Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 14/01/2013 : 23:50:51
|
quote: Originally posted by Caleb
Видиш И кад си некултуран, делује лепо
имаш право, сад ћу псоват све по списку.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/01/2013 : 23:53:52
|
Tu je miros napravia takticku pogresku..da je spominja picke ciganske na cirilici ne bi ga baniralo.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 14/01/2013 : 23:56:06
|
Ма банирало би га и да је на мандаринском написао.
Da je napisa na Kryptonskom ja bi prevea.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 15/01/2013 : 00:18:09
|
Ма, да. Цртаћ је, чини ми се из 1941. То се гледало кад био мали школарац. + РТБ синхронизација, још чувам вхс са 6 епизода. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 15/01/2013 00:18:35 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 15/01/2013 : 00:22:53
|
Ма, да. Цртаћ је, чини ми се из 1941. То се гледало кад био мали школарац. + РТБ синхронизација, још чувам вхс са 6 епизода.
Da ima ukupno 17 epizoda..meni je dobra i Superman: The Animated Series (1996-2000)..i Batmanova isto..nema do tih vrimena kad sam se ujutro diza gledati prije skole..ah, dobra stara vrimena.. |
Edited by - brni on 15/01/2013 00:23:15 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 15/01/2013 : 00:25:37
|
Да, Бетмен ТАС је одличан. Овог новијег Супермена сам гледао, али није то то, тј. добар је, али нисам одрасо уз њега. Фала богу па постоји crtaci.info |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 15/01/2013 : 00:31:09
|
Да, Бетмен ТАС је одличан. Овог новијег Супермена сам гледао, али није то то, тј. добар је, али нисам одрасо уз њега. Фала богу па постоји crtaci.info
Genijalna stranica.. |
|
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
|
elfak nish
Advanced Member
Serbia
5705 Posts
Member since 23/02/2009 |
|
okiboki
Advanced Member
Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/01/2013 : 15:14:44
|
Da se vratim na pricu o dva statuta i o dva kosarkaska kluba. Imamo jedan koji je zamrznut na adresi Mali Kalemegdan http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/BusinessData/4832086 Imamo drugi koji se takmici,na adresi Stjepana Supanca http://pretraga2.apr.gov.rs/PretrageSportskihUdruzenja/Home/BusinessData/4832166 Pre nekog vremena kada smo ovde raspravljali klub se zvao Crvena Zvezda Beograd a sad je zvanicno ime Crvena Zvezda Telekom po novom statutu od 11.01.2013.Neverovatno je da se statut kluba menja kako se kome cefne i ime kluba menja kako se kome cefne a jos zanimljivije je da ponovna promena imena nije ispracena bukvalno nigde niti je bilo ko rekao da se klub zvanicno vise ne zove CZ Beograd nego je sad zvanicno ime kluba CZ Telekom.Naravno Coki sa svojim klubom moze da radi sta hoce i moze da menja ime kako hoce kao sto je jednom i sam rekao: https://www.youtube.com/watch?v=MIcAh1b1On4&feature=youtube_gdata_player Naravno klub je i dalje na adresi na kojoj je i bio,u Zelezniku,jer to ne moze tako lako da se smulja i promeni. E sad postoji jedan jako zanimljiv clan statuta kluba iz Stjepana Supanca koji vrlo lako moze da se vidi na linku koji sam postavio gore. Clan 65: "U slucaju prestanka rada Kluba, imovina Kluba prenosi se na KK "RADNICKI FMP", Beograd, Marsala Tolbuhina br. 14."
Vrlo zanimljivo.Da li neko i dalje veruje najvecem demagogu gosn.Nebojsi da bilo koji trofej koji osvoji ovaj klub moze da se pise staroj Crvenoj Zvezdi?Koliko ja znam igraci,trofeji,sportski objekti...sve je to imovina kluba. Jedva cekam da Cokiju pukne film pa batali ovaj projekat ili drzavi pukne pa prestane da finansira njegov privatni klub.Bas me interesuje kako ce navijaci podneti najvecu prevaru u istoriji srpskog sporta. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
|
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 15/01/2013 : 17:12:12
|
- План је да се Звезда врати на стазе успеха и да игра Евролигу. Наша жеља се пренела и на публику, навијачи су се ужелели елитног такмичења и надам се да ћемо га играти следеће сезоне. Колико је интересовање за ову утакмицу сигуран сам да бисмо напунили и "Арену", иако је у питању меч Еврокупа - рекао је Ракочевић.
|
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
Edited by - srdjandj on 15/01/2013 17:12:36 |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5401 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 16/01/2013 : 09:27:19
|
quote: Originally posted by miros
DovekaRetard Žistis ti ćeš meni, majmune jedan, to da pišeš!!!Pa tebi je glava prazna, debilčino, pičko ciganska!
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16375 Posts
Posted - 17/01/2013 : 01:16:28
|
А добро, Галата је за две класе бољи тим. Од Звезде се и није очекивала победа, ако ћемо реално. Добар су тим, али је ситуација око Звезде пренадувана. Пишу се хвалоспеви, који сам подстичу нереална очекивања навијача. Ствара се непотребна еуфорија. Треба остати на земљи и ићи корак по корак.
Атмосфера је феноменална, ако изузмемо кретенско вређање Мачвана. Не знам да ли је то само утисак или не, али ми се чини да Пионир никад није био пунију. Можда је тако деловало јер је скоро цела хала била окупана црвеном бојом. Одличан потез и идеја управе. И на крају, она глупа изјава да само Партизанови навијачи могу да направе атсмоферу нема везе са везом. Јдина разлика између Делија и Гробара је у боји. Једноставно навијачи нису били у прилици ових година да направе овакав амбијент. Нема разлике у навијању јер су то све наши, Срби. Исти жар, исти менталитет, иста жеља. То је то.
Играчи су се препали амбијента. Можда буде боље у реваншу, али не треба ту тражити победу, већ у мечевима код куће са Улмом и Униксом.
Свака част и на кореографији. А оно за карте је била брука. Да људи нису могли да уђу, а имали су уредно купљене улазнице. |
|
|
|
-jeremija-
Senior Member
Serbia
1611 Posts
Member since 14/08/2012 |
|
cercil
Junior Member
406 Posts
Member since 26/02/2009 |
Posted - 17/01/2013 : 08:02:14
|
А добро, Галата је за две класе бољи тим. Од Звезде се и није очекивала победа, ако ћемо реално. Добар су тим, али је ситуација око Звезде пренадувана. Пишу се хвалоспеви, који сам подстичу нереална очекивања навијача. Ствара се непотребна еуфорија. Треба остати на земљи и ићи корак по корак.
Атмосфера је феноменална, ако изузмемо кретенско вређање Мачвана. Не знам да ли је то само утисак или не, али ми се чини да Пионир никад није био пунију. Можда је тако деловало јер је скоро цела хала била окупана црвеном бојом. Одличан потез и идеја управе. И на крају, она глупа изјава да само Партизанови навијачи могу да направе атсмоферу нема везе са везом. Јдина разлика између Делија и Гробара је у боји. Једноставно навијачи нису били у прилици ових година да направе овакав амбијент. Нема разлике у навијању јер су то све наши, Срби. Исти жар, исти менталитет, иста жеља. То је то.
Играчи су се препали амбијента. Можда буде боље у реваншу, али не треба ту тражити победу, већ у мечевима код куће са Улмом и Униксом.
Свака част и на кореографији. А оно за карте је била брука. Да људи нису могли да уђу, а имали су уредно купљене улазнице.
Sve sto si napisao se slazem! Jos uvek smo zeleni za ozbiljnije evropske timove i za pritisak koji se napravi kada je ovakva atmosfera u Pioniru! Sada samo treba gurati dalje, niko od ovih momaka i neocekuje da kroz Evrokup udju u Evroligu sledece godine, zna se da je jedina realna opcija ABA liga i tu treba da gazimo do kraja! |
|
|
Dr. Zistis
Advanced Member
5401 Posts
Member since 06/10/2011 |
Posted - 18/01/2013 : 09:31:31
|
Mozda smo jos zeleni za Evropu ali mislim da smo protiv Galate odigrali daleko ispod svojih mogucnosti...svi su podbacili...ne secam se kad sam zadnji put gledao utakmicu u kojoj mi se cinilo da protivnicka ekipa stalno ima jednog igraca vise a mi jednog manje... |
|
|
Cuvam starudije
Senior Member
1917 Posts
Member since 03/02/2012 |
Posted - 18/01/2013 : 10:43:29
|
Ja mislim da su rezultati zvezdine replike ove sezone mnogo bolji nego sto je iko ocekivao. Nije nikakvo iznenadjenje sto se panteri nisu snasli u Pioniru kad je to i njima gostovanje. Coki Kosovo bi trebao dobro da razmisli da utakmice svog kluba vrati tamo gde se igraci najbolje osecaju, kod kuce u Zeleznik. Navijaci bi lako i to progutali samim tim sto bi i rezultati bili bolji. A nije ni fer tek tako ostaviti mestane iz Zeleznika bez utakmica kluba koji prate i bodre godinama. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6224 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25268 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 18/01/2013 : 12:38:05
|
quote: Originally posted by Jasko
Biraj - Dzim Keri ili Dzef Denijels? Ovog drugog cemo sta mu ostane.
Dobar! ;) |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Topic |
|