Pominjao sam vec x puta po forumu ali posto niko nije nasao za shodno da mi odgovori rijesio sam da otvorim poseban topik.O cemu se radi? Elem,moze li neko ko je nadlezan(Markos,Globinjo,Mladjo ili Manhunter) da skrene paznju forumasu Tutti da prestane da radi sledece
Originally posted by Tutta
Originally posted by adriano
Meni je Teks sve bolji, zagor nažalost nekako stagnira. Slučajno sam i ja prošli tjedan pročitao Čovjeka iz Atlante. Drukčiji je od novih Teksova sa kioska. Nije mi se baš svidio, ni crtež ni priča.
Originally posted by Tutta
Drugovi-Ovo sam jucer procitao u Tex'u "Covjek iz Atlante" Jordi Bernet
Tex stalno postize sve veci uspjeh,usprkos gotovo pedeset godina izdavanja. sto vi mislite,koja je njegova tajna?
"-Tajna Texova uspjeha jest to sto se uspio prilagodjavati promjenama ukusa citatelja,a da pritom nije izgubio pocetne osobine-".
Evo ovo sto je receno za texa,to vrijedi i za Zagora. Ja tako bar mislim,ne znam za ostale. To znaci,ako bi jednog dana Zagor ,postao "hokus-pokus" Zagor,ja bi ga vjerovatno prestao i citat i skupljat.
!
Pola postova su mu obicni smajlici kao odgovori na tudje postove,zeludac mi se prevrne(a nisam jedini,cijenim) kad otvorim stranice na kojima on radi to sto radi.Ako ovo nije trovanje,gusenje,spamovanje(ili kako vi to vec zovete) foruma onda ne znam sto je. Nije mi cilj da izazivam svadje,da se odma' ogranicim. Molio bih odgovor urednika foruma,unaprijed se zahvaljujem.
ok, Tutta radi to što radi. ali reci, što to tebe tangira? jel te možda negdje direktno uvrijedio? pa boli te briga.
Smeta mi sto ga niko od moderatora ne opominje,niko.Napisah vec primjer sa Vronskim,ne da mi se pisati opet. Uvrijedio?Jeste.Ja nisam ni znao ko je on a nisam bio na forumu skoro citavo ljeto.Za to vrijeme je upadao na nekoliko mjesta gdje sam se ja ranije prepirao sa nekim i pisao gluposti o meni,potpuno nepozvan i neupucen. Gle,pojavio se na forumu...kad?Mart otprilike?Od tad je nabio skoro 3000 postova.Nema veze,ne bi to bio nikakav problem da mu svaki drugi post nisu pa daj brate mili,prestani vise uz to,izrazito je nepismen covjek,izrazito.
Smeta mi sto ga niko od moderatora ne opominje,niko.Napisah vec primjer sa Vronskim,ne da mi se pisati opet. Uvrijedio?Jeste.Ja nisam ni znao ko je on a nisam bio na forumu skoro citavo ljeto.Za to vrijeme je upadao na nekoliko mjesta gdje sam se ja ranije prepirao sa nekim i pisao gluposti o meni,potpuno nepozvan i neupucen. Gle,pojavio se na forumu...kad?Mart otprilike?Od tad je nabio skoro 3000 postova.Nema veze,ne bi to bio nikakav problem da mu svaki drugi post nisu pa daj brate mili,prestani vise uz to,izrazito je nepismen covjek,izrazito.
kao što sam rekao, zašto to tebe tangira? boli te briga. izdigni se iz toga.
Jednako kao što tebe živcira Tutta, ti si mene počeo živcirati svojom reakcijom na njega... Mislim da se riječ 'bauštelac' ni na baušteli ne koristi u mjeri u kojoj je ti ovdje koristiš...
Tutta je spamer? Je, isto kao i Sawitch, recimo... Pa ne primijećujem da si otvorio topic za njega...
Jednako kao što tebe živcira Tutta, ti si mene počeo živcirati svojom reakcijom na njega... Mislim da se riječ 'bauštelac' ni na baušteli ne koristi u mjeri u kojoj je ti ovdje koristiš...
Tutta je spamer? Je, isto kao i Sawitch, recimo... Pa ne primijećujem da si otvorio topic za njega...
Poredis Tuttu i Savica? Savic je imao sto da kaze i sa njim se moglo normalno komunicirati u vecini tema.Nadji mi jedan konstruktivni post od Tutte..."Adam kresno Evu ",da nije to mozda? "uradijo,jesili,samnom...",ne pamtim da je Savic ikad tako pisao.Ili jeste,isparavi me?