forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Спортско друштво "Црвена звезда" - Београд
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 366

manhunter
Moderator

Switzerland
25265 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/12/2012 : 23:03:39  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:
Originally posted by okiboki

quote:

Ovo boki ne sme da kaže u lice ni jednom Zvezdašu u Zrenjaninu, jer bi dobio po pički, hrabar je samo preko tastature!

Hoces ti da skoknes malo da mi pokazes?Aj ne seri vise.

Postaješ bezobrazan, je li bokice? Ja da skoknem, pa ne bih da prljam ruke sa tobom, a to "ne seri", možeš da kažeš svojoj ženi, a ne meni, kapiraš stoko?

Opet prvi počinješ a onda bi da ispadneš žrtva? Oki je ovog puta sasvim normalno dao neko svoje viđenje i ne vidim u čemu je problem? Pogledaj poslednjih par postova i vidi kako može normalno da se komunicira.

Ne trudi se da pokrećeš sad neku priču, pošto ne želim da ti odgovaram Nadam se da će i ostali slediti primer.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25265 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/12/2012 : 23:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Oki, iskuliraj. Nema potrebe da počinjemo svađu.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/12/2012 : 23:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ovo boki ne sme da kaže u lice ni jednom Zvezdašu u Zrenjaninu, jer bi dobio po pički, hrabar je samo preko tastature!

Hoces ti da skoknes malo da mi pokazes?Aj ne seri vise.

Postaješ bezobrazan, je li bokice? Ja da skoknem, pa ne bih da prljam ruke sa tobom, a to "ne seri", možeš da kažeš svojoj ženi, a ne meni, kapiraš stoko?

Samo se spustam na tvoj nivo.A porodicu mi ne uzimaj u usta.Kapiras cigane?

Нико теби не дира породицу, само ти кажем да тако можеш да причаш са женом, а не са мном, неписмени глодару!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 30/12/2012 : 23:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Оки, само опуштено, никог ниси вређао. Немој ни сада

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/12/2012 : 23:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ok momci,izvinjavam se(Caleb i Hunter).

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/12/2012 : 23:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je da se i moderator javio, a i advokati...

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 30/12/2012 : 23:10:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Caleb

Оки, има смисла што пишеш, само су људи у много већим проблемима, па ни не мисле на ово. Мене чуди да се не нађе неко да га лице у лице пита све ово. Можда је то и урадио онај идиот са Соса, али он све ради на потпуно погрешан начин.

Pa naravno u tome je stvar,sto ljudi ne znaju kako da prezive a ne da se bave klubovima.Ali verujem da bi mnoge to zanimalo kad bi im neko rekao gde idu pare gradjana Srbije.Drugo novinari prvo sto su potplaceni da pisu ono sto im se kaze a drugo sto ne smeju da pisu i da pitaju.Raspitaj se malo zasto ona budala Andjus od pre nekog vremena nema vise svoju emisiju.Malko se covek zamerio pa ga kulturno sklonili.Isto se smesi i Tegiju,ako vec nije.

Стоји, само си мене мало сморио са оним ФМП и адресама. Вероватнос и у праву, али. већину људи брига за то, имају већих проблема. Али да се у Звезди и Партизану навелико мути, то сигурно. Прича се да ће можда да хапсе Ђуру. Ред би био.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/12/2012 : 23:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by johnhartson

quote:

quote:
Originally posted by johnhartson

quote:
Originally posted by masni

quote:

Ne vidim paralelu. Opet kazem, moja firma je privatizovana. Zanimljivo je da je promenila ime tako sto je zadrzala deo starog (prepoznatljivog) imena ispred koga je dodala ime nove privatne firme koja je sada vlasnik (svaka slicnost je slucajna ). Plakete i trofeji iz doba drzavnog vlasnistva su ostali. Nisu ostali staroj firmi, da ga bem. Nje nema. Dakle, ako je SD Zvezda privatizovana i postala privatni klub, logicno da stari trofeji pripadaju tom privatnom klubu.

Jedina razlika je sto stari klub postoji i ima adresu na malom klemegdanu

Aha. A je li taj stari klub aktivan? Gde se takmici? U kojoj ligi? Jel tvoje pare idu njemu ili de facto privatnom klubu Nebojse Covica? Odluci se sta je tacno problem.
Ako nije aktivan, onda pare ne idu njemu, dakle kakav tacno predstavlja faktor?

Pa pazi na papiru je aktivan.Pogledaj u onom registru.Mislim koje je to stanje u kome je.Kazu "zamrznut".Kako zamrznut na 5 godina?Jel uopste moguce zamrznuti neku firmu na 5 godina?Znaci nije ugasen nije u stecaju nego je zamrznut.WTF?

Ja bih ga deaktivirao. Isto bih uradio i sa drugim drzavnim klubovima. Mislim da u zemlji Srbiji neko drustveno preduzece u bilo kom sektoru ne moze da posluje posteno bar dok se ne smeni nekoliko generacija ljudi jer su ljudima korupcija i izvlacenje kinte na taj nacin usli u krv, a zatvora nema dovoljno.

I opet kazem, ajde zauzmite front i kazite: "Nebojsa Covicu, nemas pravo da bilo kolike pare poreznih obveznika lijes u klub koji si prisvojio!" S tim se i ja potpuno slazem. Umesto toga vi se mahom bavite time gde je koja adresa, za kog ovaj ili onaj navija i sl. Lepo si rekao "na papiru". Dakle, kao sto sam i ukazao, forma vam je bitnija od sustine. Licno ne verujem da ce drzavni klub ikad biti reaktiviran tako da za mene vise ne postoji, a narocito ne vidim sto bi ga neko racunao kao faktor kad ne trosi poreske pare.

Ne pazi,meni je svejedno za koga ces ti da navijas,to je tvoje pravo ali ja i potenciram upravo to da se Crvena Zvezda,prava Zvezda vise nece nikad aktivirati,prema tome pare ne idu njoj nego Covicevom klubu.Drzavne pare!U tome i jeste problem.Ako su drzavni klubovi kao sto su Zvezda i Partizan nacionalna dobra i klubovi od javnog znacaja ili sta ti ja znam onda ne moze jedan privatni klub da bude isto to.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/12/2012 : 23:17:55  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Оки, има смисла што пишеш, само су људи у много већим проблемима, па ни не мисле на ово. Мене чуди да се не нађе неко да га лице у лице пита све ово. Можда је то и урадио онај идиот са Соса, али он све ради на потпуно погрешан начин.

Pa naravno u tome je stvar,sto ljudi ne znaju kako da prezive a ne da se bave klubovima.Ali verujem da bi mnoge to zanimalo kad bi im neko rekao gde idu pare gradjana Srbije.Drugo novinari prvo sto su potplaceni da pisu ono sto im se kaze a drugo sto ne smeju da pisu i da pitaju.Raspitaj se malo zasto ona budala Andjus od pre nekog vremena nema vise svoju emisiju.Malko se covek zamerio pa ga kulturno sklonili.Isto se smesi i Tegiju,ako vec nije.

Стоји, само си мене мало сморио са оним ФМП и адресама. Вероватнос и у праву, али. већину људи брига за то, имају већих проблема. Али да се у Звезди и Партизану навелико мути, то сигурно. Прича се да ће можда да хапсе Ђуру. Ред би био.

Kad bi se malo resavale takve stvari verovatno bi vise para bilo za nesto drugo ali...Srbija je ovo.
Sto se tice Djure izgleda da mu je odzvonilo.Ono sto je Covic pricao pre neki dan o zvezdinom i partizanovom stadionu,kako su trebali biti izmesteni i to.To je sve istina.Prvo su sjebali Zvezdu,sad Djura preko nekih ljudi sjebava Partizan.Plan je bio da Miskovic sagradi soping mol na autokomandi i time i Zvezda i Partizan puse za svoje nove stadione.Ja sam pisao o tome pre godinu dana,postavljao snimke gde Zeljko Pantic prica o tome ali niko nije hteo da slusa.U nasem sportu je ostalo najmanje sporta to je sigurno.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25265 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/12/2012 : 23:21:04  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Zar nisu nešto pričali da je FMP preuzeo i ime i dugove od CZ? I to na pet godina? Znači da je Čović preuzeo i tih 15 milona duga koje je sad nekako vratio?

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/12/2012 : 23:21:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Pojačanja uskoro na "Marakani", UO dao podršku Stojadinoviću

http://www.sportal.rs/news.php?news=90087

Edited by - srdjandj on 30/12/2012 23:27:53
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/12/2012 : 23:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Звездини пионири прегазили Партизан са 33 разлике

http://www.zurnal.rs/2012/12/30/zvezdini-pioniri-pregazili-partizan-sa-33-razlike/index.html

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/12/2012 : 23:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Novosti: Ruski milioni stižu Zvezdi

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=30&nav_id=673680

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/12/2012 : 23:29:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Траоре:“Звезда је најамбициознији клуб у Европи“

http://www.mojacrvenazvezda.net/51618/2012/12/30/traorezvezda-je-najambiciozniji-klub-u-evropi/

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 30/12/2012 : 23:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
VELIKA PLJAČKA ZVEZDE: Otimali, pretili, hapsili, ucenjivali...

http://www.mozzartsport.com/vesti/velika-pljacka-zvezde-otimali-pretili-hapsili-ucenjivali

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/12/2012 : 00:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

Zar nisu nešto pričali da je FMP preuzeo i ime i dugove od CZ? I to na pet godina? Znači da je Čović preuzeo i tih 15 milona duga koje je sad nekako vratio?

Pa ustvari ne,nego je ovo kao novi klub dok se stari ne odmrzne.Doduse rekao je na pocetku kako FMP postaje Crvena Zvezda Beograd ali sad bezi od toga.
Ovo sto ti kazes je ustvari tacno,samo sto ne verujem da neko veruje da ce se Zvezda ikad odmrznuti i da ce Covic tako lako pustiti svoju zlatnu koku.Jedino nije tacno da je FMP preuzeo dugove vec se dugovi uporedo vracaju.Recimo da je preuzeo da vrati dugove a ako to ne uradi nikom nista.Nije valjda lud da preuzme na sebe dug od 15 miliona.Prakticno po njihovim pricama ostalo je jos oko 300 hiljada evra duga staroj Zvezdi.Navodno su i grb vratili.
E sad ono sto bih ja njega pitao a sto novinari ocigledno ne smeju je zasto onda ne koriste grb kad je vec vracen i zasto kad je vratio 15 miliona duga ne vrati i 300 hiljada pa da ponovo imamo izvornu Zvezdu.
Prvi odgovor je ili zato sto ga nisu vratili ili ako su ga vratili onda ne smeju da ga koriste jer je taj grb vlasnistvo sportskog drustva ciji nisu clan.
Drugi odgovor je jos ocigledniji.Pa nije valjda lud da ispusti svoju zlatnu koku i da se vrati FMP-u.FMP je inace bio nas najstabilniji klub,bez dugovanja,sa sopstvenom infrastrukturom,mladjim kategorijama u vrhu evrope,3 hale itd.Ono sto im je falilo su ime i navijaci.Covic je lepo platio vodjama da podrze projekat,usao u dilove sa ljudima iz vlasti kako bi finansirali projekat drzavnim parama i odjednom je dobio sve sto je oduvek zeleo a sto sa FMP-om nikad ne bi imao.

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 31/12/2012 : 00:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Sve što je najtalentovanije sa prostora bivše SFRJ u košarci je u Zvezdi, tako da ne čudi ovih 33 razlike. Svako onaj koji kaže da je Crvena zvezda instant tim na jednu, dve godine laže samog sebe. Čović zna šta radi, i zna znanje !

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25265 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 31/12/2012 : 00:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa ustvari ne,nego je ovo kao novi klub dok se stari ne odmrzne.Doduse rekao je na pocetku kako FMP postaje Crvena Zvezda Beograd ali sad bezi od toga.
Ovo sto ti kazes je ustvari tacno,samo sto ne verujem da neko veruje da ce se Zvezda ikad odmrznuti i da ce Covic tako lako pustiti svoju zlatnu koku.Jedino nije tacno da je FMP preuzeo dugove vec se dugovi uporedo vracaju.Recimo da je preuzeo da vrati dugove a ako to ne uradi nikom nista.Nije valjda lud da preuzme na sebe dug od 15 miliona.Prakticno po njihovim pricama ostalo je jos oko 300 hiljada evra duga staroj Zvezdi.Navodno su i grb vratili.
E sad ono sto bih ja njega pitao a sto novinari ocigledno ne smeju je zasto onda ne koriste grb kad je vec vracen i zasto kad je vratio 15 miliona duga ne vrati i 300 hiljada pa da ponovo imamo izvornu Zvezdu.
Prvi odgovor je ili zato sto ga nisu vratili ili ako su ga vratili onda ne smeju da ga koriste jer je taj grb vlasnistvo sportskog drustva ciji nisu clan.
Drugi odgovor je jos ocigledniji.Pa nije valjda lud da ispusti svoju zlatnu koku i da se vrati FMP-u.FMP je inace bio nas najstabilniji klub,bez dugovanja,sa sopstvenom infrastrukturom,mladjim kategorijama u vrhu evrope,3 hale itd.Ono sto im je falilo su ime i navijaci.Covic je lepo platio vodjama da podrze projekat,usao u dilove sa ljudima iz vlasti kako bi finansirali projekat drzavnim parama i odjednom je dobio sve sto je oduvek zeleo a sto sa FMP-om nikad ne bi imao.

Ja mislim da je on vratio te pare, a da grb neće da vrati da bi mogao još četiri godine da zarađuje na imenu CZ. I ne vidim ništa loše u tome, čovek se ponaša u skladu sa pravilima tržišne ekonomije. I ja bih tako uradio, a verovatno i ti.
Glavno je da smo vas najzad razbili, bez obzira na kojoj adresi bili. ;)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 31/12/2012 : 00:52:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Glavno je da smo vas najzad razbili, bez obzira na kojoj adresi bili. ;)

Што је најгоре, изгледа да се нећете зауставити само на једној победи

Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 31/12/2012 : 09:24:35  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message  Reply with Quote
Što se mene tiče, nosite vi Grobari i džudo, i tekvondo, i odbojku mušku žensku, i stoni tenis i rukomet, košarku i karate, al' da mi uzmemo već jednom tu jebenu titulu u fudbalu pa da umrem u miru

Inače, Srećna Nova svim Delijama, Calebu najobjektivnijem Grobaru, i okiju najaktivnijem članu na našoj temi

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16375 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 31/12/2012 : 16:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Фала, Јеремијо, презимењаче мој Сретна Нова и свим нормалним Звездашима.

Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4802 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 31/12/2012 : 17:15:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
dok srce kuca u nama ti zvezdo nisi sama...

sangue navajo
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 31/12/2012 : 17:58:37  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
...krv teče moja, crveno belih boja!

http://www.facebook.com/KKCrvenaZvezdaBeogradFans

Edited by - srdjandj on 31/12/2012 18:18:44
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 31/12/2012 : 19:11:40  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -jeremija-

Što se mene tiče, nosite vi Grobari i džudo, i tekvondo, i odbojku mušku žensku, i stoni tenis i rukomet, košarku i karate, al' da mi uzmemo već jednom tu jebenu titulu u fudbalu pa da umrem u miru

Inače, Srećna Nova svim Delijama, Calebu najobjektivnijem Grobaru, i okiju najaktivnijem članu na našoj temi

Hvala brate.Srecna i tebi i svima ostalima sa topika!

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 07/01/2013 : 14:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
hristos se rodi! zvezdaši!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page
Page: of 366  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.55 seconds. Snitz Forums 2000