Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 30/01/2013 : 22:12:52
|
quote: Originally posted by djule
jebiga, to smo htjeli devedesete i izrodio se od tog najveći šljam. tako i u sportu, možeš birat... nogomet mamić, košarka radić, rukomet gobac...
nemoj previše uzimat k srcu, uzmi neki mali klub(nk zadar), prati ga, veseli se njegovim uspjesima, dinamo prati, samo realno i kad jednog dana dojde sve na svoje, onda čiste glave i srca možeš ponosno reć za koji klub navijaš.
    |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 30/01/2013 : 22:18:44
|
ne treba se iščuđavati više. to je tak. kapitalizam. razbojnici mogu sve.
al recimo, meni je više zanimljivo kak nema "isušavanja nogometne močvare", kak i ovi lijevi liberali kaj su na vlasti nemaju muda primirisat maksimiru i kak zdravko, usprkos eph-ovoj torturi ne samo da svaki put preživi već je jači neg prije.
i ajd, malo zajebancije, očekujem sutra pressicu i najavu kak je trebotić novi kovačić   |
 |
|
wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11974 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 30/01/2013 : 22:29:11
|
Sammir se moze zakopati na maksimiru. Mularija odlazi kupuju ga velikani a njega nec da kupi ni Zeljeznicar.  Da bar uloze ovih 15 milja u nekog postenog igraca... nego ce ulit gorivo u kamion i traziti sirotinju po Bosni. I onda ce se kuniti u nove Modrice, Corluke i Eduarde... |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 30/01/2013 : 22:32:24
|
quote: Originally posted by Tonka24
Sammir se moze zakopati na maksimiru. Mularija odlazi kupuju ga velikani a njega nec da kupi ni Zeljeznicar.  Da bar uloze ovih 15 milja u nekog postenog igraca... nego ce ulit gorivo u kamion i traziti sirotinju po Bosni. I onda ce se kuniti u nove Modrice, Corluke i Eduarde...
Ovo je mozda ukupan transfer..Dinamu (Mamiću) ne virujem da ce ici vise od 10-11..no jebebena lova svakako..kralj je i gotovo.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 30/01/2013 22:32:46 |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 30/01/2013 : 22:36:46
|
Sammir se moze zakopati na maksimiru. Mularija odlazi kupuju ga velikani a njega nec da kupi ni Zeljeznicar.  Da bar uloze ovih 15 milja u nekog postenog igraca... nego ce ulit gorivo u kamion i traziti sirotinju po Bosni. I onda ce se kuniti u nove Modrice, Corluke i Eduarde...
tonka ti opet kruške i jabuke, kao da od jučer pratiš klub.
dinamo je od transfera i igranja europskih tekmi zaradil skoro 150 milja eura.
osim pranja love sa calellom i totalnih promašaja poput slepičke i moralesa, nakon više milijunskih transfera, u kog je to dinamo uložio?
nadam se da shvaćaš da ovdje više nije riječ ni o igračima, ni treneru, ni trofejima, ni europi već o sustavnoj pljački u ime kluba.
kad zdravko ode, nikad više nebu onakav klub kakav je bil prije 20 godina.
bez obzira na sve, do pamtivijeka bu imal ovu ljagu sa canjugom i mamićem zadnjih 20 godina. |
Edited by - djule on 30/01/2013 22:37:21 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 30/01/2013 : 22:40:42
|
Ne moze on to shvatit..on ne kuzi da Mamicu Dinamo sluzi samo kao izlog za prodaju igraca..on bi tija da Mamic odjedanput postane majka Tereza..  |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 30/01/2013 : 22:42:14
|
Ja se jos uvik nadam necemu. Ma da bar ode u Afriku i dovede 3 mlada igraca, bio bi presretan.
Dovest ce ih ne boj se..i onda uvalit nekome za par milijona prvom prilikom.. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 30/01/2013 : 22:42:42
|
Oni su se bazirali na taj Brazil i Argetinu. Ali nema tu vise kruha a bome ni od Bosne, ici tamo traziti igrace. Ja sam siguran 100% da po Africi ima odlicnih igraca koji samo cekaju da se otkriju, i to za male novce. Evo Hajduk je doveo tog Bjelokoscanina, zivi bili pa vidjeli kakav ce biti. Ja mislim da je on na pripremama pokazao puno vise nego neki koji su u Hajduku 2-3 godine. |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 30/01/2013 : 22:51:23
|
Prijatelju, odstupit ce on kad-tad.
oće, oće, samo što nije. pogotovo sad, nakon 8 prvenstava za redom i dva put u ligi prvaka. baš mu gori pod petama. 
a oko pojačanja iz j.amerike i afrike, to su gluposti.
jedina pojačanja izvan hrvatske može dinamo tražit( i hajduk naravno) su bih i slovenija. sve ostalo je "džaba ste krečili" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 30/01/2013 : 23:16:27
|
Ali nema tu vise kruha a bome ni od Bosne, ici tamo traziti igrace.
Mi boga mi uboli dobrog desnog beka. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 31/01/2013 : 07:44:24
|
Oni su se bazirali na taj Brazil i Argetinu. Ali nema tu vise kruha a bome ni od Bosne, ici tamo traziti igrace. Ja sam siguran 100% da po Africi ima odlicnih igraca koji samo cekaju da se otkriju, i to za male novce. Evo Hajduk je doveo tog Bjelokoscanina, zivi bili pa vidjeli kakav ce biti. Ja mislim da je on na pripremama pokazao puno vise nego neki koji su u Hajduku 2-3 godine.
daj tonka, ak neki afrikanac valja, već igra onda u francuskoj, budi malo realan. otkud ti lova za skauting(suludo mi je kaj uopće to pišem jer nije uopće stvar u igračima već je problem kluba politički i razbojnički)?
nema u bosni igrača? pa vidim, loša im repka, jako puno im fali do brazila... slovenci isto, maribor je ove godine kad ono ispal iz europe, u sedmom mjesecu?
realno gledaj... to kaj je hajduk dopeljal nekog afrikanca koji se pokazal dobar(pitanje je, nije odigral niti jednu službenu tekmu) niš ne znači. i dinamo je imal chagu, kwedija... u prvoj sezoni fantastični, a poslije ćorak. od brazilaca isto tak, sammir i dudu su pogođeni, etto je došel slučajno jer mu je propala gaža negdje drugdje, od argentinaca jedino ibanez je ok, a ostali su već bili igrači sa iskustvom u najboljim ligama za koje znaš kakvi su(cufre i tonel)...
pusti afriku na miru, radije gledajmo svoju mahalu  |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 09:13:00
|
quote: Originally posted by brni
Ne moze on to shvatit..on ne kuzi da Mamicu Dinamo sluzi samo kao izlog za prodaju igraca..on bi tija da Mamic odjedanput postane majka Tereza.. 
A gledaj nada umire zadnja zar ne? Isto kao sto bi ti htio da Hajduk postane prvak preko noci, a znas da se mora Dinamo zasititi titulama a onda dolazi na red Rijeka  U svakom slucaju kako god, prije ce Mamic postati kardinal nego Hajduk osvojiti naslov prvaka   |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 09:15:04
|
Oni su se bazirali na taj Brazil i Argetinu. Ali nema tu vise kruha a bome ni od Bosne, ici tamo traziti igrace. Ja sam siguran 100% da po Africi ima odlicnih igraca koji samo cekaju da se otkriju, i to za male novce. Evo Hajduk je doveo tog Bjelokoscanina, zivi bili pa vidjeli kakav ce biti. Ja mislim da je on na pripremama pokazao puno vise nego neki koji su u Hajduku 2-3 godine.
daj tonka, ak neki afrikanac valja, već igra onda u francuskoj, budi malo realan. otkud ti lova za skauting(suludo mi je kaj uopće to pišem jer nije uopće stvar u igračima već je problem kluba politički i razbojnički)?
nema u bosni igrača? pa vidim, loša im repka, jako puno im fali do brazila... slovenci isto, maribor je ove godine kad ono ispal iz europe, u sedmom mjesecu?
realno gledaj... to kaj je hajduk dopeljal nekog afrikanca koji se pokazal dobar(pitanje je, nije odigral niti jednu službenu tekmu) niš ne znači. i dinamo je imal chagu, kwedija... u prvoj sezoni fantastični, a poslije ćorak. od brazilaca isto tak, sammir i dudu su pogođeni, etto je došel slučajno jer mu je propala gaža negdje drugdje, od argentinaca jedino ibanez je ok, a ostali su već bili igrači sa iskustvom u najboljim ligama za koje znaš kakvi su(cufre i tonel)...
pusti afriku na miru, radije gledajmo svoju mahalu 
Pa gledaj ako imaju za Brazil i Argetinu, po svim normalnim logikama trebali bi imati i za Afriku, koja je bliza, jeftinija i kvalitetnija. Ja ne podrzavam dovodenje Bosanaca, Slovenaca, Crnogoraca... ako vec moraju onda nke ase baziraju na Hrvate. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 09:34:04
|
quote: Originally posted by brni
Ne moze on to shvatit..on ne kuzi da Mamicu Dinamo sluzi samo kao izlog za prodaju igraca..on bi tija da Mamic odjedanput postane majka Tereza.. 
http://www.youtube.com/watch?v=0K-omE87iy4  |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 31/01/2013 : 09:35:32
|
Pa gledaj ako imaju za Brazil i Argetinu, po svim normalnim logikama trebali bi imati i za Afriku, koja je bliza, jeftinija i kvalitetnija. Ja ne podrzavam dovodenje Bosanaca, Slovenaca, Crnogoraca... ako vec moraju onda nke ase baziraju na Hrvate.
naivan si. pa idu dole u južnu ameriku radi pranja love. kaj misliš zakaj imaju stalno kampove u sjevernoj americi, a od tih svih kampova nijednog igrača koji bi mogo igrat 2. hnl?
pa koga briga za nogomet i kvalitete igrača, radi love se ide. kaj misliš da je zaista calello tolko plaćen? tip koji zna samo vratit loptu u obranu ne vrijedi tolko, plaćen je skoro 2 i po milje, a realno ne vredi ni pol milje.
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Posted - 31/01/2013 : 09:40:10
|
Pa gledaj ako imaju za Brazil i Argetinu, po svim normalnim logikama trebali bi imati i za Afriku, koja je bliza, jeftinija i kvalitetnija. Ja ne podrzavam dovodenje Bosanaca, Slovenaca, Crnogoraca... ako vec moraju onda nke ase baziraju na Hrvate.
naivan si. pa idu dole u južnu ameriku radi pranja love. kaj misliš zakaj imaju stalno kampove u sjevernoj americi, a od tih svih kampova nijednog igrača koji bi mogo igrat 2. hnl?
pa koga briga za nogomet i kvalitete igrača, radi love se ide. kaj misliš da je zaista calello tolko plaćen? tip koji zna samo vratit loptu u obranu ne vrijedi tolko, plaćen je skoro 2 i po milje, a realno ne vredi ni pol milje.
Taj ne vrijedi 150.000 eura,dajem ruku sići. |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 31/01/2013 : 09:46:53
|
eto i to kaj veliš.
badava ti sekiracija oko igrača, trofeja, europe kad dinamo više nije nogometni klub... nije od '91.
tad je postal političko oruđe, a sad razbojničko.
i nikad više nebu klub kakav mi želimo i da sutra zdravko ode, 20 godina silovanja domaćeg nogometa i svega kaj ga okružuje jednostavno bu na dinamu ostavilo stigmu povlaštenog, političkog i razbojničkog kluba. to je činjenica.
od slavnog kluba ostalo je samo ime, grb i boja. ostalo je sve otišlo u neku stvar. čak i navijači koji su se prodali zdravku ili su jednostavno pristali na isti način(rasizmom, neredima, vrijeđanjem, uništavanjem) odgovarat na situaciju u klubu.
nikad više ovaj klub nebu normalan. to je činjenica. zavidim hajduku samo zato kaj su periferija i nije ih zakačilo sve kaj se desilo dinamu. radije biti sirotinja kao oni, al ponosni klub u kojem navijači odlučuju neg ovo sranje. jebeš i real i titule i igrače kad klub nema više dušu, navijače, odnosno nema više smisao. postal je crkotina koja egzistira samo radi sama sebe, tj. radi jedne familije i jedne stranke 10ak godina ranije. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 11:59:32
|
zavidim hajduku samo zato kaj su periferija i nije ih zakačilo sve kaj se desilo dinamu. radije biti sirotinja kao oni, al ponosni klub u kojem navijači odlučuju neg ovo sranje.

I znamo proracun za sljedecu sezonu..40 miljuna kn..i sluzbeno smo sirotinja..  |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
|
Topic  |
|