Proslo i meni 60 dana od prvog editiranja uvodnog posta..nista posla sam Markosu poruku da mi se otkljuca..vidim da ima posla..dobrodosli novi clanovi..ima nas ko mrava..
Svaka cast sta si se vratia..bilo bi steta radi mojih glupih ispada izgubit tako dragocjenog clana..ostavit cu ti url di je bija u poretku samo cu sad zaljepit ovaj di si sad stavia..isti racku..
@Krscho
Odlicna ideja ovo sa izborom Amerologa za 2012..bas cu bacit oko pa odabrat svoje favorite..
@bvagner3 i @acestroke
Dobrodosli u Corps..samo da mi otkljucaju uvodni post pa cu katagolizirati vase kolekcije..
Evo reply uvodnog posta..e sad kako smo skroz zaboravili na tu stavku da se ne moze editirati kada istekne period od 60 dana od prvog editiranja ja cu stavljati reply kolekcije svakih 2 miseca a vi stavljajte svoje slike kako ide po redu a ja cu lipit url svake kolekcije ovdje i stavit u signature svoj da automatski dodete do ovog posta..
Znači kad updejtamo slike kolekcije onda samo zalijepimo u skroz novi post?
Evo reply uvodnog posta..e sad kako smo skroz zaboravili na tu stavku da se ne moze editirati kada istekne period od 60 dana od prvog editiranja ja cu stavljati reply kolekcije svakih 2 miseca a vi stavljajte svoje slike kako ide po redu a ja cu lipit url svake kolekcije ovdje i stavit u signature svoj da automatski dodete do ovog posta..
Znači kad updejtamo slike kolekcije onda samo zalijepimo u skroz novi post?
Pa da mislim da je to najbolje..ja cu samo zalipit novi url i to je to..naravno kad prode 60 dana to radis jer u okviru toga mozes jos updejtat ako imas vise updejta a url stoji iovako ionako..nadalje ja cu stavljat url svih clanova u okviru 60 dana prominit signature itd itd..
Svaka cast sta si se vratia..bilo bi steta radi mojih glupih ispada izgubit tako dragocjenog clana..ostavit cu ti url di je bija u poretku samo cu sad zaljepit ovaj di si sad stavia..isti racku..
Super su mi ovi trejdovi Boostera..ja sam zasad rijesia Time Masters i Superman Flashpoint di imamo zadnje 4 sveske Booster Golda vol. 2..nadam se dogodine rijesit cili taj run do mastersa..
Odličan je Booster, al čim ga priuzmu Giffen&DeMattias dosta opadne... Nije mi baš u rangu njihovoga JLI nažalost. Al Johns i Jurgens su bili odlični.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Evo nesto za tvoju kolekciju: June 2013 SUPERMAN: THE GOLDEN AGE OMNIBUS VOL. 1 HC Writers: Jerry Siegel, Artists: Joe Shuster, Jack Burnley, Paul Cassidy, Dennis Neville, Paul Lauretta and Wayne Boring Collects: Stories from ACTION COMICS #1-31, NEW YORK WORLD’S FAIR #1, NEW YORK WORLD’S FAIR 1940, and SUPERMAN #1-7 $75.00 US, 784 pg
Znan, vidija san to, al iman prišnijih stvari masu za uzet... Animal Man Omnibus, The Twelve HC, Swamp Thing od Fibre...
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Kaže Marko da će posli nove godine... To je jedina informacija za sada.
E mozes slikat sve i stavit novi post (jer vise ne mozemo editirati stare: proslo je 60 dana od prvog) pa ti ja zaljepim url na novi post.. ista je stvar a osvjezia si svoju kolekciju novim updejtom..