forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 PADORA - STANJE U SKLADIŠTU
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 30/01/2013 : 13:56:28  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message  Reply with Quote
Evo odlučio sam malo da popišem zalihe prevashodno za Kasidi.
Kao što sam par puta objavio Kasidi 1-7 je išao u tiražu od 1.000 komada a od 8 broja ide u tiražu od 700 komada.
Srećan sam što mogu da objavim da su brojevi 8 i 9 došli na 100 komada što se tiče zaliha.
Ostalih brojeva ima više od 100 komada.
10 i 11 - oko 150 ....

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 30/01/2013 : 14:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
super vijesti.
Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 30/01/2013 : 16:10:08  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message  Reply with Quote
Neka što pre stanje ode na nulu.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 30/01/2013 : 16:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Taman uzeo osmicu danas moram da požurim i sa ostalim
Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2172 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 30/01/2013 : 19:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
Lijepo. Još prije Nove godine uzeo sam brojeve 4-12. Kad iziđu i ostali i stignu u Hrvatsku, onda čitanje u komadu!

Edited by - hrvoje23 on 30/01/2013 19:44:17
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38019 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 30/01/2013 : 20:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Ako smijem, da predlozim prvo citanje 1-11, pa onda dalje.

Drukcije, cestitke na dosta dobroj prodaji. 500-600 uopste nije lose, dapace. 8)

U međuvremenu se cekaju novi brojevi. :)

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 30/01/2013 : 20:53:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
Odličan strip! Samo naprijed!
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 31/01/2013 : 08:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
pročitao 1-13 u komadu, i mogu kazati da mi je jedan od boljih bonelija zadnje vreme i jedva čekam na poslednjih pet. inače imam sve ove kratke serijale od raznih izdavača. da ne izdaje več netko brendona preporučio bih njega posle cassidija, no možda brendon specialce?:)

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 31/01/2013 : 09:50:08  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mister-no

da ne izdaje več netko brendona preporučio bih njega posle cassidija, no možda brendon specialce?:)

Malagma koja je u Srbiji izdavala Brendona niti izdaje nove brojeve, niti se oglašava. Po svemu sudeći, izgleda da su se ugasili. Prodaja prva dva broja je navodno išla sasvim dobro, ali nešto je zapelo, najverovatije neozbiljnost samog izdavača.
Zato i ja priželjkujem da Brendona preuzme neko ko će ga ozbiljnije raditi, bio to Darkwood, Phoenix Press ili Padora, ili ko god drugi ko će održati tehnički kvalitet na visokom nivou, ali ko će i zaista objavljivati nove epizode. Brendon mi je sasvim dobar strip i mislim da bi imao publiku, posebno mi se sviđa što nije baš kratak serijal.

A za Milana pohvala za njegov rad, čestitke na dobroj prodaji Kesidija i pitanje kako ide prodaja The Secret? Hoće li uskoro broj 3?
Go to Top of Page

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 31/01/2013 : 11:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by star-duster

quote:

da ne izdaje več netko brendona preporučio bih njega posle cassidija, no možda brendon specialce?:)

Malagma koja je u Srbiji izdavala Brendona niti izdaje nove brojeve, niti se oglašava. Po svemu sudeći, izgleda da su se ugasili. Prodaja prva dva broja je navodno išla sasvim dobro, ali nešto je zapelo, najverovatije neozbiljnost samog izdavača.
Zato i ja priželjkujem da Brendona preuzme neko ko će ga ozbiljnije raditi, bio to Darkwood, Phoenix Press ili Padora, ili ko god drugi ko će održati tehnički kvalitet na visokom nivou, ali ko će i zaista objavljivati nove epizode. Brendon mi je sasvim dobar strip i mislim da bi imao publiku, posebno mi se sviđa što nije baš kratak serijal.

A za Milana pohvala za njegov rad, čestitke na dobroj prodaji Kesidija i pitanje kako ide prodaja The Secret? Hoće li uskoro broj 3?

Hvala na podršci.
Secret se uhodava,od drugog broja je bolji crtež i polako se slažu kockice.Moram da priznam da je i meni prvi broj bio veoma neobičan u odnosu na ono što sam do sada čitao(Bonelli).
Za sada je prodaja solidna.
U martu će izaći 17 i 18 broj Kasidija i Secret broj 3.
A onda ili svaki mesec po jedan Secret ili na dva meseca 2 Secreta.

Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
645 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 31/01/2013 : 20:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by milan16

quote:
Originally posted by star-duster

quote:

Hvala na podršci.
Secret se uhodava,od drugog broja je bolji crtež i polako se slažu kockice.Moram da priznam da je i meni prvi broj bio veoma neobičan u odnosu na ono što sam do sada čitao(Bonelli).
Za sada je prodaja solidna.
U martu će izaći 17 i 18 broj Kasidija i Secret broj 3.
A onda ili svaki mesec po jedan Secret ili na dva meseca 2 Secreta.

Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
645 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 31/01/2013 : 20:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
a kad će brojevi 14,15 i 16?
Go to Top of Page

aved
Average Member

Bosnia and Herzegovina
633 Posts

Member since 25/12/2012

Posted - 31/01/2013 : 21:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send aved a Private Message  Reply with Quote
quote:
a kad će brojevi 14,15 i 16?

Izasli prosle godine u decembru

http://www.stripovi.com/index.asp?page=search&header=0&Author=All&Name=&Heroes=cass&What=HR&Publisher=PAD&ITPublisher=PAD&list=off&sort=Publisher,Num,Hero&cnt=20&PageCount=1

Mornie utúlië, mornie alantië
Go to Top of Page

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 08/04/2013 : 12:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao što sam par puta objavio Kasidi 1-7 je išao u tiražu od 1.000 komada a od 8 broja ide u tiražu od 700 komada.
Srećan sam što mogu da objavim da su brojevi 8 i 9 došli na 100 komada što se tiče zaliha.
10 i 11 - oko 150 ....

I Secret je došao na 100 komada.
Kasidi 8 i 9 na 80 komada.
Go to Top of Page

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 08/04/2013 : 12:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

10 i 11 - oko 150 ....

I Secret je došao na 100 komada.
Kasidi 8 i 9 na 80 komada.

Da ne bude zabune mislio sam na prvi broj Secreta.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1853 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 08/04/2013 : 16:56:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Samo nek' se prodaje.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 08/04/2013 : 18:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
samo napred milane.
ne znam kako bi bilo da padora izbaci ken parkera ili m.vetra(napokon i za sva vremena)u sc izdanju.

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21090 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 08/04/2013 : 18:32:24  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
moj naklon do poda za ovaj uspeh sa Secretom.
ja sam bio totalno ubeđen da će ovaj serijal pući posle par brojeva (mislim Secret, wtf??), ali Milan stvarno zna posao.
takođe i sa Kesidijem je odradio sve besprekorno.
Milan je izdavač za primer(ovde mislim na manje izdavače).

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/04/2013 : 18:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Баш ме брига, ја сам на време купио све!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38019 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 08/04/2013 : 18:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

palac gore za Milana i zbog toga sto nam je ponudio nesto talijansko ali izvan Bonellija

kah kah, mozda i ovaj novi Orfani (samo 12 brojeva) ;) http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=41239

ali pitanje je kakva ce mu cena biti... a mozda se vec i neko drugi "akreditirao"

Edited by - Poli on 08/04/2013 18:41:59
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11857 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 08/04/2013 : 23:12:39  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Samo ceoaj Milane!!!
PRocitao Kasidija i odusevljen sam sto si izabrao ovaj odlican, predobar strip!

Sad cu uskoro da kupim i ova tri Secreta!

Go to Top of Page

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 09/04/2013 : 09:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

samo napred milane.
ne znam kako bi bilo da padora izbaci ken parkera ili m.vetra(napokon i za sva vremena)u sc izdanju.

Nemam stvarno tih planova.
Kao veliki ljubitelj stripa najvažnije mi je da strip koji štampam nije izašao na teritoriji bivše Jugoslavije i da ga već nemam u svojoj kolekciji.
Iskreno očekujem dosta i od Doktora Morga.Pročitao sam par epizoda i liči mi na kombinaciju Doktora Hausa i Dilan Doga.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 09/04/2013 : 10:58:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kao veliki ljubitelj stripa najvažnije mi je da strip koji štampam nije izašao na teritoriji bivše Jugoslavije i da ga već nemam u svojoj kolekciji.

Lazarus, Dragonero, Saguaro, Legs(kupovace Natanovci jer jedino ona ne ide iz Natanovog sveta), Napoleone (meni odlican), Brendon (ako je slobodan) - izaberi sam
Nijedan od ta 3 nece ici slabije od Secreta a i on ide dobro po ovome sto citam ovde. Ja ga jos nisam citao, uzeo sam ga prvenstveno da ispostujem Padorino objavljivanje Kasidija

Edit: 4 serijala su zavrsena, nije prevelika cifra kao npr. Zagor i Tex, 2 serijala su ongoing ali na samom pocetku Eto prilike da nas obradujes

Edited by - Tex Willer on 09/04/2013 11:06:50
Go to Top of Page

milan16
New Member

192 Posts

Member since 21/08/2007

Posted - 09/04/2013 : 11:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send milan16 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Lazarus, Dragonero, Saguaro, Legs(kupovace Natanovci jer jedino ona ne ide iz Natanovog sveta), Napoleone (meni odlican), Brendon (ako je slobodan) - izaberi sam
Nijedan od ta 3 nece ici slabije od Secreta a i on ide dobro po ovome sto citam ovde. Ja ga jos nisam citao, uzeo sam ga prvenstveno da ispostujem Padorino objavljivanje Kasidija

Edit: 4 serijala su zavrsena, nije prevelika cifra kao npr. Zagor i Tex, 2 serijala su ongoing ali na samom pocetku Eto prilike da nas obradujes

Lazarus(previše komplikovano u svakom pogledu a iskreno nisam baš zadovoljan sa epizodama koje u poslednje vreme izlaze skenirane na dobro poznatom sajtu) Dragonero (ne svidja mi se), Legs(ne čitam Natana), Napoleone (mislim da je to već neko najavio), Brendon (ne uskačem drugom izdavaču ) .

Moj cilj je da završim sve započeto ili najavljeno i na to neće uticati broj prodatih primeraka.

Edited by - milan16 on 09/04/2013 11:38:51
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38019 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/04/2013 : 12:00:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Sta mislis o Orfaniju? :)

Drukcije me zanima i Doktor Morg.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18864 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/04/2013 : 11:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Lazarus(previše komplikovano u svakom pogledu a iskreno nisam baš zadovoljan sa epizodama koje u poslednje vreme izlaze skenirane na dobro poznatom sajtu) Dragonero (ne svidja mi se), Legs(ne čitam Natana), Napoleone (mislim da je to već neko najavio), Brendon (ne uskačem drugom izdavaču ) .

Moj cilj je da završim sve započeto ili najavljeno i na to neće uticati broj prodatih primeraka.

dobar ukus...osim možda Nathan ali Legs mi je bezveze...
A ĐUDAS care, to je kratak serijalčič...odličan strip+nostalgija,dobra prodaja ti ne gine....

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000