Author |
Topic  |
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 08/01/2013 : 20:57:39
|
quote: Originally posted by dsormaz1
quote: Originally posted by dosada
Ti oko ovog jako malo znaš, pun si predrasuda i u komunikaciji isključivo pišeš stavove umjesto činjenica. Rekoh, nisi ti taj (niti bilo tko drugi) koji ima uopće ikakvog osnova prosuđivati bilo koji potupak neke druge osobe i govoriti jel to dobro ili nije i sl. Ne postavljaj se ovdje kao mjerodavan po pitanjima o kjima znaš samo na osnovu iskustva nekih drugi. Drugi svašta pričaju!
Ma nemoj. Dovoljno je samo da vidim kako su prošli neki ljudi koji su u tome ogrezli i koji su još u tim vodama, i sve mi je jasno. Pretvorili se u glupe klošare i besposličare koji se klatare po ulicama i umiru od lijenosti. Droga im je potpuno uništila duh i pretvorila ih u lijene besperspektivce, niš' koristi. U kvartu gdje sam nekad stanovao, neki konzumenti koje sam znao iz viđenja već su mrtvi a bili su mlađi od mene. Glede nekakvog prava na izbor po tom pitanju, kamo bi došli kad bi se svi drogirali, još uz sve probleme koje imamo?
Vidis kako ti krivo razmisljas..tvoja percepcija narkomana je nekakav klosar ili "đana" koja okolo skuplja kune (cest prizor na splitskom kolodvoru)..ali znas zasto on tamo skuplja kune..zato sta je na samom dnu drustvene ljestvice i siromasan je..a gledaj sad ovo, znam lika koji je tatin sin (stari mu ima firmu i para ka blata) i svom sincicu daje tjedno deparac od par iljada kuna..sin mu se drogira no ti to ne vidis..on ne mora okolo moljakati kune jer mu je stari pun ka brod..dakle ista stvar ka i u "normalnom" drustvo..neko je gori neko doli..i ona đana u Splitu se puca nekakvim sranjima dok ovaj koristi prave stvari i puca se u nekom apartmanu zajedno sa svojom malom kurabom..koja je razlika - ovog vidis ovog ne i to ti iskrivljava percepciju..jos jedan slucaj - osobno znam lika koji je doktor i radi u bolnici (dakle ima nekih 7-8 tisuca kuna place) i znas sta..dok je studira medicinu jebeno se navuka i narkoman je a radi taj posal..dakle i on je narkoman kao i ova dvojica samo on isto ka i drugi lik ima love i jos je skolovan, dakle na poziciji..i sad ces ti reci vidi mladog doktora kako je perspektivan..a ja cu doci kod tog istog doktora pogledat mu u zjenice i zbrojit dva i dva..stari moj narkomani su svuda oko nas i to je jedina cinjenica..u svim drustvenim slojevima..samo oni dobro potkovani su nevidljivi pa ti iskrivljavaju percepciju..
I puno vise ima ljudi koji se drogiraju nego sta ti to mislis..ljudi koji imaju obitelji a vuku na nos speed kako bi mogli stici sve obaveze i ne mogu se nositi sa problemima..ta obitelj ti se moze ciniti skladna na prvi pogled ali istina je skroz drugacija..izraz narkoman je jako jako sirok pojam ali uvrijezilo se da su to samo neki tamo klosari koji ce umrit za par tjedana ili mjeseci..
Naravno ovdje govorim o razlicitim tipovima narkomana i razlicitim tipovima droge koje koriste da bi utazili svoju ovisnost.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 08/01/2013 21:21:19 |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 08/01/2013 : 21:46:59
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Ciste zestice piti kao tequilu, s limunom. Nakon ispijanja pojesti krisku limuna, uvijek.
ne kao nego samo tekilu i sto manje limuna jer izaziva kiselinu pa zato deri po naranči....i pij dok ide! Kvalitetno si pijan, a drugi dan si kao nov!
Od sveg ostalog (pivo, vino, kombinacija a la đekikola ili kokteli) sutradan mamurluk  |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 08/01/2013 : 23:44:00
|
quote: Originally posted by Just_Charlie
Ciste zestice piti kao tequilu, s limunom. Nakon ispijanja pojesti krisku limuna, uvijek.
ne kao nego samo tekilu i sto manje limuna jer izaziva kiselinu pa zato deri po naranči....i pij dok ide! Kvalitetno si pijan, a drugi dan si kao nov!
Od sveg ostalog (pivo, vino, kombinacija a la đekikola ili kokteli) sutradan mamurluk 
pa ko ti kriv sto imas kiselinu pa smeta limunu 
ne, ozbiljno ..otkrila sam slucajno cudotvorna svojstva limuna. i da ..samo cisto, i bez leda, od ostalog mi muka kad samo vidim na sto lici. Ljudi se prenemazu i masakriraju ta pica.. a obojana su tek ludilo, tko ih izmisli onako blesava 
I najgluplje mi kad se ljudi napiju od vina, ali ono, bas ..
Lijepo se kaze, bijelo vino je za smijeh, crveno za grijeh. U jednoj boci, za obje te stvari, ima taman za dvoje, da im nista ne pokvari..
I kaze ti lijepo Bebek onda .. Kad poljubac pomijesas sa vinom, i tak to ..itd, jel .. a ne se uprasiti vinom ..joj, joj..  |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
ned_lynx
Senior Member

2340 Posts
Member since 06/08/2005 |
Posted - 08/01/2013 : 23:44:34
|
Izbegavajte žestoka pića, piše u Politikinom Zabavniku #3100.
Ako počnete sa rakijama ili tekilama, veče vam ionako klizi iz ruku.
Žestoka su pića skup način da pijete, navodi se dalje u članku.
Brzo ćete ih popiti i ubrzo ćete naručivati još, a veliko prisustvo alkohola u njima (oko 40%) prouzrokovaće nadražaj sluzokože stomaka. To će odložiti upijanje alkohola u krv, te ćete nastavljati sa pićem, što košta više, i po džep, i mamurluk. |
Piši propalo! |
 |
|
Just_Charlie
Advanced Member

.jpg)
8578 Posts
Member since 07/01/2008 |
Posted - 08/01/2013 : 23:50:08
|
quote: Originally posted by ned_lynx
Izbegavajte žestoka pića, piše u Politikinom Zabavniku #3100.
Ako počnete sa rakijama ili tekilama, veče vam ionako klizi iz ruku.
Žestoka su pića skup način da pijete, navodi se dalje u članku.
Brzo ćete ih popiti i ubrzo ćete naručivati još, a veliko prisustvo alkohola u njima (oko 40%) prouzrokovaće nadražaj sluzokože stomaka. To će odložiti upijanje alkohola u krv, te ćete nastavljati sa pićem, što košta više, i po džep, i mamurluk.
Bjez s ovog topica!
Taman nam je lijepo krenulo..partibrejkeru 
mislim..ono..ne pij, ne pricaj, ne talasaj.. sta onda? jedi, moli, suti, voli?
Rekoh ti, bjez odavde  |
~ Prvo suputnik onda put ~
|
 |
|
dsormaz1
Advanced Member

.jpg)
13156 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 09/01/2013 : 07:37:32
|
quote: Originally posted by brni
Ti oko ovog jako malo znaš, pun si predrasuda i u komunikaciji isključivo pišeš stavove umjesto činjenica. Rekoh, nisi ti taj (niti bilo tko drugi) koji ima uopće ikakvog osnova prosuđivati bilo koji potupak neke druge osobe i govoriti jel to dobro ili nije i sl. Ne postavljaj se ovdje kao mjerodavan po pitanjima o kjima znaš samo na osnovu iskustva nekih drugi. Drugi svašta pričaju!
Ma nemoj. Dovoljno je samo da vidim kako su prošli neki ljudi koji su u tome ogrezli i koji su još u tim vodama, i sve mi je jasno. Pretvorili se u glupe klošare i besposličare koji se klatare po ulicama i umiru od lijenosti. Droga im je potpuno uništila duh i pretvorila ih u lijene besperspektivce, niš' koristi. U kvartu gdje sam nekad stanovao, neki konzumenti koje sam znao iz viđenja već su mrtvi a bili su mlađi od mene. Glede nekakvog prava na izbor po tom pitanju, kamo bi došli kad bi se svi drogirali, još uz sve probleme koje imamo?
Vidis kako ti krivo razmisljas..tvoja percepcija narkomana je nekakav klosar ili "đana" koja okolo skuplja kune (cest prizor na splitskom kolodvoru)..ali znas zasto on tamo skuplja kune..zato sta je na samom dnu drustvene ljestvice i siromasan je..a gledaj sad ovo, znam lika koji je tatin sin (stari mu ima firmu i para ka blata) i svom sincicu daje tjedno deparac od par iljada kuna..sin mu se drogira no ti to ne vidis..on ne mora okolo moljakati kune jer mu je stari pun ka brod..dakle ista stvar ka i u "normalnom" drustvo..neko je gori neko doli..i ona đana u Splitu se puca nekakvim sranjima dok ovaj koristi prave stvari i puca se u nekom apartmanu zajedno sa svojom malom kurabom..koja je razlika - ovog vidis ovog ne i to ti iskrivljava percepciju..jos jedan slucaj - osobno znam lika koji je doktor i radi u bolnici (dakle ima nekih 7-8 tisuca kuna place) i znas sta..dok je studira medicinu jebeno se navuka i narkoman je a radi taj posal..dakle i on je narkoman kao i ova dvojica samo on isto ka i drugi lik ima love i jos je skolovan, dakle na poziciji..i sad ces ti reci vidi mladog doktora kako je perspektivan..a ja cu doci kod tog istog doktora pogledat mu u zjenice i zbrojit dva i dva..stari moj narkomani su svuda oko nas i to je jedina cinjenica..u svim drustvenim slojevima..samo oni dobro potkovani su nevidljivi pa ti iskrivljavaju percepciju..
I puno vise ima ljudi koji se drogiraju nego sta ti to mislis..ljudi koji imaju obitelji a vuku na nos speed kako bi mogli stici sve obaveze i ne mogu se nositi sa problemima..ta obitelj ti se moze ciniti skladna na prvi pogled ali istina je skroz drugacija..izraz narkoman je jako jako sirok pojam ali uvrijezilo se da su to samo neki tamo klosari koji ce umrit za par tjedana ili mjeseci..
Naravno ovdje govorim o razlicitim tipovima narkomana i razlicitim tipovima droge koje koriste da bi utazili svoju ovisnost..
Stoji sve ovo što si naveo, nemam što dodati. Dotakao sam se nekih "klošara" za koje znam, naravno da je taj problem prisutan u svim slojevima društva (pogotovo kod bogataške djece, tzv.zlatna mladež ili bolje reći zlatna smrdež) i zato je to veliki problem pred kojim društvo kao da tiho kapitulira, kao da se prepušta tom zlu i ne pokušava mu se ozbiljnije suprotstaviti. A to je ono što me smeta. Ta tiha kapitulacija i popuštanje pred zlom, ravnodušnost i zabijanje glave u pijesak. |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 09/01/2013 : 10:08:33
|
quote: Originally posted by swamp thing
Da, ali koliko se može govoriti o izgrađenom karakteru kod klinaca u pubertetu? Mnogi fucked up klinci spas za to sve što osjećaju nalaze u opijatima i društvu, za koje se zna kako utiče na pojedinca, pa još kad je loše... Kako njih kriviti riječima: ''Ko ti je kriv, niko te nije tjerao?'' Mislim, i ja nisam u ko zna koliko situacija poklekao, smatram se stabilnom osobom koja ne pribjegava takvom eskapizmu, ali bilo bi previše sebično i subjektivno da kažem ko ih jebe, sami su krivi...
Nitko to ne kaze..ali ja sam ka mulac dobro bija svjestan sta mi heroin more napravit ili nekakva kemija..i da je trava gotovo bezazlena..jbg nesto je i u edukaciji..nemos samo krivit drustvo..i ne pijem te price "tesko mi je iman sjeban zivot i sad se idem drogirat"..iman prijatelja, nema oca, majka invalid za koju se on brinia samo..skolova se u Zagrebu tako da je cistia zahode..danas je asistent na fakultetu..otimaju se za njega..najlakse mu je bilo povuc crtu i ko jebe sve..ja navigam..mislis da mi je lako..jedem govna svaki dan i borim se sa debilima..ne kazem da okolina ne snosi svoj dio odgovornosti ali triba se boriti..a najveci narkomani su obicno tatini sinovi..
Ja nisam spominjao ovo 'fucked up' kao sinonim za jadnu dječicu koju tuku roditelji, bla bla... Samo sam rekao da je pubertet zajebano doba i to što su neki klinci stabilniji ne mora značiti da onim ostalima treba reći 'ko vas jebe'. Al' dobro, sad pričam k'o da sam iz neke nevladine organizacije.  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/01/2013 : 10:55:10
|
Ja nisam spominjao ovo 'fucked up' kao sinonim za jadnu dječicu koju tuku roditelji, bla bla... Samo sam rekao da je pubertet zajebano doba i to što su neki klinci stabilniji ne mora značiti da onim ostalima treba reći 'ko vas jebe'. Al' dobro, sad pričam k'o da sam iz neke nevladine organizacije. 
Ma naravno takvima treba pomoc..ja sam samo tija reci da nisu sve okolina i drustvo krivi..ali isto sam cita neka istrazivanja, i cak ljudi odrasli koji imaju karijere i uspjesni su pocnu se drogirati i odu u neku stvar vrlo brzo..ono nevjerovatno zbog kakvih sve stvari ljudi krenu u to i pod kakvim okolnostima i u razlicitoj zivotnoj dobi..ma tu bi se dala napisati jedna studija od par stotina strana.. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/01/2013 : 10:59:14
|
Stoji sve ovo što si naveo, nemam što dodati. Dotakao sam se nekih "klošara" za koje znam, naravno da je taj problem prisutan u svim slojevima društva (pogotovo kod bogataške djece, tzv.zlatna mladež ili bolje reći zlatna smrdež) i zato je to veliki problem pred kojim društvo kao da tiho kapitulira, kao da se prepušta tom zlu i ne pokušava mu se ozbiljnije suprotstaviti. A to je ono što me smeta. Ta tiha kapitulacija i popuštanje pred zlom, ravnodušnost i zabijanje glave u pijesak.
Ne znam kakve su brojke ali znam da je najvise onih koji su samo probali i nikad se nisu ozbiljnije drogirali..sad najveci problem je dostupnost svega toga i manjak edukacije..ja sam siguran da vecina onih koji vuku nekakvu kemiju nemaju pojma da im to nepovratno unistava mozdane stanice i stvara doslovno rupe u glavi.. |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 09/01/2013 : 11:59:23
|
Ja nisam spominjao ovo 'fucked up' kao sinonim za jadnu dječicu koju tuku roditelji, bla bla... Samo sam rekao da je pubertet zajebano doba i to što su neki klinci stabilniji ne mora značiti da onim ostalima treba reći 'ko vas jebe'. Al' dobro, sad pričam k'o da sam iz neke nevladine organizacije. 
Ma naravno takvima treba pomoc..ja sam samo tija reci da nisu sve okolina i drustvo krivi..ali isto sam cita neka istrazivanja, i cak ljudi odrasli koji imaju karijere i uspjesni su pocnu se drogirati i odu u neku stvar vrlo brzo..ono nevjerovatno zbog kakvih sve stvari ljudi krenu u to i pod kakvim okolnostima i u razlicitoj zivotnoj dobi..ma tu bi se dala napisati jedna studija od par stotina strana..
Ja sam imao priliku razgovarati s likom koji se navukao na heroin u 42. godini. Drito na heroin, ništa trava, ovo ono, već prva droga - fiks u venu. Čova je profesor u školi, a te godine ga ostavila žena, sjeb'o se i to je to. Sad je najčešće svjedok  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/01/2013 : 12:57:20
|
Ja sam imao priliku razgovarati s likom koji se navukao na heroin u 42. godini. Drito na heroin, ništa trava, ovo ono, već prva droga - fiks u venu. Čova je profesor u školi, a te godine ga ostavila žena, sjeb'o se i to je to. Sad je najčešće svjedok 
Da to je samo dokaz da te ka teskim dorgama ne vode lakse..vec te vode zivotne okolnosti i slab karakter.. |
Edited by - brni on 09/01/2013 12:57:39 |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4139 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 09/01/2013 : 13:25:23
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by Zlotvor
E da nije bilo i opojnih sredstava.. 
Samo piva i pelinkovci. Nisan uzima ništa drugo. A večer je završila sa 13 politrenki  Post san počea pisat negdi na sedmoj ili osmoj, dok mi se vid nije počea mutit još...
Miješal si cugu? Sinko, ne znaš piti
Evo par savjeta makar neke vjerojatno znaš: - kad se cuga, obavezno i jesti. NIKADA gladan na cuganje, a ako jako piješ moraš i tokom cuganja puno i jesti. - NIKADA ne miješati cugu (nemoj čak miješati ni crno i bijelo vino a kamoli žestoko i pivo. To je "beton" i rezultira najgorom glavoboljom) - odredi kada ćeš ići doma i prestani piti 2 sata ranije, odnosno prestani piti alkohol i loči što više vode. Analogno tome - najgore su "putne". Njih izbjegavaj ako si full u cugi. Glava te ujutro boli zato što si dehidrirao te stoga teba piti što više vode. - ako si fakat pretjeral jedan moj izum - PRIJE spavanja popij tabletu protiv bolova. I drugi dan ti će ti biti bolje.
haug, mladjo je govorio 
Mladjo,super saveti,govoris mudro! Samo neide mi nikako ta tableta,mjesati alkohol i tablete,hmmmm! |
 |
|
going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 09/01/2013 : 14:22:25
|
Ja sam imao priliku razgovarati s likom koji se navukao na heroin u 42. godini. Drito na heroin, ništa trava, ovo ono, već prva droga - fiks u venu. Čova je profesor u školi, a te godine ga ostavila žena, sjeb'o se i to je to. Sad je najčešće svjedok 
Da to je samo dokaz da te ka teskim dorgama ne vode lakse..vec te vode zivotne okolnosti i slab karakter..
Pa ne znam baš da li je 'slab karakter' prava formulacija... Stvar je u tome da je način navlačenja vrlo raznolik, nema baš mjesta generalizovanju. Neki to rade da bi impresionirali društvo, neki da bi se svidjeli nekoj trebi, neki zbog toga što se osjećaju neshvaćeni ( ), neki zbog jebenih dešavanja u životu, neki samo eksperimentišu... Najgore je što svi misle ''Ma, ja to mogu ostaviti kad 'oću''. Možeš kurac... |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 09/01/2013 : 14:26:29
|
Takođe je jako bitno na pravi način predočiti klincima koliko je droga zajebana stvar. Ja se dobro sjećam nekog intervjua sa bivšim narkomanom kada sam bio 7-8. razred, gdje je on objašnjavao šta znači prolaziti kroz ovisnost, skidanje, pa onda odolijevanje gudrama. Još kad sam se 'popravio' sa ''Kolodvorom ZOO'', nije mi palo na pamet probati ''teže'' opijate. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/01/2013 : 14:28:18
|
Ako to ides raditi samo kako bi impresionira neku zensku (a ne zelis to) to je meni definicija slabog karaktera..pokazi karakter reci da neces uzet, pridi zenskoj ako ti se svida i pozovi je na pice i reci da skrivas dobar komad "droge" za nju.. |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 09/01/2013 : 14:32:25
|
Ako to ides raditi samo kako bi impresionira neku zensku (a ne zelis to) to je meni definicija slabog karaktera..pokazi karakter reci da neces uzet, pridi zenskoj ako ti se svida i pozovi je na pice i reci da skrivas dobar komad "droge" za nju..
 Ma, vidim ja šta je tebi definicija 'jakog karaktera'. Ako ne ponudiš komad 'droge' trebi 'in the face', slab si čo'ek...  |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 09/01/2013 : 14:34:11
|
Ako to ides raditi samo kako bi impresionira neku zensku (a ne zelis to) to je meni definicija slabog karaktera..pokazi karakter reci da neces uzet, pridi zenskoj ako ti se svida i pozovi je na pice i reci da skrivas dobar komad "droge" za nju..
 Ma, vidim ja šta je tebi definicija 'jakog karaktera'. Ako ne ponudiš komad 'droge' trebi 'in the face', slab si čo'ek... 
Ono je bija samo primjer..mozes joj prodavat svakakve druge lazi..  |
Edited by - brni on 09/01/2013 14:34:34 |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 09/01/2013 : 14:37:40
|
Da to je samo dokaz da te ka teskim dorgama ne vode lakse..vec te vode zivotne okolnosti i slab karakter..
frajer je preskočio nekoliko stepenica :X
bolje da se puco prasetinom umjesto heroinom |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
swamp thing
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Posted - 09/01/2013 : 14:59:38
|
 Ma, vidim ja šta je tebi definicija 'jakog karaktera'. Ako ne ponudiš komad 'droge' trebi 'in the face', slab si čo'ek... 
Ono je bija samo primjer..mozes joj prodavat svakakve druge lazi.. 
Ko priča o lažima?  |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/01/2013 : 18:20:39
|
Naravno ovdje govorim o razlicitim tipovima narkomana i razlicitim tipovima droge koje koriste da bi utazili svoju ovisnost..
Stoji sve ovo što si naveo, nemam što dodati. Dotakao sam se nekih "klošara" za koje znam, naravno da je taj problem prisutan u svim slojevima društva (pogotovo kod bogataške djece, tzv.zlatna mladež ili bolje reći zlatna smrdež) i zato je to veliki problem pred kojim društvo kao da tiho kapitulira, kao da se prepušta tom zlu i ne pokušava mu se ozbiljnije suprotstaviti. A to je ono što me smeta. Ta tiha kapitulacija i popuštanje pred zlom, ravnodušnost i zabijanje glave u pijesak.
Zbog toga je i otvoren ovaj topic..lijepe moje pokorne moralne vertikale... Niste sposobni..salji krivicu drugome ..i tako u nedogled.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 11/01/2013 : 19:14:41
|
cijela hrvatska mora da je nadrogirana jer je "tiha kapitulacija i popuštanje pred zlom, ravnodušnost i zabijanje glave u pijesak" hrvatski sindrom posljednjih dvadesetak godina. |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 11/01/2013 : 19:25:36
|
quote: Originally posted by kiky
cijela hrvatska mora da je nadrogirana jer je "tiha kapitulacija i popuštanje pred zlom, ravnodušnost i zabijanje glave u pijesak" hrvatski sindrom posljednjih dvadesetak godina.
Furamo se na superiorne ratnike i nenadjebive potomke becke skole , a ustvari smo hrpa papucara koja si je dopustila da sa njom vlada kasta srednjovjekovnih dinarida i klerovskih vampira. Bravo jebote ..
|
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 11/01/2013 : 20:16:43
|
nisam vjerovao, ali izgleda će slovenci oborit na ulici gradonačelnika ljubljane jankovića i premiera janšu
ima i ovih anonimnih
|
 |
|
Topic  |
|