Sorry sto samo ovako otvaram topic, ali me ovo vec duze vrijeme kopka. Radi se o nazivu stripa za koji mislim da se na nasim prostorima izdavao pod imenom Meso u razdoblju 1985-1990. Story ..buducnost...Da bi se osigurale dovoljne kolicine hrane ljudi putuju kroz vrijeme u period dinosaura i ondje prave klaonice i to meso transportiraju u buducnost. Naravno , priroda reagira i sve to postaje cisti horror.. Ako netko zna gdje je izlazio taj strip , bio bi mu uistinu zahvalan..
Unaprijed hvala .
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Piše da taj paperback ima 272 strane... 'Meso' u Eksu je imalo 64 strane
Eks nije išao do kraja, a poslije je bio i (slabiji) Flesh II plus je Mills još neke nasljednike tog dinosaura (Old One-Eye) trpao u Dredda i Nemesis ... Boktepitaj što su od toga ovdje ukoričili.
Meso je izašlo u jednom starom HIT EKSU posvećenom SF-u (negde oko broja 100)kao celovita priča, ali je mnogo brojeva kasnije izašlo u više nastavaka koji su bili proširena - nastavljena (i izmenjena)verzija te priče.
Letim zadnjih par tjedana preko Beograda . U zracnoj luci sam vec kupio par stripova , Zagor (put ubica) , Zagor (tamo gde lesinari lete) , Dylan Dog (zivi sahranjeni)..sve u izdanju “Veseli Cetvrtak" Stripove i kvalitetu smatram odlicnima. Volio bi samo da mi lokalna ekipa predlozi par naslova ili izdanja koja bi mogao kupiti. Nemam puno vremena na raspolaganju izmedu letova , tako da bi bio i vise nego zahvalan na vasim prijedlozima. Nema veze ako se ti naslovi ne nalaze u ponudi zracne luke Beograd , vazno je samo da cujem sto je trenutno aktualno. Unaprijed hvala
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Uzmi neki Zagor Klasik, s time većinom ne možeš promašit pošto reprintaju super epizode
EDIT: Fak, nisam ubra da pitaš za Veseli Četvrtak... Onda imaš od Zagora isto Odabrane Priče, i to je vrhunska stvar.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
U zracnoj luci sam vec kupio par stripova , Zagor (put ubica) , Zagor (tamo gde lesinari lete) , Dylan Dog (zivi sahranjeni)..sve u izdanju “Veseli Cetvrtak" Stripove i kvalitetu smatram odlicnima.
izenadjenjima nikad kraja...nisam znao da si od onih koji bi zg i dd ocenili kao kvalitetnim. Nisam realno imao razloga i da mislim suprotno ali...evo si me iznenadio. prijatno naravno
U zracnoj luci sam vec kupio par stripova , Zagor (put ubica) , Zagor (tamo gde lesinari lete) , Dylan Dog (zivi sahranjeni)..sve u izdanju “Veseli Cetvrtak" Stripove i kvalitetu smatram odlicnima.
izenadjenjima nikad kraja...nisam znao da si od onih koji bi zg i dd ocenili kao kvalitetnim. Nisam realno imao razloga i da mislim suprotno ali...evo si me iznenadio. prijatno naravno
A zasto ne..? Mozda jesam malo star i zahrdao, ali jos uvijek znam prepoznati dobar i kvalitetan strip