forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 574

SenG
Junior Member

Canada
383 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 10/01/2013 : 01:07:22  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Ja strip Nathan Never volim upravo zbog lika Nathana Nevera - mislim da je najrazrađeniji Bonellijev junak, i za razliku od priča u koje upada, on sam nikako nije šabloniziran (mislim, čim imaš tipa kojem ubiju ženu dok je on u krevetu sa ljubavnicom odmah imaš karakter :)) Bushido, misliš li i da je lik Nathana stereotipan?

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/01/2013 : 06:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SenG

Ja strip Nathan Never volim upravo zbog lika Nathana Nevera - mislim da je najrazrađeniji Bonellijev junak, i za razliku od priča u koje upada, on sam nikako nije šabloniziran (mislim, čim imaš tipa kojem ubiju ženu dok je on u krevetu sa ljubavnicom odmah imaš karakter :)) Bushido, misliš li i da je lik Nathana stereotipan?

Nathan Never je dobar lik, slažem se. Ali to je premalo da me zadrži uz strip.

Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1192 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 10/01/2013 : 11:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
(mislim, čim imaš tipa kojem ubiju ženu dok je on u krevetu sa ljubavnicom odmah imaš karakter
[/quote]
To je nekarakter a ne karakter
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/01/2013 : 12:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bisley

(mislim, čim imaš tipa kojem ubiju ženu dok je on u krevetu sa ljubavnicom odmah imaš karakter

To je nekarakter a ne karakter
[/quote]
I to sto kazes. Zato ga svi volimo jer je u sustini covjek od krvi i mesa sa svim svojim osobinama i manama. A ne neki shizofreni super heroj americkog tipa kao sto neki vole.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/01/2013 : 13:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause
A ne neki shizofreni super heroj americkog tipa kao sto neki vole.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Krscho
Junior Member

Croatia
380 Posts

Member since 19/06/2011

Posted - 10/01/2013 : 13:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Krscho a Private Message  Reply with Quote
Nathat Never je po meni najrazrađeniji bonelli lik sta postoji. Jer sve sto napravi u stripu ima neku posljedicu na njega ili buducu radnju, razvija se kao lik skupa s čitateljem i ne stoji na osnovnoj crti. Pa sam Nathan si je oprostio i uspio preći preko toga šta su mu ubili ženu dok bio s ljubavnicom i šta mu se desilo s kćeri do krecimo nekim likovima je trebalo 400 brojeva da se razviju u nesto, nathan iz broja u broj ima dinamicnu osobnost i time je vise blizak nama ljudima i lakse se positovjecujemo s njima kao likom
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/01/2013 : 14:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Bertollini rastura...
Dobar kaput u NN..

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 10/01/2013 : 15:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Tema tjedna:

DJOLETOVA SPIKA NA SPIKU- imaginarni interwiev s Djoletom
(svaka sličnost s pravim Djoletom je sasvim slučajna)

JERRY: Djesi bolan Djole?
DJOLE: Evo me bre, živ sam i zdrav. Ali kakav je to bosanski akcenat kod tebe?
JERRY: Ma kakav bosanski, nemoj me geografski gore smještati. Ja sam ti čisti Hercegovac.
DJOLE: Primetih da upotrebljavaš turcizme, pa eto govorim...
JERRY: Pa i vi u Srbiji koristite puno turcizama. Zar nije tako?
DJOLE: Dobro zapažaš, govorimo ih mnogo.
JERRY: Nego da se mi napokon okrenemo Nathanu. Zašto te više nema na Nathanovom topicu?
DJOLE: Neverovatni nedostatak vremena, bila ludnica oko salona/sajma, obaveze oko Darkwooda i tako to.
JERRY: U ime Nathanovaca oprostit ćemo ti ako nam, brate, napokon daš tu ekskluzivu oko ovog tzv. reboota kao i tvoj dojam o kraju Rata svjetova.
DJOLE: Mnogo bre tražiš!
JERRY: Kako to misliš mnogo?
DJOLE: To je velika ekskluziva, mogao bih celi dan da ti pričam o promenama u serijalu, ali nemam vremena za to.
JERRY: Kako čovječe nemaš, vidiš da smo sjeli na piće. Ostavio sam dvoje male djece radi tebe, posvađao se sa ženom. Stalno mi gunđa: "Ti i tvoji stripovski frikovi." I sad kad smo se napokon našli ti opet nemaš vremena.
DJOLE: (gleda u svoj smartphone) Obaveze Jerry, obaveze...
JERRY: (gleda ga u nevjerici i ne može vjerovati očima. "Koji je to tvrdoglavac"- u sebi misli. Odlučuje promijeniti taktiku)
JERRY: Ma znam prijatelju da je takav svjetski čovjek kao ti stalno zauzet. Nego ajmo mi popit jednu ljutu da nazdravimo zbog našeg susreta, pa onda idi.
DJOLE: Ajde može.
JERRY: (u sebi) He, he...

Kraj 1. dijela, nastavak vjerojatno večeras.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/01/2013 : 15:58:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Jerry, ti briješ neku svoju briju...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/01/2013 : 22:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

I to sto kazes. Zato ga svi volimo jer je u sustini covjek od krvi i mesa sa svim svojim osobinama i manama. A ne neki shizofreni super heroj americkog tipa kao sto neki vole.

Ali pretpostavljam da uživaš u tome kada Nathan Never kopira te iste "shizofrene super heroje americkog tipa".

Da se upoznaš s nekim stvarima, vjerojatno ne bi toliko po njima pljuvao.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/01/2013 : 22:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
eto, Bushido, toliko te smeta kad neko kaže nešto protiv superheroja, a ti tako ničim izazvan dođeš na topice nekih bonelli stripova i pljuvaš sve po redu

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/01/2013 : 22:17:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Jedno je pljuvat, a drugo argumentirano kritizirat.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19671 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/01/2013 : 22:18:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
ok, krivi izraz, poanta još vrijedi

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11446 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 10/01/2013 : 22:23:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Nije. Šta imaš protiv argumentirane rasprave?
Bilo je i na američkome podforumu pravih rasprava koje su vodili ljudi koji jednostavno ne vole taj superherojski žanr, pa zašto ne i obrnuto? Druga je stvar kad npr. neki dođu provocirat čisto provokacije radi, ili kad npr. brni (bez uvrede) iz čista mira piše kako mrzi kompletan bonelli. To veze sa raspravom nema.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 10/01/2013 : 22:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

ok, krivi izraz, poanta još vrijedi

Nisam baš siguran u to. Pazi, ako je Jerry htio dokazati neku svoju poantu, rekao bih da si je pucao u nogu. Jer, pljunuvši po superherojima zapravo je pljunuo po nečemu što je utkano u strip koji toliko obožava.

Ali pustimo to, mislim da sam sposoban donijeti neki sud o Nathanu Neveru jer sam pročitao jedan dobar dio serijala. Ne cijeli, nikako cijeli (niti imam želju za time), ali rekao bih da sam pročitao dovoljno.

Zato sam imao potrebu doći na ovu temu i reći nešto o stripu. Da se razumijemo, moje mišljenje o Nathanu Neveru nije 100% negativno (što sam i naglasio), ali bez obzira na to, on u meni izaziva vrlo negativne reakcije.

"Ničim izazvan"? Zar trebam dopuštenje kako bih sudjelovao u nekoj raspravi na forumu? Neka bude jasna još jedna stvar, ja nemam potrebu upadati na teme i iznositi sudove o stvarima o kojima nemam pojma. Paka je dobro primjetio, kao što to neki ljudi vole raditi sa američkim ili japanskim stripovima, iako jedva da išta znaju o ovim dvjema tradicijama koje postaje više od 100 godina, sa barem kojekakvih milijun naslova i autora. Pa makar bila riječ samo o "shizofrenim super herojima američkog tipa". Isto vrijedi i za talijanske stripove, pa i Bonelli produkciju.

Sve ima svoje dobre i loše strane. Ovdje smo da raspravljamo, a ne da donosimo površne i nedovoljno informirane sudove.

Nitko od mene ne bi bio sretniji kada bih vidio da serijal Nathan Never postane nešto više od onoga što jest, sa timom talentiranih autora. Ali, kada je u pitanju Bonelli, rekao bih da je to ovih dana više rezervirano za mini-serijale.

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/01/2013 : 00:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mr. Bushido

Pazi, ako je Jerry htio dokazati neku svoju poantu, rekao bih da si je pucao u nogu.

Ovdje smo da raspravljamo, a ne da donosimo površne i nedovoljno informirane sudove.

Nitko od mene ne bi bio sretniji kada bih vidio da serijal Nathan Never postane nešto više od onoga što jest, sa timom talentiranih autora. Ali, kada je u pitanju Bonelli, rekao bih da je to ovih dana više rezervirano za mini-serijale.

Gledaj sad Bushido, ako sam ja pucao sebi u nogu onda si ti ovom gornjom izjavom pucao sebi u obje noge.

Prva stvar, drago mi je što se netko sa strane ubacio u raspravu na Nathanov topic, tako su ovi moji Nathanovci šturi s riječima (osim Deeja), pa makar to bile same kritike za serijal.

Druga stvar, fino kažeš da treba raspravljati, a ne donositi površne sudove. E to baš ti sad radiš. Vidljivo je da si toliko površan s ovim serijalom i tako glatko upadaš grlom u jagode. Mogao si vrlo jasno odmah reći: ok, pročitao sam prvih 40-50 (ili možda čak i stotinjak) brojeva i jednostavno ne ide. Previše homaža, referenci i svakakvih gluposti. Odmah bih ti na to pošteno rekao: ok, stvar ukusa, nisi dao Nathanu priliku dalje, nije ti dovoljno dobar i točka.
Ali kad ti Dee argumentirano objašnjava da serijal ima novi zaokret u kojem su reference smanjene na minimum i sad serijal ima neku svoju osobnost kojoj ćemo mi na ovim prostorima vrhunac doživjeti u sljedeće 2-3 godine, ti opet samo izvlačiš citate koje tebi odgovaraju.

Treća stvar, opet, naravno, podcjenjuješ Bonnelli jer jednostavno u svom načitanom umu ne možeš pojmiti da iti jedan Bonellijev serijal može biti tako kvalitetan. Vjeruj mi da može.

P.S. A ono s pojmom "shizofreni super heroji američkog tipa" izgleda da sam te uspio malo isprovocirati. Vjeruj mi da nemam ništa protiv Amerikanaca, u krajnju ruku odrastao sam 80-ih uz Supermena i Punishera (i sad ih imam negdje u podrumu, ali vjerojatno ih je vlaga dobro izgrizla), a sad se, vidim, stripofilima pruža bezbroj odličnih američkih stripova. Samo uživaj u njima, nimalo nisam ljubomoran na tvoje stripovsko znanje. Dosta mi je da taj grozni Nathan tako skučeno ograničava moj um.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/01/2013 : 00:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
I opet si me tako iznervirao da večeras neću završiti tjednu temu. Pa čovječe šta mi radiš.
Go to Top of Page

Mr. Bushido
stripovi.com suradnik

Croatia
12919 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 11/01/2013 : 00:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mr. Bushido a Private Message  Reply with Quote
quote:

Druga stvar, fino kažeš da treba raspravljati, a ne donositi površne sudove. E to baš ti sad radiš. Vidljivo je da si toliko površan s ovim serijalom i tako glatko upadaš grlom u jagode. Mogao si vrlo jasno odmah reći: ok, pročitao sam prvih 40-50 (ili možda čak i stotinjak) brojeva i jednostavno ne ide. Previše homaža, referenci i svakakvih gluposti. Odmah bih ti na to pošteno rekao: ok, stvar ukusa, nisi dao Nathanu priliku dalje, nije ti dovoljno dobar i točka.
Ali kad ti Dee argumentirano objašnjava da serijal ima novi zaokret u kojem su reference smanjene na minimum i sad serijal ima neku svoju osobnost kojoj ćemo mi na ovim prostorima vrhunac doživjeti u sljedeće 2-3 godine, ti opet samo izvlačiš citate koje tebi odgovaraju.

Da se razumijemo, dovoljno sam upoznat sa recentnijim epizodama i događanjima. Zato sam i iznio ovakav sud. Ne mislim da se serijal toliko bitno promijenio. Recimo da je postao suptilniji.

Kvalitetniji? Ne bih rekao.

Naravno, uvijek možemo raspravljati o kvaliteti pojedinih epizoda.

quote:

Treća stvar, opet, naravno, podcjenjuješ Bonnelli jer jednostavno u svom načitanom umu ne možeš pojmiti da iti jedan Bonellijev serijal može biti tako kvalitetan. Vjeruj mi da može.

A gdje ja to podcjenjujem Bonelli? Baš sam gore naglasio da ne treba podcjenjivati ništa, pa ni Bonelli.

Inače ćeš propustiti sjajne stripove kao što su Sclavijev Dylan Dog, Castellijev Martin Mystere i Ken Parker tandema Berardi & Milazzo.

quote:

Dosta mi je da taj grozni Nathan tako skučeno ograničava moj um.

Zar sam ja igdje rekao išta slično?

Čitaj što želiš, to je tvoja stvar. Ali dopusti da iznesem svoj stav.

Ako si ti kritiku Nathana Nevera doživio kao napad na sebe, ja tu ne mogu ništa.

Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 11/01/2013 : 12:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

Eto, rijesili smo situaciju, idemo dalje, cekaju drugi slucajevi !

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7265 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/01/2013 : 23:47:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Tema tjedna:

DJOLETOVA SPIKA NA SPIKU- imaginarni interwiev s Djoletom
(svaka sličnost s pravim Djoletom je sasvim slučajna)

JERRY: Djesi bolan Djole?
DJOLE: Evo me bre, živ sam i zdrav. Ali kakav je to bosanski akcenat kod tebe?
JERRY: Ma kakav bosanski, nemoj me geografski gore smještati. Ja sam ti čisti Hercegovac.
DJOLE: Primetih da upotrebljavaš turcizme, pa eto govorim...
JERRY: Pa i vi u Srbiji koristite puno turcizama. Zar nije tako?
DJOLE: Dobro zapažaš, govorimo ih mnogo.
JERRY: Nego da se mi napokon okrenemo Nathanu. Zašto te više nema na Nathanovom topicu?
DJOLE: Neverovatni nedostatak vremena, bila ludnica oko salona/sajma, obaveze oko Darkwooda i tako to.
JERRY: U ime Nathanovaca oprostit ćemo ti ako nam, brate, napokon daš tu ekskluzivu oko ovog tzv. reboota kao i tvoj dojam o kraju Rata svjetova.
DJOLE: Mnogo bre tražiš!
JERRY: Kako to misliš mnogo?
DJOLE: To je velika ekskluziva, mogao bih celi dan da ti pričam o promenama u serijalu, ali nemam vremena za to.
JERRY: Kako čovječe nemaš, vidiš da smo sjeli na piće. Ostavio sam dvoje male djece radi tebe, posvađao se sa ženom. Stalno mi gunđa: "Ti i tvoji stripovski frikovi." I sad kad smo se napokon našli ti opet nemaš vremena.
DJOLE: (gleda u svoj smartphone) Obaveze Jerry, obaveze...
JERRY: (gleda ga u nevjerici i ne može vjerovati očima. "Koji je to tvrdoglavac"- u sebi misli. Odlučuje promijeniti taktiku)
JERRY: Ma znam prijatelju da je takav svjetski čovjek kao ti stalno zauzet. Nego ajmo mi popit jednu ljutu da nazdravimo zbog našeg susreta, pa onda idi.
DJOLE: Ajde može.
JERRY: (u sebi) He, he...

II dio

(nakon devete travarice)
DJOLE: Dobra ti bre ova travarica.
JERRY: Ma bolan prava ercegovačaka, ova kada te pukne nema povratka
JERRY: Nego deder mi još jednom ponovi sve o Nathanovom rebootu. Pa stvarno se čudesne stvari događaju u serijalu.
DJOLE: Ma šta, da ti opet ponavljam. Ma beži od mene hercegovački rakijašu. Ko ti je kriv što ne slušaš dobro.
JERRY: Ma slušao sam ja to sve pozorno, ali znaš i sam kako se sav rastopim kad je o Nathanu riječ. Čisto da vidim jesam li koju sitnicu propustio.
DJOLE: Nema šanse, ionako bežim od tebe. Da sam znao da ćeš me ovako napiti nebi se nikad sastao s tobom.
DJOLE: (mrtav ozbiljan) I zapamti šta sam ti preporučio. Da ove informacije o Natanu nikome ne govoriš, previše su dragocene.
JERRY: Imaš pravo, odlučio sam da ću svakom forumašu koji je zainteresiran o rebootu naplaćivati informacije. Mislim da ću prvom Deeju bez problema izmusti lovu.
DJOLE: Ma pusti Dikeja, razočarao me.
JERRY: Slažem se s tobom. Ma jes vidio papka, i dalje tvrdoglavo tvrdi da mu je Marti draži od Nathana.
DJOLE: I onaj tvoj scenaristički drug mladjo zabušava.
JERRY: Ma dobar je mladjo, samo će ga pokopati buran život pun razuzdanih žena. Ma 100 posto uskoro završavamo scenarij.
DJOLE: A zašto tlačiš ostale durugare forumaše da ti pišu recenzije
JERRY: Ma šta tlačim, svakome sam dao po stomaraka da napišu recku. Samo me je onaj bjelolasica zajebo. Ko razuzdani mladac odmah ih je potrošio na provod, a da nije napiso recku. Onda je htio uvaliti neke 2-3 rečenicu. Srećom ga je Dee razotkrio, pa sam ja moro uskočiti.
DJOLE: Šta ti je ovo stomaraka?
JERRY: Pa stomaraka.
DJOLE: I šta s tim??
JERRY: Pa kako ne kontaš, 100 konvertibilnih maraka. Isto ko nekad njemačka marka.
DJOLE: Aaaa, sad kapiram, dobro se ti bre rasipaš s parama.
JERRY: A štaš, ko zubar. Nego ajmo mi još jednu putnu.
DJOLE: Nemoj više.
JERRY: Konobaaaar!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 13/01/2013 : 23:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Dok konobar dodje do veselih forumasa... Nego, tko ima listu NN Maxi izaslih na cizmi nesto stranica sbe-ea kad kliknes na Maxi daje one Argo price..tnx

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/01/2013 : 12:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/listarr_1?collana=66&code=arr_sn

Evo svih 8 maxijevaca izdatih u Italiji.

U ovom trecem maxiju se izgleda pojavljuje kralj Elvis!!!

Edited by - going going on 14/01/2013 12:10:23
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/01/2013 : 18:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going
Evo svih 8 maxijevaca izdatih u Italiji.

Tnx Going²...

Nista se ne javljaju izdavaci za ovo..Liba stavila na stand by..ili bye bye

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 14/01/2013 : 19:16:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa kud ti se žuri?
Do tih epizoda još nismo došli. Ne trebaju nam još.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/01/2013 : 19:33:47  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Epizode su strasno povezane sa kontinuitetom iz redovne serije pa tek kad u redovnoj seriji stignemo do prvog izdanja maxija tad ce i kod nas!
Go to Top of Page
Page: of 574 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.56 seconds. Snitz Forums 2000