forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Najbolji Batman film
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

quote:
Originally posted by brni

Da skratim i Nolan i Burton mogu Joelu cistit cipele sta se tice poznavanja mitologije junaka..

Brate..nadam se da ovo pises pod utjecajem opijata..kao i ja

Ovdje pricam o likovima iz stripa, vjerno pracenje nekih origina a ne o karakterizaciji itd..Joelovi filmovi su plitki i glupi ali imaju nesto toga izvadenog iz stripa..samo on je to prikaza na glupast i neozbiljan nacin..ka recimo Venom koji je koristia Bane..on ga je stavia Nolan nije..jer jbg Nolan nije tija riskirat s time..

I da pisem pod utjcajem opijata..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 29/01/2013 21:28:35
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/01/2013 : 21:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Uglavnom ako gledamo samo elemente stripa i vjerno prikazivanje onda Joel Schumacher tuce i jednog i drugog..jedini problem kod Schumia je sta su njegovi filmovi za dicu, likovi su mu poput igracaka i ono sve ima konture jednog najobicnijeg trash filma..

Floroscentno teatralno proseravanje i unistavanje najboljih glumaca tadasnjice (moja rijec) je jedini talent Schumachera .

Da ali ja pricam o elementima stripa i mitologiji junaka..tu je potuka i jednog i drugog..to sta je netalentiran redatelj je druga stvar..ali ti si povuka ovo pitanje fanova..sad ovisi kroz koju to prizmu gledas..kao fan filma ili fan stripa..ja sam naglasia da gledam kao fan stripa..zato su mi svi bzvz..kao fan filma naravno Burton..

Kao fan stripa Schumachera definitivno ne vidim kao dosljednoga niti vrijednoga, kao fan filma..povraca mi se na njegovo ime.
Burton i Nolan su odradili puno bolji posao..no slazem se da to jos nije to..
Mozda jednog dana,,

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao fan stripa Schumachera definitivno ne vidim kao dosljednoga niti vrijednoga, kao fan filma..povraca mi se na njegovo ime.
Mozda jednog dana,,

Da je Burton samo stavia Jim Gordona (ne moran ti objasnjavat koliko je bitan za Batmanov svit) to bi mi bia ultimativni Batman film..ali jbg Burton nije stripofil i jako je malo zna o Batmanu kada se je vata toga..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mozda jednog dana,,

Da je Burton samo stavia Jim Gordona (ne moran ti objasnjavat koliko je bitan za Batmanov svit) to bi mi bia ultimativni Batman film..ali jbg Burton nije stripofil i jako je malo zna o Batmanu kada se je vata toga..

Burton jeste stavio Jim Gordona u svoja prva dva filma, ali je kao lik toliko u sporednoj ulozi da se jedva primjeti.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

quote:

quote:

Mozda jednog dana,,

Burton jeste stavio Jim Gordona u svoja prva dva filma, ali je kao lik toliko u sporednoj ulozi da se jedva primjeti.

Mislis na onog debeljka u baloneru..

Dobro ja ode pricam o Jim Gordonu koji je vazna stavka u Batmanovoj mitilogiji..ne da mi se sad objasnjavat koliko vazna..oni koji citaju Batmana znaju o cemu pricam..taj Burtonov nema veze s Gordonom..osim imena naravno..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
taj Burtonov nema veze s Gordonom..osim imena naravno..

Kao ni Burton sa Batmanom, osim naslova filma, naravno.

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/01/2013 : 21:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mozda jednog dana,,

Naravno da je Jim jedan od kljucnih karaktera u bat-univerzumu, ali Burton se onda , a bio je to sam kraj 80-tih koncentrirao na druge karaktere koje je odlicno odradio..
Nolanov Gordon ,mada ga glumi lik koga inace obozavam na mene nije uspio ostaviti utisak koji sam imao u stripu..daleko od toga.
Takoder (a oko ovoga ce biti buke) Alfred mi je kod Burtona bio uvjerljiviji..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde

Edited by - mr murdoc on 29/01/2013 21:24:50
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma kakvi, bilo je vec puno buke kad je u pitanju tvoj stav o Batmanu, ne brini. Vise buke uopste nije moguce.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni je isto Burtonov blize..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da skratim i Nolan i Burton mogu Joelu cistit cipele sta se tice poznavanja mitologije junaka..

Brate..nadam se da ovo pises pod utjecajem opijata..kao i ja

Pogleda sam sad Schumievog Two-Facea na youtube..imas pravo udrilo mi u glavu..kakav lik..

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Jedina prednost Burtonovog je to sto izgleda vise kao ona stripovski Alfred.
Ali sto se tice karaktera i utiska jednog i drugog lika kao Brucovog 'father figure', ovako bi ih ocjenio:

Burtonov Alfred: 2/10
Nolanov Alfred: 9/10

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Edited by - brni on 29/01/2013 21:36:38
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 21:58:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Evo kako bi ja snimia Batmanova 4 filma i prikaza sve:

Prvi film
-Batman: Year One
-Batman and the Monster Men
-Batman and the Mad Monk
-Batman: The Man Who Laughs
-Batman: Dead to Rights

Dakle u ovom filmu imamo odnos Batmana sa Jim Gordonom i Catwoman, imamo i pojavljivanje Jokera a pricu zatvaramo sa otvaranjem Arkham Asyluma..

Drugi film
-Batman: Dark Victory
-Robin Year One
-Batman: Tales of the Demon
-Batman: A Lonely Place of Dying

Dakle ovdje bi se bavili sa Robinom Dick Graysonom, uz naravno negativce: ona scena sa Dickom i Two-Face kad mora odabrat, Ra's al Ghul, prica bi zavrsavala kad Dick odlazi u Titanse i naravno vraca se kao Nightwing, Thalia je tu isto itd..ovaj film bi bija dosta emotivan..

Treći film
Batman: A Death in the Family
Batman: The Killing Joke
Batman: A Lonely Place of Dying

Ovo bi bija jako tragican film..smrt Jasona Todda (drugog Robina) kojeg je ubia Joker..Joker kao iskonsko zlo a Batman kao covjek koji nije uspia..ali na kraju filma imamo nadu..nadu u Tim Drakeu (treci Robin)..

Četvrti film

Ode bi uzeja samo Knightfall, dakle Bane, Jean-Paul Valley koji preuzima Batmanovo nasljede, Batmanov povratak i povjerenje u Nightwinga itd..

Evo Nolan zar je ovo bilo toliko tesko izvest..

Edited by - brni on 29/01/2013 22:03:51
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 22:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Eto 4 filma da se prikaze apsolutno sve..a on je nepotrebno izmasakrira u 3 a nije prikaza takoreci nista..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 22:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Sad samo triban nac redatelja..

murdoc jesi li zainteresiran?

Edited by - brni on 29/01/2013 22:14:02
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 29/01/2013 : 22:23:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Brni,odlična zamisao

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 22:25:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Smomo8

Brni,odlična zamisao

A ono ovo je samo šablona, ali mislim da bi ovako tribalo snimati..u 4 filma pokazes apsolutno sve a da to ne izgleda ko neki kupus ka sta je to u Nolanovom slucaju..

Edited by - brni on 29/01/2013 22:26:03
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 29/01/2013 : 22:26:42  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad samo triban nac redatelja..

murdoc jesi li zainteresiran?

Naravno

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29623 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/01/2013 : 23:06:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jedina prednost Burtonovog je to sto izgleda vise kao ona stripovski Alfred.
Ali sto se tice karaktera i utiska jednog i drugog lika kao Brucovog 'father figure', ovako bi ih ocjenio:

i ja se slažem s ovim
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 29/01/2013 : 23:56:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

iako je Michael Gough legendarno odradio ulogu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 30/01/2013 : 07:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Pa nije stavio crtane.
Tu su također još odlični Under the Red Hood i fenomenalni Dark Knight Returns u dva dijela.

thnx za ovo nisam znao znao sam samo za YEAR ONE koji je odličan
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 30/01/2013 : 08:01:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dosada

kopmletno ponašanje Jokera u TDK nije logično....ubijanje suradnika u toku pljačke je besmisleno!

Lik koji predstavlja kaos u ovom filmu se ponasa besmisleno??????

da, ponaša jer kod Nolanovog Jokera je sve promišljeno/organizirano a kaos je, ako nikaj drugo onda rasulo, neorganizacija i neplaniranje! E sad jel to tebi ikaj znači ili ne nema ni vze, bitno ja samo da ubuduće znaš kaj označava pojam "kaos"..........Nolanov Joker je sve samo ne kaotičan

http://www.thefreedictionary.com/chaos

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 30/01/2013 : 08:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
pa kao da ti razumijes sta ti pises :D

prvo kazes da se ponasaa besmisleno, a onda da nije kaotican

There can be only one, me!
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 30/01/2013 : 08:45:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

pa kao da ti razumijes sta ti pises :D

prvo kazes da se ponasa besmisleno, a onda da nije kaotican

besmisleno u odnosu na ono kaj u filmu treba predstavljati....rečnice shvačati u kontekstu napisanog

s druge strane, besmisleno i neorganizirano nisu istoznačnice!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Edited by - dosada on 30/01/2013 08:48:14
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 30/01/2013 : 09:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj gospodin je u pravu :

http://www.youtube.com/watch?v=e0xIYLn92RY&feature=player_embedded

:D

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000