Author |
Topic |
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 03/02/2013 : 13:51:03
|
quote: Originally posted by Jasko
quote: Originally posted by wolf
Ovdje ne vidim da je itko prema 'curi' napadno nastupio. A ne vidim ni da je iznošenje činjenica nekakvo odvjetničko zastupanje.
Nekad sam i ja bio nov na aukcijama, pa nisam već u startu istjerivao neke pravde, već pratio što i kako ide.
Niti dob a niti spol nisu prepreka uljudnoj komunikaciji, kao niti iznalaženju svih oblika rješavanja problema, a ne ishitreno lijepiti negativne.
Ma postedi me bre demagogije, idi u dnevnik pa tamo Kerumisi
Prvi si počeo, zar ne? |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/02/2013 : 14:58:26
|
quote: Originally posted by Gea
quote: Originally posted by DARKO18
Provjerio .
Mail poslan 29.01.2013 u 00.06 sati sa podacima za uplatu .
Dobro! I ja onda skidam negativne komentare!
Znači pravila nisu za sve ista? Ili ja ne kužim dobro?
Interesantno je to da je prodavač mogao prvo ostaviti meni negativne komenatre a tek onda posalti mail...
Sve je dobro što se dobro svrši.
Pravila naravno nisu za sve ista. Nije ovo više socijalizam. To ja valjda jasno... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/02/2013 : 15:11:38
|
quote: Originally posted by Gea
Razmišljam kao kupac/mušterija.
I postavit ću još jedanput pitanje: Kako je prodavč reagirao tek onda kada sam mu priljepila negativni komentar? Mislim da je 8 dana nejavljanja previše a vi recite šta god hoćete. Nedavno sam naručila namještaj iz drugog dijela Hrvatske, naručila sam ga u petak, a u ponedjeljak mi je već stigao. Kod gospodina Babilona naručim strip u ponedjeljak a u utorak mi već stigne.
Tako se radi pošteno. Ovaj način "Strpi se malo!" mi ne odgovara kao kupcu i ne vidim kako da to ne razumijete. Ako netko ne može u 8 dana odgovoriti na moj mail onda se vidi da čovjek nije profesionalac - a kao trudi se to biti, odnosno ne vidim onda potrebe da gospodin prodaje 500 stripova od jednom, zašto ne prodaje 100 - onda bi valjda stigao odgovoriti na sve mailove na vrijeme...
Stvar organizacije i profesionalnosti! Kupovala sam ovdje i od ljudi koji imaju i više aukcija od Darka pa sam odgovor dobila isti dan a stripove isti tjedan - znači može se kad se hoće i zna!
Razumijem te u potpunosti. Uglavnom je sve što si rekla na mjestu. Darko je možda sebi postavio malo previše obaveza u smislu redovnog posla + aukcije. Pa ne stigne sve kako bi trebalo (brzo). No, život zna biti nepredvidljiv pa nam više strpljenja i tolerancije ne bi škodio. Ovaj sajt je zamišljen da funkcionira na nekom prijateljskom nivou mada je za neke postao i izvor prihoda. Neki prodavači reagiraju brže, neki sporije. Kod nekih ne dobiješ stripove ni za 2 mjeseca. Nađaš one koji ti odgovaraju i držiš se toga. Prodavača koji nisu po tvojem ukusu zaobiđeš. Darko po definiciji nije profesionalac jer mu to nije profesija. Trudi se vjerovano koliko može i to je to. Nekad ide bolje, nekad sporije, takav je život. Ovo sam napisao da ne misliš da te nitko ne razumije. No, s druge strane, Darko je već trgovao s puno ljudi ovdje pa treba i njega razumjeti. Neki "veliki" prodavači sa ovog sajta pokazali su se toliko loše da mi ne pada na pamet više imati posla s njima. A neki "mali" su se pokazali bolji od profesionalaca. U zadnje vrijeme najviše naručujem od striparnice Stripovi na kvadrat. Imaju akcije, lijepo pakiraju, uvijek mi odgovore na upite i besplatna je poštarina iznad 350 kn. Pa se držim njih... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 03/02/2013 15:14:18 |
|
|
goran split
Junior Member
Croatia
388 Posts
Member since 21/09/2010 |
Posted - 03/02/2013 : 15:26:43
|
ja san 6.1. osvojia 3 Dylan Dog hc speciala u clana 'Renky' , vidin da ima hrpu pozitivnih,pa mi je glupo ostavljat negativni kom. dobia san mail 8.1. sa podacima za uplatu.uplatia sam 10.1. od tad sam sla 2-3 maila bez ogovora.nije neka velika cifra u pitanju,al malo pristojnosti.vidin da se covik logira na stranicu,ponovo postavlja aukcije,a nije u stanju odgovorit na mail. mozda cjepidlacin, al sve aukcije u kojima san sudjelova realizirale su se u cca tjedan dana,max 2 tjedna.nije problem ni pricekat misec,dva dana,samo da se lipo javi
|
stršljen spašen |
|
|
wolf
Advanced Member
4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 03/02/2013 : 15:38:46
|
quote: Originally posted by goran split
ja san 6.1. osvojia 3 Dylan Dog hc speciala u clana 'Renky' , vidin da ima hrpu pozitivnih,pa mi je glupo ostavljat negativni kom. dobia san mail 8.1. sa podacima za uplatu.uplatia sam 10.1. od tad sam sla 2-3 maila bez ogovora.nije neka velika cifra u pitanju,al malo pristojnosti.vidin da se covik logira na stranicu,ponovo postavlja aukcije,a nije u stanju odgovorit na mail. mozda cjepidlacin, al sve aukcije u kojima san sudjelova realizirale su se u cca tjedan dana,max 2 tjedna.nije problem ni pricekat misec,dva dana,samo da se lipo javi
Ovo je već drugačija situacija. Kupac je svoj dio ispunio a prodavatelj se ne javlja. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38008 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 03/02/2013 : 17:45:24
|
Svakako je pristojno barem odgovoriti na e-mail (za obe situacije govorim) pa i da prodavac napise samo da je u guzvi i da ce poslati sve u roku ___ dana/tjedana... Samo to.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 03/02/2013 : 20:11:05
|
od darko18 osvojio sam 5 aukcija 21.1. I te aukcije su između mojih prvih 8. Znači novajlija. Sledeči dan šaljem poruku o osvojenim aukcijama. Posle dva dana reminder. Posle 4 dana javlja se Darko sa podacima i "Prvo hvala na kupnji i strpljenju.". Posle 2 dana uplata izvršena. Dakle malo strpljenja i sve OK. |
|
|
Lastan
Senior Member
1096 Posts
Member since 22/07/2011 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |