forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 The Hobbit (TRAILER!)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 17:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Snake Plissken

Scena sa trolovima je vrh, ako vam se to ne dopada, nije ni cudo da vam se ne dopada film. Opet, izvorni materijal je decija knjiga i znatno je laganiji od LOTRa, ne znam i dalje sta je sve to toliko cudno.

Nije cudno, vec diletantno obradeno..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 31/12/2012 : 18:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Meni je totalna vrhcina i umirao sam od smeha. Tako da ste za mene vi to sve diletantski shvatili. :P

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 18:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je totalna vrhcina i umirao sam od smeha. Tako da ste za mene vi to sve diletantski shvatili. :P

Oooo, raspravljamo mi to o istoj sceni, ili smo uzivali razlicite opijate prika ?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2012 : 19:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Scena sa trolovima je vrh, ako vam se to ne dopada, nije ni cudo da vam se ne dopada film. Opet, izvorni materijal je decija knjiga i znatno je laganiji od LOTRa, ne znam i dalje sta je sve to toliko cudno.

Ovo za izvorni materijal si lijepo primjetio. Hobit je ipak literatura za djecu i mlađe (svakako neozbiljnija od Gospodara). Rekao bih da je i film zadržao taj neki odnos mada je jaz između filmova po meni nešto manji nego između knjiga. Konkretno ako vam ne zasmeta par scena (suđe, trolovi, igra zagonetki npr.), film je jednake kvalitete kao i trilogija. S obzirom da su te nazovimo dječije scene, među ključnima u knjizi, nije ih se moglo izbaciti. No, meni nisu smetale ni najmanje - naiva je ovdje vrhunski odrađena, a film je još uvijek ultrazabavan i za sve od 5 do 555 godina...
Usudio bih se reći da onaj kome se ovaj film ne svidi, više nema ono djete u sebi. Možda griješim...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 31/12/2012 19:11:49
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 19:19:20  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Ovo za izvorni materijal si lijepo primjetio. Hobit je ipak literatura za djecu i mlađe (svakako neozbiljnija od Gospodara). Rekao bih da je i film zadržao taj neki odnos mada je jaz između filmova po meni nešto manji nego između knjiga. Konkretno ako vam ne zasmeta par scena (suđe, trolovi, igra zagonetki npr.), film je jednake kvalitete kao i trilogija. S obzirom da su te nazovimo dječije scene, među ključnima u knjizi, nije ih se moglo izbaciti. No, meni nisu smetale ni najmanje - naiva je ovdje vrhunski odrađena, a film je još uvijek ultrazabavan i za sve od 5 do 555 godina...
Usudio bih se reći da onaj kome se ovaj film ne svidi, više nema ono djete u sebi. Možda griješim...

Definitivno NE , onaj kojemu se ovaj film svidi je zaboravio razliku izmedu sarene komercijale i pojma "biti dijete"..
O tome nekom drugom prilikom.
Film je previse ispoliran da bi mogao imati sjaj..jebiga..

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 31/12/2012 : 19:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Pogledao prije par dana i izašao iz kina zadovoljan.
Nije to spektakl i snažna priča kao što je slučaj sa LOTR, ali meni je i ovo bilo dobro.

Ono što bi istaknuo je taj "dosadni" 3D, svaki put mi treba 20min. dok se naviknem na te blesave cvikere. I iskreno već kad sam se počeo misliti kod vraga su radili film u 3D-u naišle su scene koje su me uvjerile da je ipak dobro što su koristili 3D. Prvenstveno mislim na prikaz Rivendella i bijeg od goblina. Spektakularno. :)

Za razliku od početka filma koji mi je djelovao kao nabrijana 3D igrica.

Kako sam čitao komentare na forumima očekivao sam da će film biti razvučen i dosadnjikav, ali meni nije bio ni razvučen ni dosadan. Ništa ne bi izbacio, bit cijele te priče je da te ubaci u cijeli taj fantasy svijet. Nisam došao pogledati nekakvu turbo akciju koja treba trajati 90min. Došao sam se zabaviti ta 3h i uživati, bez štopanja vremena kad će film završiti kako bi što prije izletio iz kina.

I za kraj moram spomenuti da mi je gluma bolja u LOTR i dijalozi su nešto kvalitetniji.

Napišem ovih dana recenziju...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2012 : 19:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:

quote:

Definitivno NE , onaj kojemu se ovaj film svidi je zaboravio razliku izmedu sarene komercijale i pojma "biti dijete"..
O tome nekom drugom prilikom.
Film je previse ispoliran da bi mogao imati sjaj..jebiga..

Ne znam što bih ti drugo rekao osim:
Njanja-njanja-njaanja

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 31/12/2012 19:25:58
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 19:31:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Nikakav drugaciji odgovor nisam ni ocekivao
Jasno je iz prve da ti je tesko argumentirati.
Nije frka..neki drugi put..mozda

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2012 : 19:38:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, ubio si nas u pojam. Sad mi već Hobit i nije toliko dobar...

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 19:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da, ubio si nas u pojam. Sad mi već Hobit i nije toliko dobar...

Pises vec u mnozini..to vec puno govori o tebi

Go to Top of Page

Snake Plissken
Average Member

Serbia
707 Posts

Member since 05/07/2011

Posted - 31/12/2012 : 20:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Snake Plissken a Private Message  Reply with Quote
Ahaha, Obi brate, veruj mi da sam nakon onoga da je diletantski odradjeno i ja krenuo kucati Murdoku njanjanja :D

Nego mene samo zanima, da li vi zaista ocekujete od Holivuda nekomercijalan film? :D Autorski, sa do jaja CGIjem, da ne bude za decu, da bude ozbiljan, a da opet bude isplativ? Mislim, cilj filma je da zaradi pare, pa ako se nadje i koji od nas vrhunskih znalaca filma da bude zadovoljan, super. :D

Inace se saglasavam sa Obi-wanom u potpunosti, lepo formulisano o naivi. :)

Snake Plissken wasn't born.
He escaped from the womb.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 20:09:47  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ahaha, Obi brate, veruj mi da sam nakon onoga da je diletantski odradjeno i ja krenuo kucati Murdoku njanjanja :D

Nego mene samo zanima, da li vi zaista ocekujete od Holivuda nekomercijalan film? :D Autorski, sa do jaja CGIjem, da ne bude za decu, da bude ozbiljan, a da opet bude isplativ? Mislim, cilj filma je da zaradi pare, pa ako se nadje i koji od nas vrhunskih znalaca filma da bude zadovoljan, super. :D

Inace se saglasavam sa Obi-wanom u potpunosti, lepo formulisano o naivi. :)

Mijesas kruske i jabuke i veceras necu biti surov prema tvome postu koji zahtijeva isti tretman.
Sretna ti nova u Shire-u ..

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/12/2012 : 20:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Reci ti meni murdoče, što ti je toliko stalo da dokažeš kako je ovaj film loš? Misliš da ćeš otvoriti oči onima kojima se film svidio pa svako malo podsjećaš kako je TEBI bio razočaranje? Svi su (više puta) shvatili da ti se ne sviđa, drugima se sviđa, i ne znam što se natežete oko toga. Zaludna je to rabota. Srećna nova godina :)

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 20:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beren

Reci ti meni murdoče, što ti je toliko stalo da dokažeš kako je ovaj film loš? Misliš da ćeš otvoriti oči onima kojima se film svidio pa svako malo podsjećaš kako je TEBI bio razočaranje? Svi su (više puta) shvatili da ti se ne sviđa, drugima se sviđa, i ne znam što se natežete oko toga. Zaludna je to rabota. Srećna nova godina :)

Nisam ja rekao da je los , vec da je razocaranje godine
Topic je otvoren za diskusiju, a ne za fanove...ili?

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/12/2012 : 20:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Po stoti put

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2012 : 20:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni si ga totalno ogadio.
Nećemo ga pogledati više od 3 puta my precious... iduće godine.

Edited by - Obi-wan on 31/12/2012 20:19:26
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 20:22:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Po stoti put

Na N-tu naravno i opet i ponovo

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 20:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Naravno da hoces , sto ce naravno koristiti statistikama gledanosti istoga, ali to ne mijenja cinjenicu da je film..promasaj.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2012 : 20:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da sam lud ili da sam jak samo u čoporu?

Edited by - Obi-wan on 31/12/2012 20:25:36
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 20:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

[/quote]Taj zakljucak cu ostaviti tebi da ga procijenis..

Edited by - mr murdoc on 31/12/2012 20:27:50
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2012 : 20:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Naravno da hoces , sto ce naravno koristiti statistikama gledanosti istoga, ali to ne mijenja cinjenicu da je film..promasaj.

Tvoje mišljenje nije činjenica da je film promašaj nego da se tebi ne sviđa.
Ja naravno poštujem tvoje mišljenje, no ne razumijem ga.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 20:29:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Ni ja tvoje..ali ovo mjesto se zove forum..Remember?

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2012 : 20:32:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Naravno.
Samo se potvrđuje činjenica da nismo svi isti i da ne volimo svi iste stvari...
No, ja sam ipak oduševljen filmom.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 20:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Naravno.

A ja nazalost nisam

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2012 : 20:37:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Naravno.

A ja nazalost nisam

Šteta...

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000