forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zakoljimo neke svete krave
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 14/01/2013 : 01:17:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Tex Willer. Jedna te ista epizoda, ponavljena 615 puta.
Naprecjenjiji strip ne samo Bonelija, nego u citavom strip univerzumu.

Sreca pa ne mislimo svi isto Zavisi sve kakve zanrove volis,recimo ja volim sve western stripove i nijedna tex epizoda mi nije losa dok s druge strane dao sam sansu nathan never ali jednostavno ne ide,ne volim fantaziju,svemir i slicno

Nemam potpis...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/01/2013 : 03:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
@Magico_Vento:
Volim sve zanre stripa, dokle god su kvalitetne.
Magicni Vjetar i Ken Parker su odlicni Westerni, dok je Tex slab do bola.

:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts

Member since 10/01/2010

Posted - 14/01/2013 : 03:42:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Magico_Vento a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Magico_Vento:

Kazem opet meni je tex vrh dok mi je recimo nathan slab do bola

Nemam potpis...
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 14/01/2013 : 08:05:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
Demoni ludila svakako :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4100 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 14/01/2013 : 09:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Magico_Vento:

Pogresno!
Pa koji kurac je u Italiji na prvom mestu,ako je slab do bola!
Ako nevolis Texa,nemoras ni citati.
I ja nisam procitao nijednog Kena,ali nekazem nista lose!
Zavrsena prica,nije mi do svadje!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10232 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 14/01/2013 : 09:28:22  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
MrNo-Bilo jednom u NY.
To čak i nije toliko loše al brate o ovome pričat ka o jednoj od najboljih epizoda je smiješno.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/01/2013 : 09:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
@Kojot:
Znaci sve sto je popularno je automatski kvalitetno?
Ovo nisam znao. U ovom slicaju moram obavezno pogledat one 'Twilight' filmove, njihova popularnost garantira kvalitet, po tvojoj filozofiji.

Za razliku od tebe, procitao sam gomile Kena i gomile Texa, pa zato imam pravo komentirat na oba serijala. Slobodno procitaj Kena, pa bujrum ti komentiraj onda koliko ti volje.

Edited by - acestroke on 14/01/2013 09:41:18
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 14/01/2013 : 09:51:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Kad bih bas morao izabrati, mislim da bih izabrao Dylana. Od uvjerljivo najomiljenijeg junaka (jos iz doba prvih 50 brojeva) pretvorio se u nesto sto sustavno izbjegavam vec neko vrijeme. Nisam siguran da je i jedan drugi junak imao toliko nesuvislog smeca u svojoj kronologiji kao DD. Pretpostavljam da mu se kasniji Mister No i Marti mogu pribliziti po toj "kvaliteti". Posljednjeg Zagora sam procitao negdje '92 pa o njemu ne mogu suditi.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

Antracit
Average Member

Croatia
509 Posts

Member since 09/08/2002

Posted - 14/01/2013 : 10:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Antracit a Private Message  Reply with Quote
Zagor i Tex definitivno. Ako je Zagor nekoć i bio na mahove interesantan, potrošio se. A i Dylan se odavno ofucao ...
Za Texa je dosta reći da je Vucin omiljeni strip junak

Of all the things I've lost, I miss my mind the most
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7655 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 14/01/2013 : 11:11:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Kojot:
Ovo nisam znao. U ovom slicaju moram obavezno pogledat one 'Twilight' filmove, njihova popularnost garantira kvalitet, po tvojoj filozofiji.

Za razliku od tebe, procitao sam gomile Kena i gomile Texa, pa zato imam pravo komentirat na oba serijala. Slobodno procitaj Kena, pa bujrum ti komentiraj onda koliko ti volje.

Pročitao sam i ja dosta MV-a i Kena, pa opet biram Texa. Mislim da je važno i koliko čovjek traži od stripa. Meni nakon svih obaveza strip dođe kao opuštanje i odmor, a MV i Ken su "teže" štivo. Istina je da je Tex dosta površniji, ali mi je baš zato i draži. Da imam vremena napretek i da ne znam što ću od sebe, onda bih vjerojatno više uživao u ovom "ozbiljnijem" dvojcu i udubljivao se u čitanje njihovih epizoda, ali ovako mi Tex sa svojom akcijom i bez pretjeranog filozofiranja baš odlično sjedne.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 14/01/2013 : 11:15:09  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Sjajno, Tex i Zagor najkritikovaniji, sigurno sam na pravom putu u zivotu
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4100 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 14/01/2013 : 12:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

@Kojot:

Nisam tako mislio Ace,ali nema veze.
Nego daj neki naslov od Kena,da nabavim pa da procitam,mozda mi se svidi,imam ja 15-ak Kena,ali samo 2 kom.Lms.
Dampira sam procito nedavno,sada sakupljam,dopao mi se!
Cekam preporuku Ace!
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 14/01/2013 : 13:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Magicni Vjetar i Ken Parker su odlicni Westerni,

Dijelim to mišljenje, ok imam svoje favorit žanrove ali generalno mogu pogledati svaki dok god se radi o kvalitetu.
Western nije mrtav.
Ili jest u istom onom smislu u kojem je i Diabolik (akcija/thriller), Uranella (SF) itd. mrtvi.
Nisu oni mrtvi, oni su zastarjeli.

KP & MV da, to su primjeri finog westerna (u slučaju MV-a i primjese koječega drugoga).

Moje aukcije u prodaji
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 14/01/2013 : 14:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Da,ko vise gleda stare filmove kao npr.Django Unchained.

Rekao sam u žanr STRIPOVA, a ne filmova, iako je Django ionako jednim dijelom remake. Ono što bi možda funkcioniralo i bilo originalno jest da se radnja stripa vrti u ranom 20. st. negdje na jugu SAD-a, ako već želimo imati nekakav western štih. Ali i kad bi se sličan serijal napravio, opet ga ne bi imalo smisla forsirati 600+ brojeva.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 14/01/2013 : 14:41:52  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
quote:
Nego daj neki naslov od Kena,da nabavim pa da procitam,mozda mi se svidi

Osudjenici, Vrelo zivota, Dah i san, Strajk, Dasak slobode itd.

Problem kod Texa i Kena je u tome sto je Tex Western koji mi zelimo, a Ken je Western onakav kakav je bio- realistican.

I jedan i drugi su meni odlicni. Sve je stvar pristupa i raspolozenja kad je citanje u pitanju.

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/01/2013 : 14:46:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

iako je Django ionako jednim dijelom remake.

Django Unchained nije remake.

Vidim da ljudi često navode taj podatak, ali to nije točno.

Odakle ti podatak da je riječ o remakeu?

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 14/01/2013 : 15:04:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

quote:

Inspiriran je spaghetti westernom Django iz 1966., vuče s njim neke reference a u filmu se pojavljuje Franco Nero, glumac koji je igrao u tom Djangu.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/01/2013 : 15:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Inspiriran je spaghetti westernom Django iz 1966., vuče s njim neke reference a u filmu se pojavljuje Franco Nero, glumac koji je igrao u tom Djangu.

Nekoliko referenci ne čine film remakeom.

Tarantino je film snimio prema vlastitom scenariju.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/01/2013 : 15:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Nego daj neki naslov od Kena,da nabavim pa da procitam,mozda mi se svidi,imam ja 15-ak Kena,ali samo 2 kom.Lms.
Cekam preporuku Ace!

Ja sam Kena uglavnom citao u Libellus/Fibra izdanju, a naslovi tih epizoda se razlikuju od LMS izdanja. U Libellus/Fibra izdanju, probaj prvih 15 epizoda, ako je ikako moguce; Ken Parker je serijal u kojem je neprekidnost vazna, tako da su ti prvih 15 prica dosta povezane. Posle toge ces i sam odlucit jel ti se svidja dovoljno da nastavis sa iducim epizodama.

Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 14/01/2013 : 15:34:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nekoliko referenci ne čine film remakeom.

Napisao sam dijelom remake.

Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12921 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 14/01/2013 : 15:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napisao sam dijelom remake.

Ili je ili nije remake. Treća opcija ne postoji.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 14/01/2013 : 15:46:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Momci, imate Django Unchained topic u "Film/TV"

;)

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/01/2013 : 15:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
A mozete i u topiku Filmovi Quentina Tarantina{malo reklame posto je moj topik}

Edited by - going going on 14/01/2013 15:51:50
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4100 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 14/01/2013 : 20:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kojot

Cekam preporuku Ace!

Ja sam Kena uglavnom citao u Libellus/Fibra izdanju, a naslovi tih epizoda se razlikuju od LMS izdanja. U Libellus/Fibra izdanju, probaj prvih 15 epizoda, ako je ikako moguce; Ken Parker je serijal u kojem je neprekidnost vazna, tako da su ti prvih 15 prica dosta povezane. Posle toge ces i sam odlucit jel ti se svidja dovoljno da nastavis sa iducim epizodama.

Hvala Ace!
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4100 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 14/01/2013 : 20:14:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by aved

quote:
Nego daj neki naslov od Kena,da nabavim pa da procitam,mozda mi se svidi

Osudjenici, Vrelo zivota, Dah i san, Strajk, Dasak slobode itd.

Problem kod Texa i Kena je u tome sto je Tex Western koji mi zelimo, a Ken je Western onakav kakav je bio- realistican.

I jedan i drugi su meni odlicni. Sve je stvar pristupa i raspolozenja kad je citanje u pitanju.

Hvala najlepse na preporuci!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000