Dragi čitaoci, ovim putem Vas pozivamo da glasanjem putem ove online ankete izaberete Komikov strip godine za 2012. Glasanje će biti organizovano do 1. aprila 2013. Učestvovanjem u ovoj anketi pomoći ćete nam u kreiranju buduće izdavačke politike i podržati svoje favorite. Glasa se putem ovog linka: http://www.easypolls.net/poll.html?p=510e3941e4b0f55410b10a48
Hvala unapred na Vašoj pomoći!
U prošlogodišnjem izboru učestvovalo je 203 čitalaca, a konačni rezultat je bio sledeći:
Ja posramljeno moram reći da još nijedan od ovih stripova nisam kupio, ali su mi sigurno u planu za ovu godinu (osim Fotofobije). Iz prelistavanja najupečatljiviji mi je bio album Velika knjiga RK i njemu sam dao glas, ali za dlaku ispred Tiho,tiše, a tu je blizu bogami i Dred.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Sudija je prvi, što je očekivajuće, Kramb drugi, također očekivajuće, meni je samo čudno što Šelton nema glasova, ja sam se lomio između njega i Jasona
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Shelton bi dobio moj glas da nisam kao tinejdzer stalno nosio ono matoro Rigonatovo izdanje u rancu. Ovo sad jeste upgrade, ali je poznata stvar u pitanju, a mozda je i stara oprema bila prikladnija stripu (a i nemam vise 15 godina, jebiga).
Shelton bi dobio moj glas da nisam kao tinejdzer stalno nosio ono matoro Rigonatovo izdanje u rancu. Ovo sad jeste upgrade, ali je poznata stvar u pitanju, a mozda je i stara oprema bila prikladnjija stripu (a i nemam vise 15 godina, jebiga).
U principu sve stoji, i ja sam mišljenja da premijerne stvari treba da dobiju veću pažnju, samo moram da dodam da je u starom izdanju objavljeno nekih 18ak strana od 128 koliko ima naša knjiga. Dakle, skoro 90% materijala je premijerno.
Ja posramljeno moram reći da još nijedan od ovih stripova nisam kupio, ali su mi sigurno u planu za ovu godinu (osim Fotofobije). Iz prelistavanja najupečatljiviji mi je bio album Velika knjiga RK i njemu sam dao glas, ali za dlaku ispred Tiho,tiše, a tu je blizu bogami i Dred.
Prvih šest sa liste svi odlični stripovi (sa poslednja dva nisam imao kontakt), ali moj glas ide za Tiho tiše. Te u tom smislu i antu preporuka da ga što pre nabavi, verujem da se neće pokajati.
U principu sve stoji, i ja sam mišljenja da premijerne stvari treba da dobiju veću pažnju, samo moram da dodam da je u starom izdanju objavljeno nekih 18ak strana od 128 koliko ima naša knjiga. Dakle, skoro 90% materijala je premijerno.
Malo vise, ali u pravu si - veci deo knjige cine premijerne stranice. Verovatno je problem ipak u onom u zagradi.
Ja sam knjigu kupio(naravno) i sa oba izdanja u ruci zamolio Sheltona da mi ipak potpise staro i da se ne ljuti :)
U prvih 12 časova ankete glasalo je tačno 100 čitalaca, čime su premašena sva naša očekivanja. Zahvaljujemo se svima koji su odvojili vreme i glasali, puno nam to znači. Takođe, svaki od naslova dobio je glas, što je isto veoma važno. Idemo dalje da vidimo da li neko može da nadmaši Sudiju Dreda.