Poll Question:
134 recenzije! Jedna od najvećih vrlina ovoga sajta su njegovi recenzenti. Ljudi koje svoje slobodno vrijeme daju kako bi napisali svoje viđenje pročitanog i dali svoj sud o dijelu devete umjetnosti koji im je prošao kroz ruke. Njih čitamo, o njima diskutiramo, njih hvalimo i kudimo, o njima glasamo. Vrijeme je da izaberemo najboljeg u prošloj godini!
Prvih 6 kandidata su pobjednici na izborima za recenziju mjeseca, a ostali su oni koji nisu ponijeli tu laskavu titulu ali su brojem recenzija i njihovom kvalitetom zaslužili biti članovi ovog izbora.
Glasanje traje do 07.02.2013.
Neka pobjedi najbolji i najkvalitetniji!
Choices:
Selanne
DeeCay
Jerry Krause
Mali_Mate
PijaniPatak
Kiky
Charlito de la Vega
acestroke
Jasko
Paka01
Deki86
Luca_Torelli
bjelolasica
paro
tinton
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Mali_mate. jednostavno, njegove recenzije ostavljaju dojam čovjeka sa formiranim stavom, intelektom, te shodno tome zavidnom razinom artikulacije i argumentacije. premda iskreno priželjkujem dan kada će te svoje kvalitete primijeniti i na recenziju nekog beonellijevog naslova.
Na sledećem pollu u kojem budem i ja uključen, ovo isto će postaviti bjelolasica, pa će na nekom drugom tinton, pa će onda bjelolasica, pa tinton promenite makar redosled reči, momci, dosadilo mi i čitati i odgovarati
Na sledećem pollu u kojem budem i ja uključen, ovo isto će postaviti bjelolasica, pa će na nekom drugom tinton, pa će onda bjelolasica, pa tinton promenite makar redosled reči, momci, dosadilo mi i čitati i odgovarati