Author |
Topic |
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 29/12/2012 : 15:23:14
|
quote: Originally posted by dosada
samo si trebal zamijeniti još, jer dee je ovo odgovoril prije nek je DI postavil pitanje....jel taj DI uopće ikad čita kaj drugi pišu??? Bojim se da on uopće ne čita kaj ljudi pišu, za svakog ima određenu predrasudu i stalno se s njom bori, u nedogled.....
pitao jedno, napisao drugo, jebiga...
vidio sam da je kolega nabrojao filmove, mislio sam pitat za redatelja.
btw, jel se taj Renner bio iskazao bar nešto u spomenutim filmovima? |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 29/12/2012 15:28:23 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 29/12/2012 : 15:29:11
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
quote: Originally posted by dosada
samo si trebal zamijeniti još, jer dee je ovo odgovoril prije nek je DI postavil pitanje....jel taj DI uopće ikad čita kaj drugi pišu??? Bojim se da on uopće ne čita kaj ljudi pišu, za svakog ima određenu predrasudu i stalno se s njom bori, u nedogled.....
pitao jedno, napisao drugo, tipfeler, jebiga...
vidio sam da je kolega nabrojao filmove, mislio sam pitat za redatelja.
Tommy Wirkola (born 1979 Alta, Norway) is a Norwegian filmmaker. Wirkola's first film was 2007's Kill Buljo that he co-wrote with Stig Frode Henriksen.They later made the 2009 horror comedy Dead Snow
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 29/12/2012 : 15:52:19
|
nisu baš postigli veliki uspjeh ti njegovi filmovi koliko sam vidio.
U Norveskoj i Skandinaviji slovi za kultnog rezisera , a Dead Snow je postigao i vise nego odlicnu prodaju na DVD-u sirom Europe, pa cak i preko bare. Jedini razlog zbog cega je prihvatio ovaj projekt koji je mogu zamisliti je novac...no mozda se varam...mozda se varamo...no duboko sumnjam
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 29/12/2012 : 16:09:43
|
quote: Originally posted by mr murdoc
U Norveskoj i Skandinaviji slovi za kultnog rezisera , a Dead Snow je postigao i vise nego odlicnu prodaju na DVD-u sirom Europe, pa cak i preko bare.
taj drugi mu je definitivno bolje prošao.
quote: Jedini razlog zbog cega je prihvatio ovaj projekt koji je mogu zamisliti je novac...no mozda se varam...mozda se varamo...no duboko sumnjam
imam i ja neki dojam da baš stvar neće ispast dobro, al nećemo donasit zaključke unaprijed. ono što je važno - a nadam se da će se i ostvarit - je da film barem bude zabavan, a i da Stormare ne bude "wasted" kao u Dylan Dogu recimo.
|
|
|
Ajkula
Senior Member
Serbia
1231 Posts
Member since 09/03/2012 |
Posted - 29/12/2012 : 16:26:47
|
Posvetimo se malo i Horroru u 2013 ..
Imaš još i: -Carrie -Evil Dead -I, Frankenstein -You're Next pa ti napravi i za njih |
?????? ? ??????? |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/12/2012 : 18:50:05
|
quote: Originally posted by kiky
Jos jedan biopic, ovaj put u Spielbergovoj reziji..
Lincoln
Based on Team of Rivals: The Political Genius of Abraham Lincoln by Doris Kearns Goodwin
Starring Daniel Day-Lewis Sally Field David Strathairn Joseph Gordon-Levitt James Spader Hal Holbrook Tommy Lee Jones
Daniel Day-Lewis...jedva cekam..
Start..24 .I .2013
a ja upravo maloprije skinuo kvalitetan divx rip dotičnog naslova sa torrenta.
i jel valja šta? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47176 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 30/12/2012 : 18:51:10
|
Lik je obiljezio zlatno doba akcijskih filmova..to je cinjenica. Naravno da postujem i tvoju reakciju na njegovu pojavu. Sly polarizira..to je uvijek bilo tako.
ne samo on, nego i Schwarzenegger, Norris, Segal...
zvijezde davnih vremena.
ne znan zašto al ovog ne podnosin |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/12/2012 : 19:02:11
|
quote: Originally posted by DeeCay
I što sad? Otkad je preduvjet dobrom filmu poznata filmska ekipa? Jeremy Renner je poznata faca u zadnjih par godina, Hurt Locker, MI:4, Bourne legacy, Avengers...
Renner je poznata faca zadnjih par godina, kažeš? a u kojim to "poznatim" filmovima je bio glumio i gdje se iskazao, reci ti meni?
Stari, jel ti čitaš uopće postove na koje replayaš? A što sam napisao u prijašnjooj rečenici?! Darth, stvarno ponekad kao da padaš s Marsa... Sam Hurt Locker je dobio 9 nominacija za Oscara. Nije čovjek najpoznatiji, no karijera mu je u uzlazu. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 30/12/2012 : 20:18:59
|
quote: Originally posted by DeeCay
Stari, jel ti čitaš uopće postove na koje replayaš? A što sam napisao u prijašnjooj rečenici?! Darth, stvarno ponekad kao da padaš s Marsa... Sam Hurt Locker je dobio 9 nominacija za Oscara. Nije čovjek najpoznatiji, no karijera mu je u uzlazu.
bojim se da si ti taj koji ne čita postove koje replaya
rekao sam da sam krivo napisao, mislio sam pitat za redatelja (Wirkolu).
P.S. Hurt Locker je pobrao 9 nominacija za Oscara, kažeš?
jel valja išta? |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 02/01/2013 : 17:59:08
|
Machete Kills
Directed by Robert Rodriguez Written by Robert Rodriguez
Starring Danny Trejo Michelle Rodriguez Mel Gibson Jessica Alba Charlie Sheen Sofía Vergara Demián Bichir Amber Heard Antonio Banderas Zoe Saldana Edward James Olmos Vanessa Hudgens Cuba Gooding Jr. Alexa Vega William Sadler Lady Gaga Lindsay Lohan Marko Zaror
|
|
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 02/01/2013 : 20:03:17
|
Machete Kills
Directed by Robert Rodriguez Written by Robert Rodriguez
Starring Danny Trejo Michelle Rodriguez Mel Gibson Jessica Alba Charlie Sheen Sofía Vergara Demián Bichir Amber Heard Antonio Banderas Zoe Saldana Edward James Olmos Vanessa Hudgens Cuba Gooding Jr. Alexa Vega William Sadler Lady Gaga Lindsay Lohan Marko Zaror
Rodrigez opet sastavio blentavu ekipu Još nisam odgledao ni prvi dio, moraću prije nego ovo izađe... |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 02/01/2013 : 20:24:30
|
meni je već odavno dosadila rodrigezova eksploatacija eksploatacijskih filmovima i, shodno tome, njegov uvijek predvidljivi odabir glumačke ekipe sastavljene od pretežno priprostih glumičica i "problematičnih" tabloid celebritija. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 02/01/2013 : 21:32:00
|
quote: Originally posted by vice
Meni je drago šta je i Cuba tu, žaj mi je šta je taj talentirani momak tako propa.
A tko bi ikad pomislio da ce Mel Gibson jednom biti sporedni glumac u Rodriguezovom filmu |
Edited by - mr murdoc on 02/01/2013 21:32:30 |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7277 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 02/01/2013 : 23:03:22
|
Navedeno je vec dosta filmova koje zeljno iscekujem pa evo onda samo onih koji nisu prethodno spomenuti:
The Monuments Men Twelve Years a Slave Don Jon's Addiction The Great Gatsby The Wolf of Wall Street Gravity Voyage of Time Knight of Cups
A siguran sam da ce biti jos hrpa toga za sta sada ni ne znam. Svake godine se nađe zanimljivih filmova, samo treba dobro traziti. |
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
|
Just_Charlie
Advanced Member
8577 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 03/01/2013 : 17:34:38
|
Na forumu "velikih ljudi" , koji su nekada bili djeca, a mnogi i sami imaju djecu, najavljujem za kraj veljace, i s nestrpljenjem vec ocekujem premijeru Hlapica, na radost svim generacijama.
A moram malo i reklamirati, s ponosom sam pratila razvoj događaja od audicije na dalje jer sam dobra s "Hlapicevim" tatom, i on mi je rekao da se mogu hvalisati time
“Čudnovate zgode Šegrta Hlapića”
Mali postolarski šegrt koji se otiskuje u daleki svijet u borbi protiv nepravde hrvatski je Don Quijote, borac za sve obespravljene. Hlapićevo putovanje započinje nakon muka pretrpljenih kod majstora Mrkonje. Na putu upoznaje Gitu, lijepu malu cirkusanticu, siroče poput njega. Na putovanju im se događaju različite pustolovine i problemi. Nemaju gdje spavati, što jesti i odjenuti se, no ne boje se ničega, hrabri su i sretni i voljni svakome pomoći
Redatelj Silvije Petranović Glavne uloge Mile Biljanovic, Ena Lulić, Goran Navojec
Glavne uloge Šegrta Hlapića i Gite igraju dječak Mile i djevojčica Ena. Izabrani su među dvije tisuće djece s javnih audicija koje su održane u Osijeku, Bjelovaru i Zagrebu. Lik Majstora Mrkonje tumači Goran Navojec, Majstorica je Hristina Popović, Grga će biti Bojan Navojec, Crni Čovjek je Milan Pleština, gospodar cirkusa Livio Badurina, stari mljekar Špiro Guberina, dobri košarač glumačka legenda Mustafa Nadarević, bogati košarač Nikola Kojo, a tu su još i djeca i pas Bundaš. Snimatelj je Mirko Pivčević, scenograf Ivo Hušnjak, a kostimograf Ante Tonči Vladislavić.
http://www.radiosamobor.hr/novosti.php/2012/10/24/Snima-se-igrani-film-segrt-Hlapic.html
Potpuno novo lice koje će zabljesnuti ove godine je i 12-godišnji Mile Biljanović kojeg ćemo od zadnjeg dana veljače gledati u naslovnoj ulozi igranog obiteljskog filma “Čudnovate zgode Šegrta Hlapića” redatelja, scenarista i producenta Silvija Petranovića. Uz njega pozornost će dobiti i njegova filmska Gita koju tumači 13-godišnja Ena Lulić iz Đakova. |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
PAJDO
Senior Member
Croatia
2236 Posts
Member since 10/04/2003 |
Posted - 06/01/2013 : 21:59:46
|
Ovaj big wedding ću zaobići u širokom luku jer ovoliko lažnih osmijeha dugo nisam vidio. Ne znači da će film biti loš ali mene ponekad i plakat odbije. Šta se tiče machettea čekam kills again
|
In spite of my rage I´m still rat in a cage... |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
kiky
stripovi.com suradnik