Author |
Topic  |
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 31/01/2013 : 13:32:26
|
quote: Originally posted by djule
kolko dobivate od grada love?
Mislis sada..ne znam iskreno..ono sto znam je to da je Hajduk diga kredit od 30 miljuna kuna a grad mu je jamac..ukoliko Hajduk ne vrati dugove kroz transfere i prodaju karata dug ce preuzet grad Split (naravno kako to i ide u takvom odnosu)..ali, ce zauzvrat imati 30% od svih transfera, ulaznica i ostalih prihoda iduce tri godine..dakle prakticki Hajduk od grada ne dobiva apsolutno nista tj. ne dobiva nista na poklon kako je to slucaj kod Dinama.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 31/01/2013 13:33:08 |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 14:01:24
|
Dakle glavna poanta je u tome da je Hajduk športsko dioničko društvo - dakle strukturiran je kao firma a grad je samo većinski dionicar te firme te on kao takav nije duzan Hajduku davat nista ako Hajduk normalno (i rekao bih uspjesno) funkcionira kao firma i namiruje transparetno sve sto treba.. |
Edited by - brni on 31/01/2013 14:03:16 |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 31/01/2013 : 15:00:32
|
quote: Originally posted by brni
Dakle glavna poanta je u tome da je Hajduk športsko dioničko društvo - dakle strukturiran je kao firma a grad je samo većinski dionicar te firme te on kao takav nije duzan Hajduku davat nista ako Hajduk normalno (i rekao bih uspjesno) funkcionira kao firma i namiruje transparetno sve sto treba..
al hajduk ne funkcionira uspješno, u okvirima firme, zato sam pitao gore jel dao kaj grad love osim jamstva... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 31/01/2013 : 15:59:52
|
da je split dao hajduku 10 posto od dinamove sume koju mu je dao grad zagreb sve ove godine,mi bi bili prvaci svemira...split desetljecima nije hajduku dao kune...mamiću dođi doli,sve razbucaj,i idemo na himalaju...jebo me pas ako ga ne bi sutra doveja...jedan čovik-jedna odluka...nema 179 menadžera i pizduna koji razvlače hajduka....samo jedan čovik...maminjo...njegova prva i zadnja...da to ima hajduk,pito bi te ja di bi mi bili...jebote,ovaj proda kovačića za 11 miljuna...a badelja za 4,5...tko je tu lud...sneijder za 6 miljuna u tursku...      |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 31/01/2013 : 16:06:58
|
quote: Originally posted by globinjo
da je split dao hajduku 10 posto od dinamove sume koju mu je dao grad zagreb sve ove godine,mi bi bili prvaci svemira...split desetljecima nije hajduku dao kune...mamiću dođi doli,sve razbucaj,i idemo na himalaju...jebo me pas ako ga ne bi sutra doveja...jedan čovik-jedna odluka...nema 179 menadžera i pizduna koji razvlače hajduka....samo jedan čovik...maminjo...njegova prva i zadnja...da to ima hajduk,pito bi te ja di bi mi bili...jebote,ovaj proda kovačića za 11 miljuna...a badelja za 4,5...tko je tu lud...sneijder za 6 miljuna u tursku...     
Sad te najozbiljnije pitan. Jesi ti normalan???? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 31/01/2013 : 16:39:04
|
da je split dao hajduku 10 posto od dinamove sume koju mu je dao grad zagreb sve ove godine,mi bi bili prvaci svemira...split desetljecima nije hajduku dao kune...mamiću dođi doli,sve razbucaj,i idemo na himalaju...jebo me pas ako ga ne bi sutra doveja...jedan čovik-jedna odluka...nema 179 menadžera i pizduna koji razvlače hajduka....samo jedan čovik...maminjo...njegova prva i zadnja...da to ima hajduk,pito bi te ja di bi mi bili...jebote,ovaj proda kovačića za 11 miljuna...a badelja za 4,5...tko je tu lud...sneijder za 6 miljuna u tursku...     
uzmi si ga. al imate svoju verziju, upravo se sprema postavit isusa, križ ili tuđmana od 30 metara.
i bili bi prvaci kurca sa zdravkom.
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13053 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 31/01/2013 : 18:16:43
|
E, ali ne damo mi Maminja, Bog mu dao zdravlje  Ove novokomponirane komunjare i razni "Jovanovići" jedva čekaju da sjebu i njega i dinamo. Ali neće... |
Have mercy |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 31/01/2013 : 18:35:21
|
Ispravak: Pola splita bi dobivalo placu od Hajduka   |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13053 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17119 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 31/01/2013 : 19:19:35
|
uzmi si ga. al imate svoju verziju, upravo se sprema postavit isusa, križ ili tuđmana od 30 metara.
i bili bi prvaci kurca sa zdravkom.

|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17119 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 19:48:57
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Sad te najozbiljnije pitan. Jesi ti normalan????
Normalan je on samo ne kuzi qurca.. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 19:52:46
|
quote: Originally posted by izivko
E, ali ne damo mi Maminja, Bog mu dao zdravlje  Ove novokomponirane komunjare i razni "Jovanovići" jedva čekaju da sjebu i njega i dinamo. Ali neće...
Sta se bunis..novokomponirane komunjare su ti stvorile klub.. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 31/01/2013 : 19:59:09
|
quote: Originally posted by brni
E, ali ne damo mi Maminja, Bog mu dao zdravlje  Ove novokomponirane komunjare i razni "Jovanovići" jedva čekaju da sjebu i njega i dinamo. Ali neće...
Sta se bunis..novokomponirane komunjare su ti stvorile klub..
Na koji klub misliš? Oni su ih imali nekoliko. Jednoga su stvorile prave 1945., a jednoga novokomponirane devedesetih. Dva puta su bili komunistički, pa in je dopizdilo, pa su odlučili postat kriminalistički. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 20:01:08
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Jednoga su stvorile prave 1945., a jednoga novokomponirane devedesetih.
 |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 31/01/2013 : 21:00:24
|
Ma, đule je luđak. Može govorit što hoće. Ima papir...

inače, jedine prave komunjare su osnovale klub '45., ovo ostalo je kak veli ilija kapara - banda!
al dobro, uspjeli su razbojnici, razjebali su klub do kraja, nikad više normalnog dinama... |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 31/01/2013 : 21:07:05
|
Jedino sta sam zakljucia na temelju ove rasprave je sljedece..
Globinjo = izivko
Zalosno.. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 31/01/2013 : 21:07:45
|
 |
Trljam ruke. |
 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Posted - 31/01/2013 : 21:10:53
|
quote: Originally posted by velka031
Baš me zanima koliko će od tih 11 milijuna Mamić potrošiti na pojačanja za Ligu Prvaka, buahahahaha!
na novu sestričnu u marketingu kluba. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 31/01/2013 : 21:29:03
|
quote: Originally posted by velka031
Baš me zanima koliko će od tih 11 milijuna Mamić potrošiti na pojačanja za Ligu Prvaka, buahahahaha!
na novu sestričnu u marketingu kluba.
Sram te bilo. A radna zajednica??? Znaš li ti da u Dinamu nikada nije kasnila plaća? Eno... pitaj portire, čistačice,Rukavinu šta misle o Mamiću i kakav je čovjek. A novi stadion? Ko je to platio? Ko, pitam te? Nezapaljive stolice? Ko to još ima? Ni lipe, ali ni lipe poreza GNK ne duguje državi. Jel i to nešto košta pitam te? Kojem je to igraču GNK ostao dužan?
A ti o sestrični pričaš... Ma nabijem i tebe i ovaj stripovikom skupa sa onim... onim... Šunjićem što ti je dao prostor da lažeš.
|
 |
|
Topic  |
|