Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 23/01/2013 : 17:48:09
|
quote: Originally posted by karven
quote: Originally posted by Tonka24 Karven nemoj da te prevari ovo iznad je njegov pravi pojam misljenj.
Izostavi me iz ličnih svađa
Meni je inace cilj dolaska na forum samo da tebe osobno uvucem u svade
Ok, ok izostavit cu te, nema problema |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 23/01/2013 : 17:50:50
|
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by acestroke
quote: Originally posted by karven
Svako ima pravo na svoje mišljenje, to ne sporim. Izvini ako sam preoštro reagovao, samo ne volim generalizacije poput te da kome se ne sviđa Verni nije voleo nikada Ferija. To je notorna glupost. Ja vidim sličnost između Ferija i Vernija, ali te sličnosti su posledica doslovnog precrtavanja ovog potonjeg mazala, a razlike i nakaznosti Vernijevog crteža su tolike da u to neću ni da zalazim sada. Nije ni bitno, nećemo ovo sada pretvarati u beskrajnu diskusiju o njima, Verni je smeće, to je moj stav i to je to. A Feri je u Zagoru najveći majstor i kamen temeljac serijala. Toliko.
Ma naravno, misljenja su razlicita svugdje. I meni je osobno Ferri broj 1, i uvijek ce biti kad je Zagor u pitanju. Ali kad sam skoro procitao onog 'Covjek koji je pobjedio smrt' giganta, uvjeren sam je Verni nesto najblize Ferriju sto trenutno postoji. Ne znam kakvu ces reakciju ti imati kad budes procito tu epizodu, ali bicu veoma iznenadjen ako ti se misljenje o Verniju posle tog iskustva makar malo ne promjeni (u pozitivnom smislu, naravno). Ipak, kao sto kazes, da ne lupetamo vise o ovome. Toliko i od mene.
Originally posted by Tonka24 Dobio si titulu zbog prevodenja zagora na engleski, hvale vrijedno i treba to postovati svaka cast. Ali zbog komentara na zagorove recenzije po meni ne bi uopce trebao ulaziti u siri izbor kandidata.
U pravu si. Ova kritika ima dosta vjerodostojnosti, pogotovo kad je izjavljena od covjeka ciji je IQ manji od kanalizacijskog štakora.
Karven nemoj da te prevari ovo iznad je njegov pravi pojam misljenj.
Toliko od Tonke24, koji neki dan obeca mladji da na moje postove nece vise reagirat, i to ne samo to, i kad ga niko i ne spominje, on upada u diskusiju i ocito pokusava da vraca stare tenzije na vrh da bi svadja ponovo pocela. Mislim, nevjerovatan si, a to sto se "drzis svojih rijeci", to je prica za sebe.
Ponavljam: jadan si.
Jesam obecao sam ali nisam se mogao suzdrzati od tvoje patnicke reakcije na moju salu u topicu Zagor.
|
|
|
karven
Senior Member
Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
|
Opti
stripovi.com suradnik
Vatican City
4533 Posts
Member since 06/07/2009 |
Posted - 06/02/2013 : 20:18:20
|
Zanimljivo kako svaki susret s Hellingenom obilježava jedno Zagorovo razdoblje. 1. susret - predstavlja ono naivno početno doba s posve debilnim pričama 2. susret - izašao u vrijeme kad Nolitta crpi novu inspiraciju a kvaliteta epizoda raste 3. susret - izašao za vrijeme Zagorovog vrhunca, tj. Zlatnog razdoblja 4. susret - obilježava kraj Zlatnog razdoblja i nakon ovog broja izmjenjuju se različiti scenaristi 5. susret - pripada dugom, uspavanom Toninellijevom dobu 80-ih kad prodaja i nije nešto rasla 6. susret - predstavnik Bosellijevog "novog vala" i Zagorove renesanse - 7. susret - Burattinijeva vladavina s pregršt crtača koji se izmjenjuju |
Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!! |
|
|
Topic |
|
|
|