forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 AGARTHI COMICS: MAGIČNI VJETAR br: 3 -Lady Charity
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 02/02/2013 : 10:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
oni su zapravo običe kukavice, eto opet su se pojavili registrirani na forumu, a ne usuđuju se reći ni a, zašto? ne znam, jer preko interneta im ništa ne možemo

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 02/02/2013 : 11:33:12  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Kad nekoga opali po dzepu kao izdavaca uhvatila bi te prpa i te kakva,bilo bi pitanje da li bi izasao na trziste...sutra bi se to moglo dogoditi i drugom,vama nekom bliskom. Tko pod drugim jamu kopa...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

star-duster
Junior Member

Serbia
445 Posts

Member since 11/06/2011

Posted - 02/02/2013 : 12:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send star-duster a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

vidim na forumu spominju šoljice

Ja sam više mislio na gaće. Lepo bi se uklapao bilo koji od naslova: Skriveno lice ili Magični vetar pogotovo! Mada, i Zagor bi bio adekvatan natpis. Čak i Mystere. Dakle, sve može, napred Agarthi.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/02/2013 : 13:37:54  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
naprijed na gaćama zagor
a nazad magični vjetar

hahahaha

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/02/2013 : 19:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

oni su zapravo običe kukavice, eto opet su se pojavili registrirani na forumu, a ne usuđuju se reći ni a, zašto? ne znam, jer preko interneta im ništa ne možemo

Ne mogu objaviti da su propali jer bi se to odrazilo na prodaju stripova koje su već izdali.
Nisu prvi koji se tako ponašaju. Neki su čak vrlo dugo tvrdili da je sve u redu i mamili ljude lažima ne bi li prodali što više stripova koji su se nagomilali u skladištu...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 02/02/2013 : 19:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
pa nisu propali skroz. imaju striparnicu ljudi. a novi broj samo što nije, evo ga, zagor dvojka čeka ko zapeta puška da se pusti u prodaju kad bosna uđe u europsku uniju
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 02/02/2013 : 19:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
u svakom slučaju izgubili su poverenje večine kupaca ( ili barem ljudi na ovom forumu)..morat če se vrlo potruditi da opet zarade naše poverenje---dakle puno odličnih stripova.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 02/02/2013 : 22:14:56  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

pa nisu propali skroz. imaju striparnicu ljudi. a novi broj samo što nije, evo ga, zagor dvojka čeka ko zapeta puška da se pusti u prodaju kad bosna uđe u europsku uniju

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 03/02/2013 : 00:01:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by jang

u svakom slučaju izgubili su poverenje večine kupaca ( ili barem ljudi na ovom forumu)..morat če se vrlo potruditi da opet zarade naše poverenje---dakle puno odličnih stripova.

Dakle nema šanse.

?????? ? ???????
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 03/02/2013 : 00:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:

a novi broj samo što nije, evo ga, zagor dvojka čeka ko zapeta puška da se pusti u prodaju kad bosna uđe u europsku uniju

Pa od nove godine su novi PDV-i ( Hr narocito) stupili na snagu i porast cijena, mozda ce i to smanjiti i prodaju stripova u drugim drzavama u regionu...
U BiH je slozenija situacija nego u Hr...
Pitanje kako su se financirali za ovih nekoliko brojeva, iz svog dzepa,kredit i slicno.
Ovi izdavaci iz Hr (gledam njih jer sam iz Zgb-a i tu mi je interes kupovanja stripova u domaji) se isto financiraju preko kredita ili su u inozemstvu stekli kapital u Minkenu i slicno,a kako su to i privatne stvari izdavaca ne tice nas se samo mogu pisati da svaka cast onom Bernardu sto je krenuo u ovaj pothvat kad nitko nije ni pomislio u ove vode...
A Agarthi je imao ideju i poceo je fino ali krenuli izbori a stamparije za stranacke pare i to ti je to dali njima prvenstvo, mozda nesporazumi sa stamparijom, trebalo platiti prevodioce i slicno..
Moze biti svasta, ne treba nazivati ljude kukavicama i odmah stavljati u kontekst nekog clanstva u Uniji, u Hr isto misle da ce im biti bolje svakog dana u pogledu standarda nitko toliko i ne gleda da li ce procitati neki skupi strip i stavit ga na policu kad sam u zadnjoj posjeti u Zgbu kolutao ocima kad usporedim cijene prehrambenih artikala u Hr i u Eu...
Zagor Lib,Chabouté i Modesty nemaju okus polubijelog kruha,pa makar i od jucer..
Treba pogledati i socijalu...nas nekoliko ce kupiti nekima je to bacanje novaca..mi citaoci i kupci koji i nadjemo nestolove odrzavamo izdavace a kad to ne budemo nema ni njih...

Tko susjedu zeli neimastinu imat ce je sutra u svom dvoristu...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 03/02/2013 01:02:23
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 03/02/2013 : 08:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Pa od nove godine su novi PDV-i ( Hr narocito) stupili na snagu i porast cijena, mozda ce i to smanjiti i prodaju stripova u drugim drzavama u regionu...
Pitanje kako su se financirali za ovih nekoliko brojeva, iz svog dzepa,kredit i slicno.
Ovi izdavaci iz Hr (gledam njih jer sam iz Zgb-a i tu mi je interes kupovanja stripova u domaji) se isto financiraju preko kredita ili su u inozemstvu stekli kapital u Minkenu i slicno,a kako su to i privatne stvari izdavaca ne tice nas se samo mogu pisati da svaka cast onom Bernardu sto je krenuo u ovaj pothvat kad nitko nije ni pomislio u ove vode...
A Agarthi je imao ideju i poceo je fino ali krenuli izbori a stamparije za stranacke pare i to ti je to dali njima prvenstvo, mozda nesporazumi sa stamparijom, trebalo platiti prevodioce i slicno..
Moze biti svasta, ne treba nazivati ljude kukavicama i odmah stavljati u kontekst nekog clanstva u Uniji, u Hr isto misle da ce im biti bolje svakog dana u pogledu standarda nitko toliko i ne gleda da li ce procitati neki skupi strip i stavit ga na policu kad sam u zadnjoj posjeti u Zgbu kolutao ocima kad usporedim cijene prehrambenih artikala u Hr i u Eu...
Zagor Lib,Chabouté i Modesty nemaju okus polubijelog kruha,pa makar i od jucer..
Treba pogledati i socijalu...nas nekoliko ce kupiti nekima je to bacanje novaca..mi citaoci i kupci koji i nadjemo nestolove odrzavamo izdavace a kad to ne budemo nema ni njih...

nisam ih nigdje nazvao kukavicama, a ovo oko EU bilo je zezanje.
s obzirom na dinamiku izlaženja svakog novog broja.

već sam napisao par postova gore, nije problem ak im ne ide, bože moj, ni prvi ni zadnji, imam doma 3 njihova magična vjetra, zagora i martija, izdanja su sjajna. sve pohvale tom, lijepo su to odradili, međutim ružno je da ne vele zakaj skoro godinu dana nema novog broja. još je ružnije kad na pitanja odgovaraju "evo samo što nije, uskoro, već je tiskan...",a od novih brojeva ni štrc ni mrc. u tom kontekstu ide kritika njima, zbog šutnje i podcjenjivanja kupaca jer ih vuku za nos, umjesto da priznaju "ljudi, žao nam je, zeznuli nas, ne znamo kad krećemo dalje,al eto nadamo se da i vi i mi jednog dana možemo uživati u magičnom,zagiju i martiju u izdanju agarthija", nitko im ne bi niš zamjerio nego bi porasli u našim očima, a ovak... jedino kaj možeš reći... šteta.
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 03/02/2013 : 10:15:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Ili njihove izjave tipa da će stripovi ugledati ili svijetlo dana ili mrak noći
Ko da su političari

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Ma sve ok decki, i ja sam jedno vrijeme mislio doma da nece to biti sa ludensom jedno vrijeme i cao,bok,dovidjenja, drago mi je sto su izdurali i ide dalje..a za druge cemo saznati zasto i kako ...

Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 04/02/2013 : 09:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
naravno, emirem, ne treba se nitko veseliti tuđoj nevolji,,
U ovoj priči neshvatljivo je da netko krene u takav (izdavački) pothvat bez kapitala u džepu, poznato je da kod većine ulaganja BAREM prvih par mjeseci treba dok se uopće dođe do pozitivne nule,,
nejasno je kako su tako loše procijenili da će profit stići nakon prva dva broja,, Pogotovo je hrpa primjera za nama - Abaton, Horus, Vanini ,,, svakome dovoljno za opomenu i oprez ,,

uglavnom prava šteta jer su prvi brojevi svih izdanja AC-a grafički odlično napravljeni, osim par (krupnih) gramatičkih grešaka koje je trebalo ispraviti u idućim izdanjima..

44 godine Alan Forda u HR

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

nikia
Junior Member

Serbia
405 Posts

Member since 22/11/2008

Posted - 04/02/2013 : 09:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send nikia a Private Message  Reply with Quote
Ne treba na njih uopšte više trošiti reči.

Zaboravio da se potpiše.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/02/2013 : 11:23:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ma neću da pljujem mislim da će biti nešto nekad...
mada zasigurno ovu izgubljenu godinu neće ništa nadoknaditi :D
znate kad izgoriš u želji

ima godina i godina da sam rasprodao marti misterija kolekciju
zbog loše kvalitete svega... od očuvanosti, prijevoda do lošeg tiska...
pozdravio se s tim stripom
i odjednom iskoči tračak nade :D
e to je najgore

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1925 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 04/02/2013 : 12:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

quote:

a novi broj samo što nije, evo ga, zagor dvojka čeka ko zapeta puška da se pusti u prodaju kad bosna uđe u europsku uniju

Čovjek se šalio (pošto je ulazak BiH u EU upitan narednih 10ak godina)najveće zamjerke ovom izdavaču su već napisane i ne treba se na to više vraćati.
Dovoljno je napisati šteta....
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/02/2013 : 16:18:59  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
još malo ljudi
Uskrs je za 2 mjeseca

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

cerichus
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1683 Posts

Member since 01/02/2007

Posted - 04/02/2013 : 17:07:59  Show Profile Show Extended Profile  Send cerichus a Private Message  Reply with Quote
quote:

e to je najgore

Eno ti je VČ najavio MM od 1.broja :)

Elvis has just left the building!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7883 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 04/02/2013 : 20:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cerichus

quote:

e to je najgore

Eno ti je VČ najavio MM od 1.broja :)

i još ako bude po 7-8 epizoda po knjizi a 2-3 knjige godišnje,mogli bi imati minimalno 15 epizoda godinšnje martija...
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 04/02/2013 : 20:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Tako da sam sad zavrsio sa Agartijem i sto se MM-a tice. Jebi ga.
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 04/02/2013 : 22:47:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Najaviše do Uskrsa 100% nova izdanja, pa ćemo vidjeti...

A nisam vidio da je VČ najavio MM, ali drago mi je da su to one debele knjižurine, ono mi se nikada nije sviđalo tako da neću doći u napast da krenem uzimati VČ, ostajem pri Agarthiu..
Go to Top of Page

Raoul Duke
Starting Member

Serbia
92 Posts

Member since 17/06/2011

Posted - 04/02/2013 : 23:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Raoul Duke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Davor2403

A nisam vidio da je VČ najavio MM, ali drago mi je da su to one debele knjižurine, ono mi se nikada nije sviđalo tako da neću doći u napast da krenem uzimati VČ, ostajem pri Agarthiu..

Pri čemu?
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5234 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 05/02/2013 : 09:12:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raoul Duke

quote:

Pri čemu?

vjerovatno pri onim magnetićima ,,,

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 05/02/2013 : 09:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

al točno kojeg uskrsa? ovog sad? ili onog 2014.? ili si mislio na onaj 2015.? da nije možda onaj 2020., taman da ostane ljudima vremena za pripremu?
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000