Neće ti to niko uzet u kompletu jer vjerojatno ljude neće zanimat sve ploče koje bi dobili, a preskupo im je toliko platit kako bi dobili samo dio ploča koje im se sviđaju.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Neće ti to niko uzet u kompletu jer vjerojatno ljude neće zanimat sve ploče koje bi dobili, a preskupo im je toliko platit kako bi dobili samo dio ploča koje im se sviđaju.
e jebi ga...u tome i je problem...dođe netko,izabere 100 ploča,netko drugi izabere 250 itd...ostane mi 300 ili 400 komada...i šta ću s tim ostatkom...neki tip šta ima shop s pločama u zg mi je ponudio 3 kuna po ploči dakle,sve ili ništa...
Ploče teško nabavljam, jer u Sarajevu ne postoji ni pošten CD shop, a kamoli još i ploče da se prodaju. Mislim na nove, celofanirane. Elem, trudim se gdje god odem da nešto i ugrabim. Ovo je nešto sitno što sam ugrabio u zadnja 3-4 mjeseca.
Don't regret the rules I broke, when I die bury me in smoke.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ovo su neke likovno najzanimljivije ploče koje sam nabavio ove godine. Ova sa križom urezanim u vinil je fora. A ovaj prvi CD je King Krimson kojeg sam morao da nabavim jer sam ga kao mali još vidio u Dylan Dogu "Poslije Ponoći" gdje ima ogroman poster na zidu ove glave, pa sam kasnije saznao da je to omot ove ploče od Krimsona (inače super ploča).
PGP RTS i Croatia Records su zajedničkim snagama uradili box set „50 godina“ u kome je na 13 diskova reizdata kompletna njihova diskografija. U isto vreme je kuća Fidbox na vinilu objavila poslednja dva diska „Dugo znamo se“ i „Evo stojim tu“. A to su jedini albumi koji do sada nisu dobili vinilno izdanje.
Obožavam 7" singlice, baš su mi drage i super izgledaju. Prva slika singlovi od Maidena, druga razni probrani NWoBHM singlovi. Obožavam tu britansku scenu iz ranih 80-ih.
Trzalice s raznoraznih koncerata. Sve uhvaćene na svirkama, nijednu nisam kupovao preko interneta. U međuvremenu ih se skupilo još nekoliko, al nemam na slici.
Setliste s nekoliko koncerata
Imam još svakakvih stvari, uslikat ću jednom prilikom
PGP RTS i Croatia Records su zajedničkim snagama uradili box set „50 godina“ u kome je na 13 diskova reizdata kompletna njihova diskografija. U isto vreme je kuća Fidbox na vinilu objavila poslednja dva diska „Dugo znamo se“ i „Evo stojim tu“. A to su jedini albumi koji do sada nisu dobili vinilno izdanje.