• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
sada sam provjerio... Kak ne može kada je današnji LU br.126 po originalu 208, slijedi još 209 ("LA BESTIA") a zatim [u][b]FRULAŠ - original 210 (Lu-128)..
dakle, sve OK, već u veljači se spajamo s Frulašem
HIPNOSOVA SVIRKA već u SNK 43 godine Alan Forda u HR
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Crtež je školski, previše "čist" a priča je ono skroz bezveze... Nikakve atmosfere, likovi bezveze, priča u kojoj se zapravo ništa ne događa zanimljivo i na kraju rasplet od 2 stranice.
Nakon što sam pročitao ovu epizodu u kojoj se autor okušao u nečemu potpno novom, u jednom potpuno novom žanru za Dylana Doga, u jednoj posve drugačijoj priči od dosadašnjih, ostalo mi je jedno pitanje - pitanje koje mi gori u glavi, pitanje kojeg se ne mogu riješiti, pitanje koje će mi zauvijek ostati urezano u mojoj glavi... a to pitanje je... "What the fuck is this shit?!"
pa priča Nepoznatog Svijeta je više-manje čisto brad baronovska; strana, mračna sila iz neke druge dimenzije, onostranosti (udaljenog svemira) planira osvajanje i potčinjavanje ljudske rase.
pa priča Nepoznatog Svijeta je više-manje čisto brad baronovska; strana, mračna sila iz neke druge dimenzije, onostranosti (udaljenog svemira) planira osvajanje i potčinjavanje ljudske rase.
Da je bogdom ovo "Brad Baronovska epizoda", da je to slucaj, bila bi vrlo dobra... koliko ja znam, Brad Barron nema nikakvih drugih dimeznija (pitam se citas li uopste taj serijal).