Dexterovu sestru za veliko otkriće i što donekle opravdava njezino prihvaćanje u ovoj sezoni...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 21/12/2012 : 12:28:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
SPOILER

Ono što meni najviše smeta je Dexter Almighty. Obija kuće u sred bijela dana bez ikakvih poteškoća, obija i ulazi u državne ustanove (na pauzi ), podmeće dokaze najvišim policijskim službenicima, onesvješćuje ljude na sred ulice u sred dana pored parka prepunog ljudi i ubacuje ih u prljažnik... a to baš niko da primijeti. I za jednu seriju je premnogo. Postao je pravi supermen.

Onaj dio sa Laguertom i Douksom je dosta dobar i bilo mi je drago vidjeti da se vraćaju na prošle stvari i pokušavaju ih rasvijetliti, ali na kraju su to nespretno riješili. Postoji li iko ko je gledao seriju a da je stvarno pomislio da će Debra uraditi nešto Dexteru? Takođe, Debra mi ne djeluje sposobna da ono učini, iako je suočena sa izborom brat ubica u zatvoru u koga misli da je zaljubljena ili nevina šefica. Ako posle svega ne završi na psihijatriji ništa nisu uradili

Evolucija (ljubavna) Dextera takođe solidno odrađena. Od nekoga ko nije mogao da voli do nekoga ko se ludo zaljubi (mada, ko ne bi poludio za onakvom ribom ). Sveukupno priča sa Hanom je takođe dobra, mada su mogli bez petljanja oca. Kvin i striperka mu, predvidljivo i klišeizirano.

Scenaristi su izgleda pokušali da malo ogade Dextera sa onom samospoznajom da sve to ne radi Dark Passenger već on sam i kršenjem kodeksa pokušajem ubistva nevine Laguerte. Ali onda uleće Debra i sve pokvari

Sve u svemu, gledljivo je ovo i dalje, ali jedva čekam da se završi.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 21/12/2012 : 16:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Evo, napokon sam uspio pogledati kraj 7. sezone Dextera. Definitivno jedna od najboljih.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/12/2012 : 16:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Meni nije... Četvrta (Trinity killer), prva (Ice truck killer), druga (Bay Harbour butcher), onda sedma, tim redom, ostalo prosječno.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 21/12/2012 : 19:47:54  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Evo, napokon sam uspio pogledati kraj 7. sezone Dextera. Definitivno jedna od najboljih.

Ajde da se ja i ti u necemu slozimo

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 24/12/2012 : 13:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
I meni jedna od najboljih sezona i definitivno bolja od pete i šeste!
Nakon zanimljivog završetka šeste i Debrinog otkrivanja Dexterove tajne serija kao da je dobila novi zalet i nakon šokantnog završetka ove sedme sezone niti sam ne znam što da očekujem od iduće!?! Debra, do nedavno neizmjerno poštena policajka koja bi i najbližeg kolegu privela ako bi ukrao čokoladu, gadno je zaglibila i malo se bojim za njeno psihičko zdravlje!

Prognoziram da bi iduća sezona mogla biti i zadnja...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 24/12/2012 : 22:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Kao, pišu producenti, ili neko od scenarist, story-arc iz sedme sezone se nastavlja u osmu, koja bi mogla biti zadnja (kako je nagovješteno na kraju - a i gledatelji to osjećaju), no kako su stvari posložene, kaže, otvorili su si vrata i u daljnji nastavak serijala. Ja bih rado da ode u osmoj s bengom, nego da se vuče...

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 24/12/2012 : 23:26:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Evo prognoziram da će na kraju osme ili neke druge sezone i sam Dexter skončati na dnu zaljeva, vjerovatno će baciti sam sebe, ali moguće je i da će mu netko asisitirati!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/12/2012 : 01:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jel ti dcopicu imaš možda kakve privatne insajderske informacije iz snimateljske ekipe Dextera? Meni je ona "šokantna" ključna scena malo nategnuta, nekako forsirana od scenarista, samo da bude vau ili apsolutno neočekivano... Ili vam se svima sviđa takav vrhunac?

Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 25/12/2012 : 02:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
Pogledao sam tek prvih pet sezona i evo mojih kratkih dojmova (ako ikoga zanima):

Prva sezona - jako jako dobra. Počinje malo čudno, ne kuži se tko je tko, ali s vremenom sve bolja. Malo mi je bila predvidljiva, npr. odmah sam skužio da je onaj doktor ice truck killer.

Druga sezona - ova sezona mi je bila loša zbog dva razloga. Prvo, ubiju Doaksa koji mi je bio odličan lik i drugo, ona dosadna Lila. Ajme kako mi je ta ženska išla na živce. Svaki put kad se pojavi s onim napuhanim usnama i britanskim naglaskom, dođe mi da je opalim lopatom po glavi.

Treća sezona - ništa posebno. Meni bolja od druge zbog Jimmy Smitsa. Malo mi je smetalo način na koji Dexter sredi Skinnera u zadnje dve minute serije. Također nikad nisam skužio koji je bio Miguelov motiv. Zašto je prevario Dextera s onom košuljom? Znači li to da je Miguel od početka znao da je Dexter ubojica?

Četvrta sezona - definitvno najbolja, zbog fenomenalnog Johna Lithgowa kao Trinitija. Još jedan plus je što ubiju Ritu. Išla mi je na živce. Jedina zamjerka sezoni je to što je Dexter odugovlači. Otkrije ubojicu u trećoj epizodi ali ga zato ubije tek u 12-oj. Glupo.

Peta sezona - definitivno najlošija sezona od prvih pet. Ova sezona je bila tako loša da me je natjerala da uopće krenem ovo pisati. Ima toliko gluposti i nelogičnosti da je to nevjerojatno. Npr, Dexter ubije onog pijanca u wc-u i stari mu kaže nešto tipa "bravo, sine, pokazao si prave emocije". Tako što je ubio nevinog čovjeka? A poslije kokne još jednog, onog Liddija. Onda cijela ona fora kako je našao mrlju krvi u kamionu i on odmah ide istraživati. Glupo.
Živciralo me kako su "očistili" cijelu priču sa njegovom djecom u dve epizode. To mi je postavljalo pitanje zašto je Dexter uopće morao naći curu koja ima djecu kad su mu samo smetala? Ili zašto je uopće morao imati curu na prvom mjestu? Da se "uklopi". Slab argument.
Pa onda Lumen koja me je živcirala i pojavom i glumom. Mislio sam da će biti zanimljivo jer će Dexter biti u dilemi. Ne može je pustiti jer će sve izbrbljati a ne može je ni ubiti jer ona nije ubojica. I bez obzira na to, on je pusti! I još ova ima petlje da se dere na njega u restoranu nakon što joj je spasio život. Lumen je vrlo lagano mogla ići na policiju i reći za Boyda i Dextera i to bi bio kraj za Dextera. A ova budaletina je pusti.
Pa onda onaj policajac Luddy ga slijedi cijelo vrijeme a Dexter uopće ne skuži. Pa onda dok je Lumen živila kod Dextera cijelo vrijeme sam se pitao gdje je Debra? Ne živi više kod Quinna, znači gdje je?
Glupo mi je što su brzo odustali od Trinity slučaja jer je kao fol to FBI-ev slučaj a onaj agent ne želi ni čuti za Quinnovu priču.
Dexter se i u ovoj sezoni kotrlja u autu, i opet izađe bez ijedne ogrebotine. Glupo mi je kako sredi glavnog negativca u dve sekunde, a još je bio i vezan. A baš me zanimalo kako će srediti Chase-a kad je stalno okružen čuvarima. Na kraju nismo ni otkrili koja je bila veza između Chase-a i one Emily. Još veća glupost je kada Debra uhvati ovu dvojicu iza ona zavjese pa ih pusti. Trebala je tamo otkriti Dextera i to bi bio savršen završetak sezone umjesto ovog smeća. I koji vrag je bio cijeli onaj "Santa Muerte" čušpajz?

Kada se gleda svih pet sezona u globalu vidi se kako je nerealna. Toliko ljudi umire oko Dextera da je glupo kako nitko ništa nije posumnjao. Prvo Debru ulovi manijak pa ga Dexter ubije (ice truck killer). Onda umre Doakes. Pa onda Miguel, Dexterov prijatelj. To je također novi udarac za LaGuertu. Pa onda Lundy (opet udarac za Debru) i na kraju Rita. I bez obzira na to, ovi se i dalje smiješe, zezaju, dolaze na posao, kao da je nikome ništa. Da se meni to dogodi, ja bi bio sjeban do kraja života.
Praktički, Dexter me (kao osoba) počeo živcirati i jedva čekam da ga više ulove i ubiju jer mi ovo već ide na živce. Čuo sam sa drugih foruma da je šesta sezona još lošija od pete (Debra se zaljubljue u Dextera?! Wtf?) a ni sedma nije ništa bolja.
Zato me zanima da li da nastavim gledati ili mi je bolje odustati? Vidi se da se seriji uopće ne nazire kraj. Negdje sam čuo da planiraju i DEVETU sezonu a to je stvarno previše.

Edited by - Hexen on 25/12/2012 02:20:46
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/12/2012 : 18:18:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Hexen, ne bogohuli! Dexter je jedna od najboljih serija uopće! Unio je malo svježine u ustajali kriminalistički žanr i cijelu famu sa serijskim ubojicama....

Edited by - DeeCay on 28/12/2012 18:21:05
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/12/2012 : 19:00:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
@hexen
bolje odustani
ionako ti svi likovi idu na živce
da ja imam takav osjećaj prilikom gledanja nečega odustao bih nakon pola prve sezone

što se mene tiče, ja bih volio da pete i šeste sezone nije ni bilo, ali što da se radi
meni je prva bila odlična, druga isto tako, treća pomalo razočaravajuća, četvrta najbolja, peta s lumen jedva prolazna, šesta katastrofalna, ali je kraj spasio stvar
za sada je 7. sezona (na 5. epizodi sam) meni sasvim ok, uz sve sitne gluposti i zanemarivanja

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Hexen
New Member

Croatia
190 Posts

Member since 22/02/2011

Posted - 28/12/2012 : 22:05:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Hexen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Hexen, ne bogohuli! Dexter je jedna od najboljih serija uopće! Unio je malo svježine u ustajali kriminalistički žanr i cijelu famu sa serijskim ubojicama....

Ne znam, meni je Breaking Bad sto puta bolji, ali to je samo moje mišljenje.

quote:
Originally posted by ken2

@hexen
bolje odustani
ionako ti svi likovi idu na živce
da ja imam takav osjećaj prilikom gledanja nečega odustao bih nakon pola prve sezone

što se mene tiče, ja bih volio da pete i šeste sezone nije ni bilo, ali što da se radi
meni je prva bila odlična, druga isto tako, treća pomalo razočaravajuća, četvrta najbolja, peta s lumen jedva prolazna, šesta katastrofalna, ali je kraj spasio stvar
za sada je 7. sezona (na 5. epizodi sam) meni sasvim ok, uz sve sitne gluposti i zanemarivanja

Dakle, i ti se više manje slažeš da je peta sezona shit. Inače se svi možemo složiti s time da je Dexterov početak bio fenomenalan, malo je oslabio s trećom, ali je četvrta sezona sve to popravila.
Činjenica je da su scenaristi počeli gubiti ideje. Razbacuju se okolo s likovima i njihovim životima/emocijama kao da su crtani likovi. Npr, koja je fora s Angelom? Zašto dobiva toliko screen time? U prvoj sezoni je imao onu ženu i kćer, poslije je hodao s onom nekom policajkom pa onda brak njega i Laguerte. Čemu sve to? A o jednom Masuki ne znamo apsolutno ništa.
Također se pitam kad je Dexter ikad u uredu kada se stalno vozika okolo i slijedi te svoje ubojice?
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 31/12/2012 : 19:06:22  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Dexter zijev sezona 7. ementaler

Dakle, krenuh i ja prošli tjedan sa gledanjem mog omiljenog serijskog ubojice. Nemam volje gledati jednu seriju tjedno, pa obično sačekam prvi dio ili ponekad cijelu sezonu tako da pogledam sve u dva-tri dana. :)

E sad, znam da ću ispasti babaroga, ali ovo je mislim too much za mene.

MOGUĆI SPOJLERI! :)

Prvih 10min. prve serije sam se ozbiljno borio sa mišlju da ugasim seriju i zaključim druženje sa Dexterom.

Ne znam da li su mogli jadnije i blesavije započeti sezonu. Pa ovo je na nivou Santa Barbare. Deb, policajka, poručnica ulovi Dexa u punoj opremi, sa nožem kojeg zabija u žrtvu i sad se očekuje nekakva ozbiljna radnja, dijalozi... a dobijemo priču za malu djecu koju Dex aka serijski ubojica (do sada preko 115 ubijenih osoba), visoko obučen i treniran, plasira nama gledateljima i svojoj sestri.

STOP - PLAY - STOP - i na kraju se ipak odlučim za PLAY
Kažu moji prijatelji, ma strpi se početak je loš, ali kasnije ide na bolje.
Ajde dobro, idemo dalje, reče netko i završi u Remetincu, neću valjda i ja tako završiti radi Dextera.

Nakon pogledanih 9 serija, ovo je moje SUBJEKTIVNO (ovo moram napisati u slučaju da Mr. Bušman vreba iz prikrajka :)) mišljenje.

Dosadašnje sezone su se manje više odvijale po principu jedan serijski ubojica i nekoliko kolateralnih žrtava. Serijski ubojica bi uglavnom bio gostujući glumac tj. poznata faca.

Očito su scenaristi shvatili da je ova ideja već izlizana do boli, pa su je odlučili malo nadograditi.

I postaviše oni tako visoki cilj pred sebe i glavicu kupusa pred nas, gledatelje.

Mafija, "incest", gej ekipa, korumpirani plavci, striptiz bar, sadisti, kolumbijci, klinci-djeca, serijski ubojice (čitaj više njih), ukrajinke, ljubavna priča... ma tko bi sve to nabrojao i sve to u dosad odgledanih 9 epizoda.

Sad zamislite koji genije treba biti kako bi se sve ovo zapakiralo u jednu solidnu seriju i dobilo dobru priču.

No kako scenaristi Dextera imaju na pameti drugi cilj, a ujedno su i daleko od genijalaca dobili smo jedan lijepi veliki EMENTALER.

Priča ne da je šuplja, nego je toliko teško probavljiva da kako nešto pogledam tako moram brisati sjećanje da bi mogao nastaviti dalje.

Evo nekoliko ključnih problema:
Dexter je NAVODNO pažljiv, pedantan i precizan ubojica. Ne ostavlja tragove i ubojstva pomno planira. Sa druge strane samo što nije otišao na lokalni radio i izjavio da je serijski ubojica. Njegovi dijalozi sa sestrom su tragikomični. Razgovori se odvijaju u podzemnoj garaži, na terasi kuće na plaži, u prolazu iza zgrade policijske stanice...

Isto tako možete primijetiti da likovi nestaju i pojavljuju se prema potrebi, kad redatelju smetaju on ih jednostavno UKLONI, da bi se kasnije nekim čudom opet pojavili.

Radnja se odvija kao na "špagi", uzrok-reakcija-akcija i tako kroz svih devet epizoda. Čim smo vidjeli da je Dex napravio nekakvu grešku znamo da će 1000% to netko u sljedećoj sceni iskoristiti. Npr. Dex namjerno složi loš "blood report" i čuveni pisac to odmah iskoristi, očito je netko objavio sve na internetu. Ali nije u tome problem, već je toliko očito da je radnja loše napisana, toliko pojednostavljena da mi se ove turske serije čine kao komplicirano "štivo".
Pa dobro nismo svi idioti, valjda su se mogli malo više potruditi.
Protiv Hannah postoji hrpa dokaza, kao npr. rezultati obdukcije bivše šefice i muža, zašto to nije čuveni pisac spomenuo, a ne-ne on je baš iskopao ono što je Dex zabrljao. C'mon!
Ma ok je to jednom prožvakati, ali stalno isto s*anje gledati kad tad počne živcirati.

Čim je Speltzer uhićen znali smo da će policija nešto zajebati kako bi bio pušten na slobodu, kako bi Deb shvatila da je to što Dex radi opravdano. Naravno Deb kreće u akciju, sama na manijaka, ma što bi ikoga obavijestila to i onako nije bitno... LOL. Sva sreća da Dex ima teleport.

Sirko, mafijaš kojem je jedini razlog ostanka u Miamiju Dex, odjednom umre od straha kad mu njegova ekipa pošalje na vrata plaćenike i odmah trči Dexu po pomoć... uff
Sirko koji je pod 24h policijskim nadzorom mrtav 'ladan sjeda za Dexov stol u restoranu i vodi ugodni razgovor. Naravno sve to promatraju policajci i nitko se ne pita što Dex priča sa njim???
Isto tako Dex posjećuje Sirka u zatvoru i opet nitko ništa ne primjećuje.

I tako to ide iz serije u seriju...

Većina likova i njihovo ponašanje je namjerno isforsirano samo kako bi se stvorila umjetna "slika" i lažne emocije.

Možda sam preoštar, ali ova sezona definitivno ne zaslužuje ocjenu višu od 5.3. Preoštar sam jer je Dexter BILA zanimljiva serija, sa dobrim likovima i solidnom pričom. Ovo sad je nažalost cijeđenje radi zarade.

Da nije ipak sve tako loše pobrinuo se solidni Sirko i slatka Hannah.
Naravno Sirko koji je upravo stigao iz Ukrajine govori gotovo savršeno engleski, ali ovo je još i zanemariva sitnica. :))

Dex se pretvorio u zabavnu serijicu koju se isplati pogledati ako ne znaš što bi od sebe i treba ti "lako štivo" za ubiti vrijeme.
Šteta.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8225 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/03/2013 : 19:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7670 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 22/03/2013 : 19:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Nije stol dobro okrenut, nije ovako dijagonalno postavljen u seriji.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3924 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 22/03/2013 : 23:25:08  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Bolje da su ga dostojanstveno zavrsili nakon koliko-toliko dobre pete sezone nego sto tonu dublje i dublje sa svakom narednom...ovo postaje negledljivo... steta...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 28/04/2013 : 19:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Pogledao šestu sezonu. Odlično
sad krećem i sa sedmom

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 28/04/2013 : 19:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mladjo

Pogledao šestu sezonu. Odlično
sad krećem i sa sedmom

Ajd mladjo konačno da si i ti pogledao... Baš mi je drago.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 18/05/2013 : 14:05:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/05/2013 : 14:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Izvrsna 7. sezona
Meni je druga najbolja a treća mi je najmanje dobra. Prva je blizu drugoj, a ostale su isto vrlo kvalitetne

Ali ima par nelogičnosti u seriji (LIGHT SPOILER) Zapravo, to se više odnosi na Dexterovo prelagano uklanjanje ljudi, a da to nitko ne primijeti. Npr. na početku 6. sezone kokne ona dva lika u ambulantnim kolima kaj su prodavali organe. Da bi ih namamio da dođu uputi lažni poziv Hitnoj tak da oni dođu. Ali zar se nije pitao da bi eventualna istraga njihovog nestanka uključivati i preslušavanje zadnjeg poziva na koji su se uputili, te da će se tako otkriti Dexterov glas? Mislim, uopće ga nije kamuflirao. A i u 7. ono da ne mogu doći do podataka iz maloljetničke kartoteke- ma daj, pa ako teba za slučaj sve se može.Ali da ne ispadnem gunđalo, ovo je jedna od najboljih serija koje sam ikada gledao

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000