forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 593

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 31/01/2013 : 13:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

kolko dobivate od grada love?

Mislis sada..ne znam iskreno..ono sto znam je to da je Hajduk diga kredit od 30 miljuna kuna a grad mu je jamac..ukoliko Hajduk ne vrati dugove kroz transfere i prodaju karata dug ce preuzet grad Split (naravno kako to i ide u takvom odnosu)..ali, ce zauzvrat imati 30% od svih transfera, ulaznica i ostalih prihoda iduce tri godine..dakle prakticki Hajduk od grada ne dobiva apsolutno nista tj. ne dobiva nista na poklon kako je to slucaj kod Dinama..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 31/01/2013 13:33:08
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/01/2013 : 13:48:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

kolko dobivate od grada love?

0

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 31/01/2013 : 14:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Dakle glavna poanta je u tome da je Hajduk športsko dioničko društvo - dakle strukturiran je kao firma a grad je samo većinski dionicar te firme te on kao takav nije duzan Hajduku davat nista ako Hajduk normalno (i rekao bih uspjesno) funkcionira kao firma i namiruje transparetno sve sto treba..

Edited by - brni on 31/01/2013 14:03:16
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 31/01/2013 : 15:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Dakle glavna poanta je u tome da je Hajduk športsko dioničko društvo - dakle strukturiran je kao firma a grad je samo većinski dionicar te firme te on kao takav nije duzan Hajduku davat nista ako Hajduk normalno (i rekao bih uspjesno) funkcionira kao firma i namiruje transparetno sve sto treba..

al hajduk ne funkcionira uspješno, u okvirima firme, zato sam pitao gore jel dao kaj grad love osim jamstva...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 31/01/2013 : 15:59:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
da je split dao hajduku 10 posto od dinamove sume koju mu je dao grad zagreb sve ove godine,mi bi bili prvaci svemira...split desetljecima nije hajduku dao kune...mamiću dođi doli,sve razbucaj,i idemo na himalaju...jebo me pas ako ga ne bi sutra doveja...jedan čovik-jedna odluka...nema 179 menadžera i pizduna koji razvlače hajduka....samo jedan čovik...maminjo...njegova prva i zadnja...da to ima hajduk,pito bi te ja di bi mi bili...jebote,ovaj proda kovačića za 11 miljuna...a badelja za 4,5...tko je tu lud...sneijder za 6 miljuna u tursku...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/01/2013 : 16:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

da je split dao hajduku 10 posto od dinamove sume koju mu je dao grad zagreb sve ove godine,mi bi bili prvaci svemira...split desetljecima nije hajduku dao kune...mamiću dođi doli,sve razbucaj,i idemo na himalaju...jebo me pas ako ga ne bi sutra doveja...jedan čovik-jedna odluka...nema 179 menadžera i pizduna koji razvlače hajduka....samo jedan čovik...maminjo...njegova prva i zadnja...da to ima hajduk,pito bi te ja di bi mi bili...jebote,ovaj proda kovačića za 11 miljuna...a badelja za 4,5...tko je tu lud...sneijder za 6 miljuna u tursku...

Sad te najozbiljnije pitan.
Jesi ti normalan????

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 31/01/2013 : 16:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

uzmi si ga. al imate svoju verziju, upravo se sprema postavit isusa, križ ili tuđmana od 30 metara.

i bili bi prvaci kurca sa zdravkom.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13053 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 31/01/2013 : 18:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

E, ali ne damo mi Maminja, Bog mu dao zdravlje Ove novokomponirane komunjare i razni "Jovanovići" jedva čekaju da sjebu i njega i dinamo. Ali neće...

Have mercy
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 31/01/2013 : 18:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

E, ali ne damo mi Maminja, Bog mu dao zdravlje Ove novokomponirane komunjare i razni "Jovanovići" jedva čekaju da sjebu i njega i dinamo. Ali neće...

novokomponirane komunjare i bog dao zdravlju mamiću....

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/01/2013 : 18:35:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ispravak:
Pola splita bi dobivalo placu od Hajduka
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/01/2013 : 18:37:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

novokomponirane komunjare i bog dao zdravlju mamiću....

Djule znam da burno reagiras ali stani malo na loptu, ipak nisu dozvoljene direktne uvrede.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13053 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 31/01/2013 : 18:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Ma, đule je luđak. Može govorit što hoće. Ima papir...

Have mercy
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/01/2013 : 19:01:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 31/01/2013 : 19:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

uzmi si ga. al imate svoju verziju, upravo se sprema postavit isusa, križ ili tuđmana od 30 metara.

i bili bi prvaci kurca sa zdravkom.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 31/01/2013 : 19:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Baš me zanima koliko će od tih 11 milijuna Mamić potrošiti na pojačanja za Ligu Prvaka, buahahahaha!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 31/01/2013 : 19:48:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Sad te najozbiljnije pitan.
Jesi ti normalan????

Normalan je on samo ne kuzi qurca..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 31/01/2013 : 19:52:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sta se bunis..novokomponirane komunjare su ti stvorile klub..

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/01/2013 : 19:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

Sta se bunis..novokomponirane komunjare su ti stvorile klub..

Na koji klub misliš?
Oni su ih imali nekoliko.
Jednoga su stvorile prave 1945., a jednoga novokomponirane devedesetih.
Dva puta su bili komunistički, pa in je dopizdilo, pa su odlučili postat kriminalistički.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 31/01/2013 : 20:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Jednoga su stvorile prave 1945., a jednoga novokomponirane devedesetih.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 31/01/2013 : 20:11:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
i evo sad ode i mali Kovačić iz Dinama u Milano.

ovo samo znači ziher još veći potop.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 31/01/2013 : 21:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

inače, jedine prave komunjare su osnovale klub '45., ovo ostalo je kak veli ilija kapara - banda!

al dobro, uspjeli su razbojnici, razjebali su klub do kraja, nikad više normalnog dinama...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 31/01/2013 : 21:07:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Jedino sta sam zakljucia na temelju ove rasprave je sljedece..

Globinjo = izivko

Zalosno..

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 31/01/2013 : 21:07:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Trljam ruke.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 31/01/2013 : 21:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Baš me zanima koliko će od tih 11 milijuna Mamić potrošiti na pojačanja za Ligu Prvaka, buahahahaha!

na novu sestričnu u marketingu kluba.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/01/2013 : 21:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by velka031

na novu sestričnu u marketingu kluba.

Sram te bilo.
A radna zajednica???
Znaš li ti da u Dinamu nikada nije kasnila plaća?
Eno... pitaj portire, čistačice,Rukavinu šta misle o Mamiću i kakav je čovjek.
A novi stadion? Ko je to platio? Ko, pitam te?
Nezapaljive stolice? Ko to još ima?
Ni lipe, ali ni lipe poreza GNK ne duguje državi. Jel i to nešto košta pitam te?
Kojem je to igraču GNK ostao dužan?

A ti o sestrični pričaš...
Ma nabijem i tebe i ovaj stripovikom skupa sa onim... onim... Šunjićem što ti je dao prostor da lažeš.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 593 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.96 seconds. Snitz Forums 2000