forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 ANONYMOUS.HR
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 16

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 16:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Svejedno, ružno je za vidit. Ispada da govorin "jezikom mržnje", a to jednostavno nije moje obilježje.

Virujem da si bija pijan..jer da si zapalia jednu hebalo bi ti se zivo za sve..to je prednost te divne biljcice..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 08/01/2013 16:06:27
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 08/01/2013 : 16:17:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:
Originally posted by acestroke

quote:
Originally posted by dsormaz1
Za svakog normalnog čovjeka drogeraštvo je zlo. Onima koji su u tome ogrezli to se svakako čini kao nešto dobro.

Steta sto u bibliji ne pise da bog podrzava drogerase.
Mislim da bi u tom slucaju neki ovdje pjevali sasvim drugaciju pjesmu.

kako ne piše?

šta misliš kakav se to grm zapalio pa da je Mojsije začuo glas božji

eh, samo treba znati čitati

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/01/2013 : 16:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

quote:
Za svakog normalnog čovjeka drogeraštvo je zlo. Onima koji su u tome ogrezli to se svakako čini kao nešto dobro.

kako ne piše?

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/01/2013 : 16:28:08  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:
Originally posted by dosada

quote:

quote:

nisi odgovoril još ni na oblake a kamoli na ostala pitanja?

Pa kaj bi htel da ti odgovorim glede oblaka? Ak živiš već 20 godina u njima trebal bi bolje znati o čemu se radi.

quote:
evo ovo Koga su to oni ugrožavali svojim načinom života?

Prije svega sebe.

quote:
pa onda ovo Objasni njihov odnos prema opijatima
nisi objasnil odnos samo si napisal da to nije dobro i normalno...kao da bilo tko od nas ima pravo dosit sud kaj je dobro, a kaj nije

OK, dozvoljavam da je tebi narkomanija, iz tvoje perspektive gledano, možda nešto OK. Za svakog normalnog čovjeka drogeraštvo je zlo. Onima koji su u tome ogrezli to se svakako čini kao nešto dobro.

kakvim jebenim oblacima...realan sam i više nego kaj bi to bilo povoljno po mene u određenim situacijama. Ali za mene postoji samo jedan životni put....istina, poštenje, realitet i bez osude drugih i njihovih potupaka (ukoliko ti postupci ne ugrožavaju druge)!

Ti oko ovog jako malo znaš, pun si predrasuda i u komunikaciji isključivo pišeš stavove umjesto činjenica. Rekoh, nisi ti taj (niti bilo tko drugi) koji ima uopće ikakvog osnova prosuđivati bilo koji potupak neke druge osobe i govoriti jel to dobro ili nije i sl. Ne postavljaj se ovdje kao mjerodavan po pitanjima o kjima znaš samo na osnovu iskustva nekih drugi. Drugi svašta pričaju!

to bi bilo sve!

Eto ti si mu odgovorio rijecima kojih i sam htjedoh napisati.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 08/01/2013 : 18:04:12  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by brni

quote:

Nije to nikakva floskula neupućenih već izjava čovjeka kojeg dugo poznajem, koji je duboko ogrezao u to zlo, koji se kretao u takvom miljeu...

Ali jeli ga netko prisiljava da to uzima..ili da se druzi s njima..svak ima izbor..i opet se vracamo na ono o karakteru i povodljivosti..

Da, ali koliko se može govoriti o izgrađenom karakteru kod klinaca u pubertetu? Mnogi fucked up klinci spas za to sve što osjećaju nalaze u opijatima i društvu, za koje se zna kako utiče na pojedinca, pa još kad je loše... Kako njih kriviti riječima: ''Ko ti je kriv, niko te nije tjerao?'' Mislim, i ja nisam u ko zna koliko situacija poklekao, smatram se stabilnom osobom koja ne pribjegava takvom eskapizmu, ali bilo bi previše sebično i subjektivno da kažem ko ih jebe, sami su krivi...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 18:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by swamp thing

Da, ali koliko se može govoriti o izgrađenom karakteru kod klinaca u pubertetu? Mnogi fucked up klinci spas za to sve što osjećaju nalaze u opijatima i društvu, za koje se zna kako utiče na pojedinca, pa još kad je loše... Kako njih kriviti riječima: ''Ko ti je kriv, niko te nije tjerao?'' Mislim, i ja nisam u ko zna koliko situacija poklekao, smatram se stabilnom osobom koja ne pribjegava takvom eskapizmu, ali bilo bi previše sebično i subjektivno da kažem ko ih jebe, sami su krivi...

Nitko to ne kaze..ali ja sam ka mulac dobro bija svjestan sta mi heroin more napravit ili nekakva kemija..i da je trava gotovo bezazlena..jbg nesto je i u edukaciji..nemos samo krivit drustvo..i ne pijem te price "tesko mi je iman sjeban zivot i sad se idem drogirat"..iman prijatelja, nema oca, majka invalid za koju se on brinia samo..skolova se u Zagrebu tako da je cistia zahode..danas je asistent na fakultetu..otimaju se za njega..najlakse mu je bilo povuc crtu i ko jebe sve..ja navigam..mislis da mi je lako..jedem govna svaki dan i borim se sa debilima..ne kazem da okolina ne snosi svoj dio odgovornosti ali triba se boriti..a najveci narkomani su obicno tatini sinovi..

Edited by - brni on 08/01/2013 18:17:00
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/01/2013 : 18:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
brni..moj covjek

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 18:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by mr murdoc

brni..moj covjek

"Mi casa es su casa"..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/01/2013 : 18:27:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

brni..moj covjek

Konacan izlazak iz ormara... znao sam da si sumnjicav, odkad si onoliko branio gay rights.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 18:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

quote:

brni..moj covjek

Konacan izlazak iz ormara... znao sam da si sumnjicav, odkad si onoliko branio gay rights.

Da vidis kakvu guzu iman i ti bi izasa..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/01/2013 : 18:37:01  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

brni..moj covjek

Heh , a ti si meni upao u oci braneci Nolanovog Batmana , jos da si tako zestoko branio i Hobbita bio bi sasvim siguran..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/01/2013 : 18:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
@brni:
U tom slucaju, bolje da te nikad i ne sretnem. Ne treba mi vise iskusenja u zivotu nego sto vec imam.
:)

@murdoc:
Sta ces, svi se moramo drzati svojih principa.
;)

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 18:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:

@brni:
U tom slucaju, bolje da te nikad i ne sretnem. Ne treba mi vise iskusenja u zivotu nego sto vec imam.
:)

Nadam se da ce vasa ljubav prevladati sve prepreke..

Edited by - brni on 08/01/2013 18:45:16
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/01/2013 : 18:45:36  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Ali stvarno je zanimljivo da su Indijanci jedini narod za koji znam a da nema neki oblik fermentiranog pića koje konzumira. Kakav je to narod koji ne zna za dobru kapljicu

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 08/01/2013 : 18:46:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Ali stvarno je zanimljivo da su Indijanci jedini narod za koji znam a da nema neki oblik fermentiranog pića koje konzumira. Kakav je to narod koji ne zna za dobru kapljicu

Da, zato su po vatrenoj vodi tukli ka ludi..nadoknadili su sve godine apstinencije..

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/01/2013 : 18:50:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Da, zato su po vatrenoj vodi tukli ka ludi..nadoknadili su sve godine apstinencije..

ooo daa

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 08/01/2013 : 18:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

E da nije bilo i opojnih sredstava..

Samo piva i pelinkovci. Nisan uzima ništa drugo.
A večer je završila sa 13 politrenki
Post san počea pisat negdi na sedmoj ili osmoj, dok mi se vid nije počea mutit još...

Miješal si cugu?
Sinko, ne znaš piti

Evo par savjeta makar neke vjerojatno znaš:
- kad se cuga, obavezno i jesti. NIKADA gladan na cuganje, a ako jako piješ moraš i tokom cuganja puno i jesti.
- NIKADA ne miješati cugu (nemoj čak miješati ni crno i bijelo vino a kamoli žestoko i pivo. To je "beton" i rezultira najgorom glavoboljom)
- odredi kada ćeš ići doma i prestani piti 2 sata ranije, odnosno prestani piti alkohol i loči što više vode. Analogno tome - najgore su "putne". Njih izbjegavaj ako si full u cugi. Glava te ujutro boli zato što si dehidrirao te stoga teba piti što više vode.
- ako si fakat pretjeral jedan moj izum - PRIJE spavanja popij tabletu protiv bolova. I drugi dan ti će ti biti bolje.

haug, mladjo je govorio

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/01/2013 : 18:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
acestroke..ja nemam principa startijeg od 24 sata..svako novo budenje je jedan novi princip..lakse se tako sagorjeva

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/01/2013 : 18:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
quote:

acestroke..ja nemam principa startijeg od 24 sata..svako novo budenje je jedan novi princip..lakse se tako sagorjeva

Short term memory loss, eh... kao onaj tip u "Memento" filmu.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/01/2013 : 19:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

quote:

Post san počea pisat negdi na sedmoj ili osmoj, dok mi se vid nije počea mutit još...

Miješal si cugu?
Sinko, ne znaš piti

- kad se cuga, obavezno i jesti. NIKADA gladan na cuganje, a ako jako piješ moraš i tokom cuganja puno i jesti.
- NIKADA ne miješati cugu (nemoj čak miješati ni crno i bijelo vino a kamoli žestoko i pivo. To je "beton" i rezultira najgorom glavoboljom)
- odredi kada ćeš ići doma i prestani piti 2 sata ranije, odnosno prestani piti alkohol i loči što više vode. Analogno tome - najgore su "putne". Njih izbjegavaj ako si full u cugi. Glava te ujutro boli zato što si dehidrirao te stoga teba piti što više vode.
- ako si fakat pretjeral jedan moj izum - PRIJE spavanja popij tabletu protiv bolova. I drugi dan ti će ti biti bolje.

haug, mladjo je govorio

Papucarski savjet jebote ..
Ako pijes i mislis stvarno odraditi dan pijuci..ne jedi puno , vec samo male zalogaje..sve ostalo te cini teskim i zelis ici kuci..a to ti nije cilj..zar ne?
Pij zestoka ali kvalitetna pica , zalivaj ih sa malom ali kvalitetnom kolicinom pive i izbjegavaj vodu i ostale bljak napitke.
Ako si vec popio ne konzumiraj travu ili hasis jer ce te dotuci ko majmuna i mali mozak ce ti biti mljecna riza sa cimetom
Nemoj ni po tabletama jer ce ti to krv koja ti je vec razredena pretvoriti u kerozin, a onda ..ma znas vec.
Koka ce te vratiti nazad, ali nema ti brale spavanja sljedeca 24 sata , a dusa ti spava..ne, ne ta dusa kraj tebe koja igleda kao simbioza izmedu nevena ciganovica i lady gage vec ona tvoja koja se pita di si vec jebote
Dakle ..napij se , ocesi sve fasade do tvoga stana i odspavaj na stepenicama..sutra je novi dan...napisi mu stih.
Svi smo mi ljudi ..osim mozda onih koji se boje da to postanu.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 08/01/2013 : 19:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message
quote:

quote:

Short term memory loss, eh... kao onaj tip u "Memento" filmu.

Skoro..no meni to drugi prepricavaju

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 08/01/2013 : 19:28:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message
Ja jednostavno ne morem vjerovati sto pisete o ispijanju alkohola.
Sram me biti ovdje, među necim sto zena nije, a ko musko pije..

Ciste zestice piti kao tequilu, s limunom. Nakon ispijanja pojesti krisku limuna, uvijek.
Ples sagori sve negativne nuspojave, i mozes plesati i piti do jutra.
A kakva voda, ljudi moji.. ispere sve elektrolite, tek tada si kaput!
Niti kava ne..

Jutro poslije.. skuhas kavu, naspes gemist, kavu prolijs, gemist popijes.
Nema mucnine, nema glavobolje..mozes ako treba opet u ring, i viknes:- slijedeci!

Nisam strucnjak, al brzo ucim

I koja je poanta svega ovoga na topicu o Anonymousima... svijet je tako sjeban da ponekad nemas izbora, vec piti.
Da bi izgledao podnosljivije, ne.

~ Prvo suputnik onda put ~

Edited by - Just_Charlie on 08/01/2013 19:30:48
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 08/01/2013 : 19:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

Ti oko ovog jako malo znaš, pun si predrasuda i u komunikaciji isključivo pišeš stavove umjesto činjenica. Rekoh, nisi ti taj (niti bilo tko drugi) koji ima uopće ikakvog osnova prosuđivati bilo koji potupak neke druge osobe i govoriti jel to dobro ili nije i sl. Ne postavljaj se ovdje kao mjerodavan po pitanjima o kjima znaš samo na osnovu iskustva nekih drugi. Drugi svašta pričaju!

Ma nemoj. Dovoljno je samo da vidim kako su prošli neki ljudi koji su u tome ogrezli i koji su još u tim vodama, i sve mi je jasno. Pretvorili se u glupe klošare i besposličare koji se klatare po ulicama i umiru od lijenosti. Droga im je potpuno uništila duh i pretvorila ih u lijene besperspektivce, niš' koristi. U kvartu gdje sam nekad stanovao, neki konzumenti koje sam znao iz viđenja već su mrtvi a bili su mlađi od mene.
Glede nekakvog prava na izbor po tom pitanju, kamo bi došli kad bi se svi drogirali, još uz sve probleme koje imamo?
Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13156 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 08/01/2013 : 19:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

quote:

quote:

kako ne piše?

Obojica ste "jako duhoviti".
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 08/01/2013 : 19:57:37  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message
quote:

quote:

quote:

Miješal si cugu?
Sinko, ne znaš piti

haug, mladjo je govorio

Jebes pijanstvo ako te posle toga bar 3 dana nije sramota i ako kucu potrefis iz prve

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page
Page: of 16 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000