Veselo, javi dojmove Meni je bija dobar Civil War, ništa spektakularno, al je definitivno dobro.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Može,javim dojmove čim dođe na red za čitanje :)- uglavnom , imao sam oko na ovom stripu već dosta dugo i kad je cijena na amazonu pala sa 25 na 16$ morao sam ga uzet...
Bagatela, super si proša. Za te novce bi ga i ja uzea.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Tako je jedno vrijeme i House of M HC bio snižen,al ja ga nisam uzeo jer sam mislio da će bit vremena i u sljedečih dan-dva je skroz rasprodan i sad ga je teško nać za normalnu cijenu Pa da ne bude tako i s ovim uzeo sam ga Al popust je u ovom slučaju trajao nekih 4-5 dana i sad je cijena natrag na 24$
Markos je na moju zamolbu produšio mogućnost editiranja na ovom podforumu, tako da je sada moguće editirati postove godinu dana, a ne 60 dana kako je bilo do sada. Pa čisto da znate.
Markos je na moju zamolbu produšio mogućnost editiranja na ovom podforumu, tako da je sada moguće editirati postove godinu dana, a ne 60 dana kako je bilo do sada. Pa čisto da znate.
Pribacia sam u prvi post ovo sa 16 strane..ostalo je kako je..ovi koji su otvorili nove postove mogu nastavit editirat stare..tako da mi se kaze pa cu stavit stari url..
Bravo brni konačno si me prestiga u trejdovima, ali si triba počet kupovat batmana za to Bilo je i vrime više
Da veliku ulogu je tu ima algoritam otkad je pocea masovno dobivat Batman naslove..prije se nisam odluciva na narucivanje Batmanovih stripova nego sam vise pozornosti posveciva GL i Supsu..sad recimo da svakih misec dva uzmen jednog Batsa zadovoljan sam..
Da ja tu stavim svoju kolekciju amera dobrano bi se osramotio, imam tek nešto primjeraka, ali ih puno više čitam (npr. posuđivanje), no siguran sam da će se to popraviti s dolaskom "Fibrine apsolutne vrtoglavce"
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!