forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 179

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 29/01/2013 : 15:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Lakersi će bit izgubljeni sve dok Howard ne počne igrati monstruoznu obranu iz Orlanda i dok ne počnu vrtit više akcija na Gasola iz posta.
Doduše,Howard još osjeća posljedice neugodne ozljede leđa i ramena.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 29/01/2013 : 15:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Howard je najveca prevara NBA lige u povijesti..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/02/2013 : 12:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
polovina regularne sezone je prošla, a knicksi su još uvijek jako dobri
trenutno su na 31:15, protiv miamia imaju 2:0 i općenito gledajući, dosta dobro izgledaju
melo igra ko nikad, chandler isto tako, i ne samo u obrani, j.r. smith je ludilo i napredovao je u odnosu na prošlu sezonu, kidd, felton i prigioni, tri starca na playu se izgleda jako dobro nadopunjuju, steve novak i dalje pogađa trice.....

ali koliko su dobri? koji su njihovi dometi u play offu?
pitanje za veće stručnjake od mene

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/02/2013 : 13:54:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
LeBrone jucer skoro perfektan..31 poen, 8 asista i 8 skokova uz sut 13/14..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/02/2013 : 13:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Kobe statistika zadnjih 5 utakmica..mislim da je vidljivo zasto su se Lakersi pokrenuli..slazem se s kenom..mogli bi proc ka osmi ili sedmi i onda ce ona prva dva koji nalete na njih imati velike probleme..

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 05/02/2013 : 14:30:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

polovina regularne sezone je prošla, a knicksi su još uvijek jako dobri
trenutno su na 31:15, protiv miamia imaju 2:0 i općenito gledajući, dosta dobro izgledaju
melo igra ko nikad, chandler isto tako, i ne samo u obrani, j.r. smith je ludilo i napredovao je u odnosu na prošlu sezonu, kidd, felton i prigioni, tri starca na playu se izgleda jako dobro nadopunjuju, steve novak i dalje pogađa trice.....

ali koliko su dobri? koji su njihovi dometi u play offu?
pitanje za veće stručnjake od mene

Osobno mislim da mogu preko Heata ali uz uvjet da se poklope neke stvari.
Za razbit Heat Shumpert bi u playoffu trebao odigrati lock defense na Wadeu a Chandler zatvorit reket za ulaze Lebrona.
Što više širit igru i slomit obranu Heata koja se bazira na presingu izvan reketa.
Još kad bi Stoudemire uspio biti vođa druge petorke,mislim da bi Knicksi onda mogli preko Miamija.

Ne smije se zaboraviti da New York ovisi o šutu,kad ih ide onda su nepobjedivi.

@brni,Howard je bio zvijer tamo od 2010. do početka 2012. zbilja je toliko doprinosio obrani da je to čudo jedno.U napadu je bio dosta dobar,međutim ozljeda leđa ga je unazadila....a ta ozljeda treba dosta vremena da se zaliječi.
Nije Shaq i nikad neće biti ali kad je zdrav i na 100% želje,onda je najbolji visoki u NBA ligi.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/02/2013 : 14:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/02/2013 : 14:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

U napadu je bio dosta dobar,međutim ozljeda leđa ga je unazadila....a ta ozljeda treba dosta vremena da se zaliječi.
Nije Shaq i nikad neće biti ali kad je zdrav i na 100% želje,onda je najbolji visoki u NBA ligi.

Ma daj..sta se tice napada uvik je bija rupa..naravno nikad nece biti dominantan kao Shaq ali isto tako tehnicki je limitiran skroz..ono niti smrdi niti mirise..kao sto rekoh..prevara nista vise..naravno mi ovdje pricamo u kontekstu najvecih centara..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/02/2013 : 14:36:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Olajuwon, Shaq, Robinson, Ewing..sve sam ih gleda i svi su daleko bolji od njega..a on je danas kao "najbolji" centar (ja bi prije rekao najeksponiraniji) samo zato sta nema ni priblizno konkurenciju na toj poziciji koju su imali ovi nabrojani..

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31419 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/02/2013 : 21:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Treba tu i Duncana staviti, inače, Olajuwon mi je najsimpatičniji centar ikada!

quote:
Originally posted by brni

Olajuwon, Shaq, Robinson, Ewing..sve sam ih gleda i svi su daleko bolji od njega..a on je danas kao "najbolji" centar (ja bi prije rekao najeksponiraniji) samo zato sta nema ni priblizno konkurenciju na toj poziciji koju su imali ovi nabrojani..

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/02/2013 : 21:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Svakako Duncan je strava..iako je presa svoj zenit on bi sa svojom odlicnom lednom tehnikom i finim sutom od tablu moga jos igrat 10 godina..zato meni Howard i je prevara..osim te sirove fizicke snage nema nista..a i ta snaga je napumpana, lik je bija klasicna cetvorka po dolasku u NBA..on bi sa svojih 27-28 godina triba nositi na ledima cili NBA..sta ce biti za 3-4 sezone kad ta fizicka snaga padne..na sta ce se onda osloniti..o Olajuwonu je sve receno..jedan od najboljih ako ne i najbolji centar u povijesti..

Edited by - brni on 05/02/2013 21:48:02
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/02/2013 : 22:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

duncan svakako
ali i jabbar i wilt
pa čak i willis reed i bill russel
svi su oni neusporedivo bolji od howarda, ma on nema što tražiti u istoj rečenici s jabbarom ili olajuwonom
nemojmo zaboravljat stare legende, ljude koji su izmišljavali nove poteze, nisu ih učili iz bogate povijesti igre kao 10-godišnjaci, nego su do tih poteza došli iz ničega
današnji klinci koji se bave košarkom sigurno ne mogu pojmiti da je postojao čovjek koji je prvi izveo skok-šut, prvi ovakav i onakav dribling, finte ove i one...
ma ni ne cijene te ljude, nego gledaju (ako uopće i gledaju) te stare snimke i odmahuju rukom: sporo, slabo, vidi ih kako su mršavi...

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/02/2013 : 22:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

duncan svakako
ali i jabbar i wilt
svi su oni neusporedivo bolji od howarda, ma on nema što tražiti u istoj rečenici s jabbarom ili olajuwonom
nemojmo zaboravljat stare legende, ljude koji su izmišljavali nove poteze, nisu ih učili iz bogate povijesti igre kao 10-godišnjaci, nego su do tih poteza došli iz ničega
današnji klinci koji se bave košarkom sigurno ne mogu pojmiti da je postojao čovjek koji je prvi izveo skok-šut, prvi ovakav i onakav dribling, finte ove i one...
ma ni ne cijene te ljude, nego gledaju (ako uopće i gledaju) te stare snimke i odmahuju rukom: sporo, slabo, vidi ih kako su mršavi...

Ja sam samo nabrojia ove koje sam gleda dok su igrali aktivno..zna sam da ce se javiti i stara garda pa spomenit ove starije..naravno nema on sta traziti u istoj recenici s Jabbarom, Wiltom i ostalima..

Edited by - brni on 05/02/2013 22:12:54
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/02/2013 : 22:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
pa dobro, stariji jesam
ali samo toliko da vidim jabbara u njegove dvije zadnje sezone
ovi ostali su i za mene prestari

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 05/02/2013 : 22:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa dobro, stariji jesam

Jos si ti mlad, ajde..

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2870 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 05/02/2013 : 23:23:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

duncan svakako
ali i jabbar i wilt

Riskirajuci da me se proglasi starim, moram se sloziti s Kenom. Iako sam i ja od starih legendi gledao samo Jabbara, NBA je za okrugle godisnjice i izbore najboljih igraca radila sjajne dokumentarce. Zanimljivo je koliko je danasnjih pravila nastalo zbog dominacije najboljih centara. Zbog Mikana su povecali reket sa sest na dvanaest stopa i uveli ogranicenje vremena u napadu, zbog Wilta je uvedeno pravilo da igrac dok izvodi slobodna bacanja mora imati obje noge iza crte (covjek je mogao iz mjesta skociti s linije slobodnih bacanja i zakucati), a zbog Jabbara je u NCAA godinama bilo zabranjeno zakucavati...

Inace kad govorimo o najboljim centrima, moramo spomenuti i Sabonisa. Nije to samo moja eurocentricnost, slusao sam i citao americke strucnjake koji su tvrdili da bolje centarske tehnike nikad nije bilo u NBA i da samo Sabonisova koljena dozvoljavaju ravnopravnu igru americkim centrima (Sabonis u NBA gotovo nije mogao ni poskociti).
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31419 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/02/2013 : 09:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/455622/kosarka-nba/video-lakersi-nastavili-niz-rocketsi-izjednacili-tricaski-rekord/

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts

Member since 13/05/2009

Posted - 06/02/2013 : 09:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dosada a Private Message  Reply with Quote
Jezeraši nižu pobjede a u naslovu su samo kad gube ;)

Sabonis definitivno, a ni Divac nije daleko!

razmjena filmova za stripove!
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10374 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 06/02/2013 : 11:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ernie Pike

Inace kad govorimo o najboljim centrima, moramo spomenuti i Sabonisa. Nije to samo moja eurocentricnost, slusao sam i citao americke strucnjake koji su tvrdili da bolje centarske tehnike nikad nije bilo u NBA i da samo Sabonisova koljena dozvoljavaju ravnopravnu igru americkim centrima (Sabonis u NBA gotovo nije mogao ni poskociti).

Igrač velik kao Sabonis, sa tehnikon i osjećajen za igru kakav je ima, bi danas jeo Howarda za doručak i bilo bi mu malo.
Ko god je gleda Sabonisa prije problema sa kolinima zna o čemu pričan.

Već san napisa da su za mene Sabonis, Kukoč i Dražen tri igrača koji ne mogu uć u nikakvu kategoriju kad pričamo o evropskin igračima.
Njih 3 su svemirci za sve ostale.
Od igrača novijih generacija među njih bi se moga ugurat samo Nowitzki.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 06/02/2013 : 12:39:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

U napadu je bio dosta dobar,međutim ozljeda leđa ga je unazadila....a ta ozljeda treba dosta vremena da se zaliječi.

Ma daj..sta se tice napada uvik je bija rupa..naravno nikad nece biti dominantan kao Shaq ali isto tako tehnicki je limitiran skroz..ono niti smrdi niti mirise..kao sto rekoh..prevara nista vise..naravno mi ovdje pricamo u kontekstu najvecih centara..

Pa nigdje nisam ni rekao da je među all time centrima,hoću reći 22 poena po utakmici i 14 skokova je dovoljno da bude najbolji visoki u ligi kad je zdrav.Tim učinkom bi donio naslov Lakersima,jasno da ga se ne može poredit s najvećima ali Howard iz Orlanda je sasvim prosječnu momčad vukao jako daleko....ovaj Howard iz Lakersa nije ogledan primjer jer igra na 50% mogućnosti.

Za sve ostalo se slažem,uopće nije napredovao napadački od dolaska u NBA.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/02/2013 : 12:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa nigdje nisam ni rekao da je među all time centrima,hoću reći 22 poena po utakmici i 14 skokova je dovoljno da bude najbolji visoki u ligi kad je zdrav.Tim učinkom bi donio naslov Lakersima

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 06/02/2013 : 13:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa nigdje nisam ni rekao da je među all time centrima,hoću reći 22 poena po utakmici i 14 skokova je dovoljno da bude najbolji visoki u ligi kad je zdrav.Tim učinkom bi donio naslov Lakersima

Misliš da ne bi???
Pa ne mislim sam da bi to učinio,već bi Kobeu pružio nužnu pomoć.....ne znam jesi ikad vidio s kakvom lakoćom Howard igra obranu i zatvara reket kad je ZDRAV.

Na takvo nešto Lebron nema odgovor.

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/02/2013 : 14:03:58  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Misliš da ne bi???
Pa ne mislim sam da bi to učinio,već bi Kobeu pružio nužnu pomoć.....ne znam jesi ikad vidio s kakvom lakoćom Howard igra obranu i zatvara reket kad je ZDRAV.

Na takvo nešto Lebron nema odgovor.

Nadam se da ovim ne impliciras kako ce Lakersi igrati u finalu s Heatom (naravno i ovi tribaju doc do finala, osim Bosha James nema niti jednog igraca na kojeg se moze osloniti)..kad sam reka da ce napravit probleme prvima na Zapadu mislia sam kako bi mogli ispat sa jedno 4-2 a ne metlom..

LeBrone ima odgovor na sve..zato i je aktualni NBA prvak..

Go to Top of Page

johnhartson
Senior Member

Serbia
2814 Posts

Member since 17/10/2003

Posted - 06/02/2013 : 14:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit johnhartson's Homepage  Send johnhartson a Private Message  Reply with Quote
Gledaj i uci, Dvajte!

Until the colour of a man's skin is of no more significance than the colour of his eyes - dis a war
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 06/02/2013 : 14:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page
Page: of 179 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000