Daklem, vreme je za najavu jednog zajedničkog projekta.
Darkwood i Marketprint su, nakon preseka prodaje prvih brojeva i izuzetnog interesovanja koje su čitaoci pokazali za Perle, odlučili da udruženim snagama omoguće još bogatiji izbor kvalitetnih stripova u ovoj ediciji!
Ideja je da stripova bude više od 12 godišnje, ali, iznad svega - da postanu dostupni i na kioscima.
U okviru ove saradnje, možete računati na sledeće serijale u albumskoj formi:
Eric Liberge: Gospodin Mardi-Gra Pepelnik
Yann & Berthet: Pin ap
Dorison, Nury & Rossi: V.E.S.T.
Dufaux & Rosinski (prvi ciklus); Dufaux & Delaby (drugi ciklus): Tugovanka za izgubljenim pustarama (i prvi i drugi ciklus, naravno)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Ovog Pepelnika i Tugovanku sigurno uzimam a za Pin ap ću još videti. VEST imam ono što je išlo u Zabavniku a to je pet albuma. Možda uzmem poslednji šesti. Negde se mora i uštedeti. Nego, živo me interesuje šta Darkvudu donosi ova saradnja sa Marketprintom? Osim, možda, besplatne reklame u Stripoteci.
Možda Marketprint ima prava, a nedostaju im kapaciteti da ih realizuje (ljudi, novac)?
Ovaj joint venture je normalna stvar u mnogim poslovima, posebno u izdavaštvu.
Možda... mada nekako mi je malo verovatno da Marketprint ima prava za sve ovo. Ako se ne varam prava za objavljivanje u časopisu i za albumsko izdanje se razlikuju. Jedino da su im prava ostalo od ranije pošto se poslednjih godinu-dve nisu baš naizdavali.
sta god da je razlog, rezultat je odlican po sve nas... verujem da mozemo ocekivati fenomenalne stvari od ove "uzajamne saradnje"... sudeci po startu... jedva cekam dalje...
Ako ništa drugo barem drugi ciklus ima boljeg crtača.
Kakvo je to vrijeđanje Rosinskog?!?!
Čovjeka koji je Thorgalom, Šninkelom, Hansom (govorim o crtežu) i Westernom obilježio naša djetinjstva i mladosti, a ovim posljednjim i ozbiljne godine.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...