Vidi, njihove recenzije čitan s guštom i bilo bi mi krivo jednom dati, a drugome ne. Zato san odlučia ne razbijat glavu s tim i glasat za tebe. Ja u tvojim tekstovima vidin "good effort" i to mi je dovoljno.
Pijani ili selanne, Pijani ili selanne? Ipak Pijani! Selanne mi je, nekako ko i ja, too much jednoličan s Texom, dok mi je Pijani obećao jednu Nathanovu recku.
A Deeja ne znam zašto uopće stavljati u isti kontekst s nama smrtnicima.
Je, plaća se u tapšanju po ramenu.. i da, rame na kraju zaboli..
Nije ko za osijek031.com da se plaća u dukatima, al jbga
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ma vidiš kakve su ovo prljave rabote i pokvarena lobiranja, Patak čak obećaje Nathanove recke u zamjenu za glasove.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
NAJBOLJI RECEZENT JE PROFESOR INZ I TO SVI ZNAJU, JEDAN JE PROFESOR I NEKI TAMO DIKEJ MU NIJE NI DO KOLENA! ZNA SE STA NA OVIM PROSTORIMA PREDSTAVLJA IME PROFESOR INZA, SMESAN JE I TAJ DIKEJ I SVI DRUGI!
Originally posted by tinton no ja sam zapravo mislio - Chico Papa, u smislu sveta stolica, odnosno stolica kakvu bi imao nakon što je pojeo ovu dvojicu šarlatana
Ili da je jedan od njegovih predhodnika bio izabran za papu i onda dvorske spletke i sl.