forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 591

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 31/01/2013 : 23:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by Tonka24
Neka drago mi je da ste rascistili
Ipak mi je Dosada drag srcu A brni je moj Sensei

i samo tjedan dana kasnije dečko valjda dobil drugo srce....

Pa normalno kad me pljujes, sto ti mislis da ces pljuvat po meni i ocekivati da cu te tapkati po ramenu i zahvaljivati?
Stvarno si nekada smijesan.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/02/2013 : 00:01:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Stari moj vidim ja tvoje druge rasprave, ti mislis da si pametan sto ides nekog provocirati i onda ne uzvracas na uvrede. Brate nisi pametan vec si vrlo proziran i plitak, druga stvar je sto ljudi padaju na tvojo provokacije i spustaju se na tvoj nivo, ja medu prvima.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/02/2013 : 00:06:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by dosada

quote:
Neka drago mi je da ste rascistili
Ipak mi je Dosada drag srcu A brni je moj Sensei

i samo tjedan dana kasnije dečko valjda dobil drugo srce....

Pa normalno kad me pljujes, sto ti mislis da ces pljuvat po meni i ocekivati da cu te tapkati po ramenu i zahvaljivati?
Stvarno si nekada smijesan.

pa ko te teral da pises uopće ovo kaj sam citiral?
ja sam ti odavno rekel na PM kaj mislim o tebi....ti jedno pises danas a sutra drugo, daj se ubuduce dogovori sam sa sobom kaj o kome misliš a ne moj mijenjat misljenje o ljudima iz sata u sat!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/02/2013 : 00:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ma sta si ti meni pisa na PM. Stari moj ne zelim se svadat bolje ti je biti u miru. Nemoj se zajebavati i prozivati me po forumu u negativnim kontekstima.
Brate pun mi te qurac vise, sto tu glumatas?! Ko je koga prvi spomenuo?
Daj ono odkumpiraj vise. Odi guliti kumpire ako ne znas normalno komunicirati.
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/02/2013 : 00:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
onda ne uzvracas na uvrede.

zato sam 10 put izbacen s foruma

...ove djecije smijurljije od dijeljenja epiteta nisu uvrede

Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 01/02/2013 : 00:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ko je koga prvi spomenuo?

vrati se na "kažnjenički" topic

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/02/2013 : 00:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pitao " kao on je neki profesor ". Prva stvar otkud ti znas u kojem sa ja kontekstu mislio, zasto mislis da se rugam ili nesto?
Zasto ako si toliki mudonja nisi tamo lijepo napisao da li si profesor ili nisi i cega?
Kazem ti lipo nemam nista protiv tebe, nekad se porjeckamo, bilo pa proslo, gledat tvoje uvrede mirno necu niti zelim pod nikakvim sankcijama.
Sto se tice onog sto si mi napisao na PM, covjece pretpostavljam da si profesor, svaka ti cast na tome i na tvom mukotrpnom studiranju, vjerujem da nije bilo lako.
A ja sad tebe pitam odakle tebi pravo da meni dolazis na PM i govoris koje sam ja skole zavrsio, što te boli qurac kako ja pisem?
Sto ti mislis ako si avrsio neki faks da si popio svu pamet svijeta?
Stari moji ponavljam ti ne zelim svadu , budi lipo s mirom. Jer dajem glavu na panj da ono sto sam ja prosao u zivotu ti neces proci nikada ( iako te ne poznam ) i nedaj ti Bog da prodes upola sto sam ja prosao.
Zato molim te nemoj podcjenjvati ne samo mene nego nikoga, jer nikad ne znas s kime imas posla, i lako se moze ispostaviti da si u odnosu na onoga kojeg stvljas rang ispod sebe i onog kojeg podcjenjivas... niko i nista u doslovnom smislu rijeci.
Ti si meni napisao sto mislis o meni, postujem svaka cast, ali vjeruj mi ako me nastavis provocirati, nece biti dobro da ja tebi napisem sto mislim o tebi.
Zato uspostavi normalnu komunikaciju i postedi me sitnih provokacija i trikova koje sam ja prosao kad si ti bio vjerovatno u skolskoj klupi.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/02/2013 : 00:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Tonka ne bi se tija misati u raspravu ali napisa si ovo:

Sto je on kao neki profesor?

Sad ja kao netko sa strane mogu pomisliti dvi stvari..ili si na ovaj nacin htio omalovaziti dosadu u smislu jeli moguce da je on profesor ili si jednostavno krivo koncipira pitanje, tj. gramaticki totalno krivo..ja s obzirom da sam upoznat s tvojim pisanjem na ovom forumu mislim da se radi o potonjem slucaju te da nisi bio zlonamjeran..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/02/2013 : 01:58:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, malo sam ga uboa, ali nista zlonamjerno.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 01/02/2013 : 02:04:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
A i mislim da su i ostali skuzili da kad bi imao sto reci, kazem bez ustrucavanja. Nema kod mene podbadanja po tom pitanju.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/02/2013 : 07:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
i pobogu, kaj nije ovo moglo ić preko privatne prepiske?

i ne tonka, nismo svi krvavi ispod kože, kao što sam napisal obraz, moral, etika... neki se i dalje tog drže i vjeruju u to.
ak ti isto smatraš da su to ok vrline, onda je totalna pizdarija da zoveš razbojnika zmajem/kraljem... danas buš ga opet popljuval, sutra glorificiral...

banda je uvijek banda...
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/02/2013 : 08:10:20  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
morales u malagi, calello u sieni. dinamov škart igra u ligi petice, neko bi pomislil da je megamomčad već posložena sa čopom, pivarićem, kelavom, krstanovićem... navodno platini oće vratit stari sistem natjecanja jer su u strahu da dinamo iduće godine u ligi prvaka ode do kraja...

samo fali još potpis ive ergovića, damira milinovića, bakira beširevića i renata jurčeca...
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/02/2013 : 16:30:49  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
vjerski fundamentalizam nikad jači kod nas.

prvo crkva i zdravstveni odgoj.

zatim kovačić http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/i-kova-je-imao-svoga-kostolomca-a-svu-snagu-crpi-molitve-clanak-504598

pa u iščekivanju gospe http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/molitva-dinamovaca-molimo-se-da-udemo-lp-clanak-505056

izbornik već od ranije vodi liturgiju na fejzbuku http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/193633/Default.aspx

a kulminacija je danas: "Na Badnjak mi se ukazao Bog! Od onda smo stalno u komunikaciji."

mogli bi zamoliti keruma da nam da broj kipara, pa uz atletsku stazu maksimira napravimo postaje križnog puta sa apostolima od dvadeset metara(taman im glava u ravnini prvog reda istoka) i iza gola na jugu isusa od 50 metara(da bude veći od onog splitskog isusa i da torcida nemre niš vidjeti kad dojde na jug).

a kao dodatak gnk, dodao bih i "k"

katolički građanski nogometni klub dinamo zagreb. naravno, kardinal bozanić počasni predsjednik.

a umjesto dinamovih pjesmi na početku recimo jedna milozvučna popevka:

a svima vama koji su protiv apostola zdravka: crknite u paklu djeco jugooficira, dinamo nije ime komunista, ime dinamos je htio abraham dat svom prvorođencu, al su srbi i neprijatelji hrvatske falsificirali to(kao što su vodeći falsifikatori svega)
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 01/02/2013 : 17:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/02/2013 : 23:28:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by globinjo

da je split dao hajduku 10 posto od dinamove sume koju mu je dao grad zagreb sve ove godine,mi bi bili prvaci svemira...split desetljecima nije hajduku dao kune...mamiću dođi doli,sve razbucaj,i idemo na himalaju...jebo me pas ako ga ne bi sutra doveja...jedan čovik-jedna odluka...nema 179 menadžera i pizduna koji razvlače hajduka....samo jedan čovik...maminjo...njegova prva i zadnja...da to ima hajduk,pito bi te ja di bi mi bili...jebote,ovaj proda kovačića za 11 miljuna...a badelja za 4,5...tko je tu lud...sneijder za 6 miljuna u tursku...

Sad te najozbiljnije pitan.
Jesi ti normalan????

Normalan je on samo ne kuzi qurca..

AJ ME TI POUČI
koji glamci...za tebe se ne čudim,za jeru se čudim...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 01/02/2013 : 23:44:00  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

AJ ME TI POUČI

Pa o Hajduku nemas pojma tj. stanju u njemu i hrv. nogometu..samo bacas nekakve floskule na razini diteta iz 5 razreda osnovne..jbt daj unesi malo realnosti u te svoje postove..ne bi ti skodilo..

Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 02/02/2013 : 08:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

AJ ME TI POUČI
koji glamci...za tebe se ne čudim,za jeru se čudim...

globinjo, ajd nam linkaj neki nakaradni tekst gdje je hajduk veći proizvođač igrača od dinama i reci nam jel bi dal džigericu da zdravko ode u split i preuzme hajduk i usput ga opljačka... na kraju krajeva, nije ti dosta kaj ti je klub spal na razinu mini-dinama(lokosi), slaven belupa i susjednog rnk-a...

evo,već je spreman čovjek...

aferim...

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/02/2013 : 21:17:47  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

vjerski fundamentalizam nikad jači kod nas.

prvo crkva i zdravstveni odgoj.

zatim kovačić http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/i-kova-je-imao-svoga-kostolomca-a-svu-snagu-crpi-molitve-clanak-504598

pa u iščekivanju gospe http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/molitva-dinamovaca-molimo-se-da-udemo-lp-clanak-505056

izbornik već od ranije vodi liturgiju na fejzbuku http://www.slobodnadalmacija.hr/Nogomet/tabid/84/articleType/ArticleView/articleId/193633/Default.aspx

a kulminacija je danas: "Na Badnjak mi se ukazao Bog! Od onda smo stalno u komunikaciji."

mogli bi zamoliti keruma da nam da broj kipara, pa uz atletsku stazu maksimira napravimo postaje križnog puta sa apostolima od dvadeset metara(taman im glava u ravnini prvog reda istoka) i iza gola na jugu isusa od 50 metara(da bude veći od onog splitskog isusa i da torcida nemre niš vidjeti kad dojde na jug).

a kao dodatak gnk, dodao bih i "k"

katolički građanski nogometni klub dinamo zagreb. naravno, kardinal bozanić počasni predsjednik.

a umjesto dinamovih pjesmi na početku recimo jedna milozvučna popevka:

a svima vama koji su protiv apostola zdravka: crknite u paklu djeco jugooficira, dinamo nije ime komunista, ime dinamos je htio abraham dat svom prvorođencu, al su srbi i neprijatelji hrvatske falsificirali to(kao što su vodeći falsifikatori svega)

djule, legenda.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/02/2013 : 21:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

AJ ME TI POUČI

Pa o Hajduku nemas pojma tj. stanju u njemu i hrv. nogometu..samo bacas nekakve floskule na razini diteta iz 5 razreda osnovne..jbt daj unesi malo realnosti u te svoje postove..ne bi ti skodilo..

znaš šta mi ide na kurac...internet generacija koja misli da na netu sve piše...ti ćeš mene učit o hajduku i u stanju o hajduku...kad bih ti poslao 4 vijesti o trenutačnom stanju u hajduku,isti tren bi prestao navijati za njega...najdraži su mi ovi šta su bili na poljudu 3 puta,o splitu da ne govorim...odi pratit delije,ostavi se hajduka...jer zbog takvih "navijača" kao ti hajduk ispašta godinama...
di je tvoja realnost...sinko moj,moraš još puno pure pojist da bi mogao sa mnom raspravljat o hajduku i stanju u hr nogometu...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 21:31:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

znaš šta mi ide na kurac...internet generacija koja misli da na netu sve piše...ti ćeš mene učit o hajduku i u stanju o hajduku...kad bih ti poslao 4 vijesti o trenutačnom stanju u hajduku,isti tren bi prestao navijati za njega...najdraži su mi ovi šta su bili na poljudu 3 puta,o splitu da ne govorim...odi pratit delije,ostavi se hajduka...jer zbog takvih "navijača" kao ti hajduk ispašta godinama...
di je tvoja realnost...sinko moj,moraš još puno pure pojist da bi mogao sa mnom raspravljat o hajduku i stanju u hr nogometu...

Ajde ajde sta si se zajapurija..i necemo mirit ciji je veci niti sam ti ja ode neki mulac..a moji navijaju za Hajduka kada vi vlaji sa brda niste ni znali sta je to balun..samo opusteno..

P.S. I ode nisam mislia na kvart Brda..

Edited by - brni on 02/02/2013 21:48:00
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 21:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Jos jedanput da svi vidimo ovo prosipanje pameti..post jednog ozbljinog covika koji pozna situaciju..

quote:

da je split dao hajduku 10 posto od dinamove sume koju mu je dao grad zagreb sve ove godine, mi bi bili prvaci svemira...split desetljecima nije hajduku dao kune...mamiću dođi doli,sve razbucaj,i idemo na himalaju...jebo me pas ako ga ne bi sutra doveja...jedan čovik-jedna odluka...nema 179 menadžera i pizduna koji razvlače hajduka....samo jedan čovik...maminjo...njegova prva i zadnja...da to ima hajduk,pito bi te ja di bi mi bili...jebote,ovaj proda kovačića za 11 miljuna...a badelja za 4,5...tko je tu lud...sneijder za 6 miljuna u tursku...

Edited by - brni on 02/02/2013 21:49:06
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13027 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 02/02/2013 : 22:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Polako ljudi, vi koji ne volite Mamića, otiće on. Za 10-20 godina, sad će to...

Have mercy
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 23:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Samo bi tija dodati da nisam vriđa ljude u dalmatinskom zaleđu (kako mi kazemo vlaje) vec je to bija samo odgovor na ovo globinjovo generaliziranje da smo mi sa "strane" nekakva govna koja unistavaju Hajduk (ovdje je vjerovatno mislia na Torcidu koja je udaljena implicirajuci da niti ne znamo di je Poljud)..to samo da vidi kad te netko stavi u ladicu..protiv vlaja neman nista, dapace iman par prika iz Šibenske Zagore i sve fenomenalni momci..

Edited by - brni on 02/02/2013 23:11:16
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 02/02/2013 : 23:44:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

AJ ME TI POUČI

Apsolutno si u pravu. Koliko je samo Hajduk zbog takvih platio kazni UEFI zbog razno raznih sranja koje su se dogadale na tribinama. Za mene to nisu navijaci, vec neki fanatici koji vole ne Hajduka nego samo sebe i svrsavaju na to da su clanovi Torcide. Neka lijepo osnuju Torcidu izvan Hajduka i dobro, a ne ovako upropastavaju klub...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/02/2013 : 23:52:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Apsolutno si u pravu. Koliko je samo Hajduk zbog takvih platio kazni UEFI zbog razno raznih sranja koje su se dogadale na tribinama. Za mene to nisu navijaci, vec neki fanatici koji vole ne Hajduka nego samo sebe i svrsavaju na to da su clanovi Torcide. Neka lijepo osnuju Torcidu izvan Hajduka i dobro, a ne ovako upropastavaju klub...

Pojam navijac ti je jako siroki i rastezljiv tako da je bespredmetno o tome razgovarati..i ja i globinjo smo navijaci..nesto sta ti neces nikad razumit..tako da se ne misaj tamo di ti nije misto..ovo cemo ja i on rijesit..ok?

Edited by - brni on 02/02/2013 23:52:26
Go to Top of Page
Page: of 591 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000