forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Danas na TV-u
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 99

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 05/02/2013 : 22:13:06  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Smomo8

meni ovaj star trek apsolutno ništa ne valja. ne kuzim zasto svi govore da je izvrstan film.

Zato što sude film prema omotu, a ne sadržaju. A omot je lijep, sjajan i šaren.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/02/2013 : 22:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Uglavnom se slažem s tvojim mišljenjem o Shyamalanu (upamtio, hebi ga ), s tim što je meni Đogađaj jako dobar pa skoro i odličan (samo djeca čistog i nevinog srca imaju šanse preživjeti zarazu, kao i odrasli koji su izraženije djetinjasti, što infantilni profesor Elliot - koji u razredu izvodi psine s učenicima - i njegova zaručnica Alma - koja opet kao djeca kad hodaju ode na kolače s udvaračem - svakako jesu), a Posljednjeg Airbendera sam jedva odgledao do kraja, isključivo zbog toga što sam morao.

da, događaj i nije loš - on bi bio manje razočaravajući, a žena u vodi više

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 05/02/2013 : 22:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

Mani je Neslomljivi najbolji superherojski film ikada.

Vrlo solidan.
U vrhu su mi:
- SinCity
- Vrana
- Conan ('82)
- Batman (TB)

Očito je da naginjem mračnoj atmosferi.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8163 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/02/2013 : 22:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by dosada

quote:
Originally posted by Darth Ivan

hvala na korekturi, profesore

nije baš korekcija napisanog u pitanju vec nekaj drugo.....jedno je tipfeler a drugo pisati ljudima krivo ime, ma koliko to voljeli banalizirati!

C na početku Kubrickovog prezimena nije pogrješka, to se nije dogodilo omaškom

tako je
daleko su ta dva slova na tastaturi
nakon ovoga, očekujem da se ivan ne pojavi na forumu barem do vikenda

inače, i ja volim šajmalanove filmove (mudar sam pa pišem po vuku, hehe) - ne sve, naravno, ovog zadnjeg nisam ni pogledao
ali šesto čulo, neslomljivi i posebno misteriozni znakovi su mi odlični, zaselak je ok, a sve poslije više ili manje razočaravajuće

Pih...
Ja ga ne doživljavan ozbiljno otkad je izjavija da je Kukoč bija bezvezan igrač.
Ne pratin baš film i nisan ima pojma ko je šajmalan, al sad znan da se i meni sviđaju njegovi filmovi.
Od ova četri navedena zaminija bi mista znakovima i zaselku.

to je reka
povlačim sve
ništa to ne valja
samo misteriozni znakovi valjaju ( to čak ni ovakva blasfemija ne može poništit) - sve ostalo katastrofa

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 05/02/2013 : 22:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

quote:
Originally posted by Deers

Mani je Neslomljivi najbolji superherojski film ikada.

Vrlo solidan.
U vrhu su mi:
- SinCity
- Vrana
- Conan ('82)
- Batman (TB)

Očito je da naginjem mračnoj atmosferi.

Nedavno sam prvi put gledao vranu. fenomenalna atmosfera,baš po mojem štihu

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/02/2013 : 22:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Obi-wan

Većina ljudi voli filmove Shyamalana. To je vrlo popularan redatelj. ne mogu zamisliti zašto se nekom njegovi filmovi ne bi sviđali.

za početak, tko su ti to "većina ljudi"? ti i tvoji frendovi?

gledaj, ne tvrdim da nema nekog tko ne voli njegove filmove. kaj, pa i ja volim "Šesto čulo". ali reci ti o njemu što hoćeš - frajer ima izvrsnih filmova, ali ima i loših. i katastrofalno loših. ovaj "Posljednji Airbender" je više nego izvrstan primjer.

nadalje, to što je on kako ti kažeš popularan...pa šta onda, i Tarantino, i Scorsese, i Coppola, i Burton, i Cubrick...i oni su isto popularni. a osim toga, jel to uopće nešto znači? popularan nije sinonim (tj. ne uvijek) za kvalitetan ili vrhunski.

ne možeš zamisliti zašto se nekom njegovi filmovi ne bi sviđali?

a moje protupitanje je: a zašto ne? što ti je tu čudno? to što ti voliš Shyamalanove filmove, jel to znači da bismo ih svi trebali voljeti? zašto? pa nemamo svi iste ukuse, svi smo različiti. ne moram ja voljeti iste filmove koje ti voliš, kao što ni ti ne moraš voljeti one filmove koje ja volim. vrlo jednostavno

quote:
Film je uglavnom zabava, kao i strip uostalom.

ne tvrdim da nije, apsolutno da je. ali opet, ovisi što podrazumijevaš pod pojmom "zabava".

quote:
Star Trek je zabavan film. Ako ti nije, previše si zahtjevan. Što je ok.

čekaj, Star Trek je po tvojem mišljenju zabavan film. i sad, ti hoćeš reć (u suštini) da svatko tko misli drugačije nego ti (znači, kome film nije zabavan) je zahtjevan. opet je u pitanju ista stvar: različitost ukusa!

quote:
Tražit ćeš filmove koji tebi odgovaraju. No budi svjestan da 90% ljudi od filma traže laku zabavu.

i ja isto na filmove gledam kao na zabavu, zašto ne. ali opet tu trebaš definirat što ti to znači "film kao zabava".

filmovi su za mene zabava dokle god su dobra zabava. a već sam rekao što to znači - mora imat zanimljivu radnju, scenarij i glumu, i općenito atmosferu.

Ne da mi se raspravljat.
Ti si u pravu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 05/02/2013 : 22:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vrana je izvrstan film.
Priča je manje više klasična, ljubavna tragedija u gotičkom stilu. Čisto pristojna.
Ono što film izdiže su odlična glazba, jako dobra kamera i vrhunski negativci.

Šteta što je imao preveliku cijenu.
Go to Top of Page

Smomo8
Average Member

Croatia
666 Posts

Member since 17/03/2012

Posted - 05/02/2013 : 22:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Smomo8 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

quote:

Vrana je izvrstan film.
Priča je manje više klasična, ljubavna tragedija u gotičkom stilu. Čisto pristojna.
Ono što film izdiže su odlična glazba, jako dobra kamera i vrhunski negativci.

Šteta što je imao preveliku cijenu.

Da,makar ja sumnjam da je to bila puka slučajnost. Navodno je bila ona neka priča o metku koji je ostao zaglavljen u cijevi pa je puknuo u nezgodnom trenutku ?

"There are no men like me. Only me"

Tražim/nudim stripove za razmjenu : http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=47082
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/02/2013 : 00:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

nakon ovoga, očekujem da se ivan ne pojavi na forumu barem do vikenda

tko kaže?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/02/2013 : 00:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pih...
Ja ga ne doživljavan ozbiljno otkad je izjavija da je Kukoč bija bezvezan igrač.

kak neki ljudi vole sve iz konteksta izvlačit, to je nevjerojatno...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/02/2013 : 01:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

bio je film tamo na novogodišnju noć, na HRT2.

ja sam ga ulovio tamo negdje 5 minuta nakon početka, i pogledao sam negdje idućih pola sata. i žao mi je kaj sam uopće tad i gledao.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/02/2013 : 01:03:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne da mi se raspravljat.
Ti si u pravu.

ne tvrdim niti da nisam u pravu, niti da jesam, samo sam ti želio naglasiti da kod gledanja filmova uvijek postoji nešto što se zove ukus

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2013 : 10:25:54  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pih...

kak neki ljudi vole sve iz konteksta izvlačit, to je nevjerojatno...

Ma kakav crni kontekst, aj ne vuci me za jezik.
Ponekad je stvarno sitnica dovoljna da skužiš s kin imaš posla.
Uostalon onaj ko je triba, a to je Ken2 je skužija zajebanciju. To je bila zajebancija Ivane, znaš?

E, još nešto...
Pozdravija te Francis Ford Koppola

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 06/02/2013 : 14:25:34  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ontopic - večeras HTV 3 22:50 - BARQUERO
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/02/2013 : 20:25:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ne da mi se raspravljat.
Ti si u pravu.

ne tvrdim niti da nisam u pravu, niti da jesam, samo sam ti želio naglasiti da kod gledanja filmova uvijek postoji nešto što se zove ukus

Koji se tebi filmovi sviđaju?
Ali daj nešto što je puno ljudi gledalo...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/02/2013 : 22:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma kakav crni kontekst, aj ne vuci me za jezik.
Ponekad je stvarno sitnica dovoljna da skužiš s kin imaš posla.
Uostalon onaj ko je triba, a to je Ken2 je skužija zajebanciju. To je bila zajebancija Ivane, znaš?

zajebancija, kažeš?

ok, onda nek je zajebancija. al Kukoč je i dalje loš igrač

quote:
E, još nešto...
Pozdravija te Francis Ford Koppola

pozdravljam i ja njega...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 06/02/2013 : 22:39:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Shyamalanovi?

od njega mi je dobar jedino "Šesto čulo". pod "dobar" mislim na film koji mogu pogledati više od jedan put.

od ostalih?

kaubojci su moj primarni žanr. od toga,

kaubojci (američki): Tragači, Rio Bravo, Sedmorica veličanstvenih, Crvena rijeka, Kako je osvojen Zapad...
kaubojci (talijanski): dolarska trilogija

od hororaca: trilogija Vrisak (iako mi je samo prvi dio bio onak odličan, ovi ostali su čista komercijala), Noć vještica...

fantasy: Harry Potter serijal

ima ih još koliko hoćeš. od ovih koje sam ja naveo je zasigurno puno ljudi gledalo.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 07/02/2013 : 10:04:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Shyamalanovi?

od njega mi je dobar jedino "Šesto čulo". pod "dobar" mislim na film koji mogu pogledati više od jedan put.

od ostalih?

kaubojci su moj primarni žanr. od toga,

kaubojci (američki): Tragači, Rio Bravo, Sedmorica veličanstvenih, Crvena rijeka, Kako je osvojen Zapad...
kaubojci (talijanski): dolarska trilogija

od hororaca: trilogija Vrisak (iako mi je samo prvi dio bio onak odličan, ovi ostali su čista komercijala), Noć vještica...

fantasy: Harry Potter serijal

ima ih još koliko hoćeš. od ovih koje sam ja naveo je zasigurno puno ljudi gledalo.

Sve sam gledao i sve super filmovi naravno. Jedino neki od ovih starijih američkih westerna mi nisu zabavni kao nekad (novo je uvijek bolje - Barney Stinson). Da se razumijemo, nije mi Shyamalan omiljeni režiser - mada svakako spada u 50 najomiljenijih. I opet mi je The Village zabavniji film od većine navedenih (namam zamjerke ni na glumu, priču, režiju i mogu ga gledati više puta). The last airbender nisam ni gledao, svi kažu da je loš (meni to ne znači puno - pogledat ću pa ću znati kakav mi je). Sve se to očigledno svodi na osobni ukus. Reći da novi Star Trek ne valja je možda previše hrabro (film je u top 500 na imdb-u znači većina ga voli). Nije remek djelo, ali sve je urađeno korektno (priča mi je malo slabašna, ali opet sam uživao jer nisam prezahtjevan). Dobar mi je element da je to ustvari paralalna realnost tako da naši junaci mogu doživiti nove zgode i nezgode (uz blagoslov starog Spoka). Bit će nastavaka sigurno. Znaš da ima dosta ljudi kojima Gospodar prstenova nije nešto. Razlog je što nije snimljen kako su oni zamislili. I sada ćemo reći da taj film ne valja? Za neke ne valja, ali većini (meni i mojim prijateljima) ipak valja.

Edited by - Obi-wan on 07/02/2013 10:07:34
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 07/02/2013 : 23:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da se razumijemo, nije mi Shyamalan omiljeni režiser - mada svakako spada u 50 najomiljenijih. I opet mi je The Village zabavniji film od većine navedenih (namam zamjerke ni na glumu, priču, režiju i mogu ga gledati više puta). The last airbender nisam ni gledao, svi kažu da je loš (meni to ne znači puno - pogledat ću pa ću znati kakav mi je). Sve se to očigledno svodi na osobni ukus.

gledaj, ne tvrdim da je Shyamalan kao redatelj loš. ali frajer se stvarno tokom ovih nešto više od 10 godina srozao totalno. iskreno, pogledao sam "The Village" i "Lady in the water" koji su mi bili poprilično loši. poslije toga sam pogledao "The Happening", nakon čega sam se zapitao jel frajer uistinu dosegnuo redateljsko dno. sa "Posljednjim Airbenderom" definitivno jest.

quote:
Reći da novi Star Trek ne valja je možda previše hrabro (film je u top 500 na imdb-u znači većina ga voli).

jel to kaj je film u top 500 (i to što ga vćina voli, recimo) znači da je kvalitetan? ne mora bit.

quote:
Nije remek djelo, ali sve je urađeno korektno (priča mi je malo slabašna, ali opet sam uživao jer nisam prezahtjevan). Dobar mi je element da je to ustvari paralalna realnost tako da naši junaci mogu doživiti nove zgode i nezgode (uz blagoslov starog Spoka). Bit će nastavaka sigurno. Znaš da ima dosta ljudi kojima Gospodar prstenova nije nešto. Razlog je što nije snimljen kako su oni zamislili. I sada ćemo reći da taj film ne valja? Za neke ne valja, ali većini (meni i mojim prijateljima) ipak valja.

nisam ga gledao, iako mislim da je sve super kad nema Shatnera

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/02/2013 : 11:05:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
[brnisam ga gledao, iako mislim da je sve super kad nema Shatnera

Šta nisi gledao
O čemu mi uopće raspravljamo?
Mislio sam da je u pitanju Star Trek snimljen prije neke 2-3 godine.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/02/2013 : 15:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Šta nisi gledao
O čemu mi uopće raspravljamo?
Mislio sam da je u pitanju Star Trek snimljen prije neke 2-3 godine.

sad ću upotrijebit ono kaj kolega Dosada često navodi:

"Jel ti uopće čitaš kaj ja pišem?"

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 08/02/2013 : 18:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ovo si napisao vezano za Star Trek:

vizualno i audio savršenstvo, kažeš?
a što je sa režijom, glumom i scenarijem?

Star Trek je po tvojem mišljenju zabavan film. i sad, ti hoćeš reć (u suštini) da svatko tko misli drugačije nego ti (znači, kome film nije zabavan) je zahtjevan. opet je u pitanju ista stvar: različitost ukusa.

jel to kaj je film u top 500 (i to što ga vćina voli, recimo) znači da je kvalitetan? ne mora bit

Sa prvom izjavom je počela čitava rasprava o kvaliteti filmova.
Da li si ti gledao Star Trek?

Edited by - Obi-wan on 08/02/2013 18:31:38
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/02/2013 : 00:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sa prvom izjavom je počela čitava rasprava o kvaliteti filmova.
Da li si ti gledao Star Trek?

ako ciljaš na film iz 2009., jesam.

dojam? ok film.

al već sam podosta zaboravio, s obzirom da ima već koje dvije-tri godine otkako sam ga pogledao, tak da bi ga sad morao pogledat opet.

al kažem, dokle god nema Shatnera - dobro je

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

rommel
stripovi.com suradnik

Croatia
7436 Posts

Member since 26/11/2001

Posted - 09/02/2013 : 13:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send rommel a Private Message  Reply with Quote
ah da nedjelja rano jutro očito je pravo vrijeme za ono najbolje na TV - iduće nedelje ako ne dođe do promjene CLOUZOT i njegovi ŠPIJUNI - ne pamtim da su ga davali na TV unazad onih desetljeća do kojih moja sjećanja idu - a sutra ujutro VIsconti i Rocco - ne budite lijeni i nećete požaliti - 07:00 HTV 1 - zlatna kinoteka Rocco i njegova braća http://popcorn.hr/kolumne/view/24/ br /
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 09/02/2013 : 13:21:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Večeras u 21:20 na HTV 1 dosta dobra egzistencijalna romantična drama Jedan dan (One Day) Lone Scherfig (Talijanski za početnike, Sve o jednoj djevojci) s Anne Hathaway i Jimom Sturgessom u glavnim ulogama.

Noćas u 03:00 repriza solidnog vesterna 40 pušaka za Apaški klanac (40 Guns for Apache Pass) Williama Whitneya, s posljednjom vestern-ulogom Audieja Murphyja, a koji se nekad u kinima prikazivao pod naslovom Revolveraši Apaškog klanca.

Večeras u 21:00 na HTV 2 vrlo zanimljiv dokumentarac Cinema Komunisto Mile Turajlić, o jugoslavenskoj kinematografiji kroz sjećanja Titovog osobnog kinooperatera Leke Konstantinovića.

Večeras u 21:50 na Novoj Tv po n+1 put Čuvari zakona, dosta dobar nastavak Bjegunca u režiji odličnog montažera Stuarta Bairda (Smrtonosno oružje, Umri muški, Skyfall).

Večeras u 22:00 na RTL-u Asterix i Obelix protiv Cezara, prvi nastavak već odavno debilnog serijala koji je režirao nekad majstor galske komedije Claude Zidi (Mangupi polažu maturu, Mangupi na praznicima), koji je radio s Luisom de Funesom i napravio par odličnih komedija s Colucheom.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page
Page: of 99 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000