Author |
Topic |
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7657 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 28/12/2012 : 11:52:51
|
Nakon tjedan dana intenzivnog slušanja, stvarno sam uvjeren da ili vi imate previsoke kriterije ili ja imam baš preniske.
"Užasno mi nedostaje", "Malograđanska", "Kad neko ljubav urekne", "Biće bolje kad prenoći" i "Sam sam pao, sam se i ubio" su fenomenalne, ostale su prosjek osim one "Od čega ću bre da umrem", ona je totalno debilna. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
doktor78
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
351 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 31/12/2012 : 09:20:56
|
quote: Originally posted by selanne
Nakon tjedan dana intenzivnog slušanja, stvarno sam uvjeren da ili vi imate previsoke kriterije ili ja imam baš preniske.
"Užasno mi nedostaje", "Malograđanska", "Kad neko ljubav urekne", "Biće bolje kad prenoći" i "Sam sam pao, sam se i ubio" su fenomenalne, ostale su prosjek osim one "Od čega ću bre da umrem", ona je totalno debilna.
Potpisujem, s tim sto je meni "Od cega cu bre da umrem" bas dobra zezalica. Najslabiji momenti albuma su, po meni, "Lelek Serba" (apsolutno nepotrebna obrada Kondorovog leta) i "Serse la fam" (tekst kako-tako, ali muzika je bas bezveze) |
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
Posted - 31/12/2012 : 09:27:56
|
quote: Originally posted by selanne
"Užasno mi nedostaje", "Malograđanska", "Kad neko ljubav urekne", "Biće bolje kad prenoći" i "Sam sam pao, sam se i ubio" su fenomenalne, ostale su prosjek osim one "Od čega ću bre da umrem", ona je totalno debilna.
Jbg, biće da su naši kriterijumi previsoki, jer, kad su najavili MekKoja, ja sam očekivao razvaljotke poput "Volim, volim, volim, volim žene", "Na zapadu ništa novo", "Pekar, lekar, apotekar", "Prevara", "Odlazak u grad"...
A onda dobiješ gomilu krševa koja nije ni za qrac, a kamoli za usporediti sa starom Čorbom. |
Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15 |
|
|
doktor78
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
351 Posts
Member since 01/05/2003 |
Posted - 31/12/2012 : 09:54:38
|
E, druze, to je bilo prije 30 i kusur godina, a ni sama postava nije tako cvrsta kao prije (umjesto 2 gitare, gitara i klavijature). No, bez obzira na sve, meni se svidja, ali naravno sve je stvar ukusa. Uglavnom, u odnosu na npr. "Pisanje uz vetar" i slicne uratke u prosle 2 decenije, ovo je remek-djelo |
|
|
Topic |
|
|
|