Malo su ubrzali ritam izlaženja? Dobra naslovnica, samo ta epizoda ("Mrtve vode") na žalost ne obrađuje 3. seminolski rat kao što sam se svojedobno nadao, prije nego što sam nabavio ono piratsko izdanje.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Slijede dosta dobre epizode. U 11. broju počinje građanski rat, jedva čekam epizodu koja će obraditi gerilsko ratovanje (u ZS naslovljena kao "Spasilački puk" a u onom piratskom izdanju "Gerilci"). To je vrlodobra epizoda, ali se autorima potkrala poneka greška u scenariju i nekim detaljima, što ću sa zadovoljstvom prokomentirati kad za to dođe vrijeme.
Slijede dosta dobre epizode. U 11. broju počinje građanski rat, jedva čekam epizodu koja će obraditi gerilsko ratovanje (u ZS naslovljena kao "Spasilački puk" a u onom piratskom izdanju "Gerilci"). To je vrlodobra epizoda, ali se autorima potkrala poneka greška u scenariju i nekim detaljima, što ću sa zadovoljstvom prokomentirati kad za to dođe vrijeme.
što čemo mi sa zadovoljstvom izpratiti.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Inače, te pogreške nisu nešto prestrašno, nešto što bi narušilo kvalitetu epizode, naprotiv, unatoč tome to mi je jedna od boljih epizoda PSDZ. Autori u ono vrijeme očito nisu bili informirani o tim nekim detaljima, ali ne može im se zamjeriti, jer se uglavnom drže činjenica koje su vezane uz povijesnu pozadinu, a koji izvori (i mogućnosti) su im u ono vrijeme bili dostupni, još su to i dobro napravili.