forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Posveta Ferriju
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/01/2013 : 22:40:47  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Odlicna inicijativa!! Attila i DJ stvarno svaka vam cast!
Sad sam previse uzbudjen da bih mogao da napisem nesto a da ne zvuci glupo, ali napisacu nesto sigurno!! Ovakva mogucnost ne sme da se propusti!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/01/2013 : 22:42:04  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,....
e skoro se nisam ovako dobro nasmejao!
ha,ha,ha,ha,ha...

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 16/01/2013 : 22:47:41  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Anto mislim da ti ne volis da citas Zagora, ali taj strip meni taj strip i Ferri mnogo znace, mozda zvuci glupo ali mislim da imam vise prava da se radujem kad mogu da se obratim mom crtackom i ljudskom uzoru{covek se bavi sportom, zivi zdrav zivot vozi jedrilicu}, nego da padam u nesvest kada vidim Breda Pita ili Kristinu Agileru.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/01/2013 : 22:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Mislim da se je Anto smija nekim drugim postovima..a kako nece..meni su jos suze u ocima..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14718 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/01/2013 : 22:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Mislim da se je Anto smija nekim drugim postovima..a kako nece..meni su jos suze u ocima..

Ima toga jos, skoci na temu najgori zagor ikada poll
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 16/01/2013 : 22:54:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Bija sam na svima..legendo hvala sta sudjelujes na ovom forumu..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/01/2013 : 22:57:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Anto mislim da ti ne volis da citas Zagora, ali taj strip meni taj strip i Ferri mnogo znace, mozda zvuci glupo ali mislim da imam vise prava da se radujem kad mogu da se obratim mom crtackom i ljudskom uzoru{covek se bavi sportom, zivi zdrav zivot vozi jedrilicu}, nego da padam u nesvest kada vidim Breda Pita ili Kristinu Agileru.

ma ko se tebi prijatelju smeje, smejem se onoj papazjaniji gde se ne zna ko se sa kim svađa.
Inače ovaj je topik hvale vredan.
Što se tiče Zagora, verujem da bi pao u nesvest kada bi znao koliko ja imam Zagora.
A Feri mi je jedan od najdražih strip crtača - i dan danas obožavam njegov crtež.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 16/01/2013 : 22:58:47  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tonka je legenda!!!!

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/01/2013 : 23:21:29  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

quote:

Tonka je legenda!!!!

Bogami, bez njega ovdje ne bi bilo isto
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/01/2013 : 23:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Što se Ferrija tiče, ja bi napisao samo - hvala što si mi uljepšao djetinjstvo!
Iako nije baš originalno, ali mislim da je najprikladnije, jer njegovi stripovi su mi jedna od najdražih uspomena na te dane.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14718 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/01/2013 : 23:25:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:

quote:

Tonka je legenda!!!!

Bogami, bez njega ovdje ne bi bilo isto

A gledajte to ovako mene se moze ili voljeti ili mrziti trece nema
Usput ovo s panjevima, ok nisam zelio vrijedati nije se odnosilo na momke vec na njihove izjave
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/01/2013 : 11:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Izvini Anto, spavalo mi se sinoc strasno, nisam ni citao one prethodne postove, pa sam pomislio da mene nesto zezas. Izvini
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19698 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 17/01/2013 : 16:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Tonku za forumaša 2013.!

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21125 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 17/01/2013 : 17:45:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

Izvini Anto, spavalo mi se sinoc strasno, nisam ni citao one prethodne postove, pa sam pomislio da mene nesto zezas. Izvini

ma sve ok

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 17/01/2013 : 17:51:20  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast na inicijativi momci!!!

Do kada bi trebalo da vas počastim svojim tekstom? Pitam jer sam sada malo tesan

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 17/01/2013 : 18:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Svaka čast na inicijativi momci!!!

Do kada bi trebalo da vas počastim svojim tekstom? Pitam jer sam sada malo tesan

Ajoj, bas jesi Pijani Patak! Pa lijepo ti pise do 15.2.2013.!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 18/01/2013 : 16:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
šta reć Feriju, kakvu posvetu napisati. Posvetu bi on mogao dati meni, a ne ja njemu. Šta on ima od moje posvete.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/02/2013 : 00:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ovaj...Da ne objašnjavam devojci kako da iskopa neki topic na nekom forumu i prekuca sms poruku...Ja sam kući tek u nedelju, pa bi mi bilo krivo da mi isklizne i prilika da se maestru obratim a i inspiracija, jel može da dostavim tekst (i na srp. i na it. jeziku) u nedelju? Ovde ili na Attilin e mail.

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 15/02/2013 : 01:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Dobro da ste iskopali ovaj topic, sutra na pm šaljem DJ-u "posvetu".
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 15/02/2013 : 09:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
"Maestro, hvala ti što si ulepšao detinjstvo, svima nama iz sedamdeset i neke ..." :)
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 15/02/2013 : 19:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Otkako sam ga pred deset godina upozno Zagor mi svaki mjesec usrećuje život, ali ni strip ne bi imao tu svoju draž da na naslovnici ne stoji potpis vaš.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 16/02/2013 : 00:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Posto nisam podizao ovaj topic vec neko vrijeme mislim da bi bilo fer da produzimo rok za posvete do 22.2.2013.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 17/02/2013 : 12:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
- Dear mister Ferri, thank you for giving us a face to go along with ideas such as justice, courage and honesty. -
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 20/02/2013 : 19:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Malo sam ga odužio, po običaju
ako treba da se reže, javite mi

"Un giorno d'estate camminai senza scopo, a mente confusa, turbata, frammentata come vetro... Voto massimo non ha dimminuito la pressione che già da giorni sentivo nel intero corpo. Le mani tremavano ancora, le gambe camminavano indipendente come se non fossero mie, gli occhi non osservavano la strada che prendevano...Dio caro...Non c'è nessun voto, pensavo, nessun professore e nessun maledetto ''complimenti'' che potrebbe giustificare tanta fatica, quella danza sulla confine della pazzia.

Non vedevo niente attorno, nemmeno l'edicola presso quale ho passato, ma un'immagine mi è in ritardo apparsa negli occhi - il cerchio giallo e l'ombra di un'aquilla dentro... Mi sono tornato indietro verso l'edicola...
La foresta fu oscura ma piena di vita, i rami estremamente curvati e liane ad essi legate facevano un vero labirinto aereo e verdastro, sulle rive del torrente ci sono degli animali, poi serpenti nei cespugli, orsi nelle caverne, ucelli nel volo tra gli rami densi, i lupi che corrono per pineto... uomini rossi uniti con quel eden verde e i fuorilegge che puzzano all'alcol di brutta qualità sempre con quel orrendo sorriso sulle faccie. Dietro quella ragnatella di innumerevoli ombre cerco di rivedere quelle vecchie civilisazioni, trascinate dall'oblio del passato: vikinghi, guerrieri con armature dorate, cavallieri medioevali, samurai...Poi finisco colpito di quel dolce terrore venuto dalla fantasia. Castelli malefici, case maledette, vampiri, maghi, i robot, trolls, mostri, fantasme, mummie egiziane, alieni, dei antici, dinosauri, rane gigantesche, morti viventi, uomini amfibie, uomini pesci, uomini-tigri, stregoni e streghe... Questa foresta, quanto piccola tanto immensa, fu un posto in cui può succedere tutto. Sento ancora la sua magia, provo ancora quella buona vecchia eccitazione respirando la sua aria...

Poi, un vento mi fiorisce il capo...Qualcosa vola sopra...Un'ombra scivola per rami come se in quella ragnatella verde non ci fosse nessun ostacolo che la fermerebbe. Ho sentito una grande forza osservandole, non quella dei muscoli ma quella interna, non sua quanto mia...Suo echeggiante grido di guerra che ha lasciato riempie corpi degli abitanti della foresta con la paura, ma su di me faceva un altro effetto.

Le mani con quali tenevo quel fumetto hanno smesso di tremare...(Ma, per carità, come mai ho smesso di leggere i fumetti dieci anni fa?)...E’ bastato vedere quella sola tavola per eliminare agitazione. Le linee con cui è disegnata portavano in sè la sensualità, vita stessa. Il disegnatore firmato si chiama Ferri, Gallieno Ferri.

Grazie per quel piccolo momento che mi ha cambiato il giorno, e poi per i giorni precedenti e giorni successivi, caro maestro. Grazie per tutto - per quella magica foresta di Darkwood in cui scappo ognitanto ancora oggi a tranquillizzarmi, per sorriso fanciullo che porto sulle labbra, per aver condividiso con noi tutti i suoi passioni.Grazie per Darkwood"

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 21/02/2013 01:45:24
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 21/02/2013 : 01:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Neka je duzi tekst, a ni ne treba se prevoditi posto je vec na talijanskom.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.14 seconds. Snitz Forums 2000