forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak I - III 2013.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 04/02/2013 : 18:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ma kakav dnevnikov komplet. Sa onakvim otiskom i sjeckanjem ne mozes u 21. vijek.
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 04/02/2013 : 18:55:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

nemanja93
Senior Member

Serbia
2439 Posts

Member since 06/03/2010

Posted - 04/02/2013 : 19:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send nemanja93 a Private Message  Reply with Quote
Zbogom skenovi, zbogom mucenje, zbogom iscekivanje na pristojno izdanje. Konacno normalno izdanje sa nadam se manje/vise pristojnom cenom. Kanacno ovaj fenomenalni serijal da citam kao covek od pocetka.

Nisi se okrenula, zato nisi videla
igrale su sene.
Go to Top of Page

stbojan
New Member

Serbia
280 Posts

Member since 29/10/2011

Posted - 04/02/2013 : 19:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Send stbojan a Private Message  Reply with Quote
uistinu lepa vest....
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7721 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 04/02/2013 : 19:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
dnevnik je preskakao neke epizode a da i ne spominjem one prve đilove naslovne...
ovako ćemo imati sve redovno i hronološki kao i kod talijana..
par puta mi je bio naletio komplet LMS-a na aukcijama ali sam ga svaki put preskakao i nadao se nečem ovakvom...
e sad koja će opcija biti,da li kao zagor i dilan,po 3-4 epizode i HC ili kao tex i mister no od po 7-8 epizoda i SC stim da je cijena tu negdje za obe vrste(ispravite me ako griješim jer nisam baš 100% upućen u sve to)
ja sam naravno za drugu varijantu i martija od 700 i više strana i da bude 2 knjige godinšnje..
to je nekih 15 epizoda što je u rangu zagora extra...a ako se ne varam da je prije 2 godine kad su počeli tex i mister no knjige bilo najave da bi i marti mogao ići po istom principu što je po meni bolje i ekonomičnije,a i marti je po prodaji i popularnosti puno bliži texu i mister nou nego zagoru i dilanu...

ne znam da li se zna da li će i dampir ići u SC i da bude jeftiniji od dilana i zagora mada treba uzeti u obzir i da će mu vjerovatno tiraž biti manji od zagora i dilana pa bez obzira na to što je u SC možda bude i na cijeni kao ova dva ali bi to bio promašaj...
možda će cijena biti za ove prve 4 epizode oko 1000 dinara(što dođe kao 4 posebna stripa a kasnije će smanjiti na 3 epizode a ostaviti istu cijenu kao da su 4 sa objašnjenjem da je slabija prodaja i sl...

Edited by - zlatan bihac on 04/02/2013 19:47:28
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 04/02/2013 : 20:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
bravo momo moj dragi
svaka čast za mm!!!!!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7125 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 04/02/2013 : 20:33:58  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast VC!

@zlatan bihac
Sigurno ce ici one debeljuce kao Mr. No i Tex.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 04/02/2013 : 20:45:05  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by kasper

eto, internetom se siri sreca radost i veselje, zivot je ovog ponedeljka dao svoj maximum.

Lepo ovako da vidis jednu lepu vest posle keca iz matematike!

A matis, najlepsi predmet sto postoji . de de, malo tog Venea (ili kako se vec zove danas) u sake i sve ce doci na svoje.

I ja sam mislio da je lep predmet u osnovnoj skoli, imao sam mnogo finog matematicara koji nam nije pricao samo suvoparno o matematici nego i o grckim filozofima, razvoju matematike, teorijama, anegdotama...
Uvek su mi bili zanimljivi njegovi casovi, ali sad u srednjoj skoli mi se i ne svidja toliko taj predmet, i da i dalje je Veneova zbirka.

I ja mislim da ce ici MM kao i Tex i Mr NO, to bi po meni bilo najidealnije resenje, sto je vise moguce epizoda u jednoj knjizi i da cena ne bude prevelika i jos 30 posto popusta i super! Bas cu uzivati u ovom ranom MM periodu citao sam samo prvi broj i strasno mi se dopao a verujem da ce i ostale epizode da mi se svide. Volim tu tematiku kao Amcient Aliens, sa Atlantidom, akcijom i pravim istorijskim cinjenicama.

Edited by - going going on 04/02/2013 20:46:35
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11519 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 04/02/2013 : 22:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Ovo se cekalo.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 04/02/2013 : 22:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
VČ-u svaka čast, izvrstan potez, vidi se da slušaju puls publike.
Go to Top of Page

dilan kucko
Average Member

Montenegro
835 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/02/2013 : 01:01:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dilan kucko a Private Message  Reply with Quote
sreca sreca radost !!!
Go to Top of Page

vang0gh24
New Member

Canada
205 Posts

Member since 17/01/2004

Posted - 05/02/2013 : 02:40:21  Show Profile Show Extended Profile  Send vang0gh24 a Private Message  Reply with Quote
Aleluja!
kupujem! prvih 100 Martija = vrh vrhova!

devojke su lude za mnom, prosle noci jedna je satima kucala na moja vrata ali je nisam pustio da....izadje
Go to Top of Page

djule
Senior Member

1019 Posts

Member since 09/06/2011

Posted - 05/02/2013 : 07:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Send djule a Private Message  Reply with Quote
...a taman agarthi sa magnetima krenuo... sad budu rekli da ih je vč pokopao, a taman su htjeli 20 brojeva odjednom šibnuti na kioske...
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2509 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 05/02/2013 : 07:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
OK je što su se konačno upustili u nešto novo. Ja presačem jer sam pratio libelus

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 05/02/2013 : 07:53:22  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Mante se budalaski prica oko Agartija, makar ovde nemojte.
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 05/02/2013 : 09:21:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
Ima li šanse da VČ izda reprint od Mister no KI 1? Taj mi treba a više ga nema.

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18890 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 05/02/2013 : 09:29:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
bravo, ali meni malo kasno...imam Martija od Libellusa u najboljoj mogućoj izvedbi, cijelovite priče sa svim naslovnicama,
meni dosta, ionako mi je dosta prvih sto Martija, poslje se taj junak srozao jako...meni je Marti dobar ko Indiana Jones,batali
nekog profesora starije dobi života...
ali za sve koji nisu bili u mogućnosti izpratit ili pratit Libellus iz ko zna kojih razloga...ODLIČNA VIJEST....
Sretno VČ MARTI!

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 05/02/2013 : 09:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mister-no

Najavljen je već, kao i reprint Tex KI keca.
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 05/02/2013 : 10:18:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tornadomaster

OK je što su se konačno upustili u nešto novo. Ja presačem jer sam pratio libelus

Ja sam u dilemi.
Takodje sam pratio Libellus,medjutim negde procitah da ce ovo biti ultimate izdanje koje ce obuhvatiti i almanahe,specijale,gigante itd. sve hronoloski poredano.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/02/2013 : 10:26:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tutto maxim

Ja sam u dilemi.
Takodje sam pratio Libellus,medjutim negde procitah da ce ovo biti ultimate izdanje koje ce obuhvatiti i almanahe,specijale,gigante itd. sve hronoloski poredano.

To nije sigurno :) Ne ocekujte takvo izdanje (za sada) :)
Go to Top of Page

mister-no
Average Member

Slovenia
895 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 05/02/2013 : 10:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit mister-no's Homepage  Send mister-no a Private Message  Reply with Quote
ako malo pogledate libellus(ja sam ih imao do 36 ali prodao) ima oko 100kn na strip i po, a ovdje bar dosad mister no i tex 140kn za 7 stripova što je 20kn po komadu. jedino što mi se ne svidja je da je veliki strip koji se može lahko oštetiti kod čitanja(iako svog nisam čitao mister no 2)

Moje aukcije (kad su)
My website - Joomla - Blog

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/02/2013 : 10:29:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Ne moze da se osteti :)
Strip ko svaki strip VČ na većem broju strana. Kod njih lepilo ne popušta :)
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6224 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 05/02/2013 : 11:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Talični Tom broj 5 - Klondajk, ovog četvrtka.
Go to Top of Page

qboy
Starting Member

76 Posts

Member since 04/10/2010

Posted - 05/02/2013 : 11:16:39  Show Profile Show Extended Profile  Send qboy a Private Message  Reply with Quote
Odličan potez Veseljaka svaka im čast - ispunili su mi snove. Kad se samo sjetim koliko sam im mailova poslao sa prijedlozima i molbama da i Martiju posvete jedno kolekcionarsko izdanje. Potajno sam se nadao da bi 5. kalendar mogao biti upravo Marti al' kontao sam "daj budalo nema šanse" kad ono stvarno Marti. Jedva čekam. Puna podrška bilo ultimativno sa svim serijama ili samo redovna meni ne smeta.
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4314 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 05/02/2013 : 11:23:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bat Baterton

quote:
Originally posted by mister-no

Najavljen je već,

Pa svaka čast Veseljacima! Nisam znao za to. Odlično!

quote:
Originally posted by mister-no jedino što mi se ne svidja je da je veliki strip koji se može lahko oštetiti kod čitanja(iako svog nisam čitao mister no 2)

Kako to misliš lako se ošteti? Lako se ošteti i debeli hc ako ga otvorenog odložiš na stol, ili ako si nesretnik pa naletiš na primjerak sa zrakom u ljepilu.
Koristiš bookmarkse i to je to.

Bok, kako si.
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000