forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 DARKWOOD: JULIA 1, 9 i 10
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 9

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/12/2010 : 16:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sloba

quote:
Originally posted by DarkPhoenix

Imam jedno pitanje-kakav ce biti ritam izlazenja?
Jel cemo vidjeti Julija 2,3,11 il 2,11,12?
To mi je vrlo bitno jer zelim da kupujem i citam po redu jer nikada nisam citala Juliju.

Slicno kao sto je Ignus rekao, ali ipak sa malom izmenom. Znaci prvo idu 2, 3 i 11 u ovoj turi, a potom u sledecoj 12, 13 i 14. Zaista ne moras da citas redom, osim onoga sto je u nastavcima, znaci prve tri, 9 i 10.

Ma da, "rupa" će se već popuniti vremenom. Bolje je da malo ubrazate ritam. Npr. 4 ili, još bolje, 5 na svaka 3 meseca. Je l' tako Texe?
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 05/12/2010 : 17:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dessa

quote:

quote:

To mi je vrlo bitno jer zelim da kupujem i citam po redu jer nikada nisam citala Juliju.

Slicno kao sto je Ignus rekao, ali ipak sa malom izmenom. Znaci prvo idu 2, 3 i 11 u ovoj turi, a potom u sledecoj 12, 13 i 14. Zaista ne moras da citas redom, osim onoga sto je u nastavcima, znaci prve tri, 9 i 10.

Ma da, "rupa" će se već popuniti vremenom. Bolje je da malo ubrazate ritam. Npr. 4 ili, još bolje, 5 na svaka 3 meseca. Je l' tako cronose?

tako je desso!
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 05/12/2010 : 17:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
Pa neg' šta je!!
Go to Top of Page

sergio gardini
New Member

Serbia
226 Posts

Member since 18/07/2009

Posted - 05/12/2010 : 20:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send sergio gardini a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ma da, "rupa" će se već popuniti vremenom. Bolje je da malo ubrazate ritam. Npr. 4 ili, još bolje, 5 na svaka 3 meseca. Je l' tako Texe?

Jel bre ti! Koju bi ti rupu kod Julije popunjavao? Sram te bilo
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 06/12/2010 : 09:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by risbozg

kad se predviđaju nova izdanja?

Ako sve bude kako treba, krajem sledeceg meseca.

uh,da je barem krajem ovoga...

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 06/12/2010 : 13:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj
Ne vidim po čemu je to slično?

Pa po nacinu prijevoda. Iako je "Park iz doba Jure" mozda ispravno u srpskom, kada 15 godina gledas, citas i cujes "Jurski park", "Park iz doba Jure" se odjednom cini nespretnim i treba vremena da se naviknes na takav prijevod.

These pretzels are making me thirsty...
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 06/12/2010 : 18:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sergio gardini

quote:

Jel bre ti! Koju bi ti rupu kod Julije popunjavao? Sram te bilo

Pa dobro sad...možda sam i ja nekad zazobzo paszovo sap... pogreši čovek.

Šalim se, nije moj tip, iako me potseća na moju devojku.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 06/12/2010 : 19:20:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako ti ovo procita devojka, bices joj bivsi momak
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 06/12/2010 : 22:04:00  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Ako ti ovo procita devojka, bices joj bivsi momak

Ma kakvi!!

Inače, mislim da je Julija prava prilika da zavoli strip(ove). Čekam da izađe sledeća tura pa joj dajem da čita.
Go to Top of Page

DarkPhoenix
Starting Member

82 Posts

Member since 30/07/2010

Posted - 10/12/2010 : 12:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send DarkPhoenix a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Fantasticno.
Prvo cu da uzmem i procitam prva tri,pa onda produzujem s brojem 9.
Go to Top of Page

regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts

Member since 15/02/2008

Posted - 12/12/2010 : 00:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Send regar a Private Message  Reply with Quote
Juce sam kupio 1 i 9, ovih dana treba da uzmem i 10. Mnogo je bolji nego sto sam ocekivao, nisam verovao da ce ovako dobro da mi legne strip. Ako nesto vredi, i moje pohvale ovom izdanju.

Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!-
Stephen W. Howking
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 13/12/2010 : 11:17:39  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Prvi date sa Julijom je prošao na sasvim zadovoljavajućem nivou.
Krenuo sam sa dvodjelnom epizodom i strip je sasvim OK, tako da će
moja tek uspostavljena veza sa Julijom potrajati...
Sve pohvale za izgled i tehničko rešenje izdanja.

...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/12/2010 : 17:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
ko ju god pročita taj se navuće na strip...ko ja naprimjer

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/12/2010 : 21:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Samo da ostavim komentar kako ovo izgleda
Jebeno dobro, najbolje kiosk izdanje koje sam video - mat korice, savrsen otisak, odlican strip...
Hocemo ovo brze
Svako ko nije kupio ili ne planira - zajebo se grdno
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 17/12/2010 : 13:48:32  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Samo da ostavim komentar kako ovo izgleda
Jebeno dobro, najbolje kiosk izdanje koje sam video - mat korice, savrsen otisak, odlican strip...
Hocemo ovo brze
Svako ko nije kupio ili ne planira - zajebo se grdno

potpisujem...

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 20/12/2010 : 08:00:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Kupia, a ca reci Luje moj,fenomenalno izgleda.Nego nisa moga izabrat broj da valja a da nije nakriv ili zavrnut u trafici.Ostaje da ih uzimam samo u Darkwoodu.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 20/12/2010 : 20:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Ta ti je tacna.Treba se malo probrati u trafici.Al ja naidjoh na nepravilnost vezanu za stampariju.U knjizi 9 je 21. strana bila presavijena a kad sam je ispravio,zakljucio sam da je u tom presavijenom delu duza i sira od ostalih i da je bas zato presavijena da ne bi strcala iz knjige i videla se.Kad je cura otisla da je zameni,jos u dve knjige je nabasala na istu nepravilnost,al je srecom uspela da nadje i jednu dobru (nisam je jos video al verujem joj na rec :) ).U svakom slucaju ne krivim izdavaca zbog toga,verovatno su ovi u stampariji to presavili da se ne vidi.Knjige su odlicne i tehnicki a i po sadrzaju.Za sad sam procita samo prvu i prognoziram uspeh ovog serijala....
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15633 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/01/2011 : 09:59:33  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
sad bi uskoro trebali i nastavci...

Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 21/02/2011 : 10:13:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Konačno utržio broj 10!
Van Gogh-ova 9-ka sve ove godine čekala neraspakirana i nepročitana na polici!
Darkwood samo naprijed,Julija je uz Nathana i Magičnog jedino za što sam siguran da ću uzimat 100%!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

skot
Junior Member

Croatia
356 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 23/02/2011 : 13:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send skot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prodigy

Konačno utržio broj 10!
Van Gogh-ova 9-ka sve ove godine čekala neraspakirana i nepročitana na polici!
Darkwood samo naprijed,Julija je uz Nathana i Magičnog jedino za što sam siguran da ću uzimat 100%!

I ja imam istu kombinaciju: 9-ka od Van Gogha i 10-ka od Darkwooda. Osim formata stripa, super su se uklopile
Go to Top of Page

Ignus
Senior Member

1357 Posts

Member since 22/06/2009

Posted - 23/02/2011 : 15:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Ignus a Private Message  Reply with Quote
čiji je format veći?
Malo mi je čudno da je sad Julija hit a Van Goghova propala.

Zar nitko nece pomoci udovicinu sinu?
Go to Top of Page

skot
Junior Member

Croatia
356 Posts

Member since 26/02/2004

Posted - 24/02/2011 : 00:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send skot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ignus

čiji je format veći?
Malo mi je čudno da je sad Julija hit a Van Goghova propala.

Van Goghova ima nešto veći format, a propala je vjerojatno zbog cijene od 39 kn
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8577 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/01/2013 : 16:51:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
ljudi, ovdje sam upala klikom sa Portala, ne znam je li pravo mjesto..
Citala sam o Juliji, i jako bih voljela procitati koji strip. Ima li ga za kupiti na kioscima? Gdje da ga nabavim.
ja bih sad rado od pocetka..

hehe, ovo mi je dobro: :)

OMILJENO ORUŽJE
Torbica u kojoj nosi pepeljaru:-)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 27/01/2013 : 17:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Nema na kioscima u Hrvatskoj, ima u striparnicama:

Asteroid B612

http://www.skab612.com/

Babilon

http://www.babilon-strip.com/

Stripovi na kvadrat

http://www.stripovi.hr/

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9393 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 27/01/2013 : 18:15:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam ti si iz Rijeke pa pogledaj u strip knjižari u Palachu, trebali bi imati.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page
Page: of 9 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000