forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 591

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 00:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by Tonka24

Apsolutno si u pravu. Koliko je samo Hajduk zbog takvih platio kazni UEFI zbog razno raznih sranja koje su se dogadale na tribinama. Za mene to nisu navijaci, vec neki fanatici koji vole ne Hajduka nego samo sebe i svrsavaju na to da su clanovi Torcide. Neka lijepo osnuju Torcidu izvan Hajduka i dobro, a ne ovako upropastavaju klub...

Pojam navijac ti je jako siroki i rastezljiv tako da je bespredmetno o tome razgovarati..i ja i globinjo smo navijaci..nesto sta ti neces nikad razumit..tako da se ne misaj tamo di ti nije misto..ovo cemo ja i on rijesit..ok?

Ti si navijac na nacin da klub nabijas milijunske kazne svojim bacanjem baklji... ako je to za tebe pojam navijac onda super.
Momak ti si na topicu kluba kojeg ne mozes da smislis, a ne ja, tebi nije mjesto ovdje a ne meni. likujes Djuli samo zato jer uzivas gledati neke stvari koje ti odgovaraju i zato dolazis ovdje.
Boli mene qurac sto vi imate rijesavati, ja sam komentirao ono sto ti je covjek dobro rekao po tko zna koji puta, i iman prvo komentirati.
Shvacas?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 00:07:14  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tutta

Absolutno sve tocno. Grad Split je vrlo lose se ponio prema Hajduku. Evo moje objasnjenje- Da je grad Split znao uloziti novca u Hajduk,sa tim bi ga automatski napravio aktraktivnijim i za domace igrace i igrace van hrvatske. Ako u gradu imas jak klub,koji te reprezentira u evropi,eto i sponzora i ulagaca. Kud ces bolju reklamu. A vako ponasanje prema klubu i navijacima je ispod svakakvog nivoa. Prema Hajduku su se zadnjih 20 godina,ponasali kao prema kravi muzari.Izvlacilo je se sve sto je se moglo,a dalo NISTA.

A sta ocekivati od tebe osim uvlacenja u globinjov supak i totalnog nepoznavanja materije o kojoj se raspravlja..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 03/02/2013 00:17:03
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 00:08:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

da je split dao hajduku 10 posto od dinamove sume koju mu je dao grad zagreb sve ove godine,mi bi bili prvaci svemira...split desetljecima nije hajduku dao kune...mamiću dođi doli,sve razbucaj,i idemo na himalaju...jebo me pas ako ga ne bi sutra doveja...jedan čovik-jedna odluka...nema 179 menadžera i pizduna koji razvlače hajduka....samo jedan čovik...maminjo...njegova prva i zadnja...da to ima hajduk,pito bi te ja di bi mi bili...jebote,ovaj proda kovačića za 11 miljuna...a badelja za 4,5...tko je tu lud...sneijder za 6 miljuna u tursku...

Absolutno sve tocno. Grad Split je vrlo lose se ponio prema Hajduku. Evo moje objasnjenje- Da je grad Split znao uloziti novca u Hajduk,sa tim bi ga automatski napravio aktraktivnijim i za domace igrace i igrace van hrvatske. Ako u gradu imas jak klub,koji te reprezentira u evropi,eto i sponzora i ulagaca. Kud ces bolju reklamu. A vako ponasanje prema klubu i navijacima je ispod svakakvog nivoa. Prema Hajduku su se zadnjih 20 godina,ponasali kao prema kravi muzari.Izvlacilo je se sve sto je se moglo,a dalo NISTA.

Pa normalno da je tocno, covjek zna o cemu govori.
To je za mene pojam odanog navijaca. Istina smeta me kad govori onako o Dinamu, ali to je drugi par hlaca... bar vidi stvarne probleme a ne krivi Mamica za Hajdukove muke...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 00:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti si navijac na nacin da klub nabijas milijunske kazne svojim bacanjem baklji... ako je to za tebe pojam navijac onda super.

Ma kakvo bacanje baklji..Hajduk zbog mene nije platia nijednu kaznu budi siguran..pusti globinjovu demagogiju..to su bila neka druga vrimena kad sam ja zna uzgati..ozbiljan sam covik sad koji ti je vrag..

A o materiji o kojoj raspravljamo znas koliko i globinjo..znaci apsolutno nista..a o tutti neman sta pricati..taj navija za dinamo jer je "nahrvatskiji" i "najkatolickiji" klub..

Edited by - brni on 03/02/2013 00:13:04
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 03/02/2013 : 08:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

grad split je pred blokadom. grad split ima više nezaposlenih neg zagreb a kolko manje stanovnika? jugoplastika, škver, dalmatinka nova... niš od njih spašeno, politička oligarhija ni kurcem nije mrdnula oko tog, a onda je bitno spašavat vreću bez dna(hajduk,svejedno, možemo staviti u isti kontekst i dinamo i varteks i osijek...)?
otkud lova? pa lova je bila u devedesetima, igrala se liga prvaka, da bi par sezona kasnije - ćorak. protiv fiorentine sa jučerašnjim juniorima deranjom, lekom, miladinom i škvadrom.

love je bilo i 2001. kad su vatreni uložili svoj novac u klub, kaj se onda desilo? ćorak.

love je bilo i nakon privatizacije? kaj se onda desilo? ćorak.

davat lovu u vreću bez dna koju vode menadžeri, politička desnica(namjerno apostrofiram desnica jer lijevicu boli đoka za sport), razni probisvijeti koji se žele pokazati u javnosti preko sportskih klubova... o čem pričamo?

a ak je već grad split, da je normalan grad, kao nekad u pričama, da funkcionira kak spada, jedini klub u gradu kojeg bi trebalo spasit je kk jugoplastika.

uz šabačku metaloplastiku najveći jugoslovenski sportski kolektiv koji je harao europom, njega je trebalo spasit i to davno prije, a ne sad, privatizacijom, dok lovi zrak prije neg kaj se utopi.

ovo danas, kaj se dešava u hajduku, lijepa je priča, navijači imaju utjecaj, klub je napokon postao njihov, osobno, jedino mi se ne sviđa to kaj su se privatizirali ostavljajući mogućnost nekom razbojniku tipa kerum, mamić ili neki treći da jednostavno pokupuje sve dionice i radi s klub kaj oće. socios model kakav je u španjolskoj, njemačkoj... to je idealan model.

Edited by - djule on 03/02/2013 08:18:38
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 03/02/2013 : 08:45:56  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Polako ljudi, vi koji ne volite Mamića, otiće on. Za 10-20 godina, sad će to...

a vi koji ga volite, napišite koji put konstruktivnu rečenicu o tom, a ne floskule i litanije o čovjeku na čiji spomen i pojavu 90% ljudi se diže želudac.
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 03/02/2013 : 08:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:
[
Momak ti si na topicu kluba kojeg ne mozes da smislis, a ne ja, tebi nije mjesto ovdje a ne meni. likujes Djuli samo zato jer uzivas gledati neke stvari koje ti odgovaraju i zato dolazis ovdje.
Boli mene qurac sto vi imate rijesavati, ja sam komentirao ono sto ti je covjek dobro rekao po tko zna koji puta, i iman prvo komentirati.
Shvacas?

jel imam pravo ja ovo komentirat?

i dinamo i hajduk su otišli u neku stvar ne radi boysa,torce,nereda i baklji već radi razbojnika koji su sustavno pljačkali ili još pljačkaju te klubove dok simpatizeri, navijači mirno šute i ne samo da mirno šute već glorificiraju te bitange, daju im kredit i još ih brane.

tolko o odanosti, nekima je rezultat i lova ispred svega.

ak smijem komentirat , svidjelo mi se ono da navijaš za anži(i to od '99. kad su ušli u prvu ligu,al bogtepitaj kak si čuo tad za njih, pretpostavljam da nisi imal net, a tad je drmao ligom jedino spartak, a protok informacija do nas jedino je bil preko novina i telke,a da ne govorimo, da je to ekipa iz sredine gdje su rusi manjina,a u to doba je još uvijek bila medijska tišina.. i eto potrefilo se da baš svi ti klubovi za koje navijaš su puni ko brod ), eto, navijaš i za man.utd, dinamo, psg, rijeku(jer si blizu živio, nema veze sa volpijem,al si otvorio rijekinu temu nakon kaj je talijan ušao u klub...), a kak to da ne navijaš za svoj klub i svog grada, jel to zato kaj je zadnji ili nemaju love ili nemaju trofeje...?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 10:07:46  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djule

ak smijem komentirat , svidjelo mi se ono da navijaš za anži(i to od '99. kad su ušli u prvu ligu,al bogtepitaj kak si čuo tad za njih, pretpostavljam da nisi imal net, a tad je drmao ligom jedino spartak, a protok informacija do nas jedino je bil preko novina i telke,a da ne govorimo, da je to ekipa iz sredine gdje su rusi manjina,a u to doba je još uvijek bila medijska tišina.. i eto potrefilo se da baš svi ti klubovi za koje navijaš su puni ko brod ), eto, navijaš i za man.utd, dinamo, psg, rijeku(jer si blizu živio, nema veze sa volpijem,al si otvorio rijekinu temu nakon kaj je talijan ušao u klub...), a kak to da ne navijaš za svoj klub i svog grada, jel to zato kaj je zadnji ili nemaju love ili nemaju trofeje...?

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17117 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 03/02/2013 : 10:13:45  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Pa Tonka, za koliko ti klubova navijaš? :)
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 10:20:15  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

grad split je pred blokadom. grad split ima više nezaposlenih neg zagreb a kolko manje stanovnika? jugoplastika, škver, dalmatinka nova... niš od njih spašeno, politička oligarhija ni kurcem nije mrdnula oko tog, a onda je bitno spašavat vreću bez dna(hajduk,svejedno, možemo staviti u isti kontekst i dinamo i varteks i osijek...)?
otkud lova? pa lova je bila u devedesetima, igrala se liga prvaka, da bi par sezona kasnije - ćorak. protiv fiorentine sa jučerašnjim juniorima deranjom, lekom, miladinom i škvadrom.

love je bilo i 2001. kad su vatreni uložili svoj novac u klub, kaj se onda desilo? ćorak.

love je bilo i nakon privatizacije? kaj se onda desilo? ćorak.

davat lovu u vreću bez dna koju vode menadžeri, politička desnica(namjerno apostrofiram desnica jer lijevicu boli đoka za sport), razni probisvijeti koji se žele pokazati u javnosti preko sportskih klubova... o čem pričamo?

Eto to je to, love je bilo ko u prici..i onda onaj globinjo napise post di govori da smo mi dobili 10 posto od sume koju dobiva dinamo mi bi bili prvaci svemira..naravno za sve hajdukove probleme smo krivi mi sa "strane"/"navijaci" koji svojim bakljama nabijamo miljunske kazne i godinama unistavamo klub..ali dobro, ja od ljudi poput tutte i Tonke ne ocekujem da kuze ista osim onoga sta im stoji direkt isprid nosa ali ne mogu vjerovat da takve gluposti pise ozbiljan covik poput globinja..

Edited by - brni on 03/02/2013 10:46:04
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 11:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Samo za one koji su puni ko brod..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 11:47:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
[
Shvacas?

i dinamo i hajduk su otišli u neku stvar ne radi boysa,torce,nereda i baklji već radi razbojnika koji su sustavno pljačkali ili još pljačkaju te klubove dok simpatizeri, navijači mirno šute i ne samo da mirno šute već glorificiraju te bitange, daju im kredit i još ih brane.

Iz istog razloga zbog kojeg ti ne voliš Mamica.Politika kluba tj Rena Sinovcica.Pogotovo jer se trse iz petnih zila kad igraju protiv Dinama a kad igraju s Hajdukom onda puštaju.To nije Zadar vec Hajduk B, samo sto se zove Zadar.Za Lokomotivu se bar zna čija je, Hajduk to radi drugačije.Lokomotiva ima rezultate za razliku od Zadra kojemu je svrha ostati u ligi kako bi Dinamu oduzeo koji bod i pustio Hajduku svih 6.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 11:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iz istog razloga zbog kojeg ti ne voliš Mamica.Politika kluba tj Rena Sinovcica.

Haha..za Zadar ne navijas iz razloga zbog kojih navijas za dinamo..

Edited by - brni on 03/02/2013 11:50:33
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 11:53:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
I nemoj da iskopam statistiku Hajduk-Zadar zadnjih godina..to je Zadar pusta Hajduku za vrime Štimca..znaci prije 8-9 godina..srica pa smo se risili tog majmuna..

Edited by - brni on 03/02/2013 11:53:56
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 11:54:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
[
Shvacas?

Sto se tiče Anzija, jednom sam gledao snimku tj isječak, utakmice s Torpedom Moskvom, iskreno svidjeli su mi se dresovi...malo sam istraživao u tadašnje vrijeme oskudnim informacijama i eto... Da je istina to sto pokušavam reci onda bi navija za Zenit,City,Real,Barcelonu....
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 11:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sto se tiče Anzija, jednom sam gledao snimku tj isječak, utakmice s Torpedom Moskvom, iskreno svidjeli su mi se dresovi...malo sam istraživao u tadašnje vrijeme oskudnim informacijama i eto... Da je istina to sto pokušavam reci onda bi navija za Zenit,City,Real,Barcelonu....

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 11:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da je istina to sto pokušavam reci onda bi navija za Zenit,City,Real,Barcelonu....

Znaci cilo vrime nam besramno lazes..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 11:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

I nemoj da iskopam statistiku Hajduk-Zadar zadnjih godina..to je Zadar pusta Hajduku za vrime Štimca..znaci prije 8-9 godina..srica pa smo se risili tog majmuna..

Da tako ste se rijesili Bilica?
Pa vama koji navijate za Jajduka svi koji nogom kroce u Zagreb su izdajice i lopovi.
Da nije bilo Stimca i Bilica, sad bi se borili za peto mjesto...
I onda Dinamo pljuje po svojim legendama...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 11:59:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by velka031

Samo za one koji su puni ko brod..

Kako si proziran
Ti si vjerni navijac Hajduka... a Barcelonu samo simpatiziras, hahah ma daj pa navijas za klub koji je jaci 10 puta i od Anzija i od Psg-a i da koji je usput jaci i od Uniteda.
Zasto ne navijas za Vodice? Zato sto je u cetvrtoj ligi?
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:00:19  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da tako ste se rijesili Bilica?
Pa vama koji navijate za Jajduka svi koji nogom kroce u Zagreb su izdajice i lopovi.
Da nije bilo Stimca i Bilica, sad bi se borili za peto mjesto...
I onda Dinamo pljuje po svojim legendama...

Di si ovo procita..bice od onih invalida sta komentiraju na index.hr..to su ti bice idoli..aj ne komentiraj nesto o cemu nemas apsolutno nikakvog pojma..

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 03/02/2013 : 12:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Brni, ah zaboravio sam ti si navijac Barcelone zbog Romarija
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako si proziran
Ti si vjerni navijac Hajduka... a Barcelonu samo simpatiziras, hahah ma daj pa navijas za klub koji je jaci 10 puta i od Anzija i od Psg-a i da koji je usput jaci i od Uniteda.
Zasto ne navijas za Vodice? Zato sto je u cetvrtoj ligi?

Jedno je simpatizirat a jedno navijat..Vodice mogu biti prvak europe u buducnosti i ne bi navija za njih..moj klub moja ljubav - Hajduk..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:04:02  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Brni, ah zaboravio sam ti si navijac Barcelone zbog Romarija

Kao sto rekoh simpatiziram ih od tih godina..Romario, Stoickov, Ronaldo pa Rivaldo, Figo itd..Liverpool mi je drag zbog nevjerovatne tradicije i navijaca..za razliku od tebe kojem je jedini faktor lova..

Edited by - brni on 03/02/2013 12:04:30
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 03/02/2013 : 12:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iz istog razloga zbog kojeg ti ne voliš Mamica.Politika kluba tj Rena Sinovcica.Pogotovo jer se trse iz petnih zila kad igraju protiv Dinama a kad igraju s Hajdukom onda puštaju.To nije Zadar vec Hajduk B, samo sto se zove Zadar.Za Lokomotivu se bar zna čija je, Hajduk to radi drugačije.Lokomotiva ima rezultate za razliku od Zadra kojemu je svrha ostati u ligi kako bi Dinamu oduzeo koji bod i pustio Hajduku svih 6.

pa ne pitam te jel navijaš za sinovčića ili mamića!

već te pitam zakaj ne navijaš za zadar? ili zadarkomerc dok su bili šesti, a u napadu bjelonović, svejedno, nije čak ni bitno?

nije bilo rene tad...

a ono, moj grad, moj klub... ak si počeo navijat za manchester united sa 6(ja evo moram bit iskren kasnije sam otkrio neke strane nogometne klubove, pojavom petice na ekranima(prvi prijenos premier lige mi je bil aston villa-west ham na televiziji unsko-sanskog kantona ) ti si izgleda bil napredniji ) onda si vjerovatno ranije otkrio i nk zadar...

Edited by - djule on 03/02/2013 12:07:10
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 03/02/2013 : 12:06:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
@Tonka

Klubovi za koje ti navijas veze samo jedna stvar..imaju love..

Edited by - brni on 03/02/2013 12:07:23
Go to Top of Page
Page: of 591 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.78 seconds. Snitz Forums 2000