forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 The Hobbit (TRAILER!)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 30

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 31/12/2012 : 20:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Cekaj, ne kontam ... je'l se film ne svidja Obi-Wanu, a svidja se mr murdocu?

Aha, ako je tako, onda ok... nikako da nadjem postove u kojima kazete da li vam se svidja ili ne.

;)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 20:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:
Originally posted by mr murdoc

Ni ja tvoje..ali ovo mjesto se zove forum..Remember?

Naravno.
Samo se potvrđuje činjenica da nismo svi isti i da ne volimo svi iste stvari...
No, ja sam ipak oduševljen filmom.

A ja nazalost nisam

Šteta...

Ako ces mi vjerovati na rijec , i ja smatram da je steta ...ali nemogu protiv onoga sto me cini onim kojim jesam..heh..jebiga

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 31/12/2012 : 20:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Aha, ako je tako, onda ok... nikako da nadjem postove u kojima kazete da li vam se svidja ili ne.

;)

Da, trebalo bi to ponoviti još koji put...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 20:53:05  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

;)

Reciprocna logika..svida mi se

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 31/12/2012 : 20:56:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Medjutim, daleko je Hobbit od razocarenja, naprotiv, film je upravo ono sto i obecava da bude: fantazija u middle earthu, puna patuljaka, trolova, orkova, i ostalih slicnih LOTR elemenata.

Offtopic:
Filmsko razocarenje godine je za mene Andersonov 'The Master'.
Onolike ekspektacije, a rezultat je ocajan i dosadan do bola.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 31/12/2012 : 21:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Medjutim, daleko je Hobbit od razocarenja, naprotiv, film je upravo ono sto i obecava da bude: fantazija u middle earthu, puna patuljaka, trolova, orkova, i ostalih slicnih LOTR elemenata.

Offtopic:
Filmsko razocarenje godine je za mene Andersonov 'The Master'.
Onolike ekspektacije, a rezultat je ocajan i dosadan do bola.

Oba su filma momacki podbacila..magija je nestala..
Plasticna kirurgija i silikoni ...nije dovoljno..

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 31/12/2012 : 22:49:36  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
ovo napisah na onom drugom forumu

Po meni je film previše razdužen, puno toga se moglo skratiti, valjda zato što je LOTR bio dosta popularan pa su htijeli napraviti više dijelova. I neki specijalni efekti su jako kritični. Gluma je dosta dobra. po meni ocijena -6 od 10.

upravo to, vidi se cijelo vrijeme da je cijeli film rađen komercijalno

e ta "vikendica" i cijelo naselje hobita mi je najpozitivniji aspekt filma, baš ono lijepo zamišljeno i prikazano

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 04/01/2013 : 22:25:09  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

uljepšati kako kome....ne, naravno da nije grijeh i uopće ne sumnjam u Jacksonovu vizualnu komponentu. Bojim se da bu to i jedino cemu se u Hobitu mogu nadati...ne vidim tu materijala za nekaj više, niti je Jackson kapacitet da izvuče nekaj dublje iz slabijeg koncepta.

dobar,
ista ocjena kao i prije nek sam film pogledel.....sad još samo mogu dodati da je i previše naivno, te da nema ama baš ničeg svježeg u ovom filmu izuzmemo li tehniku snimanja. Pogledal bum film do kraja i odvojil tih 8,5 sati za Hobbita, ali samo jednom.
Prstenove gledam bar jednom godišnje!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 05/01/2013 : 20:12:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
A u nastavku:

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 05/01/2013 : 21:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Ja sam konačnim rezultatom prilično zadovoljan, iako ima nekoliko scena u filmu koje su morale drugačije da se riješe da bi sve to izgledalo malo ozbiljnije.
Prije svega ono pretjerivanje u jurnjavi sa goblinima, pa borba kamenih divova (nijesu baš morali da stoje na njima dok se ovi bore) i na kraju ono žongliranje patuljaka sa suđem.
Frimen je odličan u ulozi Bilba. I smiješan i smotan i zbunjen, ali i snalažljiv, baš onakav kakav i treba da bude. Scena sa Golumom je najbolji dio filma.
Sad se čekaju ostala dva dijela i očekujem da budu još bolji jer materijala za to ima.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 05/01/2013 : 21:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
Nit smrdi nit miriše. šteta šta su knjigu razvukli na tri filma + vjerovatno produžene verzije ako će Jackson ostati vjeran sebi. Da je barem vrijeme između dvaju filmova kraće, al eto.

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/01/2013 : 00:36:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PAJDO

šteta šta su knjigu razvukli na tri filma

pare, pare...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8291 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 06/01/2013 : 20:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
Je li ko naša kakav torrent s kvalitetnom slikom?

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 06/01/2013 : 20:45:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Ajde u kino jebote

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/01/2013 : 16:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote

Bacio oko na spomenuti filmić... Film je rađen u istom duhu kao i knjiga, pomalo naivno, romantičarski prema pustolovini i putovanjima. Infantilniji u većoj mjeri od LOTR-a, no to se i očekivalo, ipak je knjiga rađena na mlađe uzraste. Na momente zabavan i bolno surov, na momente infatilan.

Ubacili su dosta scena iz dodatka treće knjige (propast patuljačkog carstva, Azog the defiler, pojava čarobnjaka Radagasta Smeđeg, itd.), a neke je Jackson sam napisao poput one zgode s Radagastom ili susreta Bijelog vijeća Sarumana, Elronda, Galadriel i gandalfa - što je fini uvod i vezanje za zadolazeći LOTR. Mislim da od filma mogu najviše biti oduševljeni poklonici LOTR-a i Međuzemlja, Jackson je sve to lijepo posložio, nadopunio, povezao, izrežirao, tako će da će nakon tri LOTR-a i tri Hobbita biti ispričana jedna velika priča o povijesti Međuzemlja (barem određenih razdoblja).

Film nije čak ni toliko razvučen, nego me nekako više ne privlači sva ta jurnjava i infantilni likovi. Ona scena naganjanja u rudniku tako me podsjetila na scenu iz dvojke Indijane Jonesa kad bježe s onim kolima po pruzi...

Najveće razočarenje mi je taj HFR, jednostavno makne svu čaroliju filmu i izgleda mi kao niskobudžetni TV film na momente. Jesu rubovi oštriji i sve, ali nema mi tu filmske magije, ne sviđa mi se u kojem smjeru su htjeli ići s ovime... Ne želim gledati realnost, želim gledati film.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 15/01/2013 : 17:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa onda gledaj normalnu 2D verziju.
Ja jesam i izgledalo je predivno.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/01/2013 : 17:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Pa onda gledaj normalnu 2D verziju.
Ja jesam i izgledalo je predivno.

Gledat ću je na TV-u sigurno. Htio sam vidjeti taj famozni revolucionarni WTF (odnosno HFR)...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."

Edited by - DeeCay on 15/01/2013 17:33:24
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/01/2013 : 17:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

Ajde u kino jebote

A di ce trosit pare na to smece..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7460 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 15/01/2013 : 19:09:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Po mom skromnom sudu prvi dio Hobbit-a je sasvim solidan djecji film. A s HFR-om sam jako zadovoljan i predviđam mu svjetlu buducnost.

Detaljnije ovdje:

http://onlineimpressions.blogspot.com/2013/01/into-realm-of-technology.html

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/01/2013 : 20:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Koji si ti mučki provokator... Nikad ne popuštaš, jelda?

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 15/01/2013 : 20:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner
A s HFR-om sam jako zadovoljan i predviđam mu svjetlu buducnost.

Što je to tako super i neodoljivo u 3D HFR-u da mi se mora sviđati?
Jedini pravi 3D film koji mi je bio fantastičan je Avatar, sve ostalo niti ne zaslužuje biti zvano 3D.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 15/01/2013 : 20:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by brni

Koji si ti mučki provokator... Nikad ne popuštaš, jelda?

Mislim da si tija napisati propustas..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 15/01/2013 : 20:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Bah,Jackson je snimao film za jedno 70 milijuna zagriženih fanova diljem svijeta......član sam na dosta foruma o Tolkienovoj baštini,mogu reći da je većina oduševljena.
Meni se nisu dopale neke scene...previše akcije u dijelu s Goblinima,ono pranje suđa je isto nepotrebno.
Netko tko ne poznaje dovoljno Međuzemlje neće recimo skužiti dio s mačevima....šta nekome znači Glamdring i da ga je nosio Turgon.
Meni znači sve,zato sam i rekao da je film namijenjen fanovima.

Nije na razini poznatog prethodnika ali meni je i dalje jako dobar uradak.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19813 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 15/01/2013 : 20:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Shaner
A s HFR-om sam jako zadovoljan i predviđam mu svjetlu buducnost.

Što je to tako super i neodoljivo u 3D HFR-u da mi se mora sviđati?
Jedini pravi 3D film koji mi je bio fantastičan je Avatar, sve ostalo niti ne zaslužuje biti zvano 3D.

jesi gledao Pijev život? To je svakako pravi 3D, za Hobita se slažem, ali Avatar mi iskreno nijđe imao prave efekte, Pijev život je jedini koji sam gledao u 3D i da mi je takav puno draži

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 15/01/2013 : 22:42:50  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Hobbit pati od nedostatka tzv. "epskih" scena. Jackson je na žalost ovdje pokazal svoj nedovoljan režiserski talent da nastavi tam gdje je stal s Gospodarom (:

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page
Page: of 30 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000